Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 18. února 2011 v 18:58@ petrpavel1
 -  
Zdravím všechny rybáře,dnes sem byl konečně po dlouhé době nahodit,už sem se po té dlouhé zimě hrozně těšil a kupodivu jeden soukromák poblíž nás je už ze dvou třetin rozmrzlý.No a hned se mi povedl vytáhnout obří AMUR 101 cm a 13 kg,jako první ryba letos BOMBA!!!Fotku dodám.
Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 19:03:14 administrátorem osprey. - Pátek 18. února 2011 v 15:40® kerob
 -  
CeP> vim co je XPS
 – je to totez jako „kulickovy“
polystyren, jen jinak vypenene. Kulicky jsou mensi, struktura homogenejsi. Jako
modelar jsem tech desek XPS v ruznych gramazich (to je to rozdeleni podle
barev) spotreboval dost, takze i vim, jakej bordel to dokaze udelat 
 - Pátek 18. února 2011 v 15:35® CeP
 -  
kerob> pozor. mluvim o extrudovanem polystyrenu XPS, nikoli o obycejnem bilem EPS, drive pPS (penovy polystyren). XPS je sice taky polystyren, ale ma jinou strukturu nez bily a ty elektrostaticke kulicky nedela.
PS: s tou dcerkou jsi to vystihl. jen tak pro nic za nic bych byl nepasal..

- Pátek 18. února 2011 v 15:15® kerob
 -  
CeP> jen jestli si nepasal tu dcerecku

- Pátek 18. února 2011 v 15:14® kerob
 -  
CeP> z vlasni zkusenosti vim, ze at se k extrudaku chovas jak chces, tak z nej porad neco pada. Vsude mas kousky polyse (elektrostaticky nabityho, takze se chytne k leccemu). Voda a UV ho taky pomalu degraduji a pak se droli o to rychlejc. A pak je u vody takovej bordel, jakej tam je – podle me nema polystyren v jakykoliv forme, ze ktery se muze uvolnovat a ulamovat, co delat v prirode. Proto bych volil – i za cenu vyssich nakladu ci vice prace se shanenim – takovej material, kterej nebude zasirat vse okolo a kterej bude mit jeste pro dane pouziti lepsi vlastnosti. A EVA se da krasne lepit treba chermoprenem… koneckoncu udelat to ze stary karimatky (cca 5 slepenych kruhu), tak to bude super.
 - Pátek 18. února 2011 v 15:09® CeP
 -  
hraji>

zrybenec> a jeste co jsi pAsal? ja jako maly pasal kravky za vsi s dcerkou mistniho sedlaka
 - Pátek 18. února 2011 v 15:05® CeP
 -  
kerob> mas pochopitelne pravdu, ale on chce co nejlevnejsi a extrudak je pomerne dostupny na stavbach, kde zbytku byva dost a dost. kdyz se k tomu bude alespon trochu chovat, v klidu mu vydrzi roky. kde sezene EVA v tak silnem kuse mne zrovna nenapada. ja jsem zatim nejsilnejsi videl 14mm. mam z toho karimatku.
 - Pátek 18. února 2011 v 15:04® zrybenec
 -  
takza = takže
 - Pátek 18. února 2011 v 15:02® hraji
 -  
Nemáte někdo překladač tohoto kmenového jazyka? Nerozumím

- Pátek 18. února 2011 v 15:00® zrybenec
 -  
CeP> ja sem totiž pasal na web a jeste sem takza nekdy neco prehodim a jinak dik
 - Pátek 18. února 2011 ve 14:59® kerob
 -  
CeP> vsechny jsou skoro stejne krehky, vsechny se drolej… ja bych hledal treba EPP – extrudovany polypropylen (pouziva se jako vypln do krabic s PC – vypada jako polystyren ale je gumovej a temer neznicitelnej). To, co je na tom videu je material, ktery vyrobci prutu oznacuji jako EVA, obchodnich nazvu bude mraky…
 - Pátek 18. února 2011 ve 14:58® CeP
 -  
zrybenec> prosimte kontroluj po sobe alespon trochu co pises. neda se to cist a ani tomu neni moc rozumet. kdyz jsi na to moc linej, nainstaluj si firefoxe s kontrolou pravopisu. ten tu pretezkou praci udela za tebe.
Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 14:59:27 uživatelem CeP. - Pátek 18. února 2011 ve 14:56® CeP
 -  
zrybenec> nemas, ale to je jedno. kdyz nechces bily polystyren, hledej extrudovany polystyren – Styrodur, Jackodur, nejcasteji zeleny, fialovy, zluty.
 - Pátek 18. února 2011 ve 14:56® zrybenec
 -  
hraji> ja si na ni nechci asdat ale pro převáževí ti neco s trosku odstejsi hranou udela diru,ja bych ji používal na ravírechkde to mas treba povolený sice jech moz neni ale ............
 - Pátek 18. února 2011 ve 14:53® hraji
 -  
zrybenec> a proč si chceš sedat na bojku? Navíc, kde ji chceš použít, když se to většinou nesmí?
 - Pátek 18. února 2011 ve 14:52® zrybenec
 -  
hraji>ja bych totiz potreboval neco jako polistyrén ale pavnější protože na nej si sednes a mas z toho placku
 - Pátek 18. února 2011 ve 14:46® hraji
 -  
zrybenec> to je nějaká poly pěna, jaká přesně nevím, ale asi to není důležité. Poslouží jakékoliv dobře plovoucí opracovatelná hmota. Problém je, že na revírech je zákaz označování místa lovu.
 - Pátek 18. února 2011 ve 14:08® zrybenec
 -  
mohl by mi někdo poradit z ceho je tan plovek nebo z ceho by se dal udelat abyto bylo levné zblízka je videt okolo 1 min a 30 sec
 - Pátek 18. února 2011 ve 12:55® kerob
 -  
sus1> mas iPod Touch?
 - Pátek 18. února 2011 ve 12:38® sus1
 -  
kerob> Na (_._)

- Pátek 18. února 2011 v 11:40® kerob
 -  
sus1> jak se pise z iPodu? Nejak si to nedovedu predstavit

- Pátek 18. února 2011 v 11:09® sus1
 -  
cercer1> Jo, pisu aj z podu,aj z hora.Sem si ho kvuli tomu koupil,abych moh taky machrovat.

Hadice zas pustil nejakej blud mezi lidi a nic. - Pátek 18. února 2011 v 10:40® cercer
 -  
sus1> ty pises z ipodu?
Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 10:45:24 uživatelem cercer.
 a jaky instrukce?Proste jsi hlavny vratny
na pokladne c.1,prodavac v bufetu,velitel ochranky,3.hlavni pomocnik
kotelnika,dozor nad pozarni bezpecnosti,hlavni hlidac fungujiciho vzduchovani
v bazene a prisedici v porote pri volbe miss.Ve volne chvili samozrejme smis
prohlizet stanky a povidat s kolemjdoucimi.Co chces jeste za instrukce??? - Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:59® sus1
 -  
Ucim se psat na pc,budu tet vydavat ty povolenky,tak nemam cas byt tady.
Cekam na mail s instrukcema na FF.

- Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:56® timbab
 -  
HaD> Já jsem teď navazoval na zítřejší lov.Doufám že přispěju do „Z lovu“

- Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:49® Kazan
 -  
HaD> máš pravdu, teď jsem dorazil z práce rychle to tu prolít a jdu chrnět, brou…

- Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:47® HaD
 -  
timbab>
 dnes nějak všichni chrní, nebo jsou jinde 
 - Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:26® timbab
 -  
HaD> Dobjeeej

- Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:19® HaD
 -  
Dobrý večer
Tento příspěvek byl editován 17.2.2011 22:19:55 uživatelem HaD.
 - Středa 16. února 2011 v 19:54® osprey
 -  
petrpavel1> V pohodě. My se nijak nepohoršujem. Prostě jsem to odstranil a pokud bude majitel chtít využít náš server k propagaci revíru, stačí poslat mail Davidovi (HaD). Nebo i mě – i když já ho jen přepošlu.
Kdybys to použil v diskuzi, v běžné konverzaci – jako že jsi někde byl a chytil třeba pěkného kapra, tak to není problém. Tak hajsaví nejsme. Ale když se to rázem objeví ve všech rubrikách, je to jasný pokus o reklamu. A ta nás bohužel živí…