Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.452 příspěvků, z toho 128452 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 18. února 2011 v 19:24® Sander
Sander

osprey > jen mi bylo divný, že je první věta napsaná jak žákem první třídy základky a odstavec pod ní víceméně bez chyby.
To je podezřelý. Musim se zeptat babči, zná to z detektivek, třeba mi dá za pravdu :-D

Pátek 18. února 2011 v 19:21® osprey
osprey

Sander> V pohodě, dneska už i-y nikdo neřeší. Zkus se zeptat žáků vycházejících z devítky na vyjmenovaná slova:-))

Jinak my se tady s kolegou pokoušíme najít hranici mezi diskuzí a reklamou a vypadá to, že už jsme ji našli.

Pátek 18. února 2011 v 19:19® osprey
osprey

petrpavel1> Jo, s tímhle už nic dělat nebudu. Je věcí každého rybáře, jestli uvede revír, kdy chytil rybu.

Teď jsme zvědaví na tu fotku.:-)

Pátek 18. února 2011 v 19:17® timbab
timbab

mannice> Tvoje feedery jsou jak Tajemnej hrad v Karpatech :-D

Pátek 18. února 2011 v 19:17® Sander
Sander

petrpavel1 > jako by ti ten odstavec někdo poslal mejlem a ty jsi ho sem zkopíroval. Nějak mi nesedí k té větě začínající slovem „osprei“…:-)

Pátek 18. února 2011 v 19:16profil byl smazán

osprey> Doufám,že nemluvíš o mě jak furt zastávám svoje fídry.Když já mám pocit,že sem jedinej kdo je má :-/

petrpavel1> Už kvůli těmhle zprávám,bych tam nikdy nepřijel.

Pátek 18. února 2011 v 19:15® Prutos
Prutos

osprey> Jojo, vím o co šlo. Proto jsem si trošku rýpnul :-) Zdálo se mi to kapku přes čáru.

Mimochodem, co bys řekl na rok chytanýho twina 2500FC za 3300. Mám tu možnost,ale jsem dost na vážkách…

Pátek 18. února 2011 v 19:14@ petrpavel1

osprei: Tedˇuž jeto správně?

Zdravím všechny rybáře,dnes sem byl konečně po dlouhé době nahodit,už sem se po té dlouhé zimě hrozně těšil a kupodivu jeden soukromák rybník-střížov poblíž nás je už ze dvou třetin rozmrzlý.No a hned se mi povedl vytáhnout obří AMUR 101 cm a 13 kg,jako první ryba letos BOMBA!!!Fotku do­dám.

Pátek 18. února 2011 v 19:09® osprey
osprey

Prutos> Já jsem kolegovi nedávno vysvětlil, že mu sice budu mazat raklamu, ale ne, pokud zmíní revír v běžné diskuzi. Tak ho zmínil.

Takže tentokrát už jsem mu jen smazal odkaz, ale ne příspěvek.

petrpavel1> Je mi líto. Toleruju název bez odkazu – někde tu hranici, co je únosné, stanovenou mít musím. Ale nevzdávej to, naučíš se v tom chodit. Pár lidí tady svoje revíry nebo zboží propaguje a po té hraně se umí pohybovat celkem dobře:-)

Pátek 18. února 2011 v 19:02® Prutos
Prutos

petrpavel1> Kolik jsi dostal? .-)

Pátek 18. února 2011 v 18:58@ petrpavel1

Zdravím všechny rybáře,dnes sem byl konečně po dlouhé době nahodit,už sem se po té dlouhé zimě hrozně těšil a kupodivu jeden soukromák poblíž nás je už ze dvou třetin rozmrzlý.No a hned se mi povedl vytáhnout obří AMUR 101 cm a 13 kg,jako první ryba letos BOMBA!!!Fotku do­dám.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 19:03:14 administrátorem osprey.
Pátek 18. února 2011 v 15:40® kerob
kerob

CeP> vim co je XPS :-) – je to totez jako „kulickovy“ polystyren, jen jinak vypenene. Kulicky jsou mensi, struktura homogenejsi. Jako modelar jsem tech desek XPS v ruznych gramazich (to je to rozdeleni podle barev) spotreboval dost, takze i vim, jakej bordel to dokaze udelat :-D

Pátek 18. února 2011 v 15:35® CeP
CeP

kerob> pozor. mluvim o extrudovanem polystyrenu XPS, nikoli o obycejnem bilem EPS, drive pPS (penovy polystyren). XPS je sice taky polystyren, ale ma jinou strukturu nez bily a ty elektrostaticke kulicky nedela.

PS: s tou dcerkou jsi to vystihl. jen tak pro nic za nic bych byl nepasal.. :-93;

Pátek 18. února 2011 v 15:15® kerob
kerob

CeP> jen jestli si nepasal tu dcerecku :-D

Pátek 18. února 2011 v 15:14® kerob
kerob

CeP> z vlasni zkusenosti vim, ze at se k extrudaku chovas jak chces, tak z nej porad neco pada. Vsude mas kousky polyse (elektrostaticky nabityho, takze se chytne k leccemu). Voda a UV ho taky pomalu degraduji a pak se droli o to rychlejc. A pak je u vody takovej bordel, jakej tam je – podle me nema polystyren v jakykoliv forme, ze ktery se muze uvolnovat a ulamovat, co delat v prirode. Proto bych volil – i za cenu vyssich nakladu ci vice prace se shanenim – takovej material, kterej nebude zasirat vse okolo a kterej bude mit jeste pro dane pouziti lepsi vlastnosti. A EVA se da krasne lepit treba chermoprenem… koneckoncu udelat to ze stary karimatky (cca 5 slepenych kruhu), tak to bude super.

Pátek 18. února 2011 v 15:09® CeP
CeP

hraji> :-)

zrybenec> a jeste co jsi pAsal? ja jako maly pasal kravky za vsi s dcerkou mistniho sedlaka

Pátek 18. února 2011 v 15:05® CeP
CeP

kerob> mas pochopitelne pravdu, ale on chce co nejlevnejsi a extrudak je pomerne dostupny na stavbach, kde zbytku byva dost a dost. kdyz se k tomu bude alespon trochu chovat, v klidu mu vydrzi roky. kde sezene EVA v tak silnem kuse mne zrovna nenapada. ja jsem zatim nejsilnejsi videl 14mm. mam z toho karimatku.

Pátek 18. února 2011 v 15:04® zrybenec
zrybenec

takza = takže

Pátek 18. února 2011 v 15:02® hraji
hraji

Nemáte někdo překladač tohoto kmenového jazyka? Nerozumím :-))

Pátek 18. února 2011 v 15:00® zrybenec
zrybenec

CeP> ja sem totiž pasal na web a jeste sem takza nekdy neco prehodim a jinak dik

Pátek 18. února 2011 ve 14:59® kerob
kerob

CeP> vsechny jsou skoro stejne krehky, vsechny se drolej… ja bych hledal treba EPP – extrudovany polypropylen (pouziva se jako vypln do krabic s PC – vypada jako polystyren ale je gumovej a temer neznicitelnej). To, co je na tom videu je material, ktery vyrobci prutu oznacuji jako EVA, obchodnich nazvu bude mraky…

Pátek 18. února 2011 ve 14:58® CeP
CeP

zrybenec> prosimte kontroluj po sobe alespon trochu co pises. neda se to cist a ani tomu neni moc rozumet. kdyz jsi na to moc linej, nainstaluj si firefoxe s kontrolou pravopisu. ten tu pretezkou praci udela za tebe.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 14:59:27 uživatelem CeP.
Pátek 18. února 2011 ve 14:56® CeP
CeP

zrybenec> nemas, ale to je jedno. kdyz nechces bily polystyren, hledej extrudovany polystyren – Styrodur, Jackodur, nejcasteji zeleny, fialovy, zluty.

Pátek 18. února 2011 ve 14:56® zrybenec
zrybenec

hraji> ja si na ni nechci asdat ale pro převáževí ti neco s trosku odstejsi hranou udela diru,ja bych ji používal na ravírechkde to mas treba povolený sice jech moz neni ale ............

Pátek 18. února 2011 ve 14:53® hraji
hraji

zrybenec> a proč si chceš sedat na bojku? Navíc, kde ji chceš použít, když se to většinou nesmí?

Pátek 18. února 2011 ve 14:52® zrybenec
zrybenec

hraji>ja bych totiz potreboval neco jako polistyrén ale pavnější protože na nej si sednes a mas z toho placku

Pátek 18. února 2011 ve 14:46® hraji
hraji

zrybenec> to je nějaká poly pěna, jaká přesně nevím, ale asi to není důležité. Poslouží jakékoliv dobře plovoucí opracovatelná hmota. Problém je, že na revírech je zákaz označování místa lovu.

Pátek 18. února 2011 ve 14:08® zrybenec
zrybenec
mohl by mi někdo poradit z ceho je tan plovek nebo z ceho by se dal udelat abyto bylo levné zblízka je videt okolo 1 min a 30 sec
Pátek 18. února 2011 ve 12:55® kerob
kerob

sus1> mas iPod Touch?

Pátek 18. února 2011 ve 12:38® sus1

kerob> Na (_._):-)