Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 13. února 2011 v 11:21® Libor
Libor

inspo> dobře děláš, nevěř nikomu, doba je zlá :-)

Neděle 13. února 2011 v 11:20® Libor
Libor

Jak.novi> od 7:00 , ale neboj, stejne nic nestíhám.

Neděle 13. února 2011 v 11:19® inspo

Libor> Vynechal jsi bohoslužbu v kostele, takže ti nevěřím. :-)

Neděle 13. února 2011 v 11:13® Jak.novi
Jak.novi

Libor> Od kolika, že jsi vzhůru? :-)

Neděle 13. února 2011 v 11:11® Libor
Libor

inspo> bažanty jsem již v revíru byl nakrmit, psa vyvenčit, hovínka po něm sebral, maflem si laťky v dílně nařezal, kafe s rohlíkem jsem posnídal a na chytej ted poplkal. Já ti dám lůžko lumpe :-)

Tento příspěvek byl editován 13.2.2011 10:11:47 uživatelem Libor.
Neděle 13. února 2011 v 11:08® Libor
Libor

cercer1> jj windows mám puštěný od rána :-)

Neděle 13. února 2011 v 11:07® kety.vydra
kety.vydra

Jak.novi> Dobré ráno budu mít,až budou stojáky bez ledu (návštěvníky Orlíka žádám,aby se zdrželi komentáře,ať to nedopadne jako posledně :-D ).

Neděle 13. února 2011 v 11:07® Jak.novi
Jak.novi

Sander> U nás taky padá to bílé svinstvo. :-((

Neděle 13. února 2011 v 11:06® inspo

cercer1> Ten určitě ještě ani nevylezl z lužka a jen provokuje. :-)

Neděle 13. února 2011 v 11:05® cercer
cercer

Libor> už ses koukl dneska z okna?

Tento příspěvek byl editován 13.2.2011 10:05:25 uživatelem cercer.
Neděle 13. února 2011 v 11:03® Jak.novi
Jak.novi

Dobré ráno lidi. :-)

Neděle 13. února 2011 v 10:54® Libor
Libor

Sander> vydrž, jaro se blíží mílovými kroky

Neděle 13. února 2011 v 10:49® Sander
Sander

V týhle blbý republice je fakt půl roku zima a půl roku chladno.
Jak k tomu tak teplomilnej člověk jako já přijde.
Už je tam zas bílo.
Nekonečný…!!!!

Neděle 13. února 2011 v 10:45® kety.vydra
kety.vydra

Piranha> Je to asi dva dny,co jsem si říkal,že by se mohla míra úhoře zvednout aspoň na 50 čísel.Tak si říkám,že to je teda fofr-Zázraky na počkání,nemožné do tří dnů :-D Člověk,aby už se pomalu bál na něco pomyslet…

Neděle 13. února 2011 v 10:30® Piranha
Piranha

Datum: 13.01.2011 Ka­tegorie: Rybářský řád a legislativa Dotaz: Došlo k nějakým změnám v Rybářském řádu ČRS na rok 2011? Odpověď: V rámci Rybářského řádu ČRS na rok 2011 došlo ke třem změnám z toho k jedné zásadní. Za prvé došlo v rámci novely vyhlášky k zákonu o rybářství ke zvýšení nejmenší lovné míry u úhoře na mimopstruhových revírech ze 45 na 50 cm a nově byla stanovena nejmenší lovná míra 50 cm u úhoře i na pstruhových rybářských revírech. Za druhé byl v rámci bližších podmínek výkonu rybářského práva ošetřen správný postup v případě usmrcování ryb, který je v souladu se zákonem na ochranu zvířat pro týraní. Za třetí a nejpodstatnější změnu považuji umožnění lovu ryb osobám mladším 10ti let bez příslušného oprávnění na 1 udici osoby starší 18ti let v rozsahu jejího oprávnění a v jejím doprovodu. V praxi to znamená, že malé děti můžou lovit ryby na 1 udici např. svého tatínka nebo dědečka a přitom nemusí mít rybářský lístek ani povolenku k lovu ryb. Další změny se můžou týkat bližších podmínek lovu ryb u jednotlivých územních svazů nebo můžou být u jednotlivých revírů. Doporučuji proto rybářům seznámit se s podmínkami lovu ryb na revíru před zahájením lovu ryb. Odpovídal: Ing. Branislav Ličko

Neděle 13. února 2011 ve 2:39® spike
spike

Dejwík2504> Pamatuješ tehdy na Želivku u toho mostu jak zabral ten okoun?mohl mít tak kolem 30cm. Nevím sice kdo z nás ho chytl ale zdá se mi, že u břehu se nakonec vyhákl, ten byl taky na rohlík:-)

Neděle 13. února 2011 v 0:35® CeP
CeP

osprey> ja rohlicky tuze nerad. jsem chlebovej; chleba u mne vitezi rozdilem nekolika trid a kdyz uz nezbyde nic jineho a musim volit bile pecivo, sahnu radeji po housce. rohlicky ovsem bez problemu pozivam, jsou-li mi podany priprave a mam to tedy bez prace. ovsem tedy jen v podobe rozkrojene, namazane ci oblozene a priklopene zpet, jak od utleho mladi pravi muj mladsi synek, s poklopem. bez poklopu je nerad a nerozkrojene, namazane shora jsou pro mne vylozene nepozivatelne. na to jsem ujetej. inu i muzi maji sve vrtochy. taktez je neodmitam v bufetu k drstkove polevce, neb polevce zabijackove jez se u nas prdelacka zove. pak jsou zde jeste jiste obdobi, ktera mne pravidelne a ve stale se zkracujicim intervale postihuji, totiz me povestne bodove diety. to zbodnu na co prijdu a je mne uprimne jedno co to je, hlavne kdyz zeru. zrovinka jako ted…
himbajs kdyz o tom premyslim, to bych nikdy nerekl, jak jen dovede byt prachsprosty rohlik hutnym, takrka filozofickym tematem…

Tento příspěvek byl editován 12.2.2011 23:36:39 uživatelem CeP.
Neděle 13. února 2011 v 0:32® hecht
hecht

osprey> čéče, i přes to, že jsem nevytáhl paty z domu, tak mám pocit, že tu rybu s tečkama a duhovým pruhem, jsem dneska viděl na talířích při obědě :-))

Neděle 13. února 2011 v 0:29® hecht
hecht

osprey> jo, já věděl že odstraníš ty matoucí plky, a dostaneš se k jádru pudla.

Neděle 13. února 2011 v 0:14® Dejwík2504
Dejwík2504

osprey> Ale jo, ale chleba je univerzálnější…jde k němu i klobáska, i kuře… :-D

Neděle 13. února 2011 v 0:14® osprey
osprey

hecht> A co ty prachy v hotelu – spokojen s řešením?

Neděle 13. února 2011 v 0:13® hecht
hecht

osprey> to bych řek, u mě je to jen bledá závist :-)) Já bych byl na vrcholu blaha i s pár tlouštíky, zítra budu muset na chvíly zdrhnout.

Neděle 13. února 2011 v 0:08® osprey
osprey

hecht> Tuhle starou fousatou hádanku?

Nic jednoduššího – musíš sledovat finanční toky.

Chlapi zaplatili každej 9 korun – to je sedmadvacet. Hospodskej má 25 a kluk 2. To je v cajku.

Těch původních třicet dostane tak, že 25 má hospodskej, 2 kluk a 3 jsou zpátky u původních majitelů.

Tak jak je ta hádanky postavená je to jen mystifikace na zblbnutí někoho, kdo nestíhá sledovat, jak se prachy točej.

Neděle 13. února 2011 v 0:03® osprey
osprey

hecht> Já jsem taky koukal, co to tahám. Ale co, lepší než nic, ne?

Neděle 13. února 2011 v 0:02® hecht
hecht

osprey> Já to tušil, zatím co se snažím uzdravit, proběhlo zahájení lovu dravců :-))

Neděle 13. února 2011 v 0:00® hecht
hecht

osprey>vidíš ty zástupy nevědoucích, jak čekají na tvé rozhřešení :-)) . Mrkni do všeobecné na můj zápis okolo 11,30, předem děkujeme…

Neděle 13. února 2011 v 0:00® osprey
osprey

hecht> Já o rohlíku nekecám, ptám se Dejvíka proč ho nemá rád. Všichni mají rádi rohlíčky. Zvláště když jsou obzvláště vypečené… :-)

Na co jsem chytal, to jsem tu nijak nerozváděl.

Sobota 12. února 2011 ve 23:54® Jak.novi
Jak.novi

hecht> Dej Ospreyovi vyřešit matematickou úlohu. :-))

Sobota 12. února 2011 ve 23:51® hecht
hecht

osprey> neke o rohlicku, bych řek, že to byla vláčka :-))

Sobota 12. února 2011 ve 23:45® osprey
osprey

Dejwík2504> A čemu? Ty nerad rohlík?