Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. února 2011 v 18:50® mvincik
-
Sander> To tedy přišel…a ani se neptej na to katenáčo
)
- Středa 9. února 2011 v 18:47® Alov
-
HaD> Supr. Ale zmizli na úvodní stránce
Ty eNka jsou pěkné svině
- Středa 9. února 2011 v 18:18® Sander
-
Char > jo, to jsem si teď cestou z práce taky říkal, o jak pěkný den jsem zase přišel…
- Středa 9. února 2011 v 18:01® Char
-
Dnes krásný jarní den, co
Koukám na to z postele a říkám si „jen tak dál“
- Středa 9. února 2011 v 16:34® CeP
-
Býk na Břeclavsku utekl z ohrady, pátrání po něm je zatím marné .. prutosi neblbni a prihlas se. budes to mit jako polehcujici okolnost..
- Středa 9. února 2011 v 15:36® HaD
-
Zprovoznili jsme Nka u fór v kontextovém menu!
- Středa 9. února 2011 v 15:15® Dejwík2504
-
spike> Kdyby to vydrželo, tak by to bylo super.
- Středa 9. února 2011 ve 14:10profil byl smazán
-
spike> To teda,a lidi sou zavřený v práci
- Středa 9. února 2011 ve 14:04® mvincik
-
CeP> Ano Petře, nepřeju, jelikož jako správný čech…sám mám málo!!!
- Středa 9. února 2011 ve 13:27® spike
-
Zase jeden z krásných jarních dnů
- Středa 9. února 2011 v 9:25® CeP
-
mvincik> to nam rybozroutum teda moc neprejes. hanba ti!
Tento příspěvek byl editován 9.2.2011 08:25:42 uživatelem CeP. - Středa 9. února 2011 v 7:55® mvincik
-
osprey> Tak to je bohužel ta stinná stránka focení a podobných aktivit, bohužel. I ta by měla mít určitou kultůru!
mannice> Nemyslím si, že by vždy měla být ryba překonána. Postrádal by pak ten náš sport právě ten adrenalin a kouzlo, když bys vždy vyzrál. Ryba přeci musí mít šanci, ne?? A nemluvě o tom, že kdyby se leckterým masařům žádná rybka nevypnula či neutrhla, už by toho na chytání moc nebylo. Ono ani tak to nejní žádný zázrak…
Tento příspěvek byl editován 9.2.2011 06:55:37 uživatelem mvincik. - Úterý 8. února 2011 ve 23:29® osprey
-
mvincik> Ono to pak v extrému vede k tomu, že patnáctiletí kluci válejí každou čudlu po zemi jen aby ji mohli dát na web.
A i dospělí borci dělají kvůli fotkám hrozné věci – v létě prý na Orlasu kdosi chytil sumce kolem 2 m, tak ho vezli na lodi do kempu, pak ho fotili, vzpírali, váleli, otlapkal ho kdo mohl a pak ho se slávou pustili. No a on tam druhej den plaval tuhej…
- Úterý 8. února 2011 ve 23:20profil byl smazán
-
mvincik> Je to krásný,ale vždycky by to mělo skončit tim,že jí rybář překoná.Mě ryby co sem neviděl a měl na prutě dost deprimujou a věřim,že mě budou ve stáří strašit
dobrou
- Úterý 8. února 2011 ve 23:15® mvincik
-
mannice> Jojo, přesně tak, nažral bych se až bych prasknul… Ale na ten souboj nezapomenu, to je to krásný!A vo tom to je…
osprey> Jasné, příkladem bys měl jít, to je fakt. Nejde ale přec o chloubu jednotlivce, ale o jakési podělení se o zážitek s okolím, ikdyž chápu, že ne každý má tu potřebu.
- Úterý 8. února 2011 ve 23:10® osprey
-
mvincik> Snažím se to táhnout, když jsem ten redaktor. Podívej se, kolik jsem toho vkládal, když jsem nebyl – ušetřím ti čas, skoro nic.
Necítím potřebu hlásat do okolí, co jsem chytil, ale z něčeho ten web fungovat musí. A realita je taková, že jsem fotky ze včerejška ještě ani neviděl (bylo pěkné světlo, fotil jsem i obyčejnou plotici).
- Úterý 8. února 2011 ve 23:09profil byl smazán
-
mvincik> To mohlo bejt masa viď
- Úterý 8. února 2011 ve 23:04® mvincik
-
osprey> Nene, nemyslím, ale tak povětšinou tu od tebe nějaký příspěvek z lovu je. A je fakt, že fotky děláš krásný, vždy se rád mrknu.
Sander> Heleď, s těma hasičema to nech být, oni by beztak stejně ani nevyjeli. Je to děsná chamrať a to ani nemluvím o tom, co za sígry slouží dneska…
Jinak pokud tys po prohraném boji tloukl s náčiním o zem, tak já jsem se po té metrové štice co mi vyklouzla zmohl jen na zvlhčení svých očních víček, ani síla jebnout s tím v lodi nebyla!
- Úterý 8. února 2011 ve 23:01profil byl smazán
-
Jeden fousáč a tak zlá pověst
..Dobrou
- Úterý 8. února 2011 ve 22:55® gomz
-
Sander> Tu puntikatou?
- Úterý 8. února 2011 ve 22:51® Sander
-
mannice > taky se mi zdá že od tý doby co sis pořídil tu larysu začínáš žehlit první ligu.
Dobrou.
- Úterý 8. února 2011 ve 22:50profil byl smazán
-
Sander> Tak to já ještě 4–5 let zpátky většinu větších ryb ztrácel z toho,že sem byl moc „předopovanej“ adrenalinem..Sem začal zmatkovat a bylo kolikrát po všem.Teď se do toho snažim vkládat chladnou hlavu a vyplácí se to.
- Úterý 8. února 2011 ve 22:47® Sander
-
mannice > to bych neřekl, já bývám dost v klidu. Spíš hrají roli vázky, slabé vlasce, špatně umístěný háček v tlamě…vono vůbec nejvíc větších ryb se mi prostě vypnulo…
- Úterý 8. února 2011 ve 22:39profil byl smazán
-
osprey> Sander> Jen je škoda,že to nejde vrátit zpátky.Aspoň tu fishku vidět.Jenže vyhráli no
Tento příspěvek byl editován 8.2.2011 21:39:50 uživatelem ..Řek bych,že dost v těch ztracenejch rybách hraje pan adrenalin
- Úterý 8. února 2011 ve 22:32® Sander
-
osprey > no jasně, lítaj vzduchem pohlavní orgány že to slyší až ve vzdálený vsi…
To je normální. - Úterý 8. února 2011 ve 22:28® osprey
-
Sander> Ale vyjmenovat několik živočišných druhů, pár částí těla, zmínit nejstarší povolání a vzít jméno Boží nadarmo, to není problém, že ne?
Mě to pomáhá se s tím vyrovnat
- Úterý 8. února 2011 ve 22:25profil byl smazán
-
Sander> jo tak to sem tě špatně pochopil akorát.To souhlas,v afektu sem zatim nic neudělal.Možná si jen zanadával,ale to je normálka si myslim
- Úterý 8. února 2011 ve 22:24® Sander
-
mannice > nepsal jsem že na to zapomínám, ale že to ignoruji. Co s tím jiného?
- Úterý 8. února 2011 ve 22:23profil byl smazán
-
osprey> To třetí
Sander> Je fakt,že se nedá nic jinýho dělat.Ale jak říkáš,že po pár minutách na to zapomínáš,tak s tim nemůžu souhlasit.Jak vidíš já na to vzpomínám ještě hodně dlouho po prohranym souboji.Ale myslim,že to je to,co dělá rybařinu rybařinou.
Tento příspěvek byl editován 8.2.2011 21:23:48 uživatelem . - Úterý 8. února 2011 ve 22:18® Sander
-
mannice > důležitá je v ten moment jen jedna věc – nedělat nic v afektu, tím se věci jen zhorší. Takhle jsem jednou zlomil naviják v krčku, když jsem s ním po prohraném souboji jebnul o zem.
Pamatuj na to, že čas to všechno zahojí. Zpravidla na to už za pár minut seru a žehlim dálProhra je součást rybařiny. Kdo se s tím nedokáže smířit, měl by své cíle přehodnotit.