Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.451 příspěvků, z toho 128451 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. února 2011 ve 22:09profil byl smazán
-
mvincik> To mohlo bejt masa viď

- Úterý 8. února 2011 ve 22:04® mvincik
-
osprey> Nene, nemyslím, ale tak povětšinou tu od tebe nějaký příspěvek z lovu je. A je fakt, že fotky děláš krásný, vždy se rád mrknu.
Sander> Heleď, s těma hasičema to nech být, oni by beztak stejně ani nevyjeli. Je to děsná chamrať a to ani nemluvím o tom, co za sígry slouží dneska…
Jinak pokud tys po prohraném boji tloukl
s náčiním o zem, tak já jsem se po té metrové štice co mi vyklouzla
zmohl jen na zvlhčení svých očních víček, ani síla jebnout s tím
v lodi nebyla! - Úterý 8. února 2011 ve 22:01profil byl smazán
-
Jeden fousáč a tak zlá pověst
..Dobrou - Úterý 8. února 2011 ve 21:55® gomz
-
Sander> Tu puntikatou?
- Úterý 8. února 2011 ve 21:51® Sander
-
mannice > taky se mi zdá že od tý doby co sis pořídil tu larysu začínáš žehlit první ligu.

Dobrou.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:50profil byl smazán
-
Sander> Tak to já ještě 4–5 let zpátky většinu větších ryb ztrácel z toho,že sem byl moc „předopovanej“ adrenalinem..Sem začal zmatkovat a bylo kolikrát po všem.Teď se do toho snažim vkládat chladnou hlavu a vyplácí se to.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:47® Sander
-
mannice > to bych neřekl, já bývám dost v klidu. Spíš hrají roli vázky, slabé vlasce, špatně umístěný háček v tlamě…vono vůbec nejvíc větších ryb se mi prostě vypnulo…
- Úterý 8. února 2011 ve 21:39profil byl smazán
-
osprey> Sander> Jen je škoda,že to nejde vrátit zpátky.Aspoň tu fishku vidět.Jenže vyhráli no
Tento příspěvek byl editován 8.2.2011 21:39:50 uživatelem .
.Řek bych,že dost v těch ztracenejch
rybách hraje pan adrenalin
- Úterý 8. února 2011 ve 21:32® Sander
-
osprey > no jasně, lítaj vzduchem pohlavní orgány že to slyší až ve vzdálený vsi…
To je normální. - Úterý 8. února 2011 ve 21:28® osprey
-
Sander> Ale vyjmenovat několik živočišných druhů, pár částí těla, zmínit nejstarší povolání a vzít jméno Boží nadarmo, to není problém, že ne?
Mě to pomáhá se s tím vyrovnat

- Úterý 8. února 2011 ve 21:25profil byl smazán
-
Sander> jo tak to sem tě špatně pochopil akorát.To souhlas,v afektu sem zatim nic neudělal.Možná si jen zanadával,ale to je normálka si myslim

- Úterý 8. února 2011 ve 21:24® Sander
-
mannice > nepsal jsem že na to zapomínám, ale že to ignoruji. Co s tím jiného?
- Úterý 8. února 2011 ve 21:23profil byl smazán
-
osprey> To třetí

Sander> Je fakt,že se nedá nic jinýho dělat.Ale jak říkáš,že po pár minutách na to zapomínáš,tak s tim nemůžu souhlasit.Jak vidíš já na to vzpomínám ještě hodně dlouho po prohranym souboji.Ale myslim,že to je to,co dělá rybařinu rybařinou.
Tento příspěvek byl editován 8.2.2011 21:23:48 uživatelem .
- Úterý 8. února 2011 ve 21:18® Sander
-
mannice > důležitá je v ten moment jen jedna věc – nedělat nic v afektu, tím se věci jen zhorší. Takhle jsem jednou zlomil naviják v krčku, když jsem s ním po prohraném souboji jebnul o zem.
Pamatuj na to, že čas to všechno zahojí. Zpravidla na to už za pár minut seru a žehlim dál
Prohra je součást rybařiny. Kdo se s tím
nedokáže smířit, měl by své cíle přehodnotit. - Úterý 8. února 2011 ve 21:18® osprey
-
mannice> Jakou reportáž? Vstávání hechtovic rodiny? Skládání cestujících do kamionu? Moje procítěné lamentování když mi spadne candát 70+ ?
Tento příspěvek byl editován 8.2.2011 21:18:44 uživatelem osprey. - Úterý 8. února 2011 ve 21:14profil byl smazán
-
Sander> osprey> Na tohle,ale nějakou krátkou reportáž neuděláte co
.Jak se zachovat ve stresových situací
.. Ty candáti sou v tomhle asi experti,ale vim na tuty že to byl životní
kousek.Takovej asi nejspíš dlouho nepříjde 
- Úterý 8. února 2011 ve 21:14® Sander
-
osprey > a jistě i provozní náklady. Prej je za tou plachtou docela zima

- Úterý 8. února 2011 ve 21:12® osprey
-
Sander> Výrazně to zvyšuje přepravní kapacitu.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:10® Sander
-
hecht > to jsem nevěděl že maj dneska autobusy jen kabinu a návěs s firemními nápisy a stopují se zdviženým palcem.
ČSAD je fakt drsnej podnik!

- Úterý 8. února 2011 ve 21:09® Char
-
hecht> dyť řikám a pak si jdeš v klidu lehnout

- Úterý 8. února 2011 ve 21:06® hecht
-
Sander> hele, vy dva rozumbradové, sice si rád pospím, ale jedno dítě vypravuju po sedmej do ZŠ na autobus, našeho juniora vozím osobně na osmou do MŠ. Takže zodpovědný otec jak má být

- Úterý 8. února 2011 ve 20:58® Char
-
Sander>
D - Úterý 8. února 2011 ve 20:51® Sander
-
Char > jo jo, tůhle jsem je viděl, stoply zrovna nějakýho kamioňáka. Na to že je jim dohromady asi deset let jsou fakt šikovný. No celej táta.

- Úterý 8. února 2011 ve 20:50® Char
-
Sander> správná výchova, musej se zocelovat dokut jsou mladý a tvárný

- Úterý 8. února 2011 ve 20:46® Sander
-
Char > jo. Pěšky. Za každýho počasí.

- Úterý 8. února 2011 ve 20:41® Char
-
Sander> takže děti choděj do školy na devátou

- Úterý 8. února 2011 ve 20:38® Sander
-
Char > to ne, ve čtvrt na devět se vyvalí dýmy z jeho garáže, to když se rozpohybuje tříválec jeho služební Fábie. Hnedle jsem chtěl volat hasiče.

- Úterý 8. února 2011 ve 20:34® Char
-
Sander> blbost, touhle dobou chodí spát

- Úterý 8. února 2011 ve 20:31® Sander
-
hecht > no jasně, vracel jsem se z ČB takhle brzo, to čubrníš co?
- Úterý 8. února 2011 ve 20:30® hecht
-
Sander> Jako ve vosum ráno ???