Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. prosince 2010 ve 14:18profil byl smazán

timbab> já budu na tom stejně nejspíš:-1

Sobota 4. prosince 2010 ve 14:16® timbab
timbab

mannice> Jdu až zejtra.Dneska budu sedět u kamen :-))

Sobota 4. prosince 2010 ve 14:16profil byl smazán

1Mara>Mi neříkej,že ses ze dne na den tak změnil :-D

Sobota 4. prosince 2010 ve 14:14profil byl smazán

timbab> Budu to dávat do všeobecky,aby mi pak kazan neřek že najednou sem obrátil a o kolovrátek zájem mám :-93; ..Půjdu až zítra a jestli vůbec.Pak mám nabitej týden a víkend by moh vyjít tak uvidíme.Rád bych ještě lapnul jákýho zubáče.Co ty?Tak už na ně val :-)

Sobota 4. prosince 2010 ve 13:57® timbab
timbab

mannice> Tak nedebatuj,jdi na ryby a šup s tím do Z lovu :-))

Sobota 4. prosince 2010 ve 13:55profil byl smazán

osprey> Souhlasim,že vždycky se dá najít náká cestička k tomu obelhat pravidla,proto se ani nebudu pokoušet.

Právě,že sem nad tim ani nepřemejšlel někoho obvinovat,ale podle Kazana asi nejspíš jo.Notář je zbytečnost. Názor už sem k soutěži řek,a tim bych skončil.

Teď bych už rád přešel plynule k rybařině ;-)

Sobota 4. prosince 2010 ve 13:50profil byl smazán

osprey> Život je o lidech a s lidmi! :-)

Sobota 4. prosince 2010 ve 13:41® osprey
osprey

Noodling> Hele, já lidi učil. Šestnáct let. Dvě třetiny deváťáků mají potíže poznat vrabce domácího a lípu. Dnes se dítě neučí znát realitu, ale oddeklamovat obsah sešitu. To je samozřejmě hovadina. Těžce jsem s tím bojoval – donutit některé lidi, aby používali hlavu, je nadlidská práce.

Spousta lidí proto nějakou rybu vůbec neřeší, prostě chytí jesetera a pak ho tu vkládají do trofejí a bojují s tím, že je tam několik druhů.

Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 13:03:01 uživatelem osprey.
Sobota 4. prosince 2010 ve 13:35® Noodling
Noodling

osprey> Jasně, to je v pořádku. Jen mě překvapuje, proč to tam ti lidé dávají, vždyť musí vědět, že na těch vodách se vůbec tyhle ryby nevyskytují.

Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 12:36:39 uživatelem Noodling.
Sobota 4. prosince 2010 ve 13:14® osprey
osprey

mannice> Vymysli mi jakákoli pravidla losování a já ti vymyslím tři způsoby, jak s nimi vydrbat.

Ale když si projdeš seznam výherců soutěží, jsou mezi nimi osoby známé i naprosto neznámé a sotvakdy bys mohl jen naznačit, že ovlivňujeme losování ve prospěch svých známých.

Vím, že ses rozhodně nepokusil nás z něčeho obviňovat, ale jediný způsob, jak tomu dát větší regulérnost, by byla účast notáře při losování, což je ale docela slušný výdaj navíc. To radši pošleme mezi lidi víc cen nebo přidáme autorům dobrých článků.

Sobota 4. prosince 2010 ve 13:09® osprey
osprey

Noodling> Přehazuju to já a dělám to průběžně. Už jsem jich přestěhoval dost. a taky jiné druhy, hlavně „bílé“ ryby. Ale hlídat každý den, co tam, kdo dá, to nestíhám. Asi dvakrát do měsíc to proberu anebo mě do té doby někdo upozorní.

Sobota 4. prosince 2010 ve 12:33® Noodling
Noodling

HaD> Opravdu to tu ožilo. Je to vidět i na tom, že někteří „znalci“ začínají přihazovat sibiřáky z Chlumce a Hrázek do kategorie jeseter malý. Trochu mě to překvapuje, protože jeseter malý se nikdy na těchto soukromých vodách nevysazoval, tak tam logicky nemůže být. Nevím, jestli je to absolutní neznalost, nebo lidé prostě vidí téměř prázdnou kategorii, a tak to tam naflákají v domnění, že takto budou zařazeni do slosování (protože v sibiřácích ty úlovky nemají šanci). Každopádně je to trapné, když tak to potom pls přeházej do správné kategorie.

Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 11:35:57 uživatelem Noodling.
Sobota 4. prosince 2010 ve 12:11® timbab
timbab

mannice> U nás jen –13 takže se oteplilo:-D Asi jim zejtra provětrám šupiny.

Sobota 4. prosince 2010 v 11:23profil byl smazán

Kazan> Proč bych brečel prosimtě?Jen sem vyjádřil svůj názor a to je nějakej problém?A pokud by si stál o spravedlnost tak sus může potvrdit,že to samý jsme říkali jak jeden tak druhej už včera.

Že si špatně pochopil příspěvek neni vůbec,ale vůbec můj problém.Nestojim o to aby tady někdo ze mě dělal „problémáka“.Ses asi splet.Napsal sem to ve smyslu toho,aby nedošlo k diskuzím jestli to bylo zmanipulovaný,nebo ne.Protože,jak jistě víš češi sou v tomhle snad jedničky.

Jinak u nás –20 ráno:-O

Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 10:24:07 uživatelem .
Sobota 4. prosince 2010 v 10:39® Sander
Sander

Char > prd, oteplí se :-)
Mě spíš tlačí ta pramice co mi tam přimrzla zvenku i zevnitř, zapadala sněhem a i kdybych ji vysekal, stejně s ní nedojedu nikam, kde by se dala zapřáhnout za auto a vytáhnout z vody :-)
Jako kapitán lodi jsem zklamal :-)

Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 09:39:43 uživatelem Sander.
Sobota 4. prosince 2010 v 9:13® Char
Char

sus1> večer ve 22.10 –18 a momentálně –10, to už bude co nevidět dírkovačka :-))

Sobota 4. prosince 2010 v 8:33® sus1

Kazan> Já už bych to nerozpatlával,nemá to cenu a ani žádnej novej přínos z toho nebude,takže ......
Raděj mě řekni , jak u vás mrzne?nejsem v dosahu tepoloměru.:-)

Sobota 4. prosince 2010 v 8:21® Kazan

mannice> tak nějak tě trochu nechápu, pořád tady brečíš nad pravidly soutěže, u ceny která tě dle tvého vyjádření ani nezajímá. Já se účastním soutěží u cen o kterou mám zájem a pravidla respektuji, protože pokud se mi to nelíbí tak soutěžit nemusím. To že vyhraje někdo, kdo se nově zaregistroval a pak se tu už nikdy neukáže......, no a co vždyť je to život. Pokud se tady chceš zabývat nějakou spravedlností, tak se tady můžeme asi opravdu kolektivně dohodnout, že naviják věnujeme Sanderovi, jakožto druhému člověku který zde po Ospreyovi něco děla aby to tu žilo. Už vůbec se mi nelíbí tvůj příspěvek ze Pátek 3. prosince ve 23:35 , tím si chtěl naznačit jako co? Že by kluci podváděli? To si myslím nezaslouží!!! Doufám že jsem to jen nějak špatně pochopil.

Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 07:22:57 uživatelem Kazan.
Sobota 4. prosince 2010 v 1:13® sus1

mannice> Já budu tet hlídat soutěž,ale běda,běda????!!!:-)

Sobota 4. prosince 2010 v 1:11profil byl smazán

sus1> mažu spát,tak čágo a hlídej noční stráž :-)) chrr

Sobota 4. prosince 2010 v 1:10® sus1

mannice> No právě.:-)

Sobota 4. prosince 2010 v 0:59profil byl smazán

sus1> To říká ten pravej:-)) . Já bych pro něj stejně neměl využití.Jooo kdyby byla v nabídce třeba stella,nebo branzino ve 3000 tak to bych přidával jak vyšinutej :-))

Sobota 4. prosince 2010 v 0:50® sus1

mannice> Nejmín.:-D

Dyt by si ani neveděl, jak s tim chytat??!!Bud rád, žes ho nevyhrál, ještě by se tě tam u vás kde kdo smál,že s tim neumíš.:-D

Sobota 4. prosince 2010 v 0:47profil byl smazán

sus1> Já vim,už na začátku soutěže sem byl ten co může jenom slintat,ale jedeš v tom semnou :-D

Sobota 4. prosince 2010 v 0:43® sus1

mannice> Prostě brečíš na špatném hrobě.Navijík je v pr a ty taky.:-D

Sobota 4. prosince 2010 v 0:35profil byl smazán

osprey> Jde o losování,mě by to třeba nevadilo.Jen by to pro jistotu chtělo losování živě,aby tu nedošlo pak k …:-)

Tento příspěvek byl editován 3.12.2010 23:40:43 uživatelem .
Sobota 4. prosince 2010 v 0:29® osprey
osprey

mannice> To, že se neprojevuje, neznamená, že se neukázal. 95 % našich návštěvníků je přítomno víceméně pasivně. Ale mnozí sem chodí velmi často. Jen nepřispívají.

A ten naviják prostě lákadlo je. I mě se líbí. Zachytal jsem si s tímto typem a jediná vada – je malý. Jinak je opravdu velmi povedený. Klidně bych taky soutěžil, ale bylo by to asi jako když sudí ve fotbale pískne penaltu a pak by si ji chtěl sám kopnout.:-)

Sobota 4. prosince 2010 v 0:22profil byl smazán

osprey> Já osobně zaskočenej neaktivníma nejsem.Nemám nic proti nikomu,pokud se kdokoliv přidá novej tak jen dobře.Ale už po první soutěži to dopadlo tak,že nějakej uplně cizí uživatel vyhrál cenu a už se tu neukázal.

Jasný ať má možnost vyhrát kdokoliv,to je v pořádku.

Ale pěkně se to tu rozkecalo dneska :-)

Sobota 4. prosince 2010 v 0:18® sus1

osprey> :-)

Sobota 4. prosince 2010 v 0:16® osprey
osprey

sus1> Nedalo. Je tu pár nových rubrik, pravidelný přísun článků, diskuze mírně ožily. Nárůst návštěvnosti by mohl být větší – i proto ty různé soutěže.

Ale už jsem to psal, je to jako roztlačovat lokomotivu. Trochu se to hnulo, tak je třeba opírat se do toho dál.