Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 22:15® sus1
-
1Mara>> Hele??!!do Z lovu ty fotky necpi a nhrň je do soutěže,at furt netočíš tim Tokozem.
))))
- Pátek 3. prosince 2010 ve 22:10® Char
-
osprey> to že jí chytneš záleží na množství prutohodin na daném místě, ona musí žrát a jednou jí tvůj wobler prostě zkříží cestu a BUM, bude pocit zadostiučinění žes vydržel, bube zážitek, bude článek. Já svojí okouní 45 letos taky nechyt a trávil jsem na místě kterému věřím hodiny mrskáním vody v dešti i mrazu, víra v rybu nás bude hnát k vodě dál a dál…
- Pátek 3. prosince 2010 ve 22:01® Kubah
-
skwor> Tam bych se nemohl dívat
http://www.sport.cz/…-evropy.html
- Pátek 3. prosince 2010 ve 22:01® sus1
-
HaD> Nedal jsem,protože nejsem soutěžní tip.Né že bych neměl nějakou tu fotku,ale soutěže mě neberou. To?!,že jsem se zasmál Sanderovo povzdechnutí, tě snad ani nemohlo nadzvednout.
Ruku na srdce – člověk,který se tady vyskytuje celej rok ,nedostane nic a druhej,který přijde 10× za rok,dá do soutěže cca5 fotek dostane naviják za 10 litrů??!
Ano,každej má tu možnost se zúčastnit,o tom žádná.Taková pravidla jsou a tudíž je musí a může využít každý,kdo vejde.
Ta ruka na tom srdci by měla právě taky možná někdy rozhodnout,přimět dotyčného přemýšlet,co by si ten dotyčný zasloužil,když tady celej rok ,,dře'' a zrovna teda nesoutěží.Určitě má na to právo , jako ten soutěžící,ne-li větší.Ostatně v tomhle tě nikdo radit nebude,to musíš poznat a rozhodnout sám jako šéf,co je správný.Už sem tady psal,že někdy k tomu možná dojde,že se právě ti diskutující budou muset nějak odměnit,aby se to tady ,, hejbalo''.Věřim tomu,že k tomu opravdu jednou bude muset dojít.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:58® skwor
-
Hany> Kdybys neseděl doma, můžeš tam hodit aktuální fotky Krucipusku
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:55profil byl smazán
-
osprey> Trochu na mě působí vánoční nálada,a to počasí přímo nutí k tomu se zamyslet.Zahradní gril 20cm sněhu,krtinec kterej měl jít původně do krmení 21cm,žáby nekvákají-zamrzají
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:55® Kubah
-
skwor> klidně bych mohl do Z lovu dát fotky z loňské zimy (nikam na internet jsem je nedával) ale neudělám to…
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:53® osprey
-
Pánové (a dámy), při hledání krátkých zpráv jsem padl na tento příspěvek a nedalo mi to.
Hranice lidských možností byly opět posunuty…
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:42® HaD
-
sus1> já sám mám máslo na hlavě, ale na druhou stranu jsem tři měsíce téměř nevytáhl paty z kanclu
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:41® HaD
-
sus1> ano
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:39® sus1
-
HaD> Myslíš do ,,této rubriky'' soutěž(e)?
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:28® osprey
-
mannice> Přízeň si nekoupíš. Přízeň ti věnuje jen určité procento lidí (i někteří, co se neprojevují).
Zbytek přijde a odejde. Bohužel z pohledu návštěvnosti (má vliv na ekonomiku provozu serveru) je jedno, kdo a z jakých důvodů sem vstoupí.
Já mám samozřejmě nejradši návštěvníky, kterým se tu líbí a chodí sem i bez „uplácení“.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:24® osprey
-
HaD> Osobní osobka adresovaná tvé osobě.
skwor> Jasně.
Char> Jistěže, však jsem to popotlačil – i těmi fotkami plnými ledu
Ona je to onanie, plácat se tam teď. Kdybych tu hlavatku fakt chtěl, měl jsem tam být před měsícem. Jenže to jsem chytal na Drop Shot, aby tu bylo co číst. Článek o hlavatkách by se mi líbil víc, ale pravděpodobnost, že ji chytnu, je minimální. U okounů je to nesrovnatelně větší jistota.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:22profil byl smazán
-
osprey> Ale bylo by lepší si tím koupit spíš jejich přízeň přeci.
Za poslední příspěvěk se tak trochu omlouvám,polovinu z toho sem nepochopil ani já sám.Psal sem to na rychlo.Jen sem chtěl říct,že chytej přeju.Mám to tu rád,nějak mi to tu přirostlo k srdci
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:18® HaD
-
Char>
)
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:18® skwor
-
osprey, HaD> Já to chápu, taky jsem napsal, že se mi nelíbí ty fotky. O kritice soutěže nepadlo ani slovo – to je třeba rozlišovat.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2010 20:18:39 uživatelem skwor. - Pátek 3. prosince 2010 ve 21:18® Char
-
osprey> aktivita opravdu stoupla, diskuse se rozběhla, takže úspěch
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:13® osprey
-
skwor> Neboj, jsme rádi, že přispíváš, ba že tu vůbec jsi. Ale je pravda, že jinak je převážná většina návštěvníků poměrně pasivních. Jenže to je jejich právo.
Soutěží si vlastně „kupujeme jejich aktivitu“. Ale proč ne. Dnes je to běžný trend.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:12® HaD
-
skwor> koukl jsem jen na poslední dva měsíce. A právě proto jsem to chtěl něčím podpořit…
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:09® skwor
-
HaD> Ať koukám jak chci, tak nemám pocit, že bych do Z lovu přispíval málo… Pravda, za poslední měsíc tam nebylo nic. Jenomže to bude spíš tím, že na ryby nebyl čas
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:54® Char
-
sethy> tvoje je pěkná, na ni jsem koukal již včera, supr okyš, neházím je do jednoho pytle, spousta jich má styl a hned bych je zařadil do soutěže, ovšem některé mě vyděsili, dlouho jsem tu takové neviděl, osi jsem si odvikl
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:54® osprey
-
Prutos> Budu toho taky muset přes zimu hrst objednat. Některé nástrahy po překování přímo volají.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:46® chosebaits
-
osprey>Však já vím
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:43® Prutos
-
osprey> Já je jenou ve vázce opravdu ohnul. Pak jsem ze zvědavosti vzal ty kleště a celkem snadno je zmačkal. Jsem na to trochu ujetý…ST-41 forever
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:41® osprey
-
chosebaits> Mě moc neřeš. Kdybych nebyl redaktorem serveru, neposílal bych nic nebo skoro nic. Podívej se, kolik fotek jsem vkládal před červencem 2009, kdy jsem tu „nastoupil“.
Ale v rámci vytváření obsahu webu podporuju i rubriku Z lovu. Ovšem zdaleka v ní není vše, co chytím.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:38® osprey
-
Prutos> Ony se trochu ohýbají, ale ne zas tak moc a s pletenkou nad 25 kg je narovnáš, což občas zachrání wobbler.
Nechci mít na všem Ownery ST-41. Taky kdo by to platil.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:37® chosebaits
-
Char> Osprey poslal aktuální fotku,ty ostatní soutěží o cenu,ale hlavně se sebou!!!!
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:30® sethy
-
osprey> možna proto vypadají trošku mohutněji.
Char: moje není pěkná? A to jsem se tak snažil - Pátek 3. prosince 2010 ve 20:29® Prutos
-
osprey> Prubni je v kleštích. Ty co byly na mých J13 stály za prd.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:26® osprey
-
sethy> Opravdu jsem se dotazu nevšiml. Háčky tam jsou originální. Rapala používá, myslím, VMC, ale možná je už zase všechno jinak. Trochu matoucí je možná to, že jsou obalené ledem.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2010 19:26:28 uživatelem osprey.