Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 19. listopadu 2010 v 19:17® Sander
Sander

spike > mně spíš fascinuje to, že tam tohle ty lidi dělaj bez jakékoliv bázně. Jedeme kousek kolem nich a nikdo se neráčí aspoň jeden z těch pěti prutů stáhnout, nebo se k prutům přiblížit aspoň na padesát metrů…

Jestli se tam s klukama ještě podívám a budou souhlasit, budu si ty pruty brát. Až se nevejdou na loď, tak je budu třídit a pekáče házet přes palubu.

Pátek 19. listopadu 2010 v 19:03® spike
spike

Sander> jedním slovem… síla

Pátek 19. listopadu 2010 v 18:51® Sander
Sander

ladamaj > ty přehrady jsou neštěstí.
Já vim jak jsme nedávno šli ještě po tmě na pláž s Charem a hechtem na Orlasu hodit loď na vodu. Přijedem na místo, tam nahozený dva pruty, očividně celou noc, nikde ani živáčka. O těch šmejdech co jsme viděli za polovinu dne objíždění břehů ani nemluvě. Více prutů na osobu, narvaný igelitky okounama, nahozený pruty na candáty, nikde ani noha…ještě že tam jezdím tak málo. Asi by mi to bylo líto. Nějakej průser tam vidím vždycky.
Posledně s Brčkem na candátech – nahozený pruty, nikde nikdo, (asi) majitel žehlil 150m vedle z mola do čeřenu…

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:55® pruhac
pruhac

Nejhořší opravdu je,že je to každýmu jedno.Já takový sviňárny hlásil porybným ale dozvěděl jsem se jen to ať nevotravuju že nemaj čas.jen dva strážci jsou takoví že jdou a řeší.kéž by jich bylo víc.

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:55® skwor
skwor

http://www.fischundfang.de/…hen-10-Pfund A to jsem si myslel, jak velký jeseny jsem lapal ve Švédsku :-))

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:45® pruhac
pruhac

džigit> dík za upozornění.málem bzch zapoměl.

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:41® džigit

na TV Public je putování úhořů-zrovna teď

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:33® ladamaj
ladamaj

Sander>to máš pravdu na nechrankách zná metr opravdu hrstka rybářů a candoše kterého vyloví tak ať má či nemá míru prd sním o loď a chytá se vesele dál no humus 1kalibru.Jednou tam udělali chataři kruh a střídali se jak na běžícím pásu.No až to došlo tak daleko že jeden končil a volá na dalšího ať tam jede, moje odpověď skus a budete něco vydět samo sebou sem se odkotvil no a bylo nakop sem 10k motor vjel mezi ně a dovedeš si asi představit co následovalo utrhavé pruty rozbytá voda po 2 kruzích a odjel sem kus dál oni remcali ale byl sem v klídku a smál se nakonec jsem jim řek jestli to zopakují tak začnou lítat povolenky a že jim tam udělám takové vlny že se budou pásat jak v autě.Nikdy víc když jsem tam byl se už nestalo akorát ty candátci ti to dostávaj pořád už tam nejezdím protože bych tu sebranku musel postřílet.

Tento příspěvek byl editován 19.11.2010 15:39:17 uživatelem ladamaj.
Pátek 19. listopadu 2010 v 16:30® pruhac
pruhac

Sander>tak to máš dobrý.To u nás je to naopak.Celý léto a až do vychytání posledního kaříka se jde jen po nich.Pak nastává drancování dravců.už mě to štve.Zrovna minulý týden jsem se nepohodl s jedním kvůli štičce 48.nechal ji to zažrat na cigáro a pak tvrdil,že by to stejně nepřežila.na rybku kolem 8cm!není to uhozený?

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:21® Sander
Sander

pruhac > dravci se tu žehlí od léta, jejich stavy jsou koncem podzimu tak bídný, že už u vody nevidím skoro ani kačenkáře. Nevím jak jinde, ale po vyžehlení kapra se tu žádné přeorientování nekoná.

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:16® pruhac
pruhac

Sander> právě že nebude.pujdou po štičkách,candatcích a okouncích.Když není kapr tak drancujou jiný rybky.co si vezmeš na štičce 50 či candátkovi 45.

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:10® Sander
Sander

pruhac > ať se otočí klidně čtyřikrát, vyžehlí násadu kapra do posledního kousku, přestane to brát a u vody zas bude klid.

Kdyby nebylo tak hnusně, jdu jim pomoct.

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:06® pruhac
pruhac

Sander>Když myslíš,ale zdá se mi trochu úchylný drancovat ty chudáčky co maj sotva 40 hned po nasazení aniž by měli šanci se trochu rozplavat.A to neberu,že se někteří odvážlivci na babetách otočí i 3× za den.

Pátek 19. listopadu 2010 v 16:00® Sander
Sander

pruhac > a proč by s tím měl někdo něco dělat?
Rybařina je především lov, to co provozujeme my, že >98% úlovků pustíme, je úchylárna.
Kapr je v tý vodě především od toho, aby byl sežrán.

Pátek 19. listopadu 2010 v 15:04® pruhac
pruhac

sus1> Koukám,že je to skoro všude stejný.uNasadit a co nejdřív vychytat ať se mi ještě něco vrátí za povolenku.Nejhorší je 6e s tím nikdo nic nedělá.

Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:59® džigit

sus1> dnes jdu na sraz ze školy,ale zítra přečtu.
Já po odhájení bojuju s myšlenkou zda jít, dívat se a možná trpět…

Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:40® sus1

džigit> Tet musim odjet,ale až se vrátim,tak tě povim, jak jsem dopad,když jsem tohle nadnes na schůzi.

Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:39® spike
spike

džigit> Přesně, z 35cm kapříka nic nemáš. U nás je 45–70cm

Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:29® džigit

sus1> klidně bych zvedl na 45,u vás aj u nás

Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:16® sus1

džigit> 35,bohužel.:-)

Tento příspěvek byl editován 19.11.2010 13:17:08 uživatelem sus1.
Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:14® džigit

sus1> vy máte míro pod 40cm?

Pátek 19. listopadu 2010 ve 14:11® sus1

Tak jsem přijel z ryb ale ty dědkové jsou fakt kreténi.Nejsem žádnej ochranář,ale – srkačky,tahání kapříků po kamenech,ve vezírkach prej ,,pěkní kapři".?!!Na dotaz kolik mají – silnějších 37cm?!!!,,tovíš je bída,budme rádi i za tohle."

Takže mam opět s rybama vybráno na delší čas.Jak uvidim dědka u vody?! odcházim.:-((
Ve finále,když už odcházim přijíždí ryb.auto a začnou sypat ryby do vody.Slyšim -,,ještě chvilku počkáma,tet když přijeli,snad to ještě něco vezme." Hovada s hova…
Já už radši du nebo budu bez fišboooonů za slušnost.:-)

Pátek 19. listopadu 2010 v 11:30® džigit

Dnes ve 20:00 na ČT 2 – Přízrak řeky Kongo/ http://www.novinky.cz/…okodyly.html /

Pátek 19. listopadu 2010 v 8:19® Fugas

Muškaři, tak se přiznejte, kdo to byl?:-)) )) http://www.novinky.cz/…0-tisic.html

Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 22:25® Char
Char

Sander> jsem tu, ani jsem nestih usnout, kačenka co plavala okolo pořád dorážela

Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 22:09® Sander
Sander

Libor > mají na tý Sibiři hnusný ptáky, že jo?

Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 22:02® Libor
Libor

skwor> snad jo..

Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 22:01® Libor
Libor

Sander>

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img38968.jpg
Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 21:56® Sander
Sander

Char > ne že se v ní ráno vzbudíš zimou :-)

Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 21:55® Char
Char

Jdu si hrát na hrocha- vana čeká :-o