Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.453 příspěvků, z toho 128453 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 16. listopadu 2010 ve 20:28® HaD
-
Sander> práce volá

- Úterý 16. listopadu 2010 v 17:39® Sander
-
Jste zase ukecaní…
- Úterý 16. listopadu 2010 ve 13:01® HaD
-
Se zpožděním vyhlašujeme výsledky dvou soutěží o zboží DAIWA CORMORAN.
Soutěže o naviják DAIWA LUVIAS (http://www.chytej.cz/…a-11-000-kc/) se zúčastnilo 537 návštěvníků serveru. Z toho bylo 517 správných odpovědí. Losováním 15.11.2010 byl určen výherce. Stává se jím uživatel Pierre (prosulek@seznam.cz). Srdečně gratulujeme!
Velká článková soutěž o zboží DAIWA a CORMORAN (http://www.chytej.cz/…cen-3100-kc/): Los učinil šťastnými: 1. SpanyS – SpanyS@seznam.cz, 2. amsum – vydravahu@azet.sk, 3. Josef Piecuch – J.Piecuch@seznam.cz. Gratulujeme!
Výherci všech soutěží jsou o své výhře informováni e-mailem.
- Úterý 16. listopadu 2010 ve 12:29® osprey
-
Velká článková soutěž o zboží DAIWA a CORMORAN zná své vítěze. Los učinil šťastnými: 1. SpanyS – SpanyS@seznam.cz, 2. amsum – vydravahu@azet.sk, 3. Josef Piecuch – J.Piecuch@seznam.cz. Gratulujeme!
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:32® ladamaj
-
svery>moc gratuluji a přeji spoustu dalších moc si cením takovíchto rybářů osobně jich pár také mám apuštěno rovněž.
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 17:24® ladamaj
-
cormoran>no abych pravdu řek tak nej mám 108cm před tím sem tenkrát utek do svahu který byl za mnou.Musel přijít tchán a uvolnit ho ale pořád na to spomínám bylo to něco neskutečného i průměrově nikdy předtím sem takovou hadici nelap škoda že vté době sem neměl ponětí o focení ale srandu ze mě měl tchán i ostatní rybári.

- Pondělí 15. listopadu 2010 v 9:18® cormoran
-
ladamaj> Jestli to byly metrový hadice, tak o to je to zajímavější
Takovejch se moc nepochytá. Osobně jsem se u hada
přes metr nedostal.. - Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:57® ladamaj
-
cormoran>no byl to tenkrát nářez uhoři kolem 1m místo candošů.Měl jsem to zmapováno sonarem a cílená ryba byl candám a štika ale tohle sme měli jako zpestření ale suprové.Záběr jak od candoše.
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:40® cormoran
-
ladamaj> Tyhle dny, kdy je něco „jinak“ uvíznou v paměti. V tom je rybařina hezká. I když si myslíš že víš, co můžeš čekat, tak to může být pak úplně jinak

- Pondělí 15. listopadu 2010 v 8:26® ladamaj
-
cormoran>to máš pravdu s tím stvořením ale v té to době říkám že chytaj jen cvoci a potom opravdoví rybář jezdil jsem tak i na štiky.Jinak sme se jednou v listopadu a to padal už sníh voda neměla ani 10°a chytai jsme uhoře což mě hlava nebrala v takové kose no supr rybačka.
- Pondělí 15. listopadu 2010 v 7:34® cormoran
-
ladamaj> Jsme stejně divná stvoření. Plácáme se ještě v prosinci u vody, abychom si mohli v lepším případě sáhnout na kus smradlavý rybiny
Jinak se taky rád podívám na pěknou fišli a přeji jí
každému aspoň trochu slušnému rybáři..mannice> Díkes

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:21profil byl smazán
-
cormoran> Krásná ryba,zasloužil sis ho

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:19® ladamaj
-
cormoran>Není zač,když sem mohl tak sem kvůli takovím krasavcům přešlapoval v lodi ještě v prosinci,dnes už se převážně kochám a rád.

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:02® inspo
-
Sander> Benga jsou hold všude, kde nemají co dělat.

A co dávali pěkného na Barandově?
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:01® inspo
-
džigit> A kde přesně sídlíš?

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:38® cormoran
-
ladamaj> Díky moc

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:34® ladamaj
-
cormoran>GRATULUJI moc pěknej kousek moc pěkné.

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:21® cormoran
-
skwor> U toho candoše to bylo to samý. Pak hned na to jsem si vybavil nějakýho rybičkáře s trojnulkou hákem, jak už si ho navádí nad podběrák a bez problémů ho zdolává.. U sumáka ani nevím, nějak jsem tomu nemohl věřit. Snad možná to, jak odplouvá i s voblerem.. Znám to místo jak vlastní boty a o tom betonu vím, ale něco bylo prostě špatně..
A jinak nezoufej, život je ještě dlouhej a velkých ryb po světě ještě pár plave, tak se třeba jednou to štěstí přeci jen unaví
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:24:55 uživatelem cormoran.
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:17® skwor
-
cormoran> Upřímně – co Ti v tu chvíli proběhlo hlavou?
Mě myšlenka, že podobnou rybu už v životě neuvidím
A nedivil bych se, kdyby to byla pravda… - Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:16® cormoran
-
skwor> Ty jo, to je taky ryba z říše snů..Já to měl takhle u toho albína. Sednul jsem na prdel a pořád jsem si to v hlavě přehrával. Možná to byly výčitky, že jsem ho „nechal“ pláchnout i s celkem šluknutým voblerem..Jinak teda díky

Scanix> U tohodle jsem byl překvapivě klidnej, snad možná proto jsem ho dostal bez problémů až na břeh. A hlavně byl na voba, z toho se sklepávají přeci jen hůře
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:18:24 uživatelem cormoran.
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:13® Scanix
-
cormoran> to verim, taky bych se klepal, mam dojem, ze i z te 80tky, pro me je to uz velice solidni ryba a zatim jsem si na takovou nesahl…
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:10® skwor
-
cormoran> Gratulace. Asi vím, jak Ti je, v létě mi zamávala ploutví těsně u lodi kudla 120+ a jediné na co jsem se zmohl bylo, že jsem si odevzdaně sednul do lodě a složil prut

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:06® Scanix
-
Sander> asi blbnu, mas pravdu

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:05® cormoran
-
Scanix> Díky
Ta metrovka byla úplně jiná kategorie,
neskutečná ryba. Klepal jsem se při zdolávání jak ratlík. A když mu
gumka vylítla z papule, málem jsem si vyřval hlasivky
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:04® Sander
-
Scanix > neblbni…+30, slunce, vodačky, osvěžující voda…
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:00® Scanix
-
Sander> ale jo, mam rad i prochazku snehem kolem zimni reky, jen nesmi byt –20 a mene, ale pokud je rozumne pocasi, ma to neco do sebe

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 20:59® Scanix
-
cormoran> pekna rybicka, verim, ze po metrovem je to slaba zaplata, ale ja osobne bych z nej mel vanoce, nemyslim tim, ze bych ho mel na vanoce
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:40:21 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 20:55® Sander
-
Scanix > přitom zima je tak pěkná…

PS: tahle věta se mi psala fakt těžko, i když je myšlená úplně jinak…

- Neděle 14. listopadu 2010 ve 20:55® skwor
-
Sander> Mě ta nástraha fakt vyhovuje. Letos má na svědomí i skoro 70ku bolena.
- Neděle 14. listopadu 2010 ve 20:44® Sander
-
skwor > já už ho letos nevyndám z krabky. Když pominu to, že jsem na něj dosud chytil skoro hovno, neznám podobný vobler, který by se za letu tak motal. Ze tří hodů dvakrát spodní trojhák v lanku…