Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:06® Alov
Alov

Ted jsem tu teda furt, páč ta kozička na tom banneru je fakt echtovní :-D By bylo fajn, kdyby se tam ty kůzlatka jako střídali :-D
Za mě. Dobrá reklama :-D

Pátek 5. listopadu 2010 ve 13:23® HaD
HaD

Robur> 125 :-D V KLIDU

Pátek 5. listopadu 2010 v 11:08® Robur
Robur

HaD> chlape, že ty jsi se nezvážil? Jka teď odhadneme hmotnost nažraného a nenažraného hada? :-D

Pátek 5. listopadu 2010 v 11:08® cormoran
cormoran

Robur> Vždyť vykukuje:-)

Pátek 5. listopadu 2010 v 11:07® Robur
Robur

hele, nemohlo by pro změnu zase vykukovat levé ňadro?

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 23:01® HaD
HaD

Sander> přežrán, spokojen, unaven, jdouce chrnět :-)

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:35® osprey
osprey

Sander> Nebyli voni malí?

Já tam byl nedávno, ale tekl takový humus, že jsem radši skončil s popem. Teď už nemám krmení, musel bych ho koupit. Ale jestli jsi tahal nějaké 70+, tak bych to možná i zvážil:-)

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:33® sus1

Sander> To máš fuk,bordel jako bordel.:-)

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:29® Sander
Sander

sus1 > spíš hokejYstek, ne?

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:26® sus1
Kontrola registraček Plzeškých hokejistů.:-)
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:59® Sander
Sander

Scanix > což vo to ani ne, bych ho kuchnul klidně na cestě a roužnul si autem :-)

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:54® Scanix
Scanix

Sander> tomu byvh veril, kuchat rybu za tmy, to je o prsty. Nevim jak u vas, ale u nas zas tak nefoukalo, krapet pres den, jinak teplo celkem. No zenska by mi dala, ze jsem ji pustil kapra, jeste, ze je nelovim a na vlacku letos zatim jen jednoho ;-)

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:44® Sander
Sander

Scanix > já nad tim pořád přemejšlim, co se ve mně hnulo…vono možná jak foukalo, tak jsem si asi podvědomě představil ty zmrzlý ruce při kuchání nebo tak něco…a že po západu Oskara na tom vichru zima fakt byla, resp. jsem se nahovno voblík.

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:41® Scanix
Scanix

Sander> jezkovi voci, 7ks jsi mohl mit a ty je pustis, tolik praseckinu, kapr ma preci smutne oci jen proto, ze je mu lito, ze ho pustis ;-)

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:35® spike
spike

Ja safra teplo jak v létě, sem otevřel okno a zdálo se mi venku podezřelé teplo. Tak jsem se mrkl na teploměr a je tomu tak 14,3°C

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:32® spike
spike

Sander> To je nečekaná věc hodná pochválení:-D

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:19® Sander
Sander

Scanix > já především dneska sobecky gratuluju sám sobě…vysvětlím…
Zajel jsem Mírovi za barák s feederem, s cílem zabít kapra. Fakt jsem ho hodně chtěl. Nakonec jsem jich vyžehlil sedm a voni jak pěkně koukali, tak jsem je všechny pustil. To bych do sebe nikdy neřek…
:-D

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:12® Scanix
Scanix

Sander> teda, to jsou ale drsne zpusoby, jak pogratulovat :-))

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:01® Sander
Sander

Scanix > roztrhat, polejt benzínem a zapálit ti povolenku! :-)

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:03® kety.vydra
kety.vydra

Robur> Já to nemyslím jako extrém…Nechat ji zdolat kapra,to bych taky neriskoval (upřímně-nechápu,proč by se nemohlo přimhouřit oko),navíc,asi by si netroufla.Ale když jsem potřeboval vyháčkovat kapra ve vodě tak proutek podržela,za to se snad hlava netrhá…

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 18:34® Sander
Sander

HaD > kurňa, a já mám dneska v plánu pomazánku…

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:43® olda
olda

kerob> Pod tvůj příspěvek se podepisuji.

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 16:55® kerob
kerob

Rino> ja bych ani nestal o to aby manzelka/pritelkyne se mnou na ryby jezdila, ja si jedu odpocinout mimo jine i od ni…

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 16:41® HaD
HaD

Sander: Já si dneska na oslavu dokonané práce dám nejlepšího „kapra“, jakej může být. Bude mít alespoň 400g a bude hoodně krvavej. Mňam. Proč o tom mluvim už teď? Proč já vůl takhle s předstihem duševně mastrubuju, když to bude až večer? No nic, musím běžet, huba se mi plní slinama, před očima jen ten steakovej talíř… :-)) )

Tento příspěvek byl editován 4.11.2010 17:04:10 uživatelem HaD.
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 16:40® Rino

kety.vydra> Máš taky dobrou manželku, když první co ráno udělá je, že otevře chytej.cz a čte rybářské diskuze… a navíc má smysl pro humor. Já to nepíšu nijak ve zlém, ale trávím na rybách hodně času a někdy se na rybách docela nudím a přijde mi, že jí moc zanedbávám. Děti se mnou tu a tam vyrazí, ale nedokážou vydržet dlouho a hlavně ještě dělají binec. Jak psal Osprey já jsem vlastně taky od přírody lovec a těžko budu předělávat hlídače domácího krbu

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 14:22® Robur
Robur

kety.vydra> hrajimu to nepiš, ten ti sebere lístek, protože manželka nemá povolenku:-D

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 10:40® kety.vydra
kety.vydra

hraji> Doufám,že to Rino nemyslel vážně.Předělat někoho nemá smysl…Mojí manželce taky ze začátku rybaření nic neříkalo a byl jsem za blázna-věčně u vody…A dneska? Jdem se podívat na výlov,občas zabrousí tady na Chytej.cz,louská „moje“ časopisy a když je v létě hezky,veme deku,knížku a jde se mnou k vodě…prostě paráda.Atěším se na chvíli,kdy si řekne a nebo jí dám prut s kaprem na háčku do ruky,ať zkusí tah.

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 10:18® Robur
Robur

muhhe, kamarád měl v jistém věku oblíbené téma, zda lze převychvoati lesbu, většinou nám toto téma nadhazoval ve vlaku z Brna do Prahy či naopak. Většinou to vydrželo minimálně ke Kolínu a někdy i dál. Měřeno do Brna:-D

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 9:54® hraji
hraji

Jinak si dovolím vyjádřit svůj názor, že reklama na rybářský kalendář přesáhla moji hranici vkusu. Je zbytečně agresivní až vlezlá a nedá se bohužel vyplnout.

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 9:47® hraji
hraji

Rino> dám ti dobrou radu. Nesnaž se udělat ze své báječné manželky rybářku, pokud to v ní není a nechce sama. Nebo se dočkáš situace, že ona bude chtít z tebe udělat šampióna v pletení na dámských dýcháncích. A to bys chtěl? Já myslím že ne. Jsem ženatý dost dlouho na to, abych věděl, že každý má svoje zájmy a lámat to přes koleno je na nic.