Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:24® HaD
HaD

mannice> nene nebyli, nevím co tam bylo.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:23® osprey
osprey

HaD> Já mám radost, že máš radost.

Odpočiň si, vydechni a pak se podíváme, jak popotlačit tu naši káru dál a výš.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:20profil byl smazán

HaD> Nebyli jste v Dolním žlebu na závodech?Mám takovej pocit že tu něco za závody bylo,ale nejsem si jistej jestli první liga.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:14® HaD
HaD

osprey> mohu potvrdit. Na závodech mi cestou dolů slupl smáčka na dropshotu tloušťák. Kdybych necivěl na vlasec, věděl bych kulový.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:13profil byl smazán

osprey> To máš pravdu,nenapadlo mě že by fishka zabrala už při propadávání..Tak příště a třeba se i trefim

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:11® HaD
HaD

skwor> Už jsem jí viděl hotovou asi 3× a s chutí si jí pustím znovu. Povedla se. Info, zábava, ryby, pohoda…má všechno. Vyplatilo se to dělat dva roky.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:08® skwor
skwor

HaD> Na Přívlač se těším hodně.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:06® HaD
HaD

Tak konečně začnu snad zase dýchat. Po téměř dvou měsících nonstop ve střižně se právě masterují nová DVD a zítra, pokud se nic nepodělá, jdou na lis a příští týden začneme posílat. První dojmy jsou, že letos se to zase povedlo lépe než předchozí roky. Mám radost.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:05® osprey
osprey

mannice> Prostě jsi ty záběry buď neměl, ale daleko pravděpodobněji neviděl. Možná se ti jen prvně zachytil při tom pádu háček v hubě ryby a ty jsi zaregistroval, že ji tam máš. Hodně lidí, co se specializijí na gumovláčku, sledují vlasec od dopadu nástrahy na hladinu a v některých dnech ty záběry v pádu chodí celkem pravidelně.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:03® HaD
HaD

Raf> kalendář jsme dost složitě sháněli, protože o něj byl vloni ohromný zájem. Povedlo se. Je to částečně služba pro návštěvníky CHYTEJ. Proto ale nechci, aby mi zůstali na skladu. Prodělat na nich opravdu nepotřebuju (když prodám všechny, vydělám asi na třídenní režii naší firmy) a proto musí být vidět. A je vidět že je. Je to kalendář s polonahejma rybářkama. Čím bys na něj upoutával ty? Západem slunce?

Mimochodem, letošní se opravdu povedl :-)

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:44profil byl smazán

osprey> Je to možný,ale mě se to stalo prvně.Ikdyž vláčim už relativně dlouho.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:38® osprey
osprey

mannice> Záběry při propadávání jsou naprosto běžné a máš jich víc než bys myslel. Jenom to hodně ryby zase pustí.

Dokonce toho principu ve velké míře využívají některé techniky přívlače – třeba takový lov na koguty v Polsku.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:34profil byl smazán

Sander> Tak záběr byl,jen sem ho jak kopyťák zahodil.Ale ještě se mi nestalo aby při propadávání si to něco vzalo. Aspoň sem se pěkně provětral a dozvěděl se že nejdou.

Tento příspěvek byl editován 2.11.2010 19:36:48 uživatelem .
Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:31® Sander
Sander

mannice > já když nemám do hodiny záběr, du vocaď. Vím proč…
:-)

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:29profil byl smazán

Sander> spike> od 12ti do 18ti u vody a jen jeden záběr a k tomu dost divnej.Nához a při tom co se guma propadávala ke dnu si jí už vzala.Jenom sem se blbě podíval,a když to udělalo pár vln pustilo se to a bylo po všem..

Tento příspěvek byl editován 2.11.2010 19:31:06 uživatelem .
Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:26® Sander
Sander

osprey > díky.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:24® osprey
osprey

Sander> Já ti pogratuluju taky. Hlavně k těm 37 cm. To už je na místní podmínky pěkná ryba.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:24® spike
spike

mannice> Poslední dobou znám celkem dost:-) loni mě bezrybka trápila myslím od prosince do března.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:21® Sander
Sander

mannice > znám. Neboj.
Dík.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:20profil byl smazán

Sander> Pěknej lipnos ,to já dneska čistá nula.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:16® Sander
Sander

Díky kucí :-)

Úterý 2. listopadu 2010 v 19:40® ladamaj
ladamaj

Sander>moc pěkné foto lipanů gratuluji:->

Úterý 2. listopadu 2010 v 19:34® Piranha
Piranha

Sander> pekny Peto, pocitam tak ke 40ti.

Úterý 2. listopadu 2010 v 19:05® spike
spike

Sander> :-D

Úterý 2. listopadu 2010 v 19:03® Sander
Sander

spike > dík.
Na ty kozy ale nemám.

Úterý 2. listopadu 2010 v 19:02® spike
spike

Sander> Super fotky, nádhera.

Úterý 2. listopadu 2010 v 18:08® ladamaj
ladamaj

Raf>v mém věku a můj názor naprosto stejný souhlas s tebou.

Úterý 2. listopadu 2010 v 17:37® Kazan

Souhlas s Rafem a oldou, taky mi tam ty kozy nějak moc nesedí, ne že by nebyly pěkné, ale nehodí se mi to sem.

Úterý 2. listopadu 2010 v 17:33® olda
olda

každého věc,každého vkus,mně osobně příde že ty dudy sem nepatří,kam se podívám je toho všude dost,pouze můj názor,tak to vidím.

Úterý 2. listopadu 2010 v 17:29® Raf
Raf

kerob> Vim jak to myslíš a nesouhlasim s tebou jen v jedné věci. Vždycky jde totiž o budování brandu. A já si teď o chytej pamatuju, že neváhá vystrčit kozy, aby zvýšilo prodejnost svýho kalendáře. Doufám, že se kluci nevrhnou i na obchod se spodním prádle, aby nám pak na banneru neukázali něco i Mirek s Davidem :-)