Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. listopadu 2010 v 17:14® kerob
kerob

Raf> obavam se, ze zde nejde o budovani brandu, ale o prodej ci o informaci, ze je/bude k dispozici takovyto kalendar. Jedna se o lacinou vec bez trvale hodnoty (analogie s hloupejma reklamama na praci prasky, vlozky…) a proto je presne takovy banner vhodny (ona ani cilova skupina nebude IQ 130+). Ty kozy jsou sice laciny, ale ne v tomhle kontextu – je to zdurazneni presne toho, o co jde. Je to kalendar se spore odenejma zenskejma a navic to spolehlive pritahne zrak a imho neskodi. Proste to plni funkci. Pokud by to melo za ukol budovat brand (tedy nikoliv propagovat konkretni produkt), tak mas nejspis pravdu, ale v tomhle konkretnim pripade si myslim ze to tak neni. PS: reklamou, grafikou, PR a produkci se zivim cca 8 let a prerdtim jsem tento obor 6 let studoval.

Úterý 2. listopadu 2010 v 16:42® Raf
Raf

kerob> Reklamou se živim. Takže vim, že nemáš pravdu. Jedna věc je laciný upoutání (krátkodobý efekt). Druhá věc je její vliv na budování brandu. Pokud si chce chytej stavět image na laciných kozách, tak to rozhodně moji loajalitu k tomuto serveru v budoucnu nezvýší. Uvědomuju si ale, že je to věc osobního vkusu. Průměrný rybář (cílová skupina) možná vidět kozy na homepage chce. Proto říkám jen svůj názor a to jak to působí na mě. Nahá žena je jedno z reklamních klišé. Někdy funguje, někdy velmi škodí, upoutá takřka vždy…

Úterý 2. listopadu 2010 v 16:33® kerob
kerob

Raf> ale jak jsi sam ted ukazal, tak funguje… tvoji pozornost si uz ziskal a o to v pripade reklamy jde. Takze si akorat tak potvrdil, ze ten, kdo ten banner tvoril, ho vytvoril proste dobre :-)

Úterý 2. listopadu 2010 v 15:21® Raf
Raf

Nic proti kalendářům „Rybářka 2011“ ale ten banner s detailem na prsa mi přijde lacinej.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 12:32® ladamaj
ladamaj

adam>gratuluji pěkné ůlovky:->

Pondělí 1. listopadu 2010 ve 20:22® Sander
Sander

spike > to není moc praktický. Jednak nevíš jak přesně se trefíš s množstvím olova, zadruhé v sádře to dost rychle tuhne – bude vidět jak jsi tam ten drát cpal bez možnosti jakékoliv pozdější korekce, a zatřetí by musel být ten vtokový otvor strašně veliký. Což by znamenalo dost úprav po ochlazení olova, by to nějak vypadalo.

Pondělí 1. listopadu 2010 ve 20:19® spike
spike

Sander> Chápu, v sádrových formách to tak mám zakompované a nejsou s tím problémy. Tady jsem myslel že bych ho zastrčil do otvoru z kama to olovo budu nalévat.

Tento příspěvek byl editován 1.11.2010 19:20:27 uživatelem spike.
Pondělí 1. listopadu 2010 ve 20:16® Sander
Sander

spike > to s tím drátem by asi neklaplo, pokud by jsi neměl předehřátou kovovou formu. Očka musí být zakomponována už v konstrukčním provedení formy. Přes to nejede vlak.

Pondělí 1. listopadu 2010 ve 20:08® spike
spike

olda> od toho jsou diskuze, aby se člověk zapojoval:-) Odléváš si olůvka tím způsobem jak jsi říkal(vyvrtat do sádry…)? popř. jak řešíš očka? tam naleješ olovo a rychle tam vložíš vytvarovaný drát nebo jak?

Pondělí 1. listopadu 2010 ve 20:05® Sander
Sander

olda > v pořádku, je to rozklepaná kapka, začátek té kapky se ohne s obratlíkem směrem vzhůru.

Pondělí 1. listopadu 2010 ve 20:04® Sander
Sander

olda > jó, to známe, bílej prášek co se cpe do pneumatik a vozí přes hranice :-D

Pondělí 1. listopadu 2010 ve 20:04® olda
olda

Sander> tak nevím co chce za tvar,já myslel kulaté olůvko (tyčku),že vyklepává,omlouvám se že se do toho motám.

Pondělí 1. listopadu 2010 ve 20:02® olda
olda

spike> takovej bílej prášek,dává se to do pneumatik aby se nepřilepila duše.

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:51® osprey
osprey

spike> A nezapomeň je ohnout:-))

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:31® Sander
Sander

spike > já odlévám jen na Ježíška do vody.

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:29® spike
spike

Sander> Taky si odléváš olova nebo jen krmítka?

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:27® Sander
Sander

olda > von to ale dělá dobře, vím jaký tvar má být výsledek, odléval by se těžko. Resp. pořád bys na to musel vzít kladivo…

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:27® spike
spike

olda> Mastkem? co to je?

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:23® olda
olda

spike> Ty klepale ,naliješ sádru do kelímku,po zatvrdnutí vyvrtáš podle požadované vel.díru.Ty díry dobré vysypat mastkem,mají v pneu servisech,vůbec to nepřilne a vydrží několik odlití a v poho vyklepneš.

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:13® spike
spike

Tak jsem si odlil čtyři 40g olova a rozklepal jak mi tady bylo dřív raděno, že to tolik nevázne, tak snad se o víkendu mrknu na mníky:-)

Tento příspěvek byl editován 1.11.2010 16:15:46 uživatelem spike.
Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:07® osprey
osprey

spike> Sluneční erekce je, když má zoncna paprsky jak tyče.

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:05® Sander
Sander

spike > á, pán je suterén!

Pondělí 1. listopadu 2010 v 17:05® spike
spike

Sander> Jsou sluneční erupce a né sluneční erekce:-D

Pondělí 1. listopadu 2010 v 16:34® Sander
Sander

Aplikujeme-li do praxe teoretické poznatky o postavení hvězd, erekcích na slunci, poloze měsíce a denní třífázové změně atmosferického tlaku, každýmu malýmu dítěti můsí bejt jasný, že mníci nejvíc berou okolo oběda.

Pondělí 1. listopadu 2010 v 16:27® osprey
osprey

spike> Ono není nutné dřepět tam do půlnoci. První hodina po setmění se mi vždycky jevila jako nejnadějnější.

Pondělí 1. listopadu 2010 v 16:12® spike
spike

osprey> No chtěl bych teď rád chytit mníka ale su zvědavý jak to za nějakou hodinku a půl lovu po tmě zvládnu, když ještě ani netuším, že na místech kam chodím nějaký je. Jediné co mě tam vede jsou kameny a zprávy o vysazování v minulých letech. Navíc si ještě musím odlit nějaké olova, protože se tam trhá jak jsem byl v minulých vycházkách přesvědčen.

Pondělí 1. listopadu 2010 v 16:04® osprey
osprey

spike> A to ti nestačí?

Pondělí 1. listopadu 2010 v 16:00® spike
spike

Tak a odedneška už bohužel u vody jen od 7 do 17 h.

Pondělí 1. listopadu 2010 v 8:34® cormoran
cormoran

Tommy> O tom žádná:->

Pondělí 1. listopadu 2010 v 8:17® Tommy
Tommy

cormoran> Pěkný kůzlata:-D