Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 25. října 2010 ve 14:16® Bigpista
-
HaD> Velká gratulace!!!
- Pondělí 25. října 2010 ve 12:30profil byl smazán
-
HaD> gratulačka
- Pondělí 25. října 2010 ve 12:20® ladamaj
-
HaD>gratuluji k umístění i tak je dodré po každé člověk nemuže být první kor v rybařině ale to sám znáš.
Tento příspěvek byl editován 25.10.2010 12:22:02 uživatelem ladamaj. - Pondělí 25. října 2010 ve 12:10® HaD
-
Historický úspěch týmu CHYTEJ.CZ!!!
V průběhu posledního kola EXTRALIGY V PŘÍVLAČI, které se konalo na Jizeře v Mladé Boleslavi ve dnech 23.-24. 10. 2010, se podařilo týmu CHYTEJ.cz ve složení T. Krejča a D. Havlíček zapojit do bojů o stupně vítězů.
Před závěrečným kolem v týmu panovalo napětí. Počáteční cíl sezóny, udržet se celkově do pátého místa byl již téměř zajištěn a navíc byl tým CHYTEJ.cz ještě teoreticky ve hře o titul. „Na tým Michala a Tomáše Tichého nám scházelo 22 bodů, takový počet sice teoreticky během jednoho kola lze dohnat, ale pouze za předpokladu, že soupeř bude výrazně chybovat a my naopak musíme docílit co nejlepšího výsledku“, sdělil před závodem Tomáš Krejča, který v minulosti chytal s Jožkou Foltýnem a dle jeho slov zatím vždy za celou sezónu stál na bedně. „Z toho jsem byl celou sezónu nervózní a nechtěl jsem mu tuto bilanci pokazit“, řekl kapitán týmu CHYTEJ.cz David Havlíček, který Tomáše pro tuto sezónu drawtoval.
V průběhu posledního kola EXTRALIGY V PŘÍVLAČI, které se konalo na Jizeře v Mladé Boleslavi ve dnech 23.-24. 10. 2010, se podařilo týmu CHYTEJ.cz ve složení T. Krejča a D. Havlíček zapojit do bojů o stupně vítězů.
Před závěrečným kolem v týmu panovalo napětí. Počáteční cíl sezóny, udržet se celkově do pátého místa byl již téměř zajištěn a navíc byl tým CHYTEJ.cz ještě teoreticky ve hře o titul. „Na tým Michala a Tomáše Tichého nám scházelo 22 bodů, takový počet sice teoreticky během jednoho kola lze dohnat, ale pouze za předpokladu, že soupeř bude výrazně chybovat a my naopak musíme docílit co nejlepšího výsledku“, sdělil před závodem Tomáš Krejča, který v minulosti chytal s Jožkou Foltýnem a dle jeho slov zatím vždy za celou sezónu stál na bedně. „Z toho jsem byl celou sezónu nervózní a nechtěl jsem mu tuto bilanci pokazit“, řekl kapitán týmu CHYTEJ.cz David Havlíček, který Tomáše pro tuto sezónu drawtoval.
Sobotní závod se pro CHYTEJ.cz vyvíjel více než dobře. Tomáš Krejča v dopoledním závodě vychytal s pěti rybami skvělé první místo a David, který na dropshot přemluvil 3 ryby místo, druhé. „Byla to smůla, ještě asi deset minut do konce jsem vedl, ale Michal Čepelák přidal tlouště a porazil mě o asi čtyři centimetry“. Během odpoledního závodu se ulovily i nádherné ryby – tloušť 51 cm a okoun 41 cm.
Konstalace výsledků za sobotní den připravila pro neděli zajímavý souboj. Tým CHYTEj.cz totiž přestihl původně druhé Jestřabice a dotáhl tým Cidlina a ztrátu na první Ticháčky snížil na polovinu, tedy 11 bodů. Připravil si tak výbornou pozici pro útok na 1. místo za víkend a zvýšil šanci na celkové umístění mezi třemi nejlepšími. V neděli ráno se opět lovilo velmi málo ryb. Tedy až na Tomáše Čepeláka, který podal strhující výkon a ulovil 11 okounů. Suverénně závod vyhrál, druhý byl se třemi rybami Radek Pleskot a Tomáš Krejča obsadil skvělé třetí místo také se třemi rybami, které byly bohužel „o chlup“ menší.
„Před finálním soubojem jsem byl dost nervózní. Měli jsme v podstatě téměř jisté umístění na bedně jak za víkend, tak za celou sezónu. A v obou kategoriích jsme se mohli porvat o zlato. V celkovém hodnocení jsme ale museli spoléhat na chybu soupeře. Můj výkon k tomu ale nestačil a soupeř nechyboval. Ke konečnému výsledku přispěla trochu i smůla. Ulovil jsem 11 ryb a to stačilo pouze na sedmé místo. Pět závodníků, kteří mě přechytali, ulovilo také 9–11 ryb, ale měl jsem tu smůlu, že ty moje byly nejmenší. Šestý mě udělal asi o 40 mm, pátý tuším o 44 mm, druhý pak asi o 130 mm. Stačila tedy jedna ryba a víkend jsme vyhráli. Je to ale pořád rybařina s určitým podílem štěstí a já jsem z výsledku nadšen“, uvedl David Havlíček.
Víkendové klání nakonec vyhrál s exceletními výkony 8., 1., 1., 1. tým Cidlina (T. a M. Čepelák), druhý byl tým CHYTEJ.cz (D. Havlíček, T. Krejča) a třetí Pardubice (P. Macel a R. Pleskot).
V celkovém hodnocení nakonec první místo udržel tým Slatiňany (M. a T. Tichý), druzí byl tým Cidlina (M. a T. Čepelák) a třetí CHYTEJ.cz (D. Havlíček a T. Krejča).
„Je to krásný výsledek a se štěstím jsme ho udrželi“, prohlásil Tomáš Tichý, který v závěru podal heroický výkon. „Pro nás je to nejsmutnější druhé místo v historii. Ještě čtvrt hodiny před koncem jsme měli s mými 17ti rybami titul v kapse, ale pak Tomáš Tichý ulovil rychle tři ryby a bylo po nadějích“, uvedl T. Čepelák a David Havlíček dodal: „Pro nás je to historický úspěch. Odvézt si ze závodu v nejvyšší soutěži v republice, kde soutěží ikony jako jsou kluci Ticháčci, Čepeláci, David Maixner, Jožka Foltýn, nebo třeba Špádič a Šimoťák dva poháry – jeden z kola a druhý celkově je úžasný pocit. Nemám prostě slov…“.
Sezóna je za námi a na další se můžeme těšit. Z Extraligy v roce 2010 sestupují dva týmy. Choceň (J. Škeřík a J. Škeřík ml.) a velmi nešťastně a smutně tým Pardubice (P. Macel a R. Pleskot), které v druhém kole nechal na holičkách parťák a vůbec se jej nezúčastnili. Podle výsledků prvního a posledního kola by přitom mohli být ve hře o stupně nejvyšší.
Tento příspěvek byl editován 25.10.2010 13:38:21 uživatelem HaD. - Neděle 24. října 2010 ve 22:29® Dejwík2504
- spike> Aby to pak nedopadlo takto :
- Neděle 24. října 2010 ve 22:26® Dejwík2504
-
olda> váleček jsem zkoušel…ale i tak, co nához to vázka
párkrát jsem to osvobodil ale víckrát utrhl.
- Neděle 24. října 2010 ve 21:57® xkundak
-
Dobry den…chtel bych se zeptat, jestli nema nekdo zajem rybarit ve spanelsku, kapri, sumci…odjizdim 9.11. a jsem sam…byl bych moc rad, kdyby se nekdo pridal…moc dik hrtonjakub@seznam.cz
- Neděle 24. října 2010 ve 21:36® spike
-
olda> To není špatný nápad, a ten váleček se bude i v případě, že by váznul dobře rozklepávat na placku, která se jen tak nezakotůlá do škvíry.
- Neděle 24. října 2010 ve 21:32® olda
-
spike> odlij si jen na zkoušku váleček,lépe se mi to vytahovalo na extrém trhacím místě,možná ti bude vyhovovat.
- Neděle 24. října 2010 ve 21:00® spike
-
Jak.novi> No to já si musím nejdřív odlit olova bych zase mohl ty kupované jsou na trhání drahé
- Neděle 24. října 2010 ve 20:56® Jak.novi
-
spike> Nevím, budu doma sedět a zaobírat se novinama, ať si něco nadělám dopředu a můžu v zimě na mramor.
- Neděle 24. října 2010 ve 20:51® spike
-
Jak.novi> Ještě 2× do školy a prázdniny
Tak co už řešíš kam půjdeš na ryby?
- Neděle 24. října 2010 ve 20:06® ladamaj
-
Sander>tak to bych byl už v bohnicích
né ok pohoda už se těším až ho budu moct provětrat
- Neděle 24. října 2010 ve 20:04® Sander
-
skwor > ruce od toho pryč, a to si nedělám kozy.
- Neděle 24. října 2010 ve 20:03® skwor
-
Sander> Sím Tě, jak se Ti po čase jeví ty navijáky Jaxon? Celkem se mi od nich zamlouvá ZX machine (měl by být na stejné úrovni jako tohle), ale neznám nikoho, kdo by s ním měl delší zkušenost. Díky
- Neděle 24. října 2010 ve 20:00® spike
-
Jak.novi> Nemáme Fyziku máme jiné odborné předměty.
- Neděle 24. října 2010 v 19:58® Jak.novi
-
spike> Když se Ti to na mníkách prodražilo, tak na rybách. Nebo chodíš chytat do školy na mníky?
Kolik vousů má Váš fyzikář?
- Neděle 24. října 2010 v 19:58® spike
-
Sander>
to jo, chtělo by to vymyslet montáž a místo olov kameny protože ty fleky jsou fakt extrém.
- Neděle 24. října 2010 v 19:56® Sander
-
spike > nó, tak to abys pomalu promýšlel zda si nevzít hypotéku.
- Neděle 24. října 2010 v 19:55® spike
-
Sander> Ne zatím 5 olov- 15kč/ks(kupované) a k tomu cca 10 návazců s háčkem. A to jsme byl zatím jen 3×.
Jak.novi> Proč na rybách, ve škole je na to času dost.
Tento příspěvek byl editován 24.10.2010 19:56:21 uživatelem spike. - Neděle 24. října 2010 v 19:54® Jak.novi
-
spike> Dejwík přišel o pade, tobě se to prodražilo, proč chlapy hrajete na těch rybách hazard?
- Neděle 24. října 2010 v 19:53® Sander
-
spike > jakto? Jsi na ně jel taxíkem nebo jak?
- Neděle 24. října 2010 v 19:52® spike
-
Sander> Pěkný mník, mě se to zatím pěkně prodražilo
- Neděle 24. října 2010 v 19:48® Jak.novi
-
Dejwík2504> To je moderní a ne žádnej Skwor, Kabát, Arakain atd…
- Neděle 24. října 2010 v 19:34® Sander
-
ladamaj > Láďo, kdo bere mé zdejší výroky vážně je blázen
- Neděle 24. října 2010 v 19:24® ladamaj
-
Sander>feder chytám stále přežitek to určitě není
- Neděle 24. října 2010 v 19:19® Dejwík2504
-
Sander> já jsem byl jednou a odešel jsem o 50,– chudší
- Neděle 24. října 2010 v 19:18® Dejwík2504
-
Jak.novi> jó…klasika