Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. října 2010 ve 20:23® kubas
-
Dám sem fotky ještě, když už neberou ryby, tak aspoň ty houby… Bylo to tak před měsícem. Žampióny na louce svítili jak slunko, tak jsem jim pomohl. Největší měli průměr klobouků tak kolem 30cm, byla toho plnej košík na kole a dvě tašky a stejně tam víc jak polovina zůstala. Zavařeniny na zimní večery budou dobrý…
- Neděle 17. října 2010 ve 20:18® sus1
-
Sander> Já sem někde uved nějakou nesmyslnou statistiku??sem si nevšim teda.
- Neděle 17. října 2010 ve 20:08® osprey
-
spike> To je okoun okatý (Oculus oculatus). Zvláštní forma vzniklá adaptací na prostředí s četným výskytem umělých nástrah. Lepší zrak dovoluje těmto rybám úspěšněji se vyhýbat nástarahám. To, že jsi tuto rybu chytil, svědčí o tom, že jsi nadprůměrný rybář.
- Neděle 17. října 2010 ve 20:03® spike
-
albin> Myslíš něco takového?
- Neděle 17. října 2010 v 19:56® osprey
-
albin> Ně mnoha lokalitách vytváří okoun pobřežní a hlubinnou formu. Každá se živí jinou potravou a jinak roste.
Podle mé osobní zkušenosti bude ale příčina jinde. V té vodě byli okouni buď vysazeni nebo jejich počet dočasně klesl na nějaké malé číslo. To se projevilo rychlým růstem. Početné potomstvo těchto ryb ale nemělo k dispozici tolik potravy a rostlo už daleko pomaleji.
V nádrži je pak pár velkých ryb, které se bez potíží uživí svými menšími kolegy a pak drobotina, která má hluboko do žlabu.
- Neděle 17. října 2010 v 19:45® albin
-
kubas>Děkuji.Pár takhle velkých okounů už sem viděl.Když však myslím VELKÝ myslím VELKÝ.Ale pravdu díš lepší foto.
- Neděle 17. října 2010 v 19:41® kubas
-
albin> já nejsem určitě odborník, ale řekl bych, že okoun v těchto rozměrech mívá to oko poměrně výrazný a velký oproti tělu. Ale chtělo by to spíš fotku, to se těžko posuzuje…
- Neděle 17. října 2010 v 19:36® albin
-
Ahojte všichni.Mám takovej dotaz,či spíš co si o tom myslíte:Včera jsem byl na jednom zatopeným lomu.Jaká je kde největší hloubka nevím.Tahal jsem okounky tak 12–15 cm,krásně barevný,tmavý,ale všichni měly extrémě velký oči.Byli tažený z hloubky cca 2 metrů takže to nemohlo být tlakem(alespoň myslím).K těm očím byli přizpůsobeny i oblouky nadočnicový(jestli se to tak dá nazvat i u ryb).Myslel jsem,že by to mohlo být tím,že již jsou staří,ale lokalita jim nedovolila narůst náležitých rozměrů a tak jako jestli jste někdy chytli štiku z málo ůživný vody s velkou hlavou a obrovskýma očima.Tuhle myšlenku,ale zahnal posléze okyš rovných 40 (tímto mu děkuji a doufám,že se ještě potkáme).Tak jestli nemá někdo nějakou teorii je to kvůli hloubkám,kde se třeba normálně vyskytují,nebo proč?Příště vezmu foťák,protože těch velkejch tam bude víc a i ti malí se rvali o gumy jako by je nikdy neviděli.
- Neděle 17. října 2010 v 19:31® osprey
-
pipa> Více osobní odolnosti. To ustojíš
- Neděle 17. října 2010 v 19:27® pipa
-
Raf : seš docela trapnej stěma fotkama…
- Neděle 17. října 2010 v 19:22® olda
-
Raf:gratulace krásná ryba,ty fakt nezklameš.
- Neděle 17. října 2010 v 19:19® kubas
-
osprey> já myslím, že tam ,kde sem ho chytl jich bude víc, vyzkouším nějaký pochytat ještě trošku více efektivním lovem než je vláčka
- Neděle 17. října 2010 v 19:17® osprey
-
kubas> Díky velmi, na svůj druh je to kousek. Já mám největšího někde kolem 17 cm a už je to dlouho. Na řece jich ubylo, sám jsem ho u nás už dlouho nechytil, i když níž po proudu se prý ještě vykytují.
Tento příspěvek byl editován 17.10.2010 19:17:48 uživatelem osprey. - Neděle 17. října 2010 v 19:16® osprey
-
Sander> Dělám si legraci a konverzuju, nic víc.
O stagnaci vím, ale po roce zkušeností už soustředím síly na obsah webu, aby chodili alespoň čtenáři, když už ne diskutující.
- Neděle 17. října 2010 v 19:15® kubas
-
osprey> máš ho v trofejích…
Sander> Já už jsem ježdíka nechytl takových minimálně 5 let, naposledy co si pamatuju, tak jsem je žehlil za mlada na hnojky
- Neděle 17. října 2010 v 19:11® Sander
-
kubas > ten je báječnej. Já je zamlada žehlil u nás na podskalí, pak začali malinko ubývat a posledních pět let jsem ho tam nechytil.
Ale to je možná tím, že jsem tam za těch 5 let byl asi 3×, a vše v zimě na plavajdu - Neděle 17. října 2010 v 19:10® kubas
-
osprey> náhodou to obr docela byl, jsem fakt nevěřil vlastním očím, jsem prvně myslel, že to je nějakej okyš…
- Neděle 17. října 2010 v 19:06® Sander
-
osprey > proč vyvléct?
Sus vám krásně nabil na smeč, vy jste se chytli a ještě máte tendence se omlouvat. Já nevidím důvod být ukřivděn proto, když reaguji v diskusích, které by se jinak celý den nehly.
Co si budem nalhávat, dost to tady stagnuje a sus to touhle svojí nesmyslnou statistikou ještě podporuje. - Neděle 17. října 2010 v 19:01® osprey
-
kubas: Ježíka do trofejí. Konečně pořádný macek
Ale vážně, kaprů přes 90 cm je tam hafo.
- Neděle 17. října 2010 v 18:39® džigit
-
Raf> taTvoje „Pískovna“ je zřejmě kvalitně zarybněna
- Neděle 17. října 2010 v 18:27® osprey
-
sus1> Jsem v klidu, jen jsem se z toho potřeboval vyvléct
- Neděle 17. října 2010 v 17:41® sus1
-
džigit> Já??uraženej??neblázni,proč??
osprey: Tebe jsem taky vůbec nemyslel.Vim co děláš a je mě to naprosto jasný,takže bud v klidu.
- Neděle 17. října 2010 v 17:28® džigit
-
sus1> hele,vztahovačný urážlivko,klidně to hoď na mně,bo mně to baví!
- Neděle 17. října 2010 v 16:28® osprey
-
sus1> Jestli tím, kdo reaguje častěji než jiní myslíš mě, pak si uvědom, že já to mám v popisu práce a čeká se to ode mě.
Velmi často mám chuť vůbec nereagovat, ale snažím se, aby se tu lidi dočkali odpovědi.
- Neděle 17. října 2010 ve 13:14® sus1
-
CeP> A jinak?? udělij si statistiku, kdo reaguje vždy a všude a budeš koukat ,kdo to je.
Tento příspěvek byl editován 17.10.2010 13:14:45 uživatelem sus1.
Já ale určitě ne!!! - Neděle 17. října 2010 ve 13:06® sus1
-
CeP> Když už máš tu potřebu reagovat za druhé(na tebe jsem nereagoval),tak jsem to psal a myslel všeobecně,na celou čr.To,co je u vás samozřejmě vedět nemůžu a je mě to celkem fuk,bo tam nebydlim.Ono to totiž neni růžové nikde.
Jak si to pochopil ty??!!to teda nevim.Asi to budu muset(nejen já ) vypisovat hodně podrobně,protože někteří jedinci pak obrací věc,názor proti druhému,aniž by vlastně veděli, jak to dotyčný myslí.
- Neděle 17. října 2010 ve 12:19® džigit
-
CeP> no jo,když si většina lidí myslí,že jim bude věčně někdo cpát do krku,pak volí vlevo a to i bolšany!?!
:-/ To je hnus velebnosti!!!
- Neděle 17. října 2010 v 11:47® CeP
-
sus1> no abych te uvedl do obrazu kdyz uz mas vzdycky potrebu reagovat ke vsemu. ta strana co tu vyhrala je vlastne taky ODS. jen byvala a prevlecena. Jeden byl z mistni organizace vyhozen, druhy odesel sam protoze by ho nejspis potkalo to same a ruku v ruce mesto zadluzili, tak ze nikdo nevi esli to rozdycha. takze radeji ods nez tihle.
- Neděle 17. října 2010 v 10:43® sus1
-
kubajzs> No ODS de doprdele?!!!cos čekal???!!
- Sobota 16. října 2010 ve 20:46® kubajzs
-
CeP – To je peklo, co? Vypadalo to, že je pošlou do p…ekla, podle toho jak všici remcali, a nakonec je zvolej znovu. Kocourkov!
Tento příspěvek byl editován 16.10.2010 20:47:05 uživatelem kubajzs.