Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 11. října 2010 ve 22:39® osprey
osprey

skwor> Koukám, že to moc nebralo, když vám stačily pruty zapadat sněhem.:-))

Pondělí 11. října 2010 ve 22:18® Sander
Sander

skwor > jdi s tím do pryč…!!
:-)

Pondělí 11. října 2010 ve 22:17® skwor
skwor

Sander> :-)

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img38282.jpg
Pondělí 11. října 2010 ve 22:11® matx
matx

ladamaj> Jo díky. Byla to po dlouhý době zase nějaká ryba. Taky jsem docela dost pracovně vytížen, takže když mám čas tak se spíš věnuju rodince a na ryby už není tolik času.Tak jsem rád za každou rybu. Ale doufám, až malýmu budou tak 3– 4 roky tak začne chodit se mnou a budem si to společně užívat.

Pondělí 11. října 2010 ve 22:11® Sander
Sander

skwor > tohle počasí fišky rozhýbe, ale takový ty divný, slizký, co maj rády zimu.

Pondělí 11. října 2010 ve 22:10® skwor
skwor

Sander> :-) Člověk by čekal, že to rozhýbe fišky… Leč včerejšek s několika tlouštíky a jedním stejně velkým jesenem tomu neodpovídal.

Pondělí 11. října 2010 ve 22:01® Sander
Sander

skwor > já na sebe narval troje ponožky, sedmnáct svetrů, patery rukavice, dvě šály, troje kalhoty, čepici Chytej a šel 600m pěšky do práce.
:-D

Pondělí 11. října 2010 ve 21:59® skwor
skwor

Sander> Ráno už jsem musel škrábat auto :-(( Byla tam té jinovatky pěkná vrstva…

Pondělí 11. října 2010 ve 21:53® Sander
Sander

Dneska tu bylo ráno –3,4°C, odpoledne na tričko.
Podzim jak má být!

Pondělí 11. října 2010 ve 21:45® ladamaj
ladamaj

Sander,kerob>vím že masařina je na celé čr alejako rs vím co pražáci dokáží.Na druhou stranu určitě nechci házet všechny do jednoho pytle vím i o tom že masaří staří důchodci a jak letos jsem se přesvědčil na jedné mostecké lokalitě no bylo mě na blití mám i nafocenou filetu z kapra odhadem 10kg a víš kterou tam zapoměli když se hnala vichřice ještě nemám zpracované foto pak to sem pustím co dodat nějaká K70 pro některé nic neznamená bohužel a na autech pražské spz což na druhé straně nemusí být pražák.Podle chování tomu vše nasvědčovalo také tam přišlo spousta rybářů o papíry od profi stráže také u mě byli a žádné problémi sem neměl ani kontrolu nepsal chodí ji zde v 9lidech.Maj plnou podporu snad se to tu změnídoufám.

Pondělí 11. října 2010 ve 21:28® Cudla
Cudla

To já si jedu do Prahy tak 4× do roka zachytat.Je fakt,že dobytek se najde všude.Kam píchneš prstem na mapě,určitě na hovado narazíš.

Pondělí 11. října 2010 ve 21:02® kerob
kerob

ladamaj> ja byh rekl, ze masarina je po uzemi republiky rozlozena tak nejak priblizne stejne. Rozhodne nesouhlasim s tim ze prazak rovna se masar. Jsou vsude.

Pondělí 11. října 2010 ve 20:19® Sander
Sander

ladamaj > nesouhlasím.
Nikdy bych nedělil rybáře na slušné a pražáky. To je hloupost. Nemyslím si že se nějak extra liší od běžného jihočecha. I když možná že trochu přecejen ano, stačilo mi být v Praze 3 neděle na školení a to si pak takový člověk víkendový rybačky jinak váží, když v tom blázinci musí být pořád…

Pondělí 11. října 2010 ve 20:17® ladamaj
ladamaj

Bigpista>jezdím po celé čr když to jde a zatím co jsem zažil tak na tom sedím a ještě se mnou jezdí kamarádi také z prahy a sami tvrdí co je mezi nima za havěť nejsem zrovna tak neznámí rybář ba naopak ale to je jedno.Jinak to to dělá spousta dalších a to by ses divil co to je za pohlaváře (pod svícnem je největší tma).:-> :-O

Pondělí 11. října 2010 ve 20:05® Bigpista
Bigpista

ladamaj> Prrrrrrrr! Myslíš, že to budou tak strašná čísla? Vídám u vody dost těch slušných. Hlavně na řece. Rybníky tu mají trochu jinou kulturu, to je fakt…

Pondělí 11. října 2010 ve 20:04® sus1

Sander> Já to řikam pořád, že je to ,, havět."

Pondělí 11. října 2010 v 19:39® ladamaj
ladamaj

Pánové kolegové většina pražáků kam v stoupí tak z 85% masaří ať to je kde loliv moje MO je středočeská ale bydlím na severu a nedělá jim to problém jet 120km a z masit cosedá.Na nechrankách neví ani jak vypadá metr stím by si ještě asi ublížil a rozeznat rybu o tom nemluvě a vše jede dál jo peníze hejbou světěm to bylo a bude.=-|

Pondělí 11. října 2010 v 18:49® Sander
Sander

skwor > jasný, tak proto jezdí pražáci žehlit k nám.

Pondělí 11. října 2010 v 18:08® skwor
skwor

Sander> Kolem té vesnice na východ od Kladna (Praha se to snad jmenuje) je vod se zákazem vláčky celkem dost.

Pondělí 11. října 2010 v 17:38® kerob
kerob

Sander> by ses divil, kolik takovejch reviru je.

Pondělí 11. října 2010 v 17:28® Sander
Sander

skwor > drsný! :-)

Pondělí 11. října 2010 v 16:46® skwor
skwor

Sander> Ad zákaz vláčky – od roku 2009 Bolenov.

Pondělí 11. října 2010 v 0:36® ladamaj
ladamaj

osprey,matx a další>jak vám závidím moc pěkné foto jen tak dál ať se aspoň pokochám a utrhnu od svěráčku a dalších prací.:-)

Neděle 10. října 2010 ve 23:46® džigit

Koudy> ani mě nenapadlo,že jsem Tě mohl „obšťastniť“ :-))

Neděle 10. října 2010 ve 23:17profil byl smazán

osprey> ostroretky maj hodně zajímavý záběry,pokud se teda rovnou nepíchnou.Když ale futrujou,tak tomu říkám jak když žerou veverky :-D

Neděle 10. října 2010 ve 23:04® osprey
osprey

mannice> Spolehlivě berou pořád, ale je to zralé na desítku návazec, háček 16, dva kostňáky na něj a pečlivý tuning sestavy.

My jsme pořád čekali na něco většího a úspěšnost záseku jme měli dost chabou.

Na druhou stranu nic většího nepřišlo a chytit těch chuděrek víc nikdo z nás nepotřeboval.

Neděle 10. října 2010 ve 23:00profil byl smazán

osprey> Děkuju,zavzpomínal jsem na léto jak šli celkem spolehlivě.Teď už jsem dlouho nebyl,asi znovu zajdu.Krásný fotky

Neděle 10. října 2010 ve 22:54profil byl smazán

Sander> a já to bral z druhý strany :-)) . Néé určitě sem to tak nemyslel,možná to tak vypadá ale neni to tak.Velikost už vidim díky moc.

Tento příspěvek byl editován 10.10.2010 22:56:13 uživatelem .
Neděle 10. října 2010 ve 22:53® osprey
osprey

mannice> Nevím, tak 10 – 12. Nejsou to velké ryby. Většinou jsme se do čtyřicítky v pohodě vešli, možná sem tam nějaká byla o chlup přes.

Velké se chytají jinak, ale nedá se na to spoléhat. Tahle velikostní sorta je chytatelná celkem s přehledem, akorát už to braní není jako v létě. Ale zas je čistá voda a barevné pozadí.

Neděle 10. října 2010 ve 22:48® Sander
Sander

mannice > 2/0, to ta ryba je tak velká že se jí ztrácí v tlamě.