Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.464 příspěvků, z toho 128464 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 11. října 2010 ve 22:11® matx
matx

ladamaj> Jo díky. Byla to po dlouhý době zase nějaká ryba. Taky jsem docela dost pracovně vytížen, takže když mám čas tak se spíš věnuju rodince a na ryby už není tolik času.Tak jsem rád za každou rybu. Ale doufám, až malýmu budou tak 3– 4 roky tak začne chodit se mnou a budem si to společně užívat.

Pondělí 11. října 2010 ve 22:11® Sander
Sander

skwor > tohle počasí fišky rozhýbe, ale takový ty divný, slizký, co maj rády zimu.

Pondělí 11. října 2010 ve 22:10® skwor
skwor

Sander> :-) Člověk by čekal, že to rozhýbe fišky… Leč včerejšek s několika tlouštíky a jedním stejně velkým jesenem tomu neodpovídal.

Pondělí 11. října 2010 ve 22:01® Sander
Sander

skwor > já na sebe narval troje ponožky, sedmnáct svetrů, patery rukavice, dvě šály, troje kalhoty, čepici Chytej a šel 600m pěšky do práce.
:-D

Pondělí 11. října 2010 ve 21:59® skwor
skwor

Sander> Ráno už jsem musel škrábat auto :-(( Byla tam té jinovatky pěkná vrstva…

Pondělí 11. října 2010 ve 21:53® Sander
Sander

Dneska tu bylo ráno –3,4°C, odpoledne na tričko.
Podzim jak má být!

Pondělí 11. října 2010 ve 21:45® ladamaj
ladamaj

Sander,kerob>vím že masařina je na celé čr alejako rs vím co pražáci dokáží.Na druhou stranu určitě nechci házet všechny do jednoho pytle vím i o tom že masaří staří důchodci a jak letos jsem se přesvědčil na jedné mostecké lokalitě no bylo mě na blití mám i nafocenou filetu z kapra odhadem 10kg a víš kterou tam zapoměli když se hnala vichřice ještě nemám zpracované foto pak to sem pustím co dodat nějaká K70 pro některé nic neznamená bohužel a na autech pražské spz což na druhé straně nemusí být pražák.Podle chování tomu vše nasvědčovalo také tam přišlo spousta rybářů o papíry od profi stráže také u mě byli a žádné problémi sem neměl ani kontrolu nepsal chodí ji zde v 9lidech.Maj plnou podporu snad se to tu změnídoufám.

Pondělí 11. října 2010 ve 21:28® Cudla
Cudla

To já si jedu do Prahy tak 4× do roka zachytat.Je fakt,že dobytek se najde všude.Kam píchneš prstem na mapě,určitě na hovado narazíš.

Pondělí 11. října 2010 ve 21:02® kerob
kerob

ladamaj> ja byh rekl, ze masarina je po uzemi republiky rozlozena tak nejak priblizne stejne. Rozhodne nesouhlasim s tim ze prazak rovna se masar. Jsou vsude.

Pondělí 11. října 2010 ve 20:19® Sander
Sander

ladamaj > nesouhlasím.
Nikdy bych nedělil rybáře na slušné a pražáky. To je hloupost. Nemyslím si že se nějak extra liší od běžného jihočecha. I když možná že trochu přecejen ano, stačilo mi být v Praze 3 neděle na školení a to si pak takový člověk víkendový rybačky jinak váží, když v tom blázinci musí být pořád…

Pondělí 11. října 2010 ve 20:17® ladamaj
ladamaj

Bigpista>jezdím po celé čr když to jde a zatím co jsem zažil tak na tom sedím a ještě se mnou jezdí kamarádi také z prahy a sami tvrdí co je mezi nima za havěť nejsem zrovna tak neznámí rybář ba naopak ale to je jedno.Jinak to to dělá spousta dalších a to by ses divil co to je za pohlaváře (pod svícnem je největší tma).:-> :-O

Pondělí 11. října 2010 ve 20:05® Bigpista
Bigpista

ladamaj> Prrrrrrrr! Myslíš, že to budou tak strašná čísla? Vídám u vody dost těch slušných. Hlavně na řece. Rybníky tu mají trochu jinou kulturu, to je fakt…

Pondělí 11. října 2010 ve 20:04® sus1

Sander> Já to řikam pořád, že je to ,, havět."

Pondělí 11. října 2010 v 19:39® ladamaj
ladamaj

Pánové kolegové většina pražáků kam v stoupí tak z 85% masaří ať to je kde loliv moje MO je středočeská ale bydlím na severu a nedělá jim to problém jet 120km a z masit cosedá.Na nechrankách neví ani jak vypadá metr stím by si ještě asi ublížil a rozeznat rybu o tom nemluvě a vše jede dál jo peníze hejbou světěm to bylo a bude.=-|

Pondělí 11. října 2010 v 18:49® Sander
Sander

skwor > jasný, tak proto jezdí pražáci žehlit k nám.

Pondělí 11. října 2010 v 18:08® skwor
skwor

Sander> Kolem té vesnice na východ od Kladna (Praha se to snad jmenuje) je vod se zákazem vláčky celkem dost.

Pondělí 11. října 2010 v 17:38® kerob
kerob

Sander> by ses divil, kolik takovejch reviru je.

Pondělí 11. října 2010 v 17:28® Sander
Sander

skwor > drsný! :-)

Pondělí 11. října 2010 v 16:46® skwor
skwor

Sander> Ad zákaz vláčky – od roku 2009 Bolenov.

Pondělí 11. října 2010 v 0:36® ladamaj
ladamaj

osprey,matx a další>jak vám závidím moc pěkné foto jen tak dál ať se aspoň pokochám a utrhnu od svěráčku a dalších prací.:-)

Neděle 10. října 2010 ve 23:46® džigit

Koudy> ani mě nenapadlo,že jsem Tě mohl „obšťastniť“ :-))

Neděle 10. října 2010 ve 23:17profil byl smazán

osprey> ostroretky maj hodně zajímavý záběry,pokud se teda rovnou nepíchnou.Když ale futrujou,tak tomu říkám jak když žerou veverky :-D

Neděle 10. října 2010 ve 23:04® osprey
osprey

mannice> Spolehlivě berou pořád, ale je to zralé na desítku návazec, háček 16, dva kostňáky na něj a pečlivý tuning sestavy.

My jsme pořád čekali na něco většího a úspěšnost záseku jme měli dost chabou.

Na druhou stranu nic většího nepřišlo a chytit těch chuděrek víc nikdo z nás nepotřeboval.

Neděle 10. října 2010 ve 23:00profil byl smazán

osprey> Děkuju,zavzpomínal jsem na léto jak šli celkem spolehlivě.Teď už jsem dlouho nebyl,asi znovu zajdu.Krásný fotky

Neděle 10. října 2010 ve 22:54profil byl smazán

Sander> a já to bral z druhý strany :-)) . Néé určitě sem to tak nemyslel,možná to tak vypadá ale neni to tak.Velikost už vidim díky moc.

Tento příspěvek byl editován 10.10.2010 22:56:13 uživatelem .
Neděle 10. října 2010 ve 22:53® osprey
osprey

mannice> Nevím, tak 10 – 12. Nejsou to velké ryby. Většinou jsme se do čtyřicítky v pohodě vešli, možná sem tam nějaká byla o chlup přes.

Velké se chytají jinak, ale nedá se na to spoléhat. Tahle velikostní sorta je chytatelná celkem s přehledem, akorát už to braní není jako v létě. Ale zas je čistá voda a barevné pozadí.

Neděle 10. října 2010 ve 22:48® Sander
Sander

mannice > 2/0, to ta ryba je tak velká že se jí ztrácí v tlamě.

Neděle 10. října 2010 ve 22:47profil byl smazán

osprey> moc pěkný ostrý,ještě hezčí fotky.Můžu se zeptat jaká velikost háčku byla u té druhé fotky v tlamce?Vypadá fakt na mini tipuju tak 16ka

Neděle 10. října 2010 ve 22:44® osprey
osprey

Merza> On je problém v tom, že ti, co chytají na živou, se na Internetu moc nepromenují a pokud ano, nijak zvlášť nediskutují.

Osobně si myslím, že pokud se ti to stává na menší rybky, tak to štika nejspíš nebude. Až se ti to stane zas, zkus si podržet vlasec, abys cítil, jak velká ryba ti to dělá. Přijdeš o ni, ale budeš pak chytřejší.

Neděle 10. října 2010 ve 22:40® Sander
Sander

Merza > zkus to za tlamku a sekni dřív, za to nic nedáš.