Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. října 2010 ve 23:26® osprey
osprey

RM> Víš o mě málo.

Hnůj je sice obyčejný, ale důležitý. To, že jsem obyčejný, neznamená, že se podceňuju. A čuch na lidi – něco mít musím, šestnáct let v současném školství bez výraznějšího konfliktu bych jinak těžko dal.

Knihu napíšu jednou. Teď je brzy.

S dobou jsem se minul, to je fakt. Ale současná doba je v mnoha smyslech velmi pohodlná.

Pátek 8. října 2010 ve 23:17® RM

osprey> sorry …, ale troufám si říct, že na rozdíl od tebe mám čuch na lidi. Ty nejsi hnůj!!! Ale nemáš čuch na lidi a stejně jako já se nacházíš v době, která ti nesedne (viz řádově v tisíciletí). Umíš dobře chytat ryby, takže máš zabijácký instinkt, ale to dneska nic neznamená (pokud se nechceš dát na kriminální dráhu).

Máš literární schopnosti jako málo kdo a dle mého názoru i potenciál nato abys napsal například „knihu“ jako Ota Pavel. Ale nesmíš být PŘIZDISRÁČ!

Pátek 8. října 2010 ve 22:59® osprey
osprey

RM> Profík? Snad v tom smyslu, že si tím vydělávám na chleba.

Bohužel, kdybys mě znal, zjistil bys, že jsem obyčejnej jak hnůj. Jenom musím trávit spoustu času venku (prostě musím) a umím se víc dívat kolem sebe.

Nic víc.

Pátek 8. října 2010 ve 22:52® RM

osprey> JO, JSI PROFÍK …

Pátek 8. října 2010 ve 22:48® osprey
osprey

Rino> Na tvou otázku je odpověď taková, že různá znečištění vyžadují různou dobu dekontaminace. Z organického znečištění lze rybu vysádkovat, těžké kovy a některá další svinstva jsou z velké části na doživotí.

Ryba v těle akumuluje tím víc škodlivin, čím výse stojí v potravním řetězci. Nejhůř jsou na tom dravci a z nich nejhůř bolen, protože se pořád pohybuje a má velkou spotřebu žrádla na jednotku přírůstku.

Pátek 8. října 2010 ve 22:45® osprey
osprey

Tycoon: Viz rubrika z lovu – máš tam skoro určitě jesena a ne plotici. Pokud jsi ho ještě neulovil, udělej si čárku za nový druh.

Pátek 8. října 2010 ve 22:35® CeP
CeP

Tak jsem si myslel ze si poslechnu zivak starejch dobrejch Alphaville (prave bezi na ČT2), ale musel jsem to prepnout uz u druhy pisnicky. To je hnus jak ten idiot zkurvil Sounds Like a Melody. Dyk vubec neumi zpivat. Kterej kokin ho pustil na jeviste a kterej hnup to jeste pusti do telky?? Mam zkazenej celej vecer. No nic.. postim si jeste starsi a lepsi Clash.

Tento příspěvek byl editován 8.10.2010 22:35:42 uživatelem CeP.
Pátek 8. října 2010 ve 20:43® Sander
Sander

Tycoon > pominu-li, že nepoznáš jesena, uniká mi důvod proč fotit malou rybu obalenou bahnem a posílat ji do světa.

Pátek 8. října 2010 ve 20:13® džigit

shorty > vždyť to má napsané,v úseku 2km je Prd :-D

Pátek 8. října 2010 v 19:00® Sander
Sander

Rino > záleží na tom co myslíš pod pojmem dekontaminace. Pokud je ryba plná těžkých kovů, máš asi smolíka. Pokud myslíš vysmrádnutí ryby z rybníka, myslím že měsíc v čistém prostředí postačí.

Pátek 8. října 2010 ve 14:53® Rino

Zdar chlapi, chtěl bych založit nové téma na foru a nevím do jaké kategorie ho zařadit? Dekontaminace ryb a rybího masa. Stručně: Znám několik revírů ve kterých mám vážné pochybnosti o kvalitě tamní vody. Může jít o silné zabahnění, splašky z polí, nebo všemožné vyústění kanalizací apod. Nebo aktuální téma znečištění vod po povodních.Zajímá mě jak dlouho asi může trvat, než se ryba vyčistí, když ji nechám v čisté vodě, v haltýři, ve vaně v jezírku, nebo ji jen vypustím do jiného prostředí. A dále, jestli existují nějaké triky, jak vyčištění ryb nebo masa urychlit, popř. zefektivnit? Díky

Pátek 8. října 2010 ve 12:57® CeP
CeP

ladamaj> Nic se neomlouvej. Jsme jenom lidi a kazdej se obcas utne. ;-)

Tento příspěvek byl editován 8.10.2010 12:58:02 uživatelem CeP.
Pátek 8. října 2010 ve 12:37® osprey
osprey

mekvak> Máš naprostou pravdu předsedo, byl na první hod. Uloví, co vidí.

Tohle je ryba, kterou je v reálu nějlepší lovit na mušák s popem, což je asi nejatraktivnější způsob. Ovšem chce to lokalitu, kde ti pacholci mají aspoň dvě kila.

Pátek 8. října 2010 ve 12:32® ladamaj
ladamaj

CeP>děkuji za přehození příspěvku občas to zvorám moc se omlouvám.:-(

Pátek 8. října 2010 ve 12:12® osprey
osprey

Raf> Já myslím, že řídký:-))

Ale samozřejmě bylo to tam. Slovo rybařit bych nepoužil. V sádkách se nerybaří – v podstatě šlo o to, že to byla nejméně destruktivní metoda, jak získat rybu k focení. Nahodil jsem asi šestkrát.

Víc v článku, vyjde brzy.

Pátek 8. října 2010 v 10:23® Raf
Raf

Osprey> Hustý, byl si rybařit v pokusnictví? :-)

Pátek 8. října 2010 v 8:28® Fugas

Sander> já se možná budu zbavovat Passata, stará dobrá západoněmecká kchár:-) . A ještě bys 120 ušetřil;-) .

Pátek 8. října 2010 v 8:04® cormoran
cormoran

mekvak> Na pokusnictví nám tři roky zpátky předváděli krmení. Piraňa se může jít bodnout:-)

Pátek 8. října 2010 v 1:26® mekvak
mekvak

HaD> Vzhledem k tomu, že jsem jich měl asi 20 doma v jezírku a několikrát jsem je viděl v akci na pokusnictví SRŠ, tak bych odhadl, že to bylo o 234767 náhozů méně :-D .

Pátek 8. října 2010 v 1:03® HaD
HaD

mekvak> 234768 :-D

Pátek 8. října 2010 v 0:57® mekvak
mekvak

osprey> Kolik bylo potřeba náhozů na toho okounka? :-))

Pátek 8. října 2010 v 0:33® ladamaj
ladamaj

osprey>to je opravdu ralita už jsem myslel že u nás nejsou pěké moc.

Tento příspěvek byl editován 8.10.2010 11:10:47 administrátorem CeP.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Čtvrtek 7. října 2010 ve 22:08® inspo

Sander> Tak vůdce smečky už má. :-) Tak teď jen sehnat ten zbytek smečky.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 22:04® sus1

spike> Jen blbni.:-)

Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:47® Sander
Sander

inspo > ten bude mít psí spřežení.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:44® inspo

timbab> A Robur. :-)

Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:40® timbab
timbab

Sander> Ještě žigul :-D

Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:38® Sander
Sander

spike > co třicet, prej až čtyřicet!
Jezdit budou jen Volva.
Nikdo jiný nenastartuje.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 20:49® spike
spike

sus1> Bude hůř, prý –30°C

Čtvrtek 7. října 2010 ve 20:42® sus1

spike> No, podle jejich předpovědi i u nás.:-))