Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. října 2010 ve 20:22® osprey
-
skwor> Já už nevím, píšu hodně osobek. Uvláčel jsem ho v červenci poté, co mi bylo kolegy vysvětleno „kudy koza de“. Dál už to nějak nešlo, ostatně bylo by toho štěstí až příliš.
Jsem rád, že se povedl. Roky jsem sledoval, jak se dá „pos..t“ zdolávání velkého sumce a doufal jsem, že až na mě jednou dojde, tak nic nepodělám.
No, nepodělal.
- Neděle 3. října 2010 ve 20:15® Char
-
Sander> dík za gratulaci, ale slavím v srpnu na Bohuslava ovšem slavit se dá kdykoliv
- Neděle 3. října 2010 ve 20:13® skwor
-
osprey> To ve Z lovu je ta ryba, co jsi zmiňoval v osobce?
- Neděle 3. října 2010 ve 20:03® Scanix
-
Sander> woe, nemysli si, jsem rad, ze ho nikdo nesezral, no ono je to hodne exponovane misto, ale nastesti se zda, ze to jinym na tom fleku nejde…
- Neděle 3. října 2010 v 19:47® Sander
-
Scanix > ale jo, zase je to kámoš, že tě nenechá ve štychu. To se cení.
- Neděle 3. října 2010 v 19:40® Scanix
-
Sander> to jsem si taky rikal, dam Frantovi oddech, jenze kdyz mam fakt chvili casu, tak neni kam jinam jit a nic jineho se mi posledni dobou na hacek nevesi
- Neděle 3. října 2010 v 19:37® Sander
-
Scanix > hele už tam votáčíš stejný ryby, chtělo by to změnit planetu
- Neděle 3. října 2010 v 15:37® Jak.novi
-
spike> Kolem šesti do dvaceti centimetrů, hmyzovláčel jsem.
- Neděle 3. října 2010 v 15:28® spike
-
Jak.novi> Tak se pochlub kolik jsi jich lapl?
- Neděle 3. října 2010 v 15:14® Jak.novi
-
spike> To fuck.
- Neděle 3. října 2010 ve 14:04® Raf
-
cormoran> Díky, byla to zase krásná výprava, i když počasí stálo spíš za nic. Trochu zklamalo snad jen to, že se na rozdíl od jara ani trochu nechtělo sumcům…
- Neděle 3. října 2010 ve 14:02® matx
-
osprey> Díky za info.Rozhodil jsem sítě i po znamých tak snad najdem něco bliž. Snad se někam dostanem, ať vidí pořádně rybičky. Já mám sice taky takový malý rybníček a taky plánujem výlov po několika letech. Ale bude to výlov asi jen o jednom kaprovy.Protože leží asi 1 km od vesnice u lesa a často ho navštěvovala vydra, takže moje veškerá snaha tam vysadit ryby byla o ničem. Tak jsem na to bohužel již rezignovat.Tady přidávám foto jak můj milovaný rybníček(podle mé přítelkyně kaluž) vypadá.
- Neděle 3. října 2010 ve 14:02® Raf
-
olda> Dělám co můžu
Až do konce zimy ale už budu lapat jen v ČR, tak půjde asi produktivita trochu dolu.
- Neděle 3. října 2010 ve 13:59® Raf
-
ladamaj> Děkuju, úlovky potěšily. Doufám, že se ti povede podobnou cestu nějak zorganizovat. Vim, že to máš komplikovanější, ale Itálie neni daleko
- Neděle 3. října 2010 ve 13:11® CeP
-
lubo OV> dojed si do Třeboně…
- Neděle 3. října 2010 ve 12:43® Sander
-
Char, BoBo-Falknow > užijte si svátek, když vám vyšel takhle pěkně na neděli
Vše nej. - Neděle 3. října 2010 ve 12:20® cormoran
-
Raf> Moc pěkný fišle, muselo tam bejt krásně
- Neděle 3. října 2010 ve 12:14® kety.vydra
-
spike> Máš pravdu,rána jsou krásná.Neříkám,že nejsem schopný ráno vstát,ale už to tak nehrotím.Ale zase na druhou stranu,pokud už se ráno vykopu z lůžka a dostanu se k vodě ještě za tmy,tak to rozednívání si o to víc užívám.Ranní mlhy nad vodou jsou jedny z nejhezčích okamžiků u vody
- Neděle 3. října 2010 ve 12:05® spike
-
kety.vydra> Já mám radši ráno. Nad vodou je mlha a kolem klid s občasným pípnutím hlásičů vytrvalých kaprařů
Tento příspěvek byl editován 3.10.2010 12:05:44 uživatelem spike. - Neděle 3. října 2010 ve 12:01® kety.vydra
-
spike> Kdo říkal? 8-O Já chodím na večer
- Neděle 3. října 2010 v 11:57® spike
-
Jak.novi> Na okouny se chodí ráno
- Neděle 3. října 2010 v 11:37® olda
-
Raf>Ty mne odděláš,moc velká gratulace,fakt pěkné.
- Neděle 3. října 2010 v 11:27® Jak.novi
-
Tak teď si dám kachničku se zelíčkem a pak tradá na okouny.
- Neděle 3. října 2010 v 10:00® ladamaj
-
Raf>gratuluji moc pěkné,jojo kdybych takhle mohl vycestovat já se synem.Přesto se rád kouknu na kolegu a jeho foto 1*.
- Neděle 3. října 2010 v 0:18® Jak.novi
-
osprey> Článek v Českým rybáři se Ti povedl (jako vždy).
- Neděle 3. října 2010 v 0:02® osprey
-
matx> Mám seznam výlovů Školního rybářství Protivín (psaný, nemůžu ho zkopírovat na web), ale můžu ti něco vybrat. V půlce měsíce se loví Podkostelní v Putimi, to bývá v sobotu a je to velká akce, no a v Downloadu (Soubory pro stažení) jsou vybrané výlovy Rybářství Třeboň. Z tohohle už si něco vybereš, i když bezprostřední okolí Tábora ti nabídnout nemůžu.
- Sobota 2. října 2010 ve 22:35® matx
-
Zdarec lidičky. Sháním info o nějakém výlovu, který se koná blízko Tábora. Neví někdo o nečem?? Mám 14 měsíčního syna a je na čase mu pořádně ukázat ryby, když se mi letos moc nedaří a navíc nejsem masař a domu nic nepřinesu. Taky už jsem přestal říkat, že chodím na ryby, ale k vodě. Je to lepší aspoň nemusím vysvětlovat, že jsem zase nic nechytil!!!
- Sobota 2. října 2010 ve 22:27® Robur
-
lubo OV> napiš si do Jestřabic, dělali si nějaké kovové ryby jak odměny pro vítěze. Třeba ti to pomůže.
- Sobota 2. října 2010 ve 22:11® cormoran
-
sethy> Šlo to?
To je nádhera, gratulace
- Sobota 2. října 2010 ve 21:14profil byl smazán
-
Tak jsme dneska něco fotili,funkcí tři..Hlavně se v tom člověk jako já vůbec neorientuje..