Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 8. září 2010 ve 20:16® Sander
Sander

Piranha > brrr, lodní doprava, příliv, odliv, čůrající psi, paničky a bezdomovci, vložky, smrad, nemocný ryby a betonový zdi.

V centru Ústí to malinko znám. Zamlada jsem tam několikrát byl. Neměnil bych ani kdybyste tam tahali sedmdesátky tlouště vidlema.

:-)
Středa 8. září 2010 ve 20:12® Piranha
Piranha

Sander> A navic Peto, tohle je Labe, nejvetsi reka, je tam obrovska lodni doprava, mnohametrove výkyvy hladiny a slozitost krotit takovy tok, nedokazu si predstavit, ze by tam nebyla zadna zed, ktera drzi vodu a zene ji tam kam ma. No kdyz jsem videl nektere pstruhove vody ve kterych lítal bagr a delal z toho vydlazdenej kanal, co vypada jak francouzka stoka, tak mam rad labe se zdí :-))

Středa 8. září 2010 ve 20:11® Sander
Sander

Jak.novi > vyfič.
Sami máme málo.

Středa 8. září 2010 ve 20:11® Sander
Sander

Piranha > ne, myslím že se nemýlím, ale je to věc názoru, někdo ve městech chytá často a rád, protože tam ryby zpravidla fakt bejvaj.
Já bych si nezvykl. Rybaření musí bavit, (jinak je to jen umělé zabíjené času) a takový pocit jsem ve městě ještě neměl.

Středa 8. září 2010 ve 20:09® Jak.novi
Jak.novi

Viděl jsem, pročetl jsem, tak zase jdu. :-)

Středa 8. září 2010 ve 20:07® Piranha
Piranha

Sander> mylis se kamo.I ve meste muze bejt prijemny chytani.Ja uz ani nejaky hluk ktery mozna nekoho kdo tam bude sedet poprve muze vyvest z miry nevnimam.To polabske centum ma delku tak 3 km pak uz je to periferni cast kde to je jiny, takovy uz prirodnejsi. Za krasou okoli utikam na Kamenici nebo Jizeru. Ale co mam delat, kdyz na Labi jsou ryby, hodne, berou a mam to blizko :-|

Středa 8. září 2010 v 19:43® Sander
Sander

Libor > já byl včera v práci taky dlouho.
Vzal jsem si tam vázání a nadělával hodiny :-D
Pak došel páv a tahnul jsem domu.

Středa 8. září 2010 v 19:42® Sander
Sander

spike > taková místa jsou vzácnost.
Já teda opatrně našlapovat nemusím, regulace tam téměř není.

Je to divočina.
Dneska tam asi pět metrů ode mne zalovil ledňák. S rybkou si sedl nad vodu, chvilku koukal a pak frnknul.
Už se mi tam stalo i to, že ke mně řišel srnec tak blízko, že bych se ho dotkl. Já ho už z dálky slyšel, tak jsem zalehnul a čekal.

Středa 8. září 2010 v 19:41® Libor
Libor

Sander> závidím takovou vycházku, dny se zkracují, já před chvílí přišel z práce.. .

Středa 8. září 2010 v 19:35® spike
spike

Sander> Místa jak píšeš v mají své kouzlo, znám to z přívlače na řece. Po krk je nějaká rostlina připomínající lebedu, opatrně našlapuju kvůli regulovanému břehu, abych nesjel až dolů do řeky.

Středa 8. září 2010 v 19:34® Sander
Sander

Piranha > jo, vybetonovaný Labe, centrum města, to bude něco pro Chara :-)

Středa 8. září 2010 v 19:33® majkyss
majkyss

Piranha> Krása!

Středa 8. září 2010 v 19:32® majkyss
majkyss

spike> Vláčku a Feeder

Středa 8. září 2010 v 19:32® Piranha
Piranha

Char> pokud mas celosv. povolenku, tak si na ne zajed do UL na Labe do centra, tam se ti povedou tlousti i pres 50 jako me letos na mouchu, to je uz opravdu pošušňáníčko na mouchu takovy ryby.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37491.jpg
Středa 8. září 2010 v 19:31® Sander
Sander

spike > já jsem právě nedávno zkoušel fleky, kde loni braly opravdu velké ryby. Jenže letos je na těch místech vyležená tráva až na zem, olámané větve a mám problém chytit rybu přes 45.
Je to škoda. Moc lidí o těch místech nevědělo. Čekám že takhle to brzy dopadne i s úsekem kde jsem byl dneska. Pila, kosa, hrábě a můžou se svazáci vesele válet.

Středa 8. září 2010 v 19:30® majkyss
majkyss

Sander> Já jsem taky člen!Jedinej problém je že já bych tam asi nic nelapil!Asi to ještě neumím.Jedu se učit vláčet hehe to bude průser!:-D

Středa 8. září 2010 v 19:30® spike
spike

Sander> Podle toho editu to byl celkem mazec. Není nad proutky co měli 160cm a 3 očka:-D

Středa 8. září 2010 v 19:29® spike
spike

majkyss> Záleží co myslíš, jak budeš chytat atd.

Středa 8. září 2010 v 19:28® spike
spike

Sander> na takové místa se bojím celkem chodit

Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 19:32:30 uživatelem spike.
Středa 8. září 2010 v 19:27® majkyss
majkyss

spike> Co můžu čekat na Moravě za kusy?

Středa 8. září 2010 v 19:27® Sander
Sander

majkyss > no to bacha, Bohouš je prověřený člen. :-)

Středa 8. září 2010 v 19:26® Sander
Sander

spike > měří 4,05m :-)
Byl to mazec.
Ale někdy si to rád dám ještě jednou.
EDIT: na zásek asi třičtvrtě metru, pak byl ve větvích. Musel jsem při záseku točit kličkou co to šlo :-)

Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 19:28:29 uživatelem Sander.
Středa 8. září 2010 v 19:25® spike
spike

Sander> Podle toho co píšeš celkem extrémní flek. Kolikátky máš feedery to musels dávat sakra pozor v těch stromech při záseku co?

Středa 8. září 2010 v 19:25® majkyss
majkyss

Sander> Jedu taky :-)

Středa 8. září 2010 v 19:22® Sander
Sander

Char > přijeď, ukážu.
Tobě klidně.

Středa 8. září 2010 v 19:21® Char
Char

Sander> úžasný tloušti, kam ty na ty tlouště chodíš, hmmm :-o

Středa 8. září 2010 v 19:09® majkyss
majkyss

spike> Mám to z Liberce taky kus!

Středa 8. září 2010 v 19:07® spike
spike

majkyss> Tak to je od nás hodně daleko:-) , musel jsem dokonce mrknout na mapy.cz kde je mohelnice:-)

Středa 8. září 2010 v 19:05® majkyss
majkyss

spike> Moravu ještě nemám skouklou ale někam k Mohelnici.

Středa 8. září 2010 v 19:01® majkyss
majkyss

spike> 300 kč hladinová píšou