Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 8. září 2010 v 18:58® spike
spike

majkyss> kolik tě vyšla? tento wobler jsem viděl chodit ve vodě a perfektní. Je to hladinovka nebo ta potápivá? Kam přesně míříš na Moravu?

Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 18:59:20 uživatelem spike.
Středa 8. září 2010 v 18:56® majkyss
majkyss

Neodolal jsem a koupil ji :-)

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37485.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37486.jpg
Středa 8. září 2010 v 18:53® majkyss
majkyss

Pátek sobota a neděle je v plánu vláčka tak mu dám co proto!Jedu se projet na Orlici a Moravu!

Středa 8. září 2010 v 18:49® majkyss
majkyss

Piranha> Píšu to o zprávu výše.Tak ještě jednou MIVARDI AVANTGARDE SPINN SXHM CARBON FIBRE,LENGTH:2­.40,CW:15–45g

Středa 8. září 2010 v 18:39® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Gratuluji Plzni a Plzeňákům k vítězství o titul Evropského města kultury. I když si myslím, že právě Plzeň tenhle titul tolik nepotřebovala, právě jako Ostrava.

Středa 8. září 2010 v 18:32® cormoran
cormoran

majkyss> Můj názor je takovej, že teď jsi jeho katem ty. Už ho máš doma, radost ti udělal, takže není co řešit. Běž qodě a dej mu hned co proto:-)

Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 18:32:27 uživatelem cormoran.
Středa 8. září 2010 v 18:27® Piranha
Piranha

majkyss> jak si mam udelat nazor na prutu ktery lezi na zemi a neni tam videt ani delka ani gramaz a material, popř. detailni snimek zpracovani.

Takhle, na pohled nevypada spatne a barva taky je pekna.

Středa 8. září 2010 v 18:25® Piranha
Piranha

osprey> Míro ono je to taky jak psal Sander o rukach. Ja sam jsem taky zacinal a po te dlouho chytal s 6–7 klackem a taky jsem pouzival 0,10 – 0,14 navazce.A taky jsem to netrhal. Je sestka a sestka, nebo trojka a trojka.Zalezi i na vyrobci.Sam jsem si toho vsil, kdyz jsem s kamosem byl chytat a koukl se na jeho 4ku.Muj prut Škoda Roomstr 4AFTMA byl oproti jeho Mercedesu E 4AFTMA malinko robustnejsi a tim padem i o nepoznatelnych par gramu tezsi a i mozna akce u me 4ky byla malinko jina nez u jeho meďoura. Ale co je jasny, od te doby co mam lehci a kvalitnejsi prut tu 6–7 k vode netaham vsak ani neni na nymfovani a kdyz jsem ji na belly boatu vzal po dlouhe dobe do ruky, nechapal jsem jak jsem s tim mohl chodit na potoky chytat pstruhy.Dokonce jsem s tim uz neumel skoro hazet :-)

Středa 8. září 2010 v 17:05® majkyss
majkyss

džigit> mam to v 240 15–45g ručka mi sedí!

Středa 8. září 2010 v 16:02® džigit

majkyss> jaké máš parametry,mám to v 2,40 5–28gr a za ty mince naprostá spokojenost.
Počítej,že Ti pomluví ručku,ale jen Ty s tím budeš chytat a pokud Ti sedne,není co řešit :-)

Středa 8. září 2010 v 15:00® majkyss
majkyss

Dnes jsem si udělal radost!:-D Prosím o váš názor.Dík

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37476.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37477.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37478.jpg
Středa 8. září 2010 v 10:54® osprey
osprey

Piranha> Ten prut skvěle hází, je citlivý a bez problémů jsem používal vlasce 0.12 mm, někdy i 0.10 mm. A má to jednu výhodu – nutí tě to házet hodně čistě. Samozřejmě to má i nevýhody, které si jistě zdůvodníš.

Teď už jsem v relaci, mám krásnou čtyřku.

Středa 8. září 2010 v 10:49® Piranha
Piranha

osprei> Míro, pro me dobre spani, nerikej mi to :-))

Sander> jasan Peto, pokud ti to vyhovuje je to dobrej cajk.A s tim vlascem je to pravda.

Úterý 7. září 2010 ve 23:33® hecht
hecht

Tak u nás si stěžujeme na narovnávání a protipovodňové úpravy řek, zato soudruzi v zemích kde zítra znamenalo včera, to jsou jiní frajeři… http://www.novinky.cz/…ezident.html

Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 23:34:07 uživatelem hecht.
Úterý 7. září 2010 ve 22:40® osprey
osprey

Libor> Když přijedeš, tak tě klidně vezmu. Myslím, že Petra (Sandera) tvoje přítomnost taky potěší.

Úterý 7. září 2010 ve 22:39® osprey
osprey

hecht> To moje hází dobře. Mám z toho solidní pocit.

Úterý 7. září 2010 ve 22:31® hecht
hecht

osprey> Jo, toho se taky bojím.Když jsem ten můj novej vytáhnul prvně z futrálku, tak jsem se bál ten špičkovej díl vzít do prstů, abych mu neublížil :-)) . Ryby to ale vytáhne úplně v pohodě. Akorát jsem byl zaskočen tou délkou odhozu, nevím, zda je to víc způsobeno délkou prutu (240), nebo mou netechnikou hodu, či opravdu lehkou šňůrou. Budu se asi muset optan v mujškaření…

Úterý 7. září 2010 ve 22:15profil byl smazán

Sander> Já kolotoče a takovýhle věci od malička nesnášim,ale jestli se mu to páčilo tak prosim :-)) .

Úterý 7. září 2010 ve 22:10® Sander
Sander

mannice > kapr je velice inteligentní tvor. Určitě ho to bavilo. Stejně jako ty jsi jako malej toužil o repete na cetrifuze, tak on se chtěl určitě taky svézt.

Úterý 7. září 2010 ve 21:53® Libor
Libor

osprey> když mě vemeš na čumindu, budu tě na větvičky upozorňovat :-)

Úterý 7. září 2010 ve 21:53profil byl smazán

Sander> Já je pustil :-)) ,jen mi to stejnak nehraje.Nikdy se mi nestalo abych vytáhnul jednoho a toho samýho takhle rychle po sobě

Úterý 7. září 2010 ve 21:52® Sander
Sander

osprey > já jsem na to ujetej…rád hážu dál a v těch dálkách sekám. S trojkou bych si nerozuměl.
Ta hechtovic fachčí báječně. Na ty lipany co ti sbíraj pod nohama se hodí. Já si ale pod nohama většinou všechno vyplašim, takže to musí lítat…

Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 21:52:30 uživatelem Sander.
Úterý 7. září 2010 ve 21:45® osprey
osprey

Libor> To si piš, pokud ho někde nepřerazím. Stačí větvička…

Úterý 7. září 2010 ve 21:40® Sander
Sander

mannice > kdybys řek rovnou že to nemohl být ten samej když byl ten první už dávno vedle v igelitce, tak bysme se vůbec nezlobili.

Úterý 7. září 2010 ve 21:40® Libor
Libor

osprey> ten co jsi koupil má jeden známý a je parádní. Asi si to budeš užívat :-)

Úterý 7. září 2010 ve 21:38® osprey
osprey

Sander> Já právě pořídil čtyřku. Ceně se nedalo odolat a je to přesně ten klacík, co jsem po ňom už nějaký čas koukal. On totiž Piranha neví, na co jsem až doteď chytal lipany já:-)) Tohle se zatím jeví skvěle, i když jsem jen zaplácal lajnou v luftě.

Úterý 7. září 2010 ve 21:37profil byl smazán

Tak se omlouvám,kapři to jsou asi každej jinej,ale délku měli stejnou a stavba těla mi přišla taky stejná..Fotka druhýho kapra je hrozně mázlá tak jí sem ani nebudu dávat..

Úterý 7. září 2010 ve 21:19® Sander
Sander

Piranha > mám všechny pruty trochu předimenzované. Ať gramáží, tak délkou. Vyhovuje mi to.
A ono to spolu souvisí. Ten mušák má 2.90, musí být trochu tužší, aby nebyl na té délce jako koňský ohon. To samé moje mačky, feedery, vláčáky, kapráky… Vysloveně light nemám nic.

Stejně to všechno začíná a končí se sílou použitého vlasce. Největší průměr na suchou používám 0,12 a nemám problémy s trháním ryb při zdolávání ani při záseku. A to je jeden z důvodů, proč zůstanu u 5/6. Když to ten vlasec ustojí, jeví se mi to jako optimální volba.

Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 21:20:36 uživatelem Sander.
Úterý 7. září 2010 ve 20:54® Piranha
Piranha

Sander> jak rikam, kazdej ma jiny styl.Nekdo si potrpi na jemnym cajku, jinej ma radci podstivej prut.Ono se to zase nesmi s tim utahavanim ryb prehanet.Tolik velkych ryb se za den nenachyta, aby se musel pouzit tvrdsi klacek.A chytat 25cm lipany na 6ku to neni rybarina pro me. A mazu na noční :-((

Úterý 7. září 2010 ve 20:18® Sander
Sander

Piranha > místo focení je dobrý znát předem, ušetří to většinu času.