Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 27. srpna 2010 ve 23:48® Jak.novi
-
Na to, že je pátek, to tady moc nežije. No có, pustím si nějakej hezkej film a budu spokojen.
- Pátek 27. srpna 2010 v 19:47® majkyss
-
Sander> jj dík moc
- Pátek 27. srpna 2010 v 19:46® Sander
-
majkyss > ti přece nebudu radit nějaký kraviny, no ne?
- Pátek 27. srpna 2010 v 19:37® ART
-
echolot> život je plný překvapení. Nebojim se toho, ale s tim pivkem je to dobrej nápad
- Pátek 27. srpna 2010 v 19:35® majkyss
-
Sander> Tak to Podskalí je super!Super lapačka za 2 hod 8 Candátú!Starousedlíci kroutili hlavou ze jsou nějaký nenažraný!Jen škoda že nemám foto!
- Pátek 27. srpna 2010 v 16:34® echolot
-
mckvak8> Ty jó to budou křeče!A ten jogurt ten to dorazí.Radši jdi na pivko a dej si tam zavináče nebo utopence.
- Pátek 27. srpna 2010 v 16:07® Tommy
-
mckvak8> To je dobře!!!! Kosti se rychleji rozloží a masíčko bude kyselý a lahodný
- Pátek 27. srpna 2010 v 15:54® ART
-
BlueShark> Teď jsem to šel ještě okouknou. Zjistil jsem, že to v tom hrnci smrdí víc octem, než rybinou. No bude to ještě zajímavý
- Pátek 27. srpna 2010 v 15:51® ART
-
BlueShark> No abych řekl pravdu, tak nevím co z toho vznikne. Už to mám naložený druhým dnem a už se začíná sloupávat kůže od masa. Páteř je měká a žeberní kosti taky. Nechám to tam do zítřka. Poté ty cejny nakrájim a smíchám s jogurtem. Doufám že to bude jedlý
- Pátek 27. srpna 2010 ve 14:58® BlueShark
-
mckvak8: Trošku pozdě, ale přece
Cejny jen za studena, žádné vaření, sůl je tam aby to bylo slané
Ne, sůl je tam aby se maso zatáhlo a zpevnilo, ocet je tam aby se rozložili kostičky. Nechat naložené na 5 dní cca nebo 4 a pak obrat nebo nařezat a uz doupravit, přesně takový recept najdeš na netu, někdo to vaří, ale není to nic moc, urćo toužís o salátu podobnému tomu co koupíš
- Pátek 27. srpna 2010 ve 14:11® džigit
-
spike> tady prošla smršť a už je tu hic.Půjdu navečer
- Pátek 27. srpna 2010 v 9:20® spike
-
džigit> Tady už přestalo pršet
- Pátek 27. srpna 2010 v 9:17® Tommy
-
cormoran>
Poslední dobou se mi líbí víc právě tihle malí než velcíííí
- Pátek 27. srpna 2010 v 8:39profil byl smazán
-
džigit> Tak to chápu,ale po tomhle má být aspon na pár hodin dobře,tak počkej a vyraž až to přestane.
- Pátek 27. srpna 2010 v 8:30® džigit
-
mannice> To beru většinou,jezdím autem.Jel bych i tam,kde dojedeš k vodě-taky možnost.Ale nějak mně neláká představa sušení promočených věcí,prostě všeho co bude na dešti.Leje tu jako z konve
- Pátek 27. srpna 2010 v 8:12profil byl smazán
-
džigit> tak to je výzva brát si sebou deštník,nebo jiný doplňky
. U mě je to to samý,taky sem chtěl dneska pokusit štěstí a počasí mi to nedovolí..
- Pátek 27. srpna 2010 v 8:08® džigit
-
Po delší době jsem se ráno chtěl vydat na ryby,potřetí jsem to zabalil kvůli dešti
- Pátek 27. srpna 2010 v 8:01® cormoran
-
Tommy> Ty jo, ten má tykadla. Škoda, je že nemá takhle dlouhý v poměru k tělu i v dospělosti, byl by to sekáč
- Pátek 27. srpna 2010 v 7:59® džigit
-
Tommy> jj,jen jich nesmíš mít v malém rybníčku několik desítek
- Pátek 27. srpna 2010 v 7:57® Tommy
-
džigit> Viď
Jsou úžasný,prckové
- Pátek 27. srpna 2010 v 7:55® džigit
-
Tommy,Ty vydro!Takový macek
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:21® osprey
-
mckvak8> Ono je to těžký. Beton položíš všude, ale kus zajímavý přírody se dá akorát zku…t.
Je otázka jak kdo vnímá cenu věcí. Já mám auto pět měsíců a dokázal bych se vrátit k životu bez něj.
Z pohledu dopravy je dálnice úžasná věc, z pohledu přírody něco hrozného (zásah do podloží, odtok srážkové vody, migrační bariéra pro zvířata, úbytek půdy, vegetace,…).
Všechno je jen otázka priorit. Ale většina lidí chce dálnice. Se stejnou logikou ti pak třeba někde zregulujou řeku.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:08® Sander
-
osprey > no dělnice to byla snaživá.
Dělala kolem toho lustru jak gumová.
Nešla tím repelentem vůbec trefit, ale aspoň je ten lustr dobře naimpregnovanej. Myslim že jako komáří bidýlko dnes fachčit nebude. - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:08® ART
-
osprey> Jasně s tim souhlasim. Je zbytečně chovat se takhle k vlastnímu zdraví i teda ke zdraví někoho blízkého. Jen mě často překvapuje jak zelení dělaj humbuk, kůli nějaký kravině, aby zachránily brouka nebo ptáka. Poté padnou všechyn plány např. na rozestavenou dálnici a musí se projektovat obklika. Nehledě na to že obklika bude delší a tím se spálí i více fosilních paliv a přírodě to zase neprospělo. Nevim, jestli můj příspěvek vypadal v tom, že bych chtěl chránit sršně, ale mezi zelená teroristy nepatřim
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:00® osprey
-
mckvak8> Důležité je chránit hnízdo, jedna dělnice není problém.
A pokud máš malé děti a hnízdo někde doma, pak asi nemá smysl brát ohledy ani na to hnízdo.
Já už mám děti velké a tenhle hmyz ignoruju. Teď jsem tři dny dělal seno kolem vosí díry. Ovšem jako dítě jsem střílel sršně prakem a zakládal si na tom, jak umím elegantně zabíjet vosy holou rukou.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:58® ART
-
Sander> znám borce co sršně miluje. Nejdřív jim zapálí křídla a poté když nemůžou lítat, tak si s nim hraje a když ho bodne do ruky, tak je sršeň mrtvej
. Už jsem ho to viděl párkrát dělat. Vždy ale dopadne stejně. Běhá vztekle po louce a strašně křičí a plaší ryby
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:56® Sander
-
mckvak8 > nemám s tím problém, teoreticky vzato mě ohrožoval na životě, v rámci sebeobrany jsem konal svou povinnost.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:54® ART
-
Sander> Sršáň je chráněný, proto své plány s tímto létajícím bojovníkem neřikej nějakejm zelenejm
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:53® osprey
-
Char> No tak, s chutí do toho. Chceš půjčit sirky?
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:37® Char
-
Sander> jo vosy, ty taky nenávidím a likvyduju je na potkání, tehle rok už jsem jim zničil 3 hnízda jen jedno neustále odolává, je dovedně postavený mezi stropem a podlahou, jedině zapálit celý stavení a bude po vosách