Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.446 příspěvků, z toho 128446 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:21® osprey
-
mckvak8> Ono je to těžký. Beton položíš všude, ale kus zajímavý přírody se dá akorát zku…t.
Je otázka jak kdo vnímá cenu věcí. Já mám auto pět měsíců a dokázal bych se vrátit k životu bez něj.
Z pohledu dopravy je dálnice úžasná věc, z pohledu přírody něco hrozného (zásah do podloží, odtok srážkové vody, migrační bariéra pro zvířata, úbytek půdy, vegetace,…).
Všechno je jen otázka priorit. Ale většina lidí chce dálnice. Se stejnou logikou ti pak třeba někde zregulujou řeku.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:08® Sander
-
osprey > no dělnice to byla snaživá.
Dělala kolem toho lustru jak gumová.
Nešla tím repelentem vůbec trefit, ale aspoň je ten lustr dobře naimpregnovanej. Myslim že jako komáří bidýlko dnes fachčit nebude. - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:08® ART
-
osprey> Jasně s tim souhlasim. Je zbytečně chovat se takhle k vlastnímu zdraví i teda ke zdraví někoho blízkého. Jen mě často překvapuje jak zelení dělaj humbuk, kůli nějaký kravině, aby zachránily brouka nebo ptáka. Poté padnou všechyn plány např. na rozestavenou dálnici a musí se projektovat obklika. Nehledě na to že obklika bude delší a tím se spálí i více fosilních paliv a přírodě to zase neprospělo. Nevim, jestli můj příspěvek vypadal v tom, že bych chtěl chránit sršně, ale mezi zelená teroristy nepatřim
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:00® osprey
-
mckvak8> Důležité je chránit hnízdo, jedna dělnice není problém.
A pokud máš malé děti a hnízdo někde doma, pak asi nemá smysl brát ohledy ani na to hnízdo.
Já už mám děti velké a tenhle hmyz ignoruju. Teď jsem tři dny dělal seno kolem vosí díry. Ovšem jako dítě jsem střílel sršně prakem a zakládal si na tom, jak umím elegantně zabíjet vosy holou rukou.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:58® ART
-
Sander> znám borce co sršně miluje. Nejdřív jim zapálí křídla a poté když nemůžou lítat, tak si s nim hraje a když ho bodne do ruky, tak je sršeň mrtvej
. Už jsem ho to viděl párkrát dělat. Vždy ale
dopadne stejně. Běhá vztekle po louce a strašně křičí a
plaší ryby - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:56® Sander
-
mckvak8 > nemám s tím problém, teoreticky vzato mě ohrožoval na životě, v rámci sebeobrany jsem konal svou povinnost.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:54® ART
-
Sander> Sršáň je chráněný, proto své plány s tímto létajícím bojovníkem neřikej nějakejm zelenejm
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:53® osprey
-
Char> No tak, s chutí do toho. Chceš půjčit sirky?
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:37® Char
-
Sander> jo vosy, ty taky nenávidím a likvyduju je na potkání, tehle rok už jsem jim zničil 3 hnízda jen jedno neustále odolává, je dovedně postavený mezi stropem a podlahou, jedině zapálit celý stavení a bude po vosách

- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:31® Sander
-
Char > vosy jsou u mě na žebříčku oblíbenosti ještě vejš než sršáni. A přitom mi nikdy nic moc neudělaly, jen jsou otravný. Teď jsem si vezl z chaty zbytek červenýho a sklepal jsem jich z flašky asi pět.
Jo, vzpomínám si asi před třemi lety na kole. Zapadla mi za tričko a bodla 3× do zad.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:25® Char
-
Sander> sršenˇje užitečnej a žere vosy, měl jsi ho nalákat ven na vosu

- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:20® džigit
-
Sander> vrahu

- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:18® Sander
-
džigit > já vim jak se jim nadává, ale sršán je lepčí.
Bitva na život a na smrt. Ještě teď mi z repelentu pálí voči. Cíl byl sršána vomámit, pak odpálkovat flaškou od Pepsi. Vyšlo to. - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:12® džigit
-
Sander> zoologicky Sršeň obecná,ale beru.Zas nemáš vosy

- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:10® džigit
-
Sander> nějaký divný netopýr

- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 19:55® Sander
-
Dprdele, mám tu sršána!
Zdar zejtra - Čtvrtek 26. srpna 2010 v 19:45® Sander
-
džigit > strejda měl taky boxera.
Ale když chceš něco jemnějšího, tak tento bude jistě dobrá volba.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 16:21® Jak.novi
-
džigit> No to je taky pravda.

- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 15:19® džigit
-
Jak.novi> ale na staři jim měkne mozek
Tento příspěvek byl editován 26.8.2010 16:19:44 uživatelem džigit.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 15:14® Jak.novi
-
džigit> No jo, boxeři jsou tvrdí hoši.

- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 15:12® džigit
-
BlueShark> ta Tina má vlepenou špičku,že? Jak to chodí?Já mám Boxera a chci něco jemnějšího
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 14:07® cormoran
-
Scanix> Kdo ví, třeba jsi fakt narazil na nějakou lepší štiku. Tak se příště těším na její fotku

- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 13:43® BlueShark
-
džigit:
Na okouny mám Guide Select Tiny 10g, jinak na střed
Vipera stejné řady 
- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 9:15® Scanix
-
cormoran> To bych nerek, taky jsem si rikal, ze by se mohla seknout o wobler, ale pak mi neni jasne, jak ho dostala do papule…faktem je, ze v tom miste jsem mel jeste jeden zaber pred tim a to mohlo byt ono, ale vypadalo to spis jak tahle rezy od sticich zubu
- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 7:12® cormoran
-
Scanix> Ten šrám na tý štikuli vypadá dost čerstvě, na fotce jsou vidět za zátylkem nejspíš šupiny. Nemohla se podrbat o šňůru?
- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 5:54® džigit
-
BlueShark> že si raději nezůstal na těch okounech
Co to máš za Draka na fotce? - Středa 25. srpna 2010 v 19:54® sus1
-
Jak.novi>

- Středa 25. srpna 2010 v 19:09profil byl smazán
-
mckvak8> ale tak to já vim..Jenže chtěl sem jít na candoše,jenže to by se překrýval zápas s rybolovem.Fotbal dostal přednost,zítra je taky den

- Středa 25. srpna 2010 v 18:57® ART
-
mannice> měkoto, i za tak malý čas se dá chytit ryba
- Středa 25. srpna 2010 v 18:01profil byl smazán
-
spike> už na to asi prdim,bych tam nebyl ani půl hodky..