Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 4. srpna 2010 ve 22:32® džigit

HaD> ne ne ne,nemyslím že bys neměl.Spíš je to o důvěrohodnosti k bulváru.Asi bych to líp ošetřil.Neauto­rizovat článek-NEBRAT Není třeba „za každou cenu“ :-)

Středa 4. srpna 2010 ve 22:28® Prutos
Prutos

džigit> Ale no tak :-) Já myslím, že jsme zas tak moc nerozumovali. A pokud jo, jistě na tom mělo svůj podíl i těch pár piv :-)

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 22:32:07 uživatelem Prutos.
Středa 4. srpna 2010 ve 22:27® HaD
HaD

sus1> to jsou tipy reprodukované na základě tříhodinového rozhovoru paní redaktorkou.

džigit> nevybral jsem si. Prostě mě oslovili a já souhlasil. Uvidíme, jak dopadne pokračování. Třeba potom řeknu „s bulvárem nikdy více“. Třeba to dopadne dobře. Chápej, letos jsem dělal už pro dvoje noviny (MF Dnes a deník SPORT) a vždy to bylo OK. Neměl jsem důvod odmítat možnost vyjádřit svůj názor široké veřejnosti, když jsem o to byl požádán.

Robur> žádnou smlouvu nemám. Dělám to zadarmo z důvodů, jaké jsem uvedl. Přesto mám v PC schválenou verzi. Mohu ji sem dát. Byl to nejméně dvojnásobný rozsah, sice to nebylo nic extra, ale pro mě to bylo ještě jakžtakž čitelné…

Středa 4. srpna 2010 ve 22:22® Robur
Robur

Prutos> i vydra má skluzavku. Vy se tady štengrujete tedy. Za chvíli tu bude, který pižmoň má větší zuby a ostřejší drápy, přičem je ale názorně vidět, že nenejbezpečnějí jste sami sobě:-D

Středa 4. srpna 2010 ve 22:21® džigit

Prutos> někdo říká pirát,někdo čert :-) Já se chtěl připojit,ale tahal jsem zrovna rozumy z Ládi Vidršperka…Jen jsem něco odposlechl a vím,že bych hltal :-) bylo vidět to nádherné zapálení pro věc,neměl bych co říct.Snad se k Vám někdy přiblížím :-)

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 22:21:47 uživatelem džigit.
Středa 4. srpna 2010 ve 22:10® Prutos
Prutos

osprey> Ta asi moc nepotěší :-(( Záludnost bobrů je v tom, že mají nejen díry,ale i tzv. skluzavky. Většinou na srázném břehu a rovnou do vody. Naštěstí jsem ještě neměl tu čest tam potmě hňápnout.

Středa 4. srpna 2010 ve 22:08® Prutos
Prutos

džigit> A děkuju. Štěstí třeba :-) Tak mě napadá, ty jsi byl na brněnském srázku že? Taková ten chlap, jen mu posadi na rameno papoucha a hotový pirát :-)
Jsem ostuda, nějak jsem tam opomněl potřást ti ploutví. Budu muset napravit, až k tomu bude příležitost.

Středa 4. srpna 2010 ve 22:05® Prutos
Prutos

džigit> To je ten pán co dělá ty suprové hmyzí woblerky? Candáty má moc pěkný… A prstíček taky. Ale na takovou prkotinu škoda fáčů :-D

Středa 4. srpna 2010 ve 22:00® džigit

Prutos> mrkni do fotoal,Stepanow taky umí :-)) Samo,že na Tebe nemá!Tohle, kdybys chtěl,netrefíš :-) Ať máš furt štěstí :-)

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 22:01:01 uživatelem džigit.
Středa 4. srpna 2010 ve 21:55® osprey
osprey

Prutos> U nás je to to samé s vydrama. Zajedeš tam do půl holeně a máš co dělat, aby sis v tom místě tu nohu nezlomil. Zatím se mi to stalo asi třikrát. Jednou jsem musel zahodit prut a naviják plný jemného písečku putoval rovnou do servisu.

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 22:04:34 uživatelem osprey.
Středa 4. srpna 2010 ve 21:49® Prutos
Prutos

osprey> To by šlo :-) Ale ještě vymysli něco jako ochranu před spadnutím do bobří díry. Jen čekám, až si v nějaké jednoho dne polámu hnát…

Středa 4. srpna 2010 ve 21:44® osprey
osprey

Prutos> To už je na kevlarovou helmu a štít před ksicht. Vezmeme to dvakrát, třeba nám dají slevu:-))

Já nedávno stál v potopeným stromu, péroval na jedný větvi a obíral si woba z další.

Nelíbilo se mi to ani trochu.

Středa 4. srpna 2010 ve 21:40® Prutos
Prutos

osprey> To víš že jo. Není to ani dvě hodiny, co jsem hlavou uhýbal sedmičce slideru vystřelenému z vázky :-)

Středa 4. srpna 2010 ve 21:31® osprey
osprey

Prutos> My dva si to nebezpečí na rybách dovedeme obstarat:-)) Stačí nám k tomu kus železa s protihroty.

Dělám i jiné nebezpečné kokotiny, ale nevedu si seznam.

Středa 4. srpna 2010 ve 21:20® Prutos
Prutos

HaD> No tak to je hustý…
Není náhoudou paní redaktorka tak trochu blondýna?

Středa 4. srpna 2010 ve 21:15® sus1

Robur> Jestli to vůbec jde.

Středa 4. srpna 2010 ve 20:52® Robur
Robur

a proč si nedáš do smlouvy, že máš právo vidět finální podobu článku před tiskem

Středa 4. srpna 2010 ve 20:47® sus1

džigit> Na tohle zatim čongové nemají šablonu – divný.:-)

Středa 4. srpna 2010 ve 20:43® džigit

sus1> už nemám co na sebe,ale jak koukám,je vyprodáno :-)) Jsem chtěl jet do Polske obdarovat Stepanowa v „týmovém“ dresu a teď… :-D ještě jsem u Čonga neviděl :-D

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 20:44:02 uživatelem džigit.
Středa 4. srpna 2010 ve 20:40® džigit

HaD> k poslední větě,nevím,zda jsi vybral dobře? Těžko radit,snad jen držet palce,ať to klapne :-)

Středa 4. srpna 2010 ve 20:39® sus1

džigit> Uf, sem si oddechnul, tak to je dobře, že už je máš.:-))

Středa 4. srpna 2010 ve 20:35® džigit

sus1> svoje jo,ale Ty Tvoje 8-(

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 20:36:07 uživatelem džigit.
Středa 4. srpna 2010 ve 20:33® sus1

HaD> S tim bulvárem je to ošidný.Pár vět udělá z člověka blbce hned,ale získat si lidi??to už trvá podstatně déle.
Škoda, že to nemůžeš vidět těsně před otisknutím do plátku a popř.souhlasit, nebo ne.

Ad věty: Jsou dole pod článkem,tak proto jsem se ptal, jestli jsou od tebe nebo nějaká snahy plátku.:-)

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 20:38:38 uživatelem sus1.
Středa 4. srpna 2010 ve 20:29® HaD
HaD

sus1> sus1> Řekl jsem, že hlučné zabouchnutí dveří od auta ryby může poplašit i na sto metrů. To je pravda. S tím zahraničím – paní redaktorka se mě ptala na nějaký nebezpečný zážitek na rybách. Řekl jsem, že je rybařina bezpečná, že nebezpečí může hrozit při brození, při bouřce a že opravdu nebezpečnou situaci jsem zažil v zahraničí se žralokem a jedovatou trnuchou. Bohužel to napsala tak, že to vyznělo jinak. Zítra se stejnou redaktorkou a Rudou Hrušínským máme pracovat celý den u vody na rybářském seriále. Mám z toho trochu hrůzu, co z toho vznikne. Manželka tady do mě hustí, abych to celé zrušil. No asi to bude tak trochu „ruská ruleta“. A to jsem chtěl primárně rybařině pomoci :-( (

Středa 4. srpna 2010 ve 20:18® sus1

džigit> Už si našel bony??:-)

Středa 4. srpna 2010 ve 20:17® džigit

sus1> Au…

Středa 4. srpna 2010 ve 20:16® sus1

spike> Možná teda taky překrucujou ty věci o Jakubovi??!:-)

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 20:16:44 uživatelem sus1.
Středa 4. srpna 2010 v 19:56® spike
spike

sus1> Všechno překroutí a nakonec je článek o něčem jiném.

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 20:01:24 uživatelem spike.
Středa 4. srpna 2010 v 19:31® sus1

spike> No právě,je to jedna verbež.

Středa 4. srpna 2010 v 19:22® Robur
Robur

už by měl ty přihlášené na sraz někdo /Osprey/ spočítat:-D