Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 4. srpna 2010 v 19:20® Robur
Robur

test nového fleku, objevili jsem se tam 4, takže 8 prutů, 3 na rybičku, 4 rousnice a 1 s chuchvalcem rousnic na sumce, 1 jízda, jeden úhoř tuším 65, jinak zero + asi 3 drby do toho chomáče rousnic, ale to byla asi nějaká ožužlávačka, já to zabalil v 11:20, páč jsem 1 baldu utrhl a už se mně nechtělo vázat

Středa 4. srpna 2010 v 19:14® Sander
Sander

Robur > co včera na hadech?

Středa 4. srpna 2010 v 19:09® Robur
Robur

Davide, proč se ta soutěž o navijáky nejmenuje: Soutěžte s Deiwem o navijáky Daiwa za 33 000, nezní to líp:-D

Středa 4. srpna 2010 v 18:38® Libor
Libor

Manažerka> hezká fotka kluka s kaprem.. .

Středa 4. srpna 2010 v 18:30® spike
spike

sus1> Je to bulvár co víc bys od nich čekal?

Středa 4. srpna 2010 v 18:28® sus1

HaD> Tohle si tam také řekl ty?? a nebo to je od nich?!!:-)
,,Zaručeně je odežene bouchnutí dveřmi vozu i ve vzdálenosti 100 metrů!".

…,který si za svou třicetiletou kariéru rybáře užil několik adrenalinových zážitků, ale vždy v zahraničí,…
U nás ( v čr )si to taky zažil,vid??:-) Si ještě orosenej??:-))

Středa 4. srpna 2010 v 16:39® Tutan
Tutan

HaD> Kdo chce, najde si tam i tohle. Chápu, že jsi to myslel jinak, asi důstojněji, ale je to o tom očekávání. Aha je pro mě ubohý plátek, tak tam nečekám kdovíjaké hluboké myšlenky… Pro nerybářskou veřejnost čtoucí Aha jsme banda tichých bláznů a myslím, že jí je ve valné většině úplně jedno, jestli ryby žereme nebo pícháme pro zábavu. Kdyby jsi ten článek doplnil dobrým vtipem, věřím, že ten by tuhle cílovou skupinu nejvíce zaujal. Chce to nebrat tak vážně… teda v Aha.

Středa 4. srpna 2010 v 16:10® HaD
HaD

Tutan> ja predevsim chtel siroke verejnosti vysvetlit, proc poustet velke ryby. nejvic me mrzi, ze se to v tom trochu ztratilo :-((

Středa 4. srpna 2010 v 15:57® Tutan
Tutan

HaD> upřímnou soustrast! Nebo to brát jako srandu, nic moc od toho nečekat a kdo neočekává, nemůže být zklamán…

Středa 4. srpna 2010 v 15:52® HaD
HaD

a to mam zitra zacit s nimi pripravovat serial. docela se bojim :-((

Středa 4. srpna 2010 v 15:07® LojzaRybka
LojzaRybka

Radek M.> a proto mě v práci říkaj že jsem nějak nabušenej,chytal jsem v bouřce a doufám že mě nepřijde nedoplatek od ČEZu :-D

Středa 4. srpna 2010 ve 14:27® Radek M.
Radek M.

Většina prutů je z gra?tu, a tak je lovení při bouřce dost riskantní!

Tak tohle mě pobavilo. :-)

Středa 4. srpna 2010 ve 14:25® Tutan
Tutan

džigit> A už jsem s nima zabil 2 mouchy!! Asi je začnu kupovat ;-)

Středa 4. srpna 2010 ve 14:20® Tutan
Tutan

džigit> Beru to pozitivně, koupil jsem si zmrzlinu a znám sestavu pro kvalifikaci na Euro 2012… :-)

Středa 4. srpna 2010 ve 14:10® džigit

Tutan> co bys čekal od tak „kvalitního“ plátku? To by musel být jiný „krvák“ :-))

Středa 4. srpna 2010 ve 13:55® Tutan
Tutan

Myslel jsem, že v novinách bude něco víc, takže jsem koupil. A zjistil… že těch pár vět a 2 fotky, z toho jedna popletená, na webu je vlastně celý článek :-((

Středa 4. srpna 2010 ve 13:22® Tutan
Tutan

Už dali i upoutávku i na web… 100 kilový jeseter chycený panem Havlíčkem je tam taky :-) . Pan Havlíček asi fotil, takže ho tam není vidět :-) Letím pro noviny, srandy není nikdy dost :-D

Středa 4. srpna 2010 ve 13:04® Tutan
Tutan

HaD> HaD> Koupím a přečtu. Předpokládal jsem to a psal ti to i na fb. Oni potřebují senzace a ne veřejnost vzdělávat. Chybami se člověk učí a je fajn, že si sám jako superman nepříjdeš. Já si tvé názory, rady a postřehy vždycky rád přečtu, jen budu určitě dávat do budoucna přednost jiným médiím než Aha… a ty zřejmě taky. I když „negativní“ reklama taky reklama ;-)

Středa 4. srpna 2010 ve 12:31® džigit

HaD> to psal hotový odborník :-) za chvíli budeš jako…

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 12:32:29 uživatelem džigit.
Středa 4. srpna 2010 ve 12:19® HaD
HaD

tutan: uz to vyslo. radeji to ale ani necti. vzniklo z toho totiz neco jineho, se zasadnimi chybami (napr. jsem oznacen jako lovec jedne ryby a mam byt i na fotce – ve skutecnosti jsem ji neulovil a ani se na tom nepodilel a na fotce nejsem). Kdyz jsem to dnes četl, orosily se mi zada. hlavni myslenka je upozadena, ze me udelali supermana… ach jo.

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 12:21:10 uživatelem HaD.
Středa 4. srpna 2010 v 11:35® Tutan
Tutan

Pánové, nevíte, kdy vyjde ten článek o Chyť a Pusť v Aha?

Středa 4. srpna 2010 v 10:10® Sander
Sander

Libor > no už mě taky napadlo že si pro takové případy budu vozit v kufru brusle. :-)

Středa 4. srpna 2010 v 9:49® Libor
Libor

džigit> potom se nabízí otázka jaká kočka to vlastně byla… :-)

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 09:49:57 uživatelem Libor.
Středa 4. srpna 2010 v 9:45® džigit

Libor> a třeba ten slizoun ani nebyl z holinek :-))

Středa 4. srpna 2010 v 9:44® Libor
Libor

Sander> nemáš řídit v holinkách :-)

Středa 4. srpna 2010 v 8:05® cormoran
cormoran

džigit> :-D

Středa 4. srpna 2010 v 0:13® Sander
Sander

Ty slimáci jsou větší svině než je zdrávo.
To že lezou po věcech když se válím na rybách, na to už jsem si zvykl. Před chvílí jsem ale potřeboval rychle přibrzdit a sjela mi noha po pedálu. Mám na holínkách docela vysoký vzorek a když jsem šel asi půl kilometru loukou z ryb, bylo krásně cejtit jak praskaj pod nohama. Že jich tam ale několik zůstane jsem fakt netušil.

Musel jsem zastavit a oklepat je o asfalt.

Málem to ta kočka v půlce silnice odsrala.

Úterý 3. srpna 2010 ve 21:24® Radek M.
Radek M.

pajagogo> Nic nevyhraješ. Tu stovku co jsi předpokládám vyhrál tak tu vyhraje každý :-) je to takové lákadlo ten web je scam takže to ani nešiř.

Úterý 3. srpna 2010 ve 21:09® pajagogo

zkuste tuhle srandu, je to zadarmo, jen hledáte smajlíky a daj se tam pořídit zajímavý věci

http://www.levely.cz/?…

Úterý 3. srpna 2010 ve 20:04® Robur
Robur

tak ještě pár minut a jdu se odprďolit na úhoře, Lexa už má pohotovost