Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 20. července 2010 ve 14:16® Piranha
Piranha

tuči> ani se nedivim.Copak tobe by se libilo kdyby ti nekdo protahl lano hubou skrze rypak a uvazl te u stromu? Ty jsi porusil řád.Na uchováni ryb je vezírek s kruhy, nebo máš rybu usmrtit šetrným zpusobem a ponechat i ji. Pokud ji chces pustit, tak jsi to mel po rychle fotce udelat. U nas nejses na Ebru či Pádu.

Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 00:07:58 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Úterý 20. července 2010 ve 13:56® HaD
HaD

hraji> souhlasím s tím porušením řádu. Nicméně uchování každé ryby, byť v povoleném vezírku je sakra trápení. To uvázání (byť zakázané) je v případě sumce to nejšetrnější možné uchování. A dovedu pochopit lidi, kteří to i přes zákaz dělají. Donutit je uchovávat sumce, které pak chtějí pustit, v saku, by těm rybám neprospělo. Po pravdě, kdybych se nebál průseru, dělal bych to taky i s rybou, kterou stejně hned pustím. Nedávno jsem se nachomýtl k souboji s rybou 175 cm a i když jsme jí hned po vylovení vyfotili a šli hned pustit, měl jsem sto chutí to tak udělat. Byl totiž vyčerpanej a bylo potřeba ho nechat odpočinout, než se vypustí, aby se někde nezapíchnul do bahna a neudusil. Nakonec jsem s ním stál půl hodiny ve vodě a pak v pohodě odplaval. Uvázání u břehu na gumě by bylo ještě jistější. Jednak by si odpočal ještě víc a neztratil by tolik slizu – o který chtě nechtě při tak dlouhém držení přišel.

Úterý 20. července 2010 ve 13:49® HaD
HaD

tuči> mohl to přebrousit i ten sumec, pokud nebyl provaz kvalitní. Na provaz sumce už nikdy nedávej. Pokud ho budeš chtít uvázat, tak na pružnou gumu, která ho podstatně méně bude stresovat a nebude si moct ublížit – guma to odpruží.

Úterý 20. července 2010 ve 13:29® Radek M.
Radek M.

hraji> Klid :-) vzdyt keca, chtel zamachrovat a udelal ze sebe vola

Úterý 20. července 2010 ve 13:17® Márty
Márty

zdravím nevíte někdo jestli se někde dají stáhnout rybářské písničky???? díky za odpověď

Úterý 20. července 2010 ve 13:17® Robur
Robur

ba co, mohl ji i pustit

Úterý 20. července 2010 ve 13:13® hraji
hraji

tuči> jak ti napsal kolega Robur, nic jiného sis ani nezasloužil, protože jsi tu rybu trápil přivázáním na provaz, což je přímo zakázáno. Takže dobře ti tak. Navíc vůbec nevíš, jestli si tu rybu vzal rybář, mohl to být totiž kdokoliv.

Úterý 20. července 2010 ve 13:10® Robur
Robur

ano, mám, dle ryb. řádu je zakázáno přivazovat ryby

Úterý 20. července 2010 ve 12:58@ tuči

PŘÍKLAD LIDSKÉHO HYJENISMU, chytil jsem 142cm sumce a když jsem se s ním chtěl jít ráno za světla vyfotit, políbit a dát mu svobodu tak jsem zjistil že je provaz přeřízlí a rybu někdo ukradl. Ani ve snu by mě nenapadlo že tohle může udělat rybář rybářovi. Mrzí mě to oto víc že jsem ho chtěl pustit a byl to můj první fousáč a hned takový kousek. Zajímalo by mě jestli někdo z vás má s něčím takovím zkušenost.

Úterý 20. července 2010 v 11:44® cormoran
cormoran

mannice> No paráda.-) Tak ať se nějakej píchne, my chtěli jet dneska na bojku, ale nakonec to padlo..

Úterý 20. července 2010 v 11:08® Robur
Robur

martind2, uvědom si, že pokud bys měl vše v Šimánu, tak by ryby byl větší aspoň o 33%:-D

Úterý 20. července 2010 v 10:41profil byl smazán

cormoran> ale kluci byli uspěšnější incredible ostrá 50 a jeden známej 49..:) Dneska asi půjdu zkusit fousatý,jako seznámení s náčiním a pak bych už mohl bejt redy jet s váma :-)

Úterý 20. července 2010 v 10:22® HaD
HaD

Barynka: moc hezký. Ti malí sumci jsou stejně nejhezčí :-)

Úterý 20. července 2010 v 10:22® HaD
HaD

martind2: TOMU ŘÍKÁM MAZEC! TIŠE ZÁVIDÍM…

Úterý 20. července 2010 v 7:51® cormoran
cormoran

martind9> Ta Daiwa už vám tam jenom sekunduje, povedený ryby:-)

Barynka> Gratulace k prvnímu vousáčovi. A ta parmice taky stojí za to, jen tak dál:-)

mannice> Noo..jak to říct..prostě takový malý velký howínko:-)) Trochu jsem podcenil hloubku. Chytali jsem na hloubkách od osmi do dvanácti metrů, kam jsem neby schopnej dopravit žádnýho z voblerů. Takže ryba žádná, ale aspoň jsem zjistil, že mám mezery v krabičce..Jinak ostrá pěkná.-)

Úterý 20. července 2010 v 1:19profil byl smazán

cormoran> Tak jak si dopad??Já jednu ostrou 42 a pár cejnů,přišli i hezký záběry,ale „prospal“ sem je… Povídej co ty,sem zvědavej.

Pondělí 19. července 2010 ve 22:33® Jak.novi
Jak.novi

Libor> Jen ta míra sumce 1552 cm se mi nějak nezdá. :-))

Pondělí 19. července 2010 ve 22:31® Libor
Libor

martind9> troutkiller> kluci! zapoměli jste napsat souřadnice GPS :-D , pěkný sumci.

Tento příspěvek byl editován 19.7.2010 22:32:19 uživatelem Libor.
Pondělí 19. července 2010 ve 21:11® Sander
Sander

Kdo se chce pobavit – Prima COOL teď. Trochu mi ten chlápek připomíná CePa, ale jinak seriál nemá chybu :o)))

Pondělí 19. července 2010 ve 20:38® žbluňk 13

Ahoj,díky za přivítání, no a já se budu snažit…

Pondělí 19. července 2010 v 19:26® HaD
HaD

olda> on má těch učitelů vícero :-)

Pondělí 19. července 2010 v 19:26® HaD
HaD

spike> :-)

Pondělí 19. července 2010 v 18:02® Libor
Libor

olda> :-D

Pondělí 19. července 2010 v 17:58® olda
olda

HaD:jseš teda slabej,ten kluk je lepší než ty,mládí vpřed,je vidět že jsi ho něco naučil,až to bude vše umnět tak by jsi se mohl věnovat mě.:-)

Pondělí 19. července 2010 v 17:40® spike
spike

HaD> Říkal jsem, že ti roste konkurence:-)

Pondělí 19. července 2010 ve 13:23® cormoran
cormoran

mannice> ouklej;-)

Pondělí 19. července 2010 ve 13:09profil byl smazán

cormoran> ty mi mluvíš z duše :-)) dej pak vědět jak si dopadnul ;-)

Pondělí 19. července 2010 ve 13:07® cormoran
cormoran

mannice> No to je ono, chce to „cepovat“ hned od mlada, abys pak nebyl pod pantoflem:-D

Pondělí 19. července 2010 ve 13:00® Jak.novi
Jak.novi

mannice> Na chatu, která leží na břehu řeky Úslavy. :-)

Pondělí 19. července 2010 ve 12:57profil byl smazán

Jak.novi> ty se máš,kam ?