Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.443 příspěvků, z toho 128443 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 13. června 2010 ve 20:16® hecht
hecht

majkyss> To chce výdrž, náš brčálník je zaplevelen perlínem až hanba. Většinu chleba na hladině rozmlátí ti prckové, ale pak se ozve mlask… Víc viz dnes ,,z lovu''

Neděle 13. června 2010 ve 20:16® majkyss
majkyss

No tak to prubnu a čím nejlépe navnadit?Kukuřice?

Neděle 13. června 2010 ve 20:14® spike
spike

By mě zajímalo, jestli když budu krmit jak píšete ve velkém tak jestli na to těm amurům nebudou jezdit kapři:-)

Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 21:18:03 uživatelem spike.
Neděle 13. června 2010 ve 20:13® Scanix
Scanix

majkyss> v nadit ve velkem, to znamena X kg denne, jinak se na to nenauci, ale kdyz, tak to znam od znamych od nas z Hnevekovic ci Nechranic, je to mazec a lapnou se tak fakt pekny ryby okolo metru…

Neděle 13. června 2010 ve 20:12® hecht
hecht

Sander> Dneska jsem tam jednoho pozoroval, jak oškubával trs trávy na druhém břehu. Jak sem na něj čuměl, taky jsem začal koutkem úst odkapávat :-)) Ta akustika tam funguje i bez ledu, dnes to mohu potvrdit. Včerejší hafo Nektaru, vykonalo svoje :-))

Neděle 13. června 2010 ve 20:12® Sander
Sander

majkyss > bez pecky, ale je jedno jestli s nebo bez. Ale cíleně bych na ně s třešní nešel, kor na přehradě.

Neděle 13. června 2010 ve 20:11® majkyss
majkyss

Sander> Na Chleba jsem to zkusil a šlo po něm vše pod 10 cm vždy to sežere hejno malejch.

Neděle 13. června 2010 ve 20:11® Scanix
Scanix

majkyss> nebo az budou zrat spendliky ci svetsky nebo merunky, pokud mas moznost s nimi ve velkem vnadit, tak na pekneho amura budes cekat dle meho tak tyden max 14 dni.

Neděle 13. června 2010 ve 20:10® majkyss
majkyss

Sander> Na třešen?? to jako s peckou?

Neděle 13. června 2010 ve 20:08® Sander
Sander

majkyss > amuři na přehradě se hodně chytají na chleba z hladiny, stejnětak po dlouhodobém krmení kukuřicí, nebo i ovocem (třeba meruňky). Ale ode mne je to jen teorie. Pár jsem jich na Orlasu vyžehlil na rohlík z hladiny, na řece třeba na třešeň.

Neděle 13. června 2010 ve 20:06® majkyss
majkyss

Třeba tam kam chodím na přehradu jsou super kusani Amuři.Jsou občas vidět na hladině.Fakt obři!Chytam jen Kapry a to 35–50.Co platí na Amura?Poradte sím!

Neděle 13. června 2010 ve 20:06® Sander
Sander

Scanix > vím o místě, kde chytnu úhoře vždycky. Musí ale téct málo vody, bo to tam dost tahne a navíc se na ten flek musí zabrodit. To je ale poslední dobou sci-fi.

Neděle 13. června 2010 ve 20:02® Scanix
Scanix

Sander> no nekteri znas nechytaji ani tkanicky, takze nekecej ;-)

Neděle 13. června 2010 ve 20:01® Scanix
Scanix

majkyss> vetsina rybich druhu se opravdu necha selektovat a povetsinou to funguje, ze pri lovu ulovim ten ci jinen rybi druh, s primesi nejakeho prekvapeni. Kdyz vis, kde se takove ryby zdrzuji a co na ne plati, pak mas uz celkem vyhrano, tedy ne vzdycky, ale vetsinou ano.

Neděle 13. června 2010 ve 20:01® Sander
Sander

majkyss > nevěš hlavu, každému z nás se mnohokrát stane, že nevyžehlíme nic, to je normální.
Konkrétně já říkám že jdu na hady už jen z nostalgie. Pravda je taková, že už nevím jak úhoř vypadá.

Neděle 13. června 2010 v 19:57® majkyss
majkyss

Moc nechápu tu vaši diskuzi!To jsem jen ja takové nemehlo?když razím na ryby tak jsem rád, že něco chytím a vy si řeknete jdu na hady a fakt je chytíte?To jste tak dobří rybáři???:-)

Neděle 13. června 2010 v 19:48® Scanix
Scanix

Sander> je mi to jasny :-))

Neděle 13. června 2010 v 19:47® Sander
Sander

Scanix > no proč myslíš že jsem byl tak nasranej, už jsem ho v tom komíně viděl…

Neděle 13. června 2010 v 19:46® Scanix
Scanix

Sander> to fakt neznam, v zivote jsem nevidel amury tohle delat, fakt nekecam…jinak amur je zrovna uzenej moc dobrej, takova ta velikost pres 50 je vubec chutove nejlepsi…

Neděle 13. června 2010 v 19:43® Sander
Sander

Scanix > hele ten sežral i březový list, zovna když jsem tam přišel.

Neděle 13. června 2010 v 19:42® Sander
Sander

Scanix > no já pevně věřím že to doženeš.
Jinak já uzený ryby moc nemusím, později to vidím jen na teskodravce a pár candátů, když se povedou. Limit je naplněn, teď už si budu vybírat.

Neděle 13. června 2010 v 19:42® Scanix
Scanix

Sander> tohle mi budes nekdy muset ukazat, tady je jich spousta, ale travu nezerou :-)

Neděle 13. června 2010 v 19:41® Scanix
Scanix

Sander> kdyz je treba provetrat udirnu, tak jednou za cas to je treba…vloni to odnesl sumik a 2 amuri, samo par granulacu…letos to sidim, z MP ani supinu a P je par kousku granulacu. Ale sezona jeste nekonci ;-)

Neděle 13. června 2010 v 19:40® Sander
Sander

osprey > samí kapři, všude, skorem jsem majznul třetího když už jsem byl v rybě…

Jinak jsem pudlil krásnýho amura v jednom vracáku tou tvojí metodou na stéblo. Sekl jsem brzo, ale krása, schovanej za stromem jsem to celý viděl.

Neděle 13. června 2010 v 19:39® Scanix
Scanix

Sander> no vidis, ja bych tam taky neco hodil, ale na rybach jsem nebyl, stehoval jsem kamosku, predtim dospaval mensi flam a vcera me prohnala bourka a par mikrorybek predtim jsem nefotil, skoda, ze ted reky budou opet mimo limit :-((

Neděle 13. června 2010 v 19:38® Sander
Sander

Scanix > votomnic. No myslim že ty to taky znáš :-D

Neděle 13. června 2010 v 19:38® osprey
osprey

Sander> Kapr nebo duhák? Abych věděl, za kterými rybami mám jezdit do sousedního okresu:-))

Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 20:38:48 uživatelem osprey.
Neděle 13. června 2010 v 19:38® Scanix
Scanix

Sander> tak tohle je hodne padny argument, o tom zadna ;-)

Neděle 13. června 2010 v 19:35® Sander
Sander

skwor > CaR je debil.
V úterý jedeme do Tábora pro gril s udírnou, přece to nebudem zkoušet na jednom kaprovi.

Neděle 13. června 2010 v 19:32® skwor
skwor

Sander> Letos jedeš Catch and grelease ve velkém :-)