Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.464 příspěvků, z toho 128464 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. června 2010 ve 21:41® Prutos
-
spike> Děláš z toho moc vědu .-)
- Středa 2. června 2010 ve 21:23® spike
-
Barynka> loni jsem začal vláčet v září. Ale štiky se mě prostě vyhybají(je to potvrzeno)
. - Středa 2. června 2010 ve 21:23® Barynka
-
Jdu se učit na matiku ahoj
a poslední foto na závěr
- Středa 2. června 2010 ve 21:15® Barynka
-
spike> jak to, že nemáš ani jednu štiku?
- Středa 2. června 2010 ve 21:13® spike
-
Barynka>
já nemám na vláčku ani jednu štiku
narozdíl od někoho;) - Středa 2. června 2010 ve 21:12® Barynka
-
spike> no uvidíme, jak to půjde letos, pak si můžeme říct, kdo má štěstí

- Středa 2. června 2010 ve 21:04® spike
-
Tak jsem se vrátil od řeky. Voda přinesla i jedno kotě, které kolem zmateně běhalo.

- Středa 2. června 2010 ve 21:01® spike
-
Barynka> V tom případě oproti mě máš na ty dravce štěstí víc než já

- Středa 2. června 2010 ve 20:58® Barynka
-
skwor> však počkej až začne sezóna dravců
ale nechci to zakřiknout štěstí je hodně důležité - Středa 2. června 2010 ve 20:58® majkyss
-
žejo já to říkám taky!Moooc krásné!
- Středa 2. června 2010 ve 20:56® skwor
-
Barynka> Holka, Ty jsi všude
A dravce chytáš nebezpečně
pěkný 
- Středa 2. června 2010 ve 20:54® Barynka
-
osprey> nene já mám na ty ryby spíš jenom štěstí, za to vy umíte dobře chytat a ryb máte taky hromady
tady se mi na jaře podařil
takovej okounek
- Středa 2. června 2010 ve 20:53® majkyss
-
prosím tě když se chytá štika na gomovou ryb.nebo třp.Jak se má nechat klesnout hluboko?Nebo má bejt na hladine?
- Středa 2. června 2010 ve 20:47® majkyss
-
Hm já nemám nic

- Středa 2. června 2010 ve 20:45® osprey
-
Barynka> Fotku se štikou bych asi někde našel. Fotku ze závodů nemám. Jsi prostě lepší

- Středa 2. června 2010 ve 20:45® majkyss
-
No ta je parádní!!!!
- Středa 2. června 2010 ve 20:43® Barynka
-
osprey> tak první fotka je ze závodů – samozřejmě jsem nic nechytila a ještě k tomu pršelo a druhá fotka je na druhej den po závodech , kde jsem chytla velkou štiku na té samé vodě

- Středa 2. června 2010 ve 20:43® majkyss
-
Jo tu jehlu mám ale ty zarážky jsem zapoměl!:(
Tento příspěvek byl editován 2.6.2010 20:43:58 uživatelem majkyss. - Středa 2. června 2010 ve 20:42® osprey
-
majkyss> Prostrčíš vlasový přívěs jehlou skrz tu kouli (prodávají se i speciální, ale dělával jsem to i obyčejnou s větší dírkou). No a pak vsuneš do toho očka, co vylézá z té koule zarážku – prodávají se plastové, ale v nejhorším jsem ulomil kousek trávy apod. Tuhle improvizaci ale nedoporučuju pro daleké hody – já chytám na pár metrů.
- Středa 2. června 2010 ve 20:38® majkyss
-
je když už jsem tu tak vás zneužiju.Poradte jak mám upevnit boilies na to očko u háčku.Vy se určitě chechtáte,ale já to budu dělat poprvé!:)
- Středa 2. června 2010 ve 20:38® osprey
-
Barynka> Jasný. Když se všichni sejdou, tak s nima pokecám. Ale většinou chytám sám nebo s jedním dvěma kamarády. Lovím zážitky – ne body, gramy, milimetry, pořadí, ceny a já nevím co ještě.
Stačí mi jedna ryba – když je to ta správná.
- Středa 2. června 2010 ve 20:34® majkyss
-
hehe tak to jsou bomba závody

- Středa 2. června 2010 ve 20:32® Barynka
-
osprey> no tak já rybářský závody nemám moc v lásce, jako je to fajn, že se všichni sejdou, ale já většinou nic nechytím … a když jdu večer po závodech chytat, tak nachytám ryb plno. To je většinou takovej závod děcek od 0–15-ti let, takže je u vody plno lomozu atd. A když pořádají staří rybáři (staří jen věkem – ne zkušenostma nebo rybolovným uměním) závody, tak se narazí bečka a všichni se opijou
Tento příspěvek byl editován 2.6.2010 20:32:59 uživatelem Barynka.
- Středa 2. června 2010 ve 20:32® osprey
-
majkyss> Na závody?
Já tam jedu za partou kamarádů. Strašně fajn lidi. Závody mě vůbec nezajímají.
- Středa 2. června 2010 ve 20:30® osprey
-
majkyss> No po každý povodni mají lidi strach. A stát nebo obecní úřady uvolní prachy na protipovodňová opatření. A ta se dělají tak, že se něco s velikou slávou zreguluje a vybetonuje a příště je to ještě horší.
Strach z povodní pomáhá mršit naše řeky nehorázným tempem a výsledky většiny protipovodňových opatření jsou mizivé.
- Středa 2. června 2010 ve 20:30® majkyss
-
jé taky bych jel!!
- Středa 2. června 2010 ve 20:28® osprey
-
Barynka> Kapříky už skoro měsíc ignoruju. Ale popravě řečeno – já ignoruju skoro všechno. Vždycky na chvíli uteču k vodě a rychle si něco chytnu.
O víkendu bych si ale měl kapříky užít. Kamarád organizuje rybářské závody a tak se na něj přijedu podívat. Závodit nebudu, ale asi budu dělat rozhodčího. Takže kapříků možná uvidím dost.
- Středa 2. června 2010 ve 20:26® majkyss
-
Jejda jakej beton?
Tento příspěvek byl editován 2.6.2010 20:27:15 uživatelem majkyss. - Středa 2. června 2010 ve 20:24® osprey
-
majkyss> Však už podniky Povodí fasujou dotace na další beton…
- Středa 2. června 2010 ve 20:24® Barynka
-
osprey> pořád doufám, že se situace do zahájení zlepší, ale zatím to tak nevypadá … bohužel
naštěstí jsou tu různé slepé ramena
na kterých je voda regulována mlýny, takže tam se zachytat dá, ale voda je
kalná, musím říct že ryby jsou tam taky moc hezký ! O víkendu jsem
chytala na jednou rameni a došel za mnou nějakej starší pán a ten tam
vytáhnul myslím 3 kapříky, takže si tam zajdu o víkendu, ale bojím se,
že nebudou brát, protože se docela dost ochladilo