Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 31. května 2010 ve 22:23® Scanix
Scanix

mannice> ostroretka jak vysita, co ze to ma byt?

Pondělí 31. května 2010 ve 22:21profil byl smazán

Zdravim, vnášim dotaz na tuhle fishku.. za prvé co to je za druh a zadruhé,jeslti se někomu nezdá že má prvky z jiného druhu ryby.

Mě osobně se totiž v reálu zdála jako jinej druh a to s plnou upřímností ať mě máte klidně za nepoznavače ryb :-)

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img34639.jpg
Pondělí 31. května 2010 ve 22:20® Mary
Mary

osprey> Pokusím se ti něco přeposlat, možná už jsi to viděl

Pondělí 31. května 2010 ve 22:19® Robur
Robur

Osprey, esivá byste se Susem neměli na Chytej založit odbory. Sus získá větší kontrolu a ty třeba budeš muset míň pracovat:-D

Pondělí 31. května 2010 ve 22:16® osprey
osprey

Mary> Děkuji velmi:-))

Sander: I tobě děkuji:-))

sus1: Právě dělám šest hodin v kuse práci, kterou tady na serveru nikdo neuvidí. A už se mi hromadí další.

Já vím, že to nemyslíš vysloveně zle, ale občas tady napíšeš něco, co člověka, nezlob se, opravdu nasere.

Pondělí 31. května 2010 ve 22:12® Robur
Robur

u někoho se to holt poddá po 16. 6., u někoho až po kremaci

Pondělí 31. května 2010 ve 22:08® Mary
Mary

jsem teda blázen, přečtu i zpětně a hledám kdo rád reje, hodil by se na zahradu, ale nesměl by být krtek.Vlastně jde o to, že o nic. Jen jsem zjistila, že chlapi jsou opravdu neurotoci, asi to mám blbě skloněné, možná mě Roburek, nebo Regulek opraví. Ale! Na Osprejka mi nesahejte.Nebo:-((

Pondělí 31. května 2010 ve 22:07® HaD
HaD

sus1> s váhou se to vyřešilo a nevidím důvod to znovu bez důvodu vytahovat. Přestaň prudit lidi, nebo se naseru.

Pondělí 31. května 2010 ve 22:06® Sander
Sander

sus1 > nálepky mám na háku, mám úplně jiné priority. Chceš se hádat, máš možnost, ale dám ti nejprve jednu radu – přečti si svůj rýpanec na ospreye a představ si, že ho někdo adresuje tobě. Někdo, komu do toho nic není a už nekolikrát mu to bylo naznačeno nejen z Mírovy strany.
Já nevim, nejsem sám kdo se v tobě nevyzná. Třeba to všechno myslíš úplně jinak…

Pondělí 31. května 2010 ve 21:49® sus1

HaD> A v čem v přívlači??to s tou váhou je rejpání??!!to nemyslíš asi vážně. Ostatně s rybou si dělal ty ........ s kolegy a ne já.

Pondělí 31. května 2010 ve 21:47® sus1

Sander> Nooo ty aby ses nepřidal. Oslovoval jsem jeho a ne tebe.Vůbec to neni rejpání ale naopak vim?!!co dělá a to že jsem to tam vyjmenoval??!!zna­mená,že vim oč jde. Nedělejte pořád ze sebe chytráky a pořád nikoho nenapomínjte,zase tak bezvadnou nálepku tady mezi lidma nemáte,i když si to možná myslíte.

Pondělí 31. května 2010 ve 21:46® HaD
HaD

kubas> nojo no, nějak to nehlídám :-)

Pondělí 31. května 2010 ve 21:45® HaD
HaD

sus1> Rejpeš všude možně. Dnes i v přívlači. Jestli máš problém, řeš ho s doktorem, ne navážením se do lidí.

Pondělí 31. května 2010 ve 21:38® Sander
Sander

sus1 > sice možná nemáš potřebu rejpat, ale rejpeš. Nedivím se že je David podrážděnej, stejně tak jako Míra (myslím). Tímhle jsi zajel malinko přes čáru zdá se mi…nic ve zlém.

Pondělí 31. května 2010 ve 21:37® kubas
kubas

HaD> Ty seš nepoučitelnej s těma Čechama :-P . Kurňa Robure ty to tady vůbec nehlídáš :-)

Pondělí 31. května 2010 ve 21:32® sus1

HaD> Nemam potřebu do ničeho rejpat,je tam smajlík.
O ospryovi vim,co asi vše dělá,mluvil jsem s nim,takže můžeš bejt v klidu.Jestli seš podrážděnej ty? to nevim,ale proti ospreyovi nic nemam.Až budu něco proti mít?napíšu jemu a né tobě.
Ostatně, už se několikrát stalo a v pohodě jsem si to s ním vyřídil.

Pondělí 31. května 2010 ve 21:27® HaD
HaD

sus1> o co Ti jde? Zase máš potřebu do všeho rejpat? Až alespoň jednou v životě napíšeš článek na úrovni Ospreye, vložíš na server něco hodnotného, budu Tě brát vážně.

Pondělí 31. května 2010 v 19:28® sus1

osprey> Tak tě půjčim brejle s tou žvejkou.:-)) abys tolik ( na chvilku ) neviděl. Obsah?,Kde?články?? a …

Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 19:30:24 uživatelem sus1.
Pondělí 31. května 2010 v 17:23® osprey
osprey

sus1> Problém je, že já vidím víc než ty a navíc se snažím vytvářet obsah, což je větší práce než by se zdálo.

Pondělí 31. května 2010 v 17:17® HaD
HaD

sus1> praskla Ti žvejka a máš jí na brejlích ;-)

Pondělí 31. května 2010 v 16:58® sus1

osprey> Zase takovej provoz tady neni.9-) :-) Klidně si tejden vem.

Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 16:59:10 uživatelem sus1.
Pondělí 31. května 2010 v 16:13® HaD
HaD

osprey> jedině si peán vrazit do ucha :-D

Pondělí 31. května 2010 v 16:07® Sander
Sander

osprey > je mi to jasný :-)

Pondělí 31. května 2010 v 16:06® osprey
osprey

Sander> Já vím, ale beze mě byste tu zpustli, zvlčili a když bych se vrátil, našel bych přeplněnou schránku a práce tolik, že bych se při pohledu na to musel zastřelit.

A s ohledem na náš domácí zbrojní park by to byla velmi bolestivá a zdlouhavá záležitost:-))

Pondělí 31. května 2010 v 16:00® Sander
Sander

osprey > potřebuješ dovolenou Míro… :-D

Pondělí 31. května 2010 v 15:58® osprey
osprey

Sander> Zkoušel, jeden dostal 4– a druhý za 5. Vzhledem k nemístným poznámkám dostal ten větší ještě návrh na třídní důtku, s tím, že pokud to bude pokračovat, dojde k podmínečnému vyloučení… :-D

Pondělí 31. května 2010 v 15:43® Sander
Sander

Fajn počasí, nezkoušel jste někdo mníky?

Pondělí 31. května 2010 ve 13:16® HaD
HaD

Češi o víkendu vybojovali na MS světa v přívlači bronz

O víkendu 29.-30.5. 2010 se Česká reprezentace zúčastnila 8. Mistrovství světa v přívlači, které hostilo Chorvatsko a jeho řeka Krka. Pod vedením reprezentačního trenéra David Maixnera vybojoval tým mezi třinácti zeměmi bronzové medaile. Světu pro tento rok vévodí Slovensko, stříbrní jsou rybáři z Ruska. „Byla to tvrdá týmová práce, která přinesla své ovoce“, řekl David Maixner. Nejlepším Čechem se stal Josef Foltýn, který v jednotlivcích skončil na 12. místě. Pro Rusa Alexeje Šanina bylo toto mistrovství zlatým hattrickem – získal totiž již po třetí titul Mistr světa v jednotlivcích a o jednu zlatou medaili „utekl“ Čechovi Michalovi Tichému, jemuž hruď zdobí již dvě zlaté ocenění.

1. Slovensko
2. Rusko
3. Čechy
4. Bosna

Pondělí 31. května 2010 ve 12:35® osprey
osprey

Scanix> Hezké. Já věřím svému oknu. Zatím mě nikdy nezklamalo.:-)

Pondělí 31. května 2010 ve 12:34® Scanix
Scanix

osprey> z okna je sice cosi videt, ale jistotu clovek ziska az tady http://www.chmi.cz/…ted_show.php?…