Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:23® Scanix
-
mannice> ostroretka jak vysita, co ze to ma byt?
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:21profil byl smazán
-
Zdravim, vnášim dotaz na tuhle fishku.. za prvé co to je za druh a zadruhé,jeslti se někomu nezdá že má prvky z jiného druhu ryby.
Mě osobně se totiž v reálu zdála jako jinej druh a to s plnou upřímností ať mě máte klidně za nepoznavače ryb
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:20® Mary
-
osprey> Pokusím se ti něco přeposlat, možná už jsi to viděl
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:19® Robur
-
Osprey, esivá byste se Susem neměli na Chytej založit odbory. Sus získá větší kontrolu a ty třeba budeš muset míň pracovat
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:16® osprey
-
Mary> Děkuji velmi
Sander: I tobě děkuji
sus1: Právě dělám šest hodin v kuse práci, kterou tady na serveru nikdo neuvidí. A už se mi hromadí další.
Já vím, že to nemyslíš vysloveně zle, ale občas tady napíšeš něco, co člověka, nezlob se, opravdu nasere.
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:12® Robur
-
u někoho se to holt poddá po 16. 6., u někoho až po kremaci
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:08® Mary
-
jsem teda blázen, přečtu i zpětně a hledám kdo rád reje, hodil by se na zahradu, ale nesměl by být krtek.Vlastně jde o to, že o nic. Jen jsem zjistila, že chlapi jsou opravdu neurotoci, asi to mám blbě skloněné, možná mě Roburek, nebo Regulek opraví. Ale! Na Osprejka mi nesahejte.Nebo
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:07® HaD
-
sus1> s váhou se to vyřešilo a nevidím důvod to znovu bez důvodu vytahovat. Přestaň prudit lidi, nebo se naseru.
- Pondělí 31. května 2010 ve 22:06® Sander
-
sus1 > nálepky mám na háku, mám úplně jiné priority. Chceš se hádat, máš možnost, ale dám ti nejprve jednu radu – přečti si svůj rýpanec na ospreye a představ si, že ho někdo adresuje tobě. Někdo, komu do toho nic není a už nekolikrát mu to bylo naznačeno nejen z Mírovy strany.
Já nevim, nejsem sám kdo se v tobě nevyzná. Třeba to všechno myslíš úplně jinak… - Pondělí 31. května 2010 ve 21:49® sus1
-
HaD> A v čem v přívlači??to s tou váhou je rejpání??!!to nemyslíš asi vážně. Ostatně s rybou si dělal ty ........ s kolegy a ne já.
- Pondělí 31. května 2010 ve 21:47® sus1
-
Sander> Nooo ty aby ses nepřidal. Oslovoval jsem jeho a ne tebe.Vůbec to neni rejpání ale naopak vim?!!co dělá a to že jsem to tam vyjmenoval??!!znamená,že vim oč jde. Nedělejte pořád ze sebe chytráky a pořád nikoho nenapomínjte,zase tak bezvadnou nálepku tady mezi lidma nemáte,i když si to možná myslíte.
- Pondělí 31. května 2010 ve 21:46® HaD
-
kubas> nojo no, nějak to nehlídám
- Pondělí 31. května 2010 ve 21:45® HaD
-
sus1> Rejpeš všude možně. Dnes i v přívlači. Jestli máš problém, řeš ho s doktorem, ne navážením se do lidí.
- Pondělí 31. května 2010 ve 21:38® Sander
-
sus1 > sice možná nemáš potřebu rejpat, ale rejpeš. Nedivím se že je David podrážděnej, stejně tak jako Míra (myslím). Tímhle jsi zajel malinko přes čáru zdá se mi…nic ve zlém.
- Pondělí 31. května 2010 ve 21:37® kubas
-
HaD> Ty seš nepoučitelnej s těma Čechama
. Kurňa Robure ty to tady vůbec nehlídáš
- Pondělí 31. května 2010 ve 21:32® sus1
-
HaD> Nemam potřebu do ničeho rejpat,je tam smajlík.
O ospryovi vim,co asi vše dělá,mluvil jsem s nim,takže můžeš bejt v klidu.Jestli seš podrážděnej ty? to nevim,ale proti ospreyovi nic nemam.Až budu něco proti mít?napíšu jemu a né tobě.
Ostatně, už se několikrát stalo a v pohodě jsem si to s ním vyřídil. - Pondělí 31. května 2010 ve 21:27® HaD
-
sus1> o co Ti jde? Zase máš potřebu do všeho rejpat? Až alespoň jednou v životě napíšeš článek na úrovni Ospreye, vložíš na server něco hodnotného, budu Tě brát vážně.
- Pondělí 31. května 2010 v 19:28® sus1
-
osprey> Tak tě půjčim brejle s tou žvejkou.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 19:30:24 uživatelem sus1.abys tolik ( na chvilku ) neviděl. Obsah?,Kde?články?? a …
- Pondělí 31. května 2010 v 17:23® osprey
-
sus1> Problém je, že já vidím víc než ty a navíc se snažím vytvářet obsah, což je větší práce než by se zdálo.
- Pondělí 31. května 2010 v 17:17® HaD
-
sus1> praskla Ti žvejka a máš jí na brejlích
- Pondělí 31. května 2010 v 16:58® sus1
-
osprey> Zase takovej provoz tady neni.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 16:59:10 uživatelem sus1.Klidně si tejden vem.
- Pondělí 31. května 2010 v 16:13® HaD
-
osprey> jedině si peán vrazit do ucha
- Pondělí 31. května 2010 v 16:07® Sander
-
osprey > je mi to jasný
- Pondělí 31. května 2010 v 16:06® osprey
-
Sander> Já vím, ale beze mě byste tu zpustli, zvlčili a když bych se vrátil, našel bych přeplněnou schránku a práce tolik, že bych se při pohledu na to musel zastřelit.
A s ohledem na náš domácí zbrojní park by to byla velmi bolestivá a zdlouhavá záležitost
- Pondělí 31. května 2010 v 16:00® Sander
-
osprey > potřebuješ dovolenou Míro…
- Pondělí 31. května 2010 v 15:58® osprey
-
Sander> Zkoušel, jeden dostal 4– a druhý za 5. Vzhledem k nemístným poznámkám dostal ten větší ještě návrh na třídní důtku, s tím, že pokud to bude pokračovat, dojde k podmínečnému vyloučení…
- Pondělí 31. května 2010 v 15:43® Sander
-
Fajn počasí, nezkoušel jste někdo mníky?
- Pondělí 31. května 2010 ve 13:16® HaD
-
Češi o víkendu vybojovali na MS světa v přívlači bronz
O víkendu 29.-30.5. 2010 se Česká reprezentace zúčastnila 8. Mistrovství světa v přívlači, které hostilo Chorvatsko a jeho řeka Krka. Pod vedením reprezentačního trenéra David Maixnera vybojoval tým mezi třinácti zeměmi bronzové medaile. Světu pro tento rok vévodí Slovensko, stříbrní jsou rybáři z Ruska. „Byla to tvrdá týmová práce, která přinesla své ovoce“, řekl David Maixner. Nejlepším Čechem se stal Josef Foltýn, který v jednotlivcích skončil na 12. místě. Pro Rusa Alexeje Šanina bylo toto mistrovství zlatým hattrickem – získal totiž již po třetí titul Mistr světa v jednotlivcích a o jednu zlatou medaili „utekl“ Čechovi Michalovi Tichému, jemuž hruď zdobí již dvě zlaté ocenění.
1. Slovensko
2. Rusko
3. Čechy
4. Bosna - Pondělí 31. května 2010 ve 12:35® osprey
-
Scanix> Hezké. Já věřím svému oknu. Zatím mě nikdy nezklamalo.
- Pondělí 31. května 2010 ve 12:34® Scanix
-
osprey> z okna je sice cosi videt, ale jistotu clovek ziska az tady http://www.chmi.cz/…ted_show.php?…