Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 15. března 2010 v 0:19® HaD
-
MÁME PRO VÁS DALŠÍ SOUTĚŽ – TENTOKRÁT O POSLEDNÍ NÁSTĚNNÝ KALENDÁŘ RYBÁŘKA 2010. PRAVIDLA NALEZNETE ZDE: http://www.chytej.cz/…niho-vyberu/
VÝHERCEM PŘEDCHOZÍ SOUTĚŽE O ZIMNÍ ČEPICI SE STAL VAGI. VÍCE INFO ZDE: http://www.chytej.cz/souteze/
- Neděle 14. března 2010 ve 22:47® kubajzs
-
Spike – jak jsi psal o regulaci tý Moravy. Vloni jsem tam jel na bajk na dovolenou, namlsanej z mapy, krásná cyklostezka podél vody, říkal jsem si, to bude bomba. Jaký bylo moje zděšení, když jsem přijel na hranice se Slovenskem a kouknul na tu řeku Moravu, víc zregulovanou řeku jsem neviděl, fakt hnus. Pak se divěj, že tam maj furt povodně.
- Neděle 14. března 2010 ve 22:46® osprey
-
spike> Nepopisuj. Zajisté udělal to co bych udělal já – spráskl ruce a řekl: „No to jsou k nám hosti!“ A obdivoval krásu těchto vzácných opeřenců.
Nic jiného ani nechci slyšet.
- Neděle 14. března 2010 ve 22:36® spike
-
osprey> jak říkám radši tady nepopisuju jeho reakci .....
Myslím, že jsou už dost poučení:) ale v těch rybníkoch jsou pěkné ryby, je tam aj chovné hejno línů a někteří mají i 50cm.
Tento příspěvek byl editován 14.3.2010 21:39:23 uživatelem spike. - Neděle 14. března 2010 ve 22:35® osprey
-
spike> Padesát kormoránů, co nemůžou vzletět. To potkat…
- Neděle 14. března 2010 ve 22:17® spike
-
Sander> právě nemáme, tomu hospodářovi taky nejde do hlavy kde se vzali. Ale prý se schovávali v lese u pstruhovky tam kdosi říkal.
- Neděle 14. března 2010 ve 22:14® Sander
-
spike > skoro trefa, myslel jsem že to bude tím že v tom potoce někdo chodí a kalí to. Ale kormorán mě nenapadl, sám jsi nedávno říkal že je tam téměř nemáte
- Neděle 14. března 2010 ve 22:11® spike
-
Sander> Z toho potoka vedou takové přítokové roury do těch chovných. Voda tam bývá průzračná jak na pravé pstruhovce. Ten potok má tak 3m na šířku a 1m na hloubku.
Jenže hospodář jak tam dal ty kappříky jak kdyby to ty černé potvory cítili ve vzduchu a naletěli na ně. Když nadruhý den přijel hospodář dat rybám v rybníkoch žrat a když se podíval na potůček bylo tam tak 50 kormoránů.
Prý byli tak nažraní, že nemohli vzletět. Jeho reakci raději nebudu popisovat. Ještě štěstí, že nezaútočili na ty chovné rybníky.
Jinak potok už je totálně vybílený.
Tento příspěvek byl editován 14.3.2010 21:13:58 uživatelem spike. - Neděle 14. března 2010 ve 22:02® Sander
-
spike > nevím, nepíšeš jestli má ten potok za rybníkama nějakou souvislost s přítoky do rybníků.
Buď je to kalný proto, že jsou ty rybníky napájeny z řeky, o které jsi psal, anebo proto, že to kalí pytláci
Díky množství nových ryb to asi nebude, ještě nejsou tak akční.
Co?
- Neděle 14. března 2010 ve 22:00® spike
-
osprey> aha tak to jsi asi byl asi u nedakonického jezu. Tam to neznám.
Ale pokud by jsi tady zas někdy byl tak v tom ostrohu to není špatné akorát je tam hodně vázek ale nadruhou stranu pěkné ryby.
Jaké je to nad Kroměříží u toho jezu? Někdy v dubnu jedu na celý víkend do KM a tak vezmu i feeder a právě tam bych se chtěl mrknout.
Jinak jez ve Spytihněvy je dost podobný hodonínskému. A právě ve Veselí je na jezu rybí přechod, nikde jinde jsem ho neviděl
Tento příspěvek byl editován 14.3.2010 21:02:41 uživatelem spike. - Neděle 14. března 2010 ve 21:58® Jak.novi
-
osprey> Tady máš ode mne jednu otázku. http://chytej.cz/…sp-ospreyem/
- Neděle 14. března 2010 ve 21:54® osprey
-
spike> Aha. Já v té Spytihněvi taky byl, ale tenkrát skoro netekla voda.
Uherský Ostroh nemyslím, tam jsem nebyl. Je to od Veselí proti proudu? My to dost dlouho hledali, protože jsme měli velmi mlhavou informaci, takže nevím, kolik jsme najezdili.
- Neděle 14. března 2010 ve 21:49® spike
-
osprey> Ne ne, ta první je vzdálený jez ve Spytihněvy a ten druhý je u Uherského Hradiště. Nad Veselím myslíš asi Uherský Ostroh že?
- Neděle 14. března 2010 ve 21:48® Libor
-
Sander> ty woe, to je nářez ty lodě ve frontě. K těm odpadkům, já to tak občas proběhnu, stojí mě to akorát ty pytle.
Tento příspěvek byl editován 14.3.2010 20:49:36 uživatelem Libor. - Neděle 14. března 2010 ve 21:48® spike
-
Sander> včera jsem byl na brigádě na chovných rybníkoch naší MO. Za rybníkama teče takový potok a hospodář tam nasadil kolem 200 kaprů do 25cm a nějaké amury. Došel nadruhý den a do rybníků mu tekla kalná voda. Zkus si tipnout čím to bylo.
- Neděle 14. března 2010 ve 21:48® osprey
-
spike> Vidím dobře Hodonín a pak jez kus nad Veselím?
- Neděle 14. března 2010 ve 21:44® Sander
-
spike > jo, široko daleko nejvošklivější voda
- Neděle 14. března 2010 ve 21:44® spike
-
Sander> to jo ale jak tak koukám na tu fotku tak je to ten samý typ vody jak máme my:)
- Neděle 14. března 2010 ve 21:42® Sander
-
spike > no jó, jenže tam kde se ta loď sotva otočí už je to úchylárna
- Neděle 14. března 2010 ve 21:39® spike
-
Sander> neboj my tady taky sjíždíme:)
- Neděle 14. března 2010 ve 21:39® Sander
-
Char > výborně
- Neděle 14. března 2010 ve 21:39® osprey
-
Sander> Nebývaly. Proto píšu o roce 1993.
Tenkrát bys ale padesátku tlouště jen tak nechytil – byly tam stovky menších a ryby rostly pomaleji.
- Neděle 14. března 2010 ve 21:37® Char
-
Sander> jestli myslíš brno, tak se uvidíme a něco pokoupíme
- Neděle 14. března 2010 ve 21:31® Sander
-
osprey > on je takový styl řečiště paradoxně pro ryby lepší – víš sám – viz tam u tebe, Vltava…zato u nás jsou přírodní úseky takřka bez života. A navíc se tu líbí vodákům…
- Neděle 14. března 2010 ve 21:30® spike
-
Sander> to taky, ale víš my na výběr nemáme jediná neregulovaná řeka tady neteče. Teda až na ty osypané:)
- Neděle 14. března 2010 ve 21:29® spike
-
osprey> ano osypané břehy, posledních 13km řeky moravy co není regulovaných, je to tam krásné:)
- Neděle 14. března 2010 ve 21:26® spike
-
osprey> dokurvili moc a teď ještě víc. Ta řeka má tu rezavou barvu od prosinca, teďtama protekla povodňová vlna a furt je rezavá. Od doby co se tam začali ty břehy ,,kurvit" ještě víc jsem tam nechytl jedinou rybu ani na přívlač ani na feeder.
- Neděle 14. března 2010 ve 21:25® osprey
-
Sander> Já tam byl. Oni tam jinší řeky snad ani nemají, jen ten kousek Moravy v rezervaci. Osypané břehy se to, tuším, jmenuje.
My jsme pořád ještě málo vděční za to, co tu máme. Ale obsádku z roku 1993 bych tady bral všema deseti.
- Neděle 14. března 2010 ve 21:22® Sander
-
spike > posuzuješ krásu řeky dle rybí obsádky?
- Neděle 14. března 2010 ve 21:22® osprey
-
spike> Řeku máte jak dálnici, zatáčka je tam nedostatkový zboží, proud bude tuhle dobu slušný. Řekl bych, že se to srovná tak dva tři dny po tom, co toho nechají.
Ale koukám, že si tam taky někdo myslí, že to tenkrát napoprvé dokurvili málo