Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:14® spike
-
osprey> nevím, když se vyháčkoval tak celkem vitálně odplaval, a jak odpočíval v té mělčině na fotce tak hned jak jsem ho vyfotil odplul a tak jsem nestihl udělat ani další snímky. Akorát mě mrzí, že jsem ho nemohl vyfotit když byl u břehu na háčku, svítilo sluníčko a byl pěkně nasvícený akorát mu chybělo celkem hodně šupin.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:14® Sander
-
sus1 > tos jel na babetě ne?
- Pátek 5. března 2010 ve 22:12® sus1
-
Budějce – Klatovy za 1 ,20 hodiny.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:12® timbab
-
spike> jj to já to musím zkusit už jsem dlouho nebyl nemocnej
- Pátek 5. března 2010 ve 22:11® osprey
-
spike> Ten kapr už ji asi nenabere…
Teď umírá hodně ryb, které se zimou jakž takž propotácely. A řeka to rovnou odnáší.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:11® spike
-
timbab> nn nevyrazím už jsem psal níže a navíc mě čeká zítra Polní směna konkrétně střihání vinohradu, a v nedělu se musím nějak podívat na učivo.:)
- Pátek 5. března 2010 ve 22:10® spike
-
Jak.novi> já jsem taky nachcípanej, chytl jsem to v úterý když jsem jel tu štreku:).
- Pátek 5. března 2010 ve 22:09® timbab
-
spike> a ty vyrazíš?já to zkusim nejspíš v neděli tak doufám že neumrznu
- Pátek 5. března 2010 ve 22:09® spike
-
sus1> tak ať chytneš:)
osprey> aha je fakt, že se teď výrazně ochladilo, když jsem dnes odcházel od vody přicházeli celkem hrozivě vypadající mračna, nakonec z toho byla sněhová vánice. Já počkám až bude zas tak 10°C a pak na ně vyrazím, Konec konců jsou ryby po těch povodních celkem potlučené(viz dnešní kapr) a tak jim dám čas aby nabrali sílu.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:07® Jak.novi
-
spike> Jsem nachcípanej jak prase. Tak ať zase nemarodím, nikam nejdu. Počkám si na teploučko!
- Pátek 5. března 2010 ve 22:06® osprey
-
spike> Já budu pracovat do roztrhání těla. Chci mít určitou práci hotovou, abych měl nějaký čas až bude teplo.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:03® sus1
-
spike> Já se budu muset podívat tet,byl jsem pryč.
- Pátek 5. března 2010 ve 21:23® spike
-
Jak.Novi: co ty o víkendu razíš k vodě?
- Pátek 5. března 2010 ve 21:06® dodorider
-
zavist a zavist mnou koluje ja se bavil s otcem co chodi na plavacku a prej to nic nedela a jak tak koukam u avs se to hybe
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 20:59:25 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pátek 5. března 2010 ve 20:32® spike
-
Beer.Beda> tak,tak ale za půl hodiny je slunce seno:)
- Pátek 5. března 2010 ve 20:27® Beer.Beda
-
spike> A je po Ulici, teď bude Faktor strachu.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 19:30:33 uživatelem Beer.Beda. - Pátek 5. března 2010 ve 20:13® spike
-
No v TV ide ulice a všichni se dívají:)
- Pátek 5. března 2010 ve 20:04® spike
-
Beer.Beda>
nn to opravdu ne, toho kapra jsem se vlastně ani nedotkl, sám se vyháčkoval:)
- Pátek 5. března 2010 v 19:57profil byl smazán
-
Beer.Beda>
- Pátek 5. března 2010 v 19:54® Beer.Beda
-
spike> Ty wole ty si z něj chtěl vymlátit kde jsou další.
- Pátek 5. března 2010 v 19:42profil byl smazán
-
spike> Ale tak neříkal jsem,že si ho obouchal:D. Mě jde o to,že se mi tomu prostě nechtělo věřit.Já tu u nás vidim Labe vid a neřek bych to.. Každej má jiný porovnání
- Pátek 5. března 2010 v 19:35® spike
-
mannice> já jsem to říkal:)
sander: bavili jsme se s manicem právě o řece Moravě, která je regulovaná a místy mělká
Šlo o tu fotku ve Z LOVU, manice se ptal od čeho je ten kapr obuchaný tak jsem mu napsal že od povodní
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 18:38:00 uživatelem spike. - Pátek 5. března 2010 v 19:34profil byl smazán
-
Beer.Beda> jj,taky bych rád slyšel další názory..Sám v tom nemám jasno..Bavíme se o tom že kapr obouhcá při takovejch situacích.Znovu mě to nepříjde,Spike si myslí že ano.Já opravdu nevím..Ale zajímá mě to
- Pátek 5. března 2010 v 19:34® Sander
-
mannice > ano, na mnoha faktorech záleží. Zaprvé je to fyzický stav ryby. Ten je bezesporu důležitý. Ale jako stěžejní bych viděl prostředí, ve kterém žije. V mělčí regulačce se prasečkin nemá kde schovat, má tedy na výběr dvě věci – buď bude zarytě odolávat proudu v nějaké sebemenší tišince, nebo (mnohem častěji, vepř je líný) spluje spolu s proudem tak daleko, dokud nenajde optimální podmínky k přečkání povodně.
Opačná situace je na členitých vodách. Tam se kapr schová do tůní, slepých ramen atp., kde vodu nejen snadno přečká, ale jako správný vepř se i nafutruje. V tůních berou za velké vody kapři celkem slušně.
- Pátek 5. března 2010 v 19:31® Beer.Beda
-
mannice> Nejsem si jistý, ale řekl bych že jde s vodou.Možná nám to odhalí někdo zkušenější.
- Pátek 5. března 2010 v 19:24profil byl smazán
-
Beer.Beda> No představil jsem si to tak,že je například 1.SPA a kapr se snaží setrvat na náký svojí tíšině v který třeba vegetuje..Voda se zvedne,tak mi jde o to jestli jde s vodou,nebo jestli se dokáže udržet na danym místě.Je jedno jak,jestli si splave ke břehu ,nebo k prvnímu oku.Ale o to jeslti může setrvat v tý lokalitě.
- Pátek 5. března 2010 v 19:22® Beer.Beda
-
mannice> Působením proudu by se asi brzo vyčerpal a proto bude v klidnější vodě.Nejdřív píšeš, že proud zvládne a může tam být a pak píšeš, že je v tišinách.Nerozumím tomu.
- Pátek 5. března 2010 v 19:16profil byl smazán
-
Beer.Beda> Tak je jasný,že nebude plavat v proudu.Já vycházel z toho že bude třeba u břehu nebo v nějaký tíšině jak píšeš
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 18:17:26 uživatelem ..
- Pátek 5. března 2010 v 19:12® Beer.Beda
-
mannice> Myslím si, že by to měl zvládnout.Proč se bude ale plácat někde v proudu, když si může najet do nějaké tišiny, ouplavu a tam to přečkat.
- Pátek 5. března 2010 v 19:04® spike
-
Beer.Beda> nebo odvíjení když si kapřík bral přes brzdu:)