Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.464 příspěvků, z toho 128464 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 3. března 2010 ve 22:38® sus1

Sander> 3,60 a jestli jo??tak komplet.

Středa 3. března 2010 ve 22:36® Sander
Sander

sus1 > šlo by to prodat zvlášť? Naviják bych na ni měl ;-)

Co je to za délku, 3,60m?

Středa 3. března 2010 ve 22:34® sus1

Sander> Je na něm tohle.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img31692.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img31693.jpg
Středa 3. března 2010 ve 20:32® Sander
Sander

sus1 > výborně.

Středa 3. března 2010 ve 20:22® Mary
Mary

Přeji pěkný večer, dotaz, nechce se mi hledat. Je povinný vezírek? Vyčetla jsem na ÚS západočeským, že musí být označen jmenovkou a adresou. Ale, také mám za to, že rybu mohu u vody usmrtit, nesmím vyvrhnout. Tak potom, nač vezírek. Haló, západ, ozvěte se.

Středa 3. března 2010 ve 20:13® sus1

Sander> No počkej??já to nevylučuju,zatim.:-)

Středa 3. března 2010 v 19:41® sus1

skwor> Z vlaku je tam hnusnej pohled na tu oblast.

Středa 3. března 2010 v 19:41® Sander
Sander

sus1 > že ti neni hanba…člověka navnadíš a pak velký prd :-) Víš co bys mi ušetřil lítání po brněnském pavilonu, než bych našel něco podobného? :-)

Středa 3. března 2010 v 19:40® skwor
skwor

sus1> No tam zrovna ne :-)

Středa 3. března 2010 v 19:40® sus1

Sander> Tam už sem byl a nic.:-))

Kdyžtak dam vedět.;-)

Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 18:40:20 uživatelem sus1.
Středa 3. března 2010 v 19:38® Sander
Sander

sus1 > víš co, zajeď se podívat do Pelhřimova, ať víš do čeho jdeš…:-)

Středa 3. března 2010 v 19:38® sus1

skwor> U betonárky??:-)

Středa 3. března 2010 v 19:31® skwor
skwor

Na Beroun mi nesahejte, v tom městě jednou chci bydlet :-)

Středa 3. března 2010 v 19:26® sus1

Sander> Beroun.:-))

Středa 3. března 2010 v 19:25® Sander
Sander

sus1 > kurwa, už se vymáčkneš?:-)

Jsem asi pomalu chápající, prodáváš svoji Amnesii?

Beru.

Jsi jak Oťas ve Vesničko má, středisková. V Berouně řekneš Beroun a máš splněno na celej den :-D

Středa 3. března 2010 v 19:23® sus1

Sander> Tu mojí.:-)

Středa 3. března 2010 v 19:12® Sander
Sander

sus1 > neprodam! :-D

Kdes ji viděl? Mě to napadlo hned, prolezl jsem bazáč a nikde nic ;-)

Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 18:16:18 uživatelem Sander.
Středa 3. března 2010 v 18:59® sus1

Sander> Prodej.

Středa 3. března 2010 v 18:14® Sander
Sander

sus1 > ? :-)

Středa 3. března 2010 v 18:07® olda
olda

BigMike> Souhlasím s tebou a nenechte si nasrat na hlavu jako si necháme u soukromníků a ještě si to rozmažem s přáním hezkého dne .

Středa 3. března 2010 v 16:41® skwor
skwor

Sander> Tady už na cokoliv pozdě, jedna stojí, druhou už staví. Jako by nestačilo, že teď se tu pod jezy nedalo ani hnout. Teď ještě tahle krávovina.

Středa 3. března 2010 v 16:40® sus1

Sander> Sem si na tebe dneska vzpoměl – Amnéska.:-)

Středa 3. března 2010 v 16:37® MadMack

Pod elektrárnama se vám může naskytnou hodně smutný pohled na ryby

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img31679.jpg
Středa 3. března 2010 v 15:50® Sander
Sander

skwor > no paráda. Neřeknu, když něco takového postaví na velké řece, ale tohle sem nějak nepatří…

Pevně doufám že názor široké veřejnosti ještě neztratil svou váhu, i když vodáky a tamější koupáče nemám rád, nemám problém s nimi táhnout za jeden provaz.

Středa 3. března 2010 v 15:42® skwor
skwor

Sander> Nám tady teď dělají elektrárnu dokonce na dvou jezech. Jaké budou následky radši zatím moc nepřemýšlím.

Středa 3. března 2010 v 15:41® Sander
Sander

kubajzs > ano, tamější rybí obsádku to jistě ovlivní, určitě ne k lepšímu. Už proto s tím nemůžu souhlasit. Díky nedostatku vody pod jezem budou tůně více čitelné, snadněji vychytatelné a současná už tak zbídačená obsádka utrží konečnou ránu. Tento typ jezu bývá ve spojení s MVE z pohledu rybáře celkem nezajímavý – znáš to v Katovicích, Přeborovicích, Sudoměři, EDIT: jo, a největší průser jsou Střelské Hoštice. A to platí i v případě stálého dodržování stanoveného minimálního průtoku.

Pokud nastane možnost vyjádřit svůj nesouhlas třeba v petiční podobě, mile rád se vyjádřím.

Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 14:44:34 uživatelem Sander.
Středa 3. března 2010 ve 14:54® CeP
CeP

kubajzs> Celou „kauzu“ Stekenskeho jezu uz nejakou dobu se zajmem sleduju, tak si dovolim kubajzsuv uvodni prispevek doplnit, ze na toto tema uz strakonickym denikem probehlo nekolik vstupu. Chronologicky od nejmladsiho to byly clanky: Co si myslíte o plánované vodní elektrárně ve Štěkni? dne 25.2.2010, před nim: NÁZOR: Neberte nám náš krásný jez! ze dne 7.2.2010 a temto jeste predchazela cela stranka o Stekni 1.2.2010. Ta bohuzel neni na internetu dostupna. Zaroven doporucuji precist i diskuze pod uvedenymi clanky.

„VIDEO Z JEZU“:
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 13:58:57 uživatelem CeP.
foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img31677.jpg
Středa 3. března 2010 ve 12:36® BigMike

hecht> dělal jsem u soukromníka 6 let. Jak ty říkáš za 2 někdy i za 3, dycky bylo špatně, dycky ho člověk chtěl někde okrást, nikdy nebyl spokojen i když si lidi chválili. Tím že jsem makal jak šroub jsem si k většímu platu nepomohl, kdykoliv jsem se ozval, byly z toho hádky na celé dny a prima atmosféra na celé týdny. Tak jsem se rozhoupal a šel. Každé ho je svobodná volba jestli zůstane a bude trpět příkoří a nadávat a nebo půjde o dům dál a po čase bude opět trpět příkoří a nadávat:) Nemysli si, že je to na dráze med! Je fakt, že když mi přijde výplata, je to zajímavější než u soukromníka, ale už nikdo nevidí to, že kdybych nedělal na směny, neměl ranní nástupy třeba ve 2 nebo ve tři, neměl 2 x za směnu přerušíno třeba i na 5 hodin a musel někde v tu dobu hnít nebo se procházet po různých prdelích světa atd. a neměl za to příplatky, neměl bych výplatu nic moc. A že má prostě dráha už století volné jízdenky? Když dáš někomu jako benefit oběd nebo něco fyzického, může to někde chybět, ale ruku na srdce, jestli jede ve vlaku 20 lidí a nebo 30 a z toho 10 s režijkou, nikomu neubude. Ono s těma režijkama spíš jde o to, z jaké částky by se vypočítávala daň. Jeden to vidí takto, druhý jinak! Osobně do a z práce jezdím autem:)To samé s poskytnutím nocležny. Věř mi, že kdybys někdy viděl třeba stav naší nocležny v Pelhřimově, kde se nepovléká, nezametá, nevytírá, vozíš si sebou spacák abys se aspoň v té špíně trošku higyenicky natáhl, jen by sis odplivl. A za takový necleh chce někdo paušálně stanovit cenu jako za hotelový pokoj (tř.500,–) a z toho chtít daň? Nebo jezdíš 17 hod. po všech čertech, z toho ti počítají jen tř.9, nemáš se pomalu kde najíst protože na většině nádraží už není ani ta nádražní restaurace a dostaneš za to 80 Kč stravenku z které 40Kč zase vrátíš ve výplatě zpět. Pořád píší, že je to věc zaměstnavatele, ale kde myslíš, že on tu daň, kterou by odvedl státu sebere? V 1. řadě u mě a tím to jeho nic nestojí, v důsledku to zaplatím já. A může můj zaměstnavatel stávkovat? Nemůže, takže musí nastoupit odbory a alespoň tímto posledním, dle zákonů legálním krokev vyslovit nesouhlas a dát najevo, že to takhle dál nejde! A jen pak politici a úplatní či tendenční novináři štvou lidi proti sobě aby jeden druhému záviděl nějaký pochybný benefit. Jak píšeš, ty u soukromníka nemůžeš stávkovat, nejsou tam odbory – tak je založ, udělajte kolektivku!:) Já vím, dopadneš jak já, všichní stáhnou ocas, budou sice nadávat, ale do odborů nevstoupí nikdo! A pak budou vnitřně možná závidět těm, kteří silné odbory mají a nenechají si pískat! a nejde jen o dráhu, v jednání je 18 odboprových svazů – dráha je jen dobrý terč! A když jsme u toho jak to na dráze vypadá, jak jsou staré vagony a pod.. Myslíš si, že je to od minula chyba mě jako vlakvedoucího nebo výpravčího v Kotěhůlkách? Že my nechceme lepší prostředí, jezdit bez zpoždění, míz z práce dobrý pocit a ne se den co den nervovat a nechat si v lepším případě jen nadávat? Tuto firmu vede už desetiletí stát, dosazuje své „managery“ kteří jen kecají, berou prémie a benefity v statisících i když firma neprosperuje jak má a skoro ob rok se na svých postech mění (dozajista není odchodné jen pusinka a potřesení rukou), na 1 člověka v provozu připadá 1 kancelářský který jen vymýšlí sobě práci a provozákovi jen škodí a ještě ho kontroluje a poučuje!? Beru to tak, že kdyš se mají zdaňovat benefity, tak všem! U nás jde o stokoruny, možná ani to ne, ale jsou v této republice jiní vyžírkové, kteří berou snad benefity i na to když se uprdnou, ale korunu z toho neodvedou! A nejedná se o desítky korun, ale desetitícíce do roka!!! Takže se stávkou souhlasím – je to jediná cesta jak těm panákům nahoře dát najedvo, že nemohou vše! Když se teď povolí, do deseti let tu máme robotu a právo první noci!Proč by si to nemohli odhlasovat, zákon je pak zákon!!!:))

Středa 3. března 2010 v 11:02® kubajzs
kubajzs

Přidám sem jeden link ze Strakonického deníku a zeptám se na Váš názor k této stavbě.

Štěkeňští elektrárnu na jezu nechtějí

Určitě někdo z Chytejáků v těchto místech někda chytal (Osprey, Sander, Hecht, CeP, atp.). Jak se stavíte k tomu, že by ve Štěkni měla být elektrárna? Ovlivní to rybí populaci?

Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 15:51:19 administrátorem CeP.
Středa 3. března 2010 v 0:47® čabi
čabi

CeP> jj,jikrnačky plný břicha jiker a mlíčácí jak struhadlo