Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. února 2010 v 18:55® b.gun
-
chosebaits> Tož, asi nějaká sviňa …
- Sobota 13. února 2010 v 18:49® spike
-
Sander> Taky jsem dnes vyšel ven podél koryta řeky, chtěl jsem si zjistit jestli je zimoviště ještě pod ledem. Šlapal jsem 8km a tak ted odpočívám u tv:)
- Sobota 13. února 2010 v 18:35® Sander
-
Libor > to máš těžký, já jsem věčně bez peněz. Ale začínám o tom uvažovat čím dál víc. Myslím že nejpozději do konce tohoto roku něco pořídím.
- Sobota 13. února 2010 v 18:34® Sander
-
To byl vejlet zase.
Totálně neprošláplá cesta, sic to bylo jen asi 6km, prošlapovat cestu 40cm sněhem je fakt boží
Kousek jsem šel první já, a zrovna ten, kde byla v cestě nějaká díra vymletá vodou, takže jsem se svalil do sněhu až nad pás.
- Sobota 13. února 2010 v 18:32® Libor
-
Sander> a kdy bude novej pekáč? Straka se stala městským živočichem, už je to tak.
- Sobota 13. února 2010 v 18:21® chosebaits
-
b.gun> Chtěl jsem to hodit vedle a někdo byl rychlejší
Neznáš ho náhodou???
- Sobota 13. února 2010 v 18:05® chosebaits
-
b.gun> Tak takto to je,já myslel že vše platí až od příštího roku.No tak v tom případě je to otom,aby MO upozornily své členy na členskýh sch. a nastěnkáh.
- Sobota 13. února 2010 v 17:54® b.gun
-
chosebaits> Mluvím o bodu 5., kterým se nejmenší lovná míra úhoře říčního v mimopstruhových rybářských revírech zvyšuje ze 45 cm na 50 cm. Ten nabývá účinnosti dnem vyhlášení (zveřejnění ve sbírce zákonů), k 01.01.2011 nabývá účinnosti zavedení nejmenší lovné míry úhoře říčního na pstruhových rybářských revírech.
- Sobota 13. února 2010 v 17:49® chosebaits
-
Libor> no tak to máš pravdu,za pár hodin by byla fuč.Je vidět,že naši předchudci nebyli žádní blbci a věděli co a jek dělat i s málem.
- Sobota 13. února 2010 v 17:47® chosebaits
-
b.gun> Je to s platností od 1,1,2011
- Sobota 13. února 2010 ve 14:55® Sander
-
Libor > tady máš birda na přání dobrého odpoledne. Vážně nechápu, proč se to tu jmenuje Strakonice, když je tu straka na každém druhém stromě. Teď jsem ji tím mým pekáčem cvakl asi na 25m.
- Sobota 13. února 2010 ve 14:53® Sander
-
Libor > moc rád bych Ti odpověděl, ale tolika sprostých slov najednou by sem nepustil antivir.
Jinak u nás –1, sněhu jako kráva a když jsem jel před chvílí z chaty tak jsem nádherně zapad. Naštěstí byla kousek lopata a prkna.
A teď mě čeká vejšlap na jeden kopec.
Zdar.
Jo, a ryby, ty mi nějak tuhle zimu nechybí. Jednu chvíli jsem po první rybě roku 10 fakt toužil, ale už to mám na háku.
- Sobota 13. února 2010 ve 14:48® b.gun
-
chosebaits> Jsou pstruhovky, kde lov na rybičku je povolen. Stejně tak se dá úhoř ulovit – ač to není zas až tak obvyklé – i na přívlač, a také nelze vyloučit náhodné ulovení na jiný druh nástrahy.
Jen jsem zvědav, kolik rybářů zaregistruje, že došlo ke změně nejmenší lovné míry, když už jsou povolenky s BP natisknuty a veskrze rozdány. To zas bude keců, že rybář není žádný právník, aby byl nucen studovat předpisy upravující oblast jeho činnosti …
Tento příspěvek byl editován 13.2.2010 13:49:27 uživatelem b.gun. - Sobota 13. února 2010 ve 14:45® Libor
-
chosebaits> a stejně chlazení motoru vzduchem vyhrálo. Dneska by tu motorku ale někdo hned ukradl.
- Sobota 13. února 2010 ve 14:43® Libor
-
Sander> +4°C, jakto že nejsi u vody?
- Sobota 13. února 2010 ve 14:43® Libor
-
Magdalenka> nemáš za co, my profesionálové pomáháme pořád
- Sobota 13. února 2010 ve 13:26® Magdalenka
-
všem reagujícím na můj problém ohledně fotky děkuji
- Sobota 13. února 2010 ve 12:21® Dejwík2504
-
osprey> můžu se prosím zeptat na tu rubriku se články, jak jsi říkal že se ji chystáte zprovoznit po Vánocích?
- Sobota 13. února 2010 ve 12:09® chosebaits
-
Sander> Určitě jsou ktásná místa na pstruhovkáh pro lov uhořu,ale jak ho chytit to opravdu netuším.
- Sobota 13. února 2010 ve 12:06® Sander
-
chosebaits > to ti nepovím. Cíleně by se mu tam dalo věnovat dost špatně. Osobně tomuhle nařízení moc nerozumím – chybí mi, stejně jako tobě, ten důvod…
- Sobota 13. února 2010 ve 12:02® chosebaits
-
Sander> máš pravdu,ale asi lepší než nic.Co mě zaráží,jak se dá chytat uhoř na pstruhové vodě,když žížala i rybyčka se tam nesmí nastražit.Že by se uhoř chytal na mouchy????
- Sobota 13. února 2010 v 11:54® Sander
-
chosebaits > určitě změna k lepšímu, když si ale uvědomím, kolik úhořů má po ulovení šanci na přežití (bez ohledu na jeho délku), zřejmě se nic moc nezlepší.
Bylo by možná efektivnější omezit počet ponechaných kusů, než zvedat míru.
- Sobota 13. února 2010 v 11:45® chosebaits
-
Jak.novi> To určitě,ale buďme rádi aspoň za něco
- Sobota 13. února 2010 v 11:41® Jak.novi
-
chosebaits> Mohli to zvednout ještě vejš.
- Sobota 13. února 2010 v 11:40® chosebaits
-
Konečně někoho napadlo zvedat lovné míry některýh ryb. Změna lovné míry úhoře říčního Vyhláškou č.20/2010 Sb. k zákonu o rybářství z 13. 1. 2010 se mění lovná míra úhoře říčního (Anguilla anguilla) z 45 cm na 50 cm!
Od 1. 1. 2011 bude lovná míra úhoře 50 cm platit také na pstruhových revírech!
Další změny vyplývající z výše uvedené vyhlášky se týkají evidence rybářského hospodaření a hlášení orgánům státní správy rybářství
- Sobota 13. února 2010 v 11:17® chosebaits
-
ladamaj> Údolní nádrž Nechranice – zakázané činnosti v prostoru VD Povodí Ohře, s.p. provádí v terénu vymezení nádržního prostoru ÚN Nechranice betonovými sloupky tzv. označníky. Ty jsou situovány k příjezdovým cestám, aby byly dobře viditelné pro všechny návštěvníky vodního díla. Do nádržního prostoru je zakázáno vjíždět motorovými vozidly (vyjma spouštění lodě). V nádržním prostoru je zakázáno bivakování a stanování, poškozování břehů např. zarážením kůlů pro kotvení lodí, umisťování odpadu, rozdělávání ohně, vyřezávání keřů a kácení stromů apod. Plavidla smí kotvit jen na vyhrazených kotvištích nebo místech označených plavebním znakem „P“ pro povolené stání, příp. v bezprostřední blízkosti vlastního pozemku v přítokové části VD. Stanovat lze jen ve vyhrazených tábořištích. Žádáme rybáře, aby plně respektovali uvedené zákazy, protože jinak se vystavují nebezpečí postihu ze strany Policie ČR. Tato informace bud doplněna do popisu revíru Ohře 9 – ú.n. Nechranice pro rok 2010, ale platnost opatření je okamžitá, protože vychází z již dříve platných zákonů a nově je pouze vymezen prostor přehrady v terénu.
Tady to máš v plném znění a již policie toto kontroluje a nebude koukat ani vlevo a ani v pravo.Myslím,že v tvém případě bude tolerovat,že si zajedeš s autem až k vodě,vyložíš věci a odjedeš.Loni už pár lidí dostalo pokuty a nebyli malé,bločky se prodávali i za 2000 kč. - Pátek 12. února 2010 ve 23:56® vagi
-
1Mara> Nazdárek. Já dneska sedím doma. Do restauračního zařízení vyrážím až zítra.
- Pátek 12. února 2010 ve 23:38® spike
-
1Mara> čau musím tě zklamat ale Viki chlastal ve filmu Sněženky a machři:)
- Pátek 12. února 2010 ve 23:20® 1Mara
-
vagi> Zdravim chlape , hale a chlastá tam Viky ?
jako já teď po celodenním úklidu rybařiny ?
)
- Pátek 12. února 2010 ve 22:32® vagi
-
Losfedos> měls pravdu, fakt se poprali