Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 12. února 2010 v 16:47® chosebaits
chosebaits

ladamaj>

vasekmaj> Nejsem členem RS a ani nemám žádnou funkci v MO Kadaň ,nebo jí odmítám.Neboj­te,i povolenku si kupuji!Snažím se pouze dělat věci co mají smysl a kde je vydět kus dobré práce,tím nemyslím jen uklid Nehranic.Ryby mě zatím baví a snažím se pouze podporovat dobré a smyslu plné věci okolo rybařiny.Také píšu,že jsem něco slyšel z jedné strany a pak i z druhé a proto jsem nestraný.Narozdíl od jinýh lidí jen neplkám podle toho jak se mi to hodí,ale opravdu něco dělám a když příjde nějaký problém,tak se neotočím a ani nekličkuji jako zajíc.

Pátek 12. února 2010 v 16:42® BlueShark
BlueShark

Žije to tu pěkně, člověk si počte, je mu ale hodně ouvej, když se někdo ohání kontakty nebo důkazy a řešením problematiky a pro jistotu píše všude Y. Nabíhá husina :-))

Pátek 12. února 2010 v 16:40® Robur
Robur

až budeš slavnej, tak se musíš taky vyfotit s časopisem:-D

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 15:41:04 uživatelem Robur.
Pátek 12. února 2010 v 16:30® Libor
Libor

Robur> došel, je to moc fajn a díky :-)

Pátek 12. února 2010 v 16:24® Robur
Robur

Libore, došel ti ten DOc?

Pátek 12. února 2010 v 16:20® Libor
Libor

cormoran>:-) alespoň to tu žije :-)

Pátek 12. února 2010 v 15:46® cercer
cercer

Robur> ajo!

Pátek 12. února 2010 v 15:38® ladamaj
ladamaj

Rubur>to souhlasím chosebaits je přímo z dané organizace a to jeho foto jsem loni už vyděl.Já se na to nevyprd akorát zdraví neslouží sem také po špitálech LDN.Přesto jsem jednal přímo ze Severo Ústeckým rybářským svazem a p.Kava se semnou ani nehodlá bavyt možná mám ještě někde jeho odpověď pokud sem o ní nepřšel vyhořel mě celý pc ale něco mě kluci zachránily.Někteří rybáři nahodí a natáhnou pruty až k chatě proč ne když pozemek je soukromí,zeptej se třeba Cudly ruda mě zná dost dobře a sám byl toho svědkem.Přičemž kousek od této lokality je rybářský dům a v něm přímo vedoucí.Jezdím po celé republice pokud to zdravíčko dovolí.No jen co bude trošku času tak to pujde ven i s fotkama.Sever nehne ani malíčkem pomoct postiženým když jsem byl zdravej tak jsem pro takové lidi dělal přístup aby to neměli tak problémoví.Takže vím očem je řeč.Také ten nepořádek v něčem má chosé pravdu ale co připlave po vodě:odpadkuvé koše,různé plastové hračky,tolik polistyrénu,dře­va,petek nemluvě ať vyrazí proti vodě a pak uvydí komposty přímo na okraji vody různé černé skládky od koho no od chatařů,zahrátkářů a né jenom rybářů vím daleko víc a vše nafotit,natočit tak mám celej rok co dělat a stejně bych to asi nedodělal.Musím končit nesmím být moc dlouho u pc špatně vydím a nehodlám se zde mordovat.Klidně písni na mejlík a ukážu oč jde seš rozumnej aspoň jsem tak postřeh za tu dobu.pivo

Pátek 12. února 2010 v 15:15® cormoran
cormoran

Koukám, že se kolega Dusanspin se** ospreyovi do řemesla a vytváří si v albech vlastní atlas ryb, tomu říkám konkurence:-))

Pátek 12. února 2010 ve 14:29® Robur
Robur

http://www.chytej.cz/…pest_na_oko/?…

tady je to stejné v bleděmodrém

Pátek 12. února 2010 ve 14:28® Robur
Robur

Sobota 22. listopadu 2008 ve 20:10 upravit® ladamaj Vážení fotek ohledně RS a pytláctví už z pracovávám bude to jenom zlomek neodtajním vše.Proč:poběží vše v rybářských časopisech jenom co se spamatuji ve čtvrtek mě přivezli z nemocnice musím být v klídku ale pracuji i na dalších kauzách.Takže trošku strpení píše celá rodina děkuji za pochopení

Ladamaj, naposledy jsi píchal na toto téma v listopadu 2008 v diskusi Pěst na oko, kde jsem tě na to již upozorňoval, je to tedy vice jak rok a SKUTEK UTEK. Takhle je to vše jen na jedno brdo. Všichni okolo jsou špatní, ty jediný dobrý, na vše máš důlazy, všude známé. Chosebaits dal fotku, že aspoň něco dělá, pokud to tedy fotil. Tys napsal totéž co před 15 měsíci a možná ještě někdy předtím.

Pátek 12. února 2010 ve 14:07® ladamaj
ladamaj

chosebaits>koukám že jsem pích do vosího hnízda k vodě začnu jezdit asi kamionem abych přivez obývák začněte u sebe,chatařů to to jednání je opravdu o velkém hov..akdyž víš o sempře že ses tam jako poctiví RS a řadoví rybář neukázal po boji je každý král co.

Pátek 12. února 2010 ve 13:58® vasekmaj
vasekmaj

chosebaits>sem syn ladamaj nevím co jsi slyšel ohledně sempry ale vím a fotil jsem také a když už sme u RS tak jako mladej rybář když sy vezmu příklad z toho co sem shlédnul tak je mě zle. To co táta píše je holá pravda a pokud se budou takto chovat i ostatní tak jsme dochytali a RS nebude vůbec třeba asi se tě to dotklo a jedná se o tvou organizaci.Ta to debata je opravdu o ničem a ty jako RS bys měl skončit seš trochu ujetý.:-P

Pátek 12. února 2010 ve 13:41® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Nehodlám sempru rozebírat dále,pokud máš argumenty,fotky atd. tak už začni něco dělat a né jenom okolo toho povídat.Pokud máš pravdu ty,tak ať hlavy padaj,ale já to slyšel co se tam dělo a tak budu raději nestranej.Ohledně odpadku-spoustu přinese voda,ale nějak se tam ty pedky dostat museli a nožičky nemaj.Opravdu se musím smát,jak sis hned vzal do hledáčku to kolo.To jsou právě ty keci co mě nejvíc točí.Nevím jak se tam těch pár kol dostalo,ale určitě nevažili 8,5 tuny!!!!!!!! Jinak o tom,že rybáři dělají bordel u vody by ti mohlo spoustu lidí vyprávět.Tašky v boudě u vody byli plné nééééé naplavenáho bordelu,ale po rybáříh.Konkrétně v nih bylo spoustu plechovek od kukuřise,hrachu,pi­va a jinýh věcí co si rybáři k vodě nosí.To že dělaj bordel u vody rybáři poznáš,když flek uklidíš a za 14 dní je tam bordel jak na skádce a žádná velká voda nebyla.Co ti mam říct k osadě modrá štika .Zákaz lovu je jen v nějakém useku a hlavně tam to maj na starost Chomutovský členové RS,hlavně tam mají chaty. Jinak posuzovat tvuj zdravotní stav nehodlám,ale dovést si věci k vodě,vyložit a pak odvést auto o 100 m spět snad muže každý.Čachovice ,Vadkovice a Krhovice májí krásný přístup k vodě a myslím že zde na těchto místech by neměl být problém se dostat až k vodě. Tady je foto ještě jednou,toto je pouze od Pánu RYBÁŘU.KŘESLO SI K VODĚ DOTÁHNE,ALE PAK HO ODVÍST NĚKAM DO KONTAJNÉRU JE PROBLÉM!!!! Nebo snad přišlo po vodě????? Nezlob se na mě,ale já se zákazum vubec nedivím,když jsou lidi hovada.

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 12:44:13 uživatelem chosebaits.
foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30999.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img31000.jpg
Pátek 12. února 2010 v 11:11® ladamaj
ladamaj

chosebaits>tak kté sempře-nejdříve mě vyčistil syn a manželka místo tak abych tam mohl postavit bivak a dále udělali schody které jsem odvážel to jsem se ještě pohyboval cca30m o fr.holích takže mě pomohli dolů,loď jsem měl kousek od sebe,wc,rybařinu také.Což mě hodně pomohlo a nahoru jsem šel za pomocí manželky tak max. 2× deně nebyl to žádný med sem moc tvrdej a klidně ti mohu říct že ze začátku jsem lezl po zadku nebo po 4.Byl za mnou i Ivo Sláma supr kamarád a jezdili za mnou i další členové CHYTEJ.Jinak osobně jsme po té nepovedené bandě uklidili veškerej bordel a na vlastní náklady jsem vše odvez na 1 přívěstném vozíku.Tato banda tam podřezala několik vrb oprůměru cca 20cm a vše nechala tak,vrby jsem za pomocí švagra ošetřil a dnes rostou dál a sou moc pěkné to mě moc potěšilo že se vše povedlo a hlavně rozprášit tu pytláckou bandu proto sem jim tam překážel jezdila tam za nima i RS což se mě vůbec nelíbilo protože se jen poplácali a vožrali jako hovada.Jinak nevěřím že sebou rybář vozí kolo od auta když ho může dát ke kontajneru u domu,žetam je tolik bordelu vím moc dobře ale ruku na srdce že to převážně připlave a o tom mě nepřesvědčíš vím kde se bordel takto nachází a jsou to opravdu naplaveniny.Jak mě to zdraví dovolí nafotím oč jde a co se v tom bordelu nachází.Zákazy tak jak můžou v zátoce u modré štiky chytat když je tam v určité době zákaz tak kde je potom chyba.

Pátek 12. února 2010 v 9:46® chosebaits
chosebaits

Magdalenka> Strašný to je.Ano,je to náplavová oblast,na 2000m se sebralo 5,5 tuny odpadu.Když vezmu,že nejvíc bordelu je plast,tak je toto číslo hrozné.

Pátek 12. února 2010 v 9:37® chosebaits
chosebaits

Tady fota z druhého ročníku a zase kontajnér plnej.Kde se to tam bere????? Jo a něco je ještě taky vedle,nebo kontajnery už větší nemaj,leda prej celí kamion.

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 08:38:45 uživatelem chosebaits.
foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30991.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30992.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30993.jpg
Pátek 12. února 2010 v 9:29® chosebaits
chosebaits

Takto to vypadá,když se nekecá a něco dělá.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30989.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30990.jpg
Pátek 12. února 2010 v 9:21® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Nezlob se na mě.Je mi líto´že jsi takto dopadl,ale zátopové pásmo platí pro všechny.Nejsem ten který muže dělat posudek na tvuj zdravotní stav,ale nechápu jednu věc.K vodě dostaneš vše (karavan,wc,člun atd.),ale po vyložení věcí nejsi schopen odvést auto třeba 100 m mimo zátopovou oblast a pak tam nějak dojít-dojed????Vždyť syn u těch věcí muže počkat a také 100 m je na dohled.Další věcí je to,pokud si takto nemocen,tak jak si mohl chytat pod tou semprou,vždyť k vodě je sráz jako blbec.Mužeš mi prosímtě popsat lov pod seprou?? Ohledně toho bordelu na Nechranicíh-prosím,vyvarujme se toho kdo co kde dělá špatně a v první řadě začněme u sebe-u rybářu.Já netvrdím,že je vše od rybářu,ale prostě jsou mezi náma hovada.Pokud se neumíme chovat a to ještě neumíme,tak hold se musejí dělat zákazy.Vím,odskáčou to všichni i ti slušní,ale to už tak bývá.

Pátek 12. února 2010 v 1:59® ladamaj
ladamaj

chosebaits>netvrdím že rybáři jsou neviní co chataři sám když jsem měl pozemek u sempry tak jsem odvážel jak chem.wc tak odpadovou vodu na čovku do Kadaně a obsluha řekla že to to tam ještě nikdy nebylo.Jinak semnou jezdí syn 14l.občas i někteří kamarádi ale těch je opravdu už málo nikomu se nechce se stebou zabívat.Když si vezmu že vezu rybařinu,člun,různé potřeby a chem.wc bez kterého nikam nejezdím tak to podle tebe syn vyloží pak sednem do auta věci tam nechám tak se nezlob ale tvoje uvažování je trochu ujeté nechám tam věci za 300.000kč a odjedu to je logika.No budíž když čístka tak čístka a to se vším všudy.Nad hradcem je v lesíku skládka také asi od rybářů.Takže chataři a naše představenstvo má přehradu konečně prosebe všude samí zákaz a nebo určené hodiny chatařema,semprák pouští do nechranic takoví bordel že teče z přepadoví jímky růžová voda no a vše je ok.Mám toho opravdu dost nato položit MO Kadaň na lopatky zatím je šetřím ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne.Rozprášil jsem jednu bandu tak budu pokračovat dál.Kdo kontroluje tu policejní zátoku nikdo taky proč pod svícnem je největší tma a takto to fuguje i s chatařema jezdím tam víc jak 17l.avím cose tam děje.Kontakt seženu sám a povolení no dostávam jiné povolení tohle problém nebude akorát bude muset RS a policije trochu víc makat a né psát kontrolu u známích.Jinak bych se stebou rád sešel tvoje názory nejsou špatný ale pro zdravé mile rád ti pujčím vozík a mužeš ukázat co umíš nejsem proti ale stvrdnou ti rysy a budeš mluvit jinak.ŘEKNNI KDY A JÁ TO NĚJAK DÁM ČASOVĚ DOHROMADY.:-O

Pátek 12. února 2010 v 0:27® Magdalenka
Magdalenka

chosebaits> No to je strašný :o(( tady to vypadá jak po záplavách…

Pátek 12. února 2010 v 0:02® chosebaits
chosebaits

osprey>To nedoženem,leda že by jsme udělali zákaz prodeje tekutin v petkáhpivo .8-( Nejsem žádnej ochránce přírody a ani ten co leze na komíny tady u nás v Prunéřově ,ale toto mi vážně vadí a tuplem mi vadí,když uplně všichni říkaj,jak se chovaj slušně a nikdo bordel nedělá,ale bordelu je všude hafo.Všichni plkaj,co dělá RS atd.,ale co stím má RS společného.To není o RS,ale o nás lideh.Každej je vždy chytrej co a jak,kdo a co zaco muže,ale něco sám od sebe proto udělat je kurva dřina.Nejhorší je pak závěrem to,že když něco uděláš velmi slušně,tak se vždy najde nějakej blb kterej by to udělal jinak a přitom vubec netuší,co je zatím lítáního a dřiny.Nakonec se za to netleská,ale bere jako samozřejmost.Je to obdoba prvního ročníku FOR FISHING 2010.Místo toho aby byli lidi rádi za to,že se něco děje,tak mají spoustu kecu co je špatně a tuto akci berou jako samozřejmost.

Čtvrtek 11. února 2010 ve 23:34® osprey
osprey

chosebaits> Mě nejvíc šokovalo, že za týden pobytu ve Švédsku jsem na petku nenarazil. A to jsem nachodil kolem vody zatraceně dost kilometrů. A pak jsem viděl, jak i ten nejdrsnější náctiletej týpek poctivě cpe roztříděný odpad do kontejneru…

Tohle nedoženem.

Čtvrtek 11. února 2010 ve 23:28® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Něco připlave po vodě,ale spoustu bordelu tam udělají návštěvníci přehrady.Jinak,to co připlave se nějak do té vody muselo dostat!!! Ještě jsem u žádne petky nenašel nožičky,tudíš jí do té vody musel dostat člověk a hlavně z petky pije pouze člověk.

Čtvrtek 11. února 2010 ve 23:24® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Nemohu ti nic poslat,toto co jsem sem dal jsou věci veřejné a veřejně dostupné.Ten zákaz tu platí už hodně dlouho,ale zatím se toleroval.Jelikož to lidem(rybářum) nestačí říst normálně,tak se hold přitvrdilo.Každý si tu dělá ze všeho holubník a pak se všichni diví.Na ryby nejezdíš určitě sám a tak ti k vodě muže někdo pomoct a nebo zajedeš k vodě,tam vyndáš věci a odjedeš mimo zátopovou oblast.Při lovu ryb nemusí mít člověk auto za prdelí,nebo nemam pravdu???

Čtvrtek 11. února 2010 ve 23:17® ladamaj
ladamaj

chosebaits>jinak ten bordel je splavován po vodě neboď když se jim nechce na kadaňském stupni to odklidit tak to pustí do přehrady:-|

Čtvrtek 11. února 2010 ve 23:11® ladamaj
ladamaj

chosebaits>neboj vím co mohu sem člověk s dost utajenou minulostí nebudu rozvádět 1člen RS mne nechal prověřit no asi se něco o mé osobě od policie vyneslo ale to je mě fuk.Jenom sem zvědav jak vše uhlídaj když to dosud nedokázali.Nechra­nice znám jak své nohy a co se děje třeba na pozemku policije pod oazou raději nerozvádím tam se porušuje snad vše a nechtěj vydět co se vše dá natáčet.Sem bývalí RS rovněž a když to dneska vydím tak se hrozím.Tohle myslíš že je řešení víš dobře kde je zátopová oblast takže pojedu na invalidním vozíku potáhnu vercajk nevím kde jsou místa vyznačena zatím sem tam nebyl ale i 500m neujedeš.Něco podobného bylo na Kyjicích a dopadlo to nakonec tak že mám klíče od závor i od zaječic osobně jsem proto stanovoval předpisy a přesto že sem natom dost blbě tak jsem dostal zelenou tvrdé postihy pro všechny kteří mají to to povolení včetně mě.Takže na každého stejnej metr.Těch invalidů není tolik kteří pro svůj hendicep nemaj jinou možnost se k vodě dostat ale né že budu stát 5m od vody.Pošli mě odkaz kdo to vymyslel co tím sleduje a hlavně kontakt je to z mé strany nehumální a 100% nesmyslné.

Čtvrtek 11. února 2010 ve 22:36® mira.ll
mira.ll

PepikJosef>Ahoj. Já můžu až 27.,dřív to nende :-(( . Snad led vydrží…

Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 21:39:49 uživatelem mira.ll.
Čtvrtek 11. února 2010 ve 22:31® Libor
Libor

Sander> ještě mám v garáži flašku od jaru z váší vody :-)

Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:43® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Nevím co ti mam k tomuto napsat.Zákaz platí pro všechny a tím to je uzavřené.To že si nemocen je smutné,ale zátopová oblast platí pro všechny bez rozdílu.Jinak na téma ohledně sempry????Ptal jsem se na okolnosti toho problému všude kde jsem mohl (známí jak u RS tak i u policie)a nevím co ti na to říct.Nikdo tě z policie neměl duvod prověřovat,to je tvoje doměnka,jen tě prostě kontrolovaly u vody jako každou osobu této republiky.Nechápu jednu věc,už pár let tu píšeš,jak a kdo udělali něco špatně,ale o tom proč si byl vystěhován ze sempry tu raději nepíšeš nic.Proč????? Pár let tu píšeš,kdo co udělal špatně a že podáš trestní oznámení a že máš k tomu fota a nic se stále neděje.Prosím,dokud nebudeš mít vše podané,nejmenuj nikoho,nebo by se to mohlo otočit proti tobě a mohl by někdo podat trestní oznámení na tebe pro pomluvu a poškozování.Nic ve zlém,ber to jako přátelskou radu,já jen aby jsi nebyl pak špatnej ty.