Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:40® PepikJosef
-
mira.ll> Mirku ahoj všem ,siveni jsou nasazeni a jsou to krasavci .
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 20:49:40 administrátorem regulus.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:21® ladamaj
-
chosebaits>čekal jsem mnohem větší odezvu či radu vím že nejsem jediný mám spoustu materiálu ohledně sempry včetně foto dokumentace vše se objeví na veřejnosti proč lítá v tom RS-Kadaň,policije a městský úřad Kadaň to se určitě nikomu líbit nebude.Jak se ktomu staví Severočeský rybářský svaz nemluvě.Já o tom psát nebudu nato mám jiné páky,dodám všechna jednání a foto pak se o to bude aspoň někdo zajímat a začnou padat hlavy.Jelikož se nejedná o jednotlivce.Strach nemám mám právníků dost a přímo od poslance Otakara Motejla.Nikdy jsem nic neporušil a bude za mnou stát i moje organizace.Už se těším na setkání RS i Policie hlavně Kadaňské.Bude sranda až mě budou chtít zadržet mají mne prověřeného od hlavy až k patě nejsem jen tak někdo ale pokud to nepude rozumě tak opak akorát zvednu telefon nic víc
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:15® chosebaits
-
spike> a co teď
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:11® spike
-
chosebaits> oprava, už to jede díky
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 20:12:16 uživatelem spike. - Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:06® Sander
-
chosebaits > děkuji.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:02® chosebaits
-
spike> Máš to???
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:44® chosebaits
-
spike> nejde to,je to dlouhé,pošlu ti to
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:33® chosebaits
-
spike> já to dám sem,bude to celí článek.Chvilku vydrž.Nikomu reklamu nedělám a pokud ano,ať to klidně někdo smaže.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:26® chosebaits
-
Další,nejde
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 19:31:39 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:24® spike
-
chosebaits> pošli mě to taky na e-mail mám ho v profilu. Dík
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:23® spike
-
chosebaits> tak to je moc i na mě
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:22® chosebaits
-
spike> Takto si to představuješ?
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 19:25:39 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:21® chosebaits
-
Sander> máš to tam.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:20® spike
-
Sander> bordel u vody mě štve. Není pěkný pohled u vody v přírodě hledět na horu petlahví a jiného.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:16® Sander
-
chosebaits > pošli mi ho prosím na mejl. Zítra ho v práci přelouskám.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:15® Sander
-
osprey > ty a víš že jsem si ani nevšiml?
Prý je zdravý si řádně zanadávat.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:14® chosebaits
-
Sander> Jo jo,je to hruza.Za dva roky akce se sebralo asi 8,5 tuny odpadu,což není zrovna málo.Chování některýh rybářu a chatařu při uklidu bylo opravdu luxusní,možná si četl článek v rybářství.Pokud ne,mohu ho sem dát.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:07® osprey
-
Sander> A to sis nevšiml, jak já, v rozporu se zdejším kultivovaným vystupováním, u vody strašně nadávám?
Jenže napsat slovo kurva, to je pět písmenek navíc. Z huby to jde samo
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:06® Sander
-
chosebaits > už jsem sem nedávno psal, jak mě ten bordel sere. Z mých kamarádů rybářů to o mě každý ví, zpočátku mi někteří nadávali že je buzeruju, když jsem je nechtěl vzít do auta dokud neseberou ten igeliťák, ale myslím že sami pochopili o co gou a dnes to vidí myslím stejně.
S těmi zákazy se dostáváme opět na začátek – kvůli bordelářům to odserou slušní lidé, kteří třeba mají omezenou pohyblivost a tímpádem omezené množství lovných míst. S tím se ale musíme smířit. Mně takové zákazy nevadí, ba naopak, jsem rád že tam jsou. U vody je větší klid.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 19:53® chosebaits
-
Sander> taky v pohodě,neměl jsem v hledáčku ani jednoho z jmenovanýh.Mě prostě točí ty keci jak jsou všichni svatí a nikdo nic špatnýho nedělá a skutek je jiný,bouhžel.Toto je od rybářu na Nechranicíh,s autem to k vodě dovezou ale spět to neodvezou a pak se nedivme zákazum.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 19:45® Sander
-
chosebaits > v pořádku, na tohle já také nemám co napsat. Nikdy jsem se nezajímal o jména typu Kuba Vágner a spol. Jediný, kterého asi dvakrát do týdne vidím v televizi je Ruda Hrušínský a přijde mi fajn.
Toť vše z celé české elity
- Čtvrtek 11. února 2010 v 19:32® chosebaits
-
Sander>Nevim,co ti na to napsat.Písnu jen toto,já už mám otevřené oči a vidím to tak jak píšu,není to fikce ani nejsem pod vlivem alkoholu a jiného svinstva.Neříkám,že každý loví chyť a pust. Říkám,kdo se k tomuto hlásí a pak skutek je jiný.Já se bavím o zvučnýh jméneh z rybářskýho světa (českého) a né o zvučnýh jméneh z netu,až tedy na vyjímky které jsem občas zavítaj.A už vubec jsem nebudu tahat lidi co pro někoho chytaj a jsou pro uspěch udělat skoro všechno.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 19:19® Sander
-
chosebaits > takhle bych to asi neškatulkoval. Říci že každý loví Chyť a pusť, byť jsi to samozřejmě myslel v nadsázce, nelze. O tom že se ryby odnášejí od vody ve velkém se přece obecně ví, to není nic tajného, a nemusí to dokazovat jen statistiky z úlovkových lístků. Stejnětak je to s tím bordelem u vody. Je také důležité si uvědomit, jak mizivé množství rybářské populace se nějakým způsobem projevuje na netu. Z tohoto procenta nelze dělat žádné závěry.
S těmi zvučnými jmény je to také možná jinak. Některá ta zvučná jména jsem dříve znal jen z internetu, pokud později došlo k osobnímu seznámení, charakter osobnosti odpovídal zdejšímu projevu. Osobně neznám nikoho, kdo by zde svůj zvučný nick používal jako zástěrku toho, že je to dobytek.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:54® chosebaits
-
Sander> Já to beru.Já jsem tam nic neprovedl,ba naopak tam třetím rokem organizuju uklid břehu od odpadku.Za par blbcu to odskáčou všichni,ale ono těch pár blbcu je opravdu hodně. Já vím.....všichni trvděj jak po sobě uklízí a je tam bordel jako kráva(to neplatí jen o Nechranicíh).Všichni chytaj chyť a pust,ale ryby stále ubívají a nebo se pouštěj tokový jako v právě běžícím tématu Rybyření na Orlické přehradě.Všichni pouštěj velké kapry,nikdo je nezabíjí a nepřeváží,ale K-70 musela vzniknout,nebo by naše vody byli zachvíli prázdné.Tak už mi řekněte kde je pravda.Devadesát procent lidí zde na netu si hraje na slušňáky a pak se ukáže,jaký jsou to prasata.Doba je taková,že dobrý rybář na netu se pozná podle dobrýh plku a neskutečnýh chytráckýh kecu a fotek a mimo net podle toho s kým se kamarádí,čím zvučnější jméno,tím lepší.Pak se to dožene drahou výbavou a je ze mě vážený pan rybář.Díky těmto lidem se mi pomalu a jistě rybařina začíná hnusit a proto tyto zákazy jen a jen schvaluji.Když jsou lidi hovada a nejde to podobrym,tak přiostříme.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:11® Sander
-
chosebaits > to máš sice pravdu, ale je třeba si uvědomit, že kdyby si nedovezl každý prdel až k vodě, zákaz by nebyl potřeba.
Takhle je to ale všude. Slušnej člověk se sveze s blbem, kvůli kterému problém vznikl. Jako čerstvý příklad dmůžu uvést naši firmu – nějakej dement či víc jemu podobných během pár týdnů rozkradli materiál za 15 000 000Kč. Vzniklo z toho počátkem tohoto měsíce opatření omezující chod veškerého pohybu aut a kamionů uvnitř firmy, takže spousta zbytečného papírování, spousta dlouhých namátkových kontrol, ale hlavně – spousta promrhaného času při styku s externími zákazníky. Čekám kdy se na nás kvůli tomu vykašlou a půjdou ke konkurenci, která má sice větší ceny, ale v přepočtu na čas, co u nás zákazníci stráví, je to dráž nevyjde.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:52® chosebaits
-
ladamaj> To ti říct nemohu,zákaz platí pro všechny stejně a trestáni budou taky všichni stejně.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:32® ladamaj
-
chosebaits>můžeš mě říct jak se dostanu jako vozíčkář k vodě.Takže se budu muset opět dohadovat nebo doprošovat nějakého povolení je to normální a etické.Vše zavyní zdraví lidé a neukáznění rybáři.Kdyby fugovala RS tak jak má tak ktomu bordelu nikdy nedojde.Vím jak to fugovalo pod semprou a když přišla RS z Kadaně tak to byl samí kamarád toho Ústeckého pitláckého šmejda sám jsem tam měl pronajatý pozemek a když jsem o problému jednal tak RS šla proti mě o tomto ví i P.Vošický ze životního který pak zasáhnul.To to jsem udělal i přesto že jsem si byl vědom že o pozemek přijdu není asi co dodat.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:18® spike
-
Jak.novi> já jsem dostal tip na značku Colmic, ale jelikož je u nás nemají, tak kupuju Kamatsu
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:13® Jak.novi
-
spike> Ale fakt ty ownery jsou dobrý, ovšem v menší velikosti, než ty sumcové.
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 16:13:42 uživatelem Jak.novi.Ty kupuju asi nejčastěji.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:09® Jak.novi
-
spike> Sumcový Ownery na ploťky jako dělaný
Ale fakt, je to různý.