Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 19. ledna 2010 v 18:38® petrcech
petrcech

Odpověď na příspěvek- Neděle 17. ledna ve 20:36® osprey Chtěl jsem ho na prut do 60g, na větší woblery. Máte nějaký jiný typ navijáku na větší woblery? Sethy mi radil: http://www.sportcarp.cz/…4000-fa.aspx Tak zdřejmě půjdu do něho.

Úterý 19. ledna 2010 v 15:46® Mary
Mary

Frk> je pravda že tu moc často nereaguješ, to také vypadá, že by tě mohl živit ÚP. Mne to čeká příští měsíc.

Úterý 19. ledna 2010 v 11:30® sus1

Frk> Asi jo.:-)

Úterý 19. ledna 2010 v 9:01® Frk
Frk

Sander/ Opravdu nic proti tobě, ale občas si všímám, že nevíš. O rybě to ale vůbec není :-)

Úterý 19. ledna 2010 v 7:24® Sander
Sander

Frk > povídej, kde jsem byl? Nějak mi tu tvou podivnou filozofii tak brzo po budíčku hlava nebere.

Napsal jsem něco co jsem neměl? Prozradil kde stojí štika? Vážně nevím.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 23:13® Frk
Frk

sus/ i v dnešní době to může jít. Ikdyž, takových míst je jako šafránu…

Pondělí 18. ledna 2010 ve 23:11® Frk
Frk

Sander/ Promiň, víš, kde si byl? Jsou i tací, kteří tudy jezdí často. Nechci tím zmenšovat tvůj zápal, to v žádném případě. Okénko ano, ale do duše.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 23:10® osprey
osprey

fishing USA> To je v háji. Kraj, kde štiky skoro nikdo nechytá a jsou jich tam tři druhy…

Vydržte tam s Jitkou bydlet 5 let, já tam snad budu muset dojet. :-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 23:01® fishing USA

osprey> no prave ta mrnavka,to je ta o ktere jsem psal :-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:57® osprey
osprey

fishing USA> No v USA by měly žít 4 štiky. Muskie, Northern pike – to je ta naše, štika černá (tuším) a pak nějaká mrňavka.

Mě se hrozně líbila ta černá. Má takový zajímavý tmavý vzor.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:53® fishing USA

osprey> zajimave bylo,kdyz jsme byli koupit par malickosti na ryby,Jitka se ptala na velke twistry,nabidli ji neco kolem 10cm,vetsi nemeli.Kdyz rekla,ze jsou male,tak ji prodavac rekl,ze stiky tady nikdo nechyta :-) Docela rad bych chytil pickerell,nevim,ja­ky to ma cesky nazev,je to vlastne takova mala sestrenka stiky a tak bych ji rad videl nazivo,pry je jich tady pomerne dost.Samozdrejme,ze nas nejvic zajimaji musky,udajne je jich tady vic nez stik,jsem na to sam zvedavy :-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:43® osprey
osprey

fishing USA> To zarybnění zní lákavě, i když vím, že tam ty fišle nestojí nahusto a neperou se o to, kdo je zrovna lapí…

Ale co vím, Amíci mají tendenci být leniví, takže by se tam pro mě nějaký kousek zastrčeného místečka našel.

No každopádně až chytíš nějakou tu muskie, tak nám ji sem dej. Budeš mít sice na svědomí pár poslintaných klávesnic, ale uděláš radost spoustě lidí:-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:36® sus1

Frk> Howno co na práci a vrtulu v análu???Tak si to asi chtěl říct,vid???:-))

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:31® Sander
Sander

Frk > jel jsem tudy pracovně, nebyl bych to já, abych se nekoukl na řeku, aspoň z okýnka.

Tento příspěvek byl editován 18.1.2010 21:35:01 uživatelem Sander.
Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:28® fishing USA

osprey> vody je tady kolem docela dost.Jedna asi velikosti Vltavy a nekolik pstruhovek.V okoli je ale dost jezer a ty jsou pro nas lakavejsi.Z ryb samozdrejme nekolik druhu bassu,sumci,sti­ky,muskalungy,sa­mozdrejme pstruzi a vsudypritomnej kapr a rada dalsich.Na te rece neumim chytat,zatim to tady poznavame,tak snad se nejaky ulovek casem podari :-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:21® Frk
Frk

sander/ moc často zde nereaguji,,ale s s tou Chuchlí,zálovy,ki­lomertry a časem..... Buď nemáš co na práci nebo máš vrtulvík a nebo.....

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:11® osprey
osprey

fishing USA> A pěknou řeku tam máte? A pokud ano, co tam plave – salmonidi, bassové, kudly?

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:08® fishing USA

osprey> Miro,je pravda,ze kolem nas to docela sypalo.Ted jsme v Pensilvanii a kupodivu je to tady temer bez snehu.Co napadalo,behem tydne temer roztalo.Byly tady docela silne mrazy,ale ted uz treti den je jak na jare,nebyt zamrzlych vod,clovek by nerekl,ze je leden.Jsme v horach,tedy jestli se tomu da tak rikat,spis takove sumavske kopce.Vsude kolem sjezdovky,ktere musi zasnezovat.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:02® osprey
osprey

fishing USA> Bez sněhu říkáš?

Když ta vaše zemička je kapku rozlehlejší. Takže teoreticky jsi někde mezi Floridou a Michiganem a je otázka, jaký máte počas. Kolega MP-E65mm (viz fotootázka) teď fotil na Floridě ibise a věřím, že někde na severu pro změnu mastí trapeři ve srubu karty s bigfootem a nechce se jim v tom mrazu ani ven:-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:02® skwor
skwor

spike> Já jednou. Není to můj šálek čaje.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:59® spike
spike

skwor> já dírkování ještě nezkoušel:)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:58® skwor
skwor

fishing USA> Já dírkám taky nepropadl. Kluci loni jezdili do Družce, ale nějak jsem na to neměl náladu.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:54® fishing USA

skwor> ahoj,ja na chytani pod ledem nejsem,zimu moc nemusim.Nastesti tady ted nemrzne a tak jestli tohle pocasi chvilku vydrzi,pujdu vyvetrat vlacak.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:52® sus1

osprey> Správně,když spát ,tak pěkně do regálu.:-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:51® fishing USA

osprey> tak teple posteli take davam jednoznacne prednost :-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:51® skwor
skwor

fishing USA> Iglů je varianta v tomhle počasí přijatelná, ale na dírkách chytat nesmíme :-D Jinak zdravím :-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:49® fishing USA

spike> kdyz ctu,co tam mate snehu,tak proc ne? :-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:49® osprey
osprey

fishing USA> Kdepak, na to mě neužije. Jsem línej. Poslední dobou je ze mě kancelářská krysa. Dá mi to práci, abych sám sebe vyhnal ven… A těším se do postele.

To by se nám museli vrátit na Otavu lososi nebo brát metroví mníci. Z toho, co se aktuálně nabízí, mě nic nemotivuje, abych se vzdal teplého pelechu.

Ale v létě spacák vyvětrám.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:46® spike
spike

fishing USA> zkus si postavit iglů při dírkování:-D

Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:44® fishing USA

osprey> bivak se u nekterych vod nesmi stavet,ale co iglu? :-)

Tento příspěvek byl editován 18.1.2010 20:45:01 uživatelem fishing USA.