Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 17. ledna 2010 v 18:46® fishing USA

petrcech> bohuzel,ja to nemohu posoudit.Podle recenzi nekterych lidi ale ano.Moje zkusenost je nulova.

Neděle 17. ledna 2010 v 18:45® spike
spike

Sander> doufám že to nebude tak zlé. Do března bych to netipoval.

Neděle 17. ledna 2010 v 18:40® Sander
Sander

Libor > vypadá to fakt jedle.

Brou chuť.

Já budu mít brzy kančí, bratr hlásil tři kusy ze včerejška.

Neděle 17. ledna 2010 v 18:37® Sander
Sander

spike > což mi zbejvá, ten sráč tu bude ještě v březnu, žádné oteplení se neplánuje. Fakt pojeb ty zimy.

Neděle 17. ledna 2010 v 18:33® spike
spike

Sander: se divím, že jsi vůbec vytáhl paty z domu když je u vás ještě sníh:-D

Neděle 17. ledna 2010 v 18:33® lubo OV
lubo OV

osprey> omyl. Na kritiku pragocentrismu jsme největší odborníci my Moraváci :-)

Neděle 17. ledna 2010 v 18:27® Libor
Libor

Buřty z lesa jsou buřty z lesa, ale buřty v pivu jsou taky fajn.

Zájemcům pošlu po DHL výměnou 1buřt za 1 wobller Rapala.

Složení: buřty z Globusu, cibule, křivoklátské houby, kečup, feferonky od babičky ze skleníku – vše prolité pivem.

Jdu to hodit do trouby.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30413.jpg
Neděle 17. ledna 2010 v 17:30® Robur
Robur

Regule, ty ten fotb. svaz fakt nemáš rád. Dobře si vzpomínám, že před cestouna Euro tuším v Anglii, jsem dostali dárek v podobě Egypta, prohráli tuším 0:1 a od 70 minuty se fandilo Egyptu. Předcházel pak ještě někdy Finsko a naposled to bylo něco jako Kypr. Fakt netuším. Prostě takové cmrndy za odměnu, která je vlastně výsměchem.

Neděle 17. ledna 2010 v 17:11® Char
Char

Týýjo jsem myslel že někdo hází lopatou sníh ze střechy a ono to padá z nebe, vločky jak tenisáky.

Neděle 17. ledna 2010 v 17:07® petrcech
petrcech

fishing USA> Děkuji, je škoda že se v USA už vůbec nevyrábí.

osprey: Je hodně velký rozdíl v kvalitě mezi tím z číny a USA?

Neděle 17. ledna 2010 v 17:06® cercer
cercer

Libor> ..a tos neviděl,co je tady!!

Neděle 17. ledna 2010 v 16:56® Libor
Libor

Týý-jo, tady se to zase z tý oblohy sype. To nám sem ku Praze zase nahnali Jihočeši a Moraváci..

Neděle 17. ledna 2010 v 15:00® osprey
osprey

regulus> Pragocentrismus v naší zemi neexistuje. To je jen pomluva, kterou šíříme my Jihočeši:-))

Neděle 17. ledna 2010 ve 14:54® regulus
regulus

kubas> to není jenom Onderka, jak už jsem psal je to minimálně 30 let zpět co nikdo z městských zastupitelů pro sport (nejen fotbal a hokej) vůbec nic nedělá, furt jsou nějaký objektivní příčiny. Troufám si tvrdit, že Brno absolutně vede v tom, jak nechalo zchátrat svoje sportovní areály viz. plaveckej stadion a to nejen v ČR, ale nejspíš i v celý Evropě.

Mimochodem nad některejma informacema co jsou v současnosti na netu se musím lehce pousmát ať už je to v souvislosti s kterýmkoliv ze stadionů.
Kdysi vycházel sportovní časopis Stadion, byl tam kdysi v sedmdesátých letech rozsáhlý článek o fotbalovém stadionu za Lužánkami. Podle toho článku, byla původní kapacita stadionu po přístavbě horní tribuny 65 tisíc lidí, později byla ze statických důvodů snížena na 50 tisíc diváků. V roce 1978 při zápase s Duklou byla oficiální návštěva dle tehdejších novin tuším 45 nebo 50 tisíc platících diváků, stadion byl ale totálně naprásknutej, tolik lidí tam nikdy před tím ani potom nebylo. Skutečná návštěva byla někde mezi 60–65 tisíci diváků, tehdy to chodilo tak, že část peněz za vstupné se odvádělo ČSTV, tak je nasnadě, že tehdejší vedení udělalo patrně „malou dom“ hlavně z toho důvodu, že ČSTV v tehdejších dobách protěžovalo pražské a vojenské kluby a na ostatní toho moc nezbývalo. Další věcí je to, že se chodilo přes plot, někoho protáhl známej a vzhledem k tomu, že zápas byl totálně vyprodanej, tak bych řekl, že tam možná i 5 tisíc lidí bylo tímto způsobem.
Rondo jako takový je taky kapitola sama pro sebe. Bydlel jsem 200m od něj a pamatuju si to od prvního kopnutí do země. Tam kde je krasobruslařská hala byla nevydlážděná ulice, stály tam rodinný domy (no vony to byly spíš ruiny), stejně jako naproti toho dnešního miniparkoviště na Křídlovické. Půlka placu byla pole, uprostřed byla vyschlá studna, říkali jsme tomu jako děcka zeleňák. Výstavba probíhala tak, že to celý shrnuli, pak se nic nedělo asi 2 roky, pak tam navozili tu ocelovou konstrukci z čeho je střecha (ležela tam roky v bahně a rezla), pak udělali chladící věže a venkovní hřiště, kde trénovali žáci a dorost (taky to bylo kluziště pro veřejnost a tak to bylo dobře 5 let), kromě toho, že se postavila krasobruslařská hala se tam s vlastní halou Rondo nedělo vůbec nic.

Je ještě jedna věc, která svědčí o tom jak to u nás se sportem je (kde je chyba netuším). Pokud si pamatuju, tak v Brně se nikdy nehrálo žádný utkání naší fotbalový reprezentace, byť byl stadion za Lužánkami největší fotbalovej stadion v Československu a chodilo tam naprosto nejvíc diváků, s hokejem to bylo to samý, zimák patřil v dřívějších dobách k největším hokejovejm stadionům, větší byla tuším jen Sparta. Jedinej mezinárodní hokejovej zápas se hrál v Rondu tak z hruba před 10, možná i více lety, byl to nějakej přátelák s Kanadou a Rondo bylo vyprodaný, tehdy tam pustili 6600 lidí (údajně to byla tehdejší max. kapacita).

Neděle 17. ledna 2010 ve 13:49® fishing USA

petrcech> tyto navijaky uz se opravdu ve statech nevyrabi a je pomerne tezke tento original sehnat.Amici si jich dost ceni a cena pouziteho,casto prevysuje puvodni cenu noveho.Bohuzel ani istni prodejci casto nevi,ze uz je to vyroba z Asie a tvrdi,ze pouze krabice je dovoz z Ciny :-) Je tam nekolik poznavacich znaku.Jen na samotne krabici je u puvodnich americka vlajka a na navijaku jsou take nejake malickosti,kter u tech vyrabenych v Cine nejsou.

Neděle 17. ledna 2010 ve 13:18® cercer
cercer

Robur> zřejmě dobrý architekt..

Neděle 17. ledna 2010 ve 13:03® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

regulus> Díky. :-)

Neděle 17. ledna 2010 v 9:44® Robur
Robur

ještě bych pdotkl, že nám zrekonstuovali Královopolskou, a to tak záhadným způsobem, že stožáry osvětlení umístěne mezi diváka a hrací plochu znevýhodní výhled 25% kapacity stadionu. Pochopím, že se něco nemusí podařit, ale toto je něco tak strašného, že ani neznám tak sprosté slovo, abych to mohl vystížně popsat.

Neděle 17. ledna 2010 v 9:40® kubas
kubas

regulus> krásně napsaný, bohužel je to pravda. Ale teď snad Rondo po rekonstrukci bude vypadat taky k světu, ale Lužánky jsou Lužánky. No vystyhuje to celkem odpověď Slibotechny s.r.o.(Onderka), který na otázku, proč se nepostaví za Lužánkama novej hokejovej stadión, odpověděl, že by se tam stadión nevešel :-) . Byť tam docela velkej stál, tak by se tam zkrátka nevešel a bylo by tam málo parkovacích míst, kterých je mimochodem u Ronda plno cca asi 10. Njn prej se tam mají stavět nějaký moderní byty nebo co, to by byl fakt výsměch brněnskýmu sportu, jak už to tak posledních pár desítek stejně je :-((

Neděle 17. ledna 2010 ve 3:32® regulus
regulus

zlomiljsemprut> odpovím ti za Kubase. My tady máme takový zvláštní radní, pokud bych to měl pojmenovat jedním slovem bude to nepěkné, je to na 4 písmena a bylo by to s přívlastkem jak vrata a tudíž by tento příspěvek byl vulgární. Vůbec tím nemyslím jen ty současný nebo předešlý, ale všechny za posledních asi 30 let co vzpomínám. Voni se nám tady ti političtí kreténi snad líhnou. :-((

Původně jsme tu měli zimní stadión pro 10600 diváků, ten město ze záhadných důvodů prodalo nějakýmu komediantovi, pak to chátralo, pak probíhaly nějaký soudy a nakonec tu ruinu město koupilo zpět aby ji mohlo samozřejmě taky za peníze daňových poplatníků zbourat a co sem zaslechl bude tam snad něco jinýho než zimní stadion, ale to je ještě v nějakejch jednáních nebo se neví. Naprosto stejný to je s fotbalem, se stadionem se roky nic nedělalo, ještě v tom hrál roli Hrstka (to raděj rozebírat nebudu, je sice fakt, že to asi posral, ale bylo mu k tomu dopomoženo, kdo trochu ví jakej partner byl tehdy Unistav si lecos domyslí) a až jim to začalo padat na hlavu, tak Flintu (1FC Brno) přestěhovali na někdejší druholigovej stadion bývalé Královopolské.
Pamatuju doby, kdy na hokej byl skoro vyprodanej stadion (dnes už je to chvála bohu zase) a na fotbale přišlo na tehdejší Zbrojovku tolik lidí co na celej zbytek ligy, 30tisíc bylo běžný, dvacet když bylo mizerný počasí a zima a když byl nějakej atraktivní zápas, tak tam bylo i přes 40 tisíc lidí. Už za komančů se všude stavělo a opravovalo, modernizovalo, jen v Brně ho.no. Totéž v bledě modrým pokračovalo i v devadesátých letech až do dneška. Já za celou tu dobu nepochopil proč. Jen si zadej do googlu „Stadion za Lužánkami“ a pročti si ty sliby jen za posledních pár let. Pardubice, město víc jak 3× menší si dokázaly sehnat a prosadit prachy na rekonstrukci zimního stadionu (svýho času byl nejmodernější v republice) a ti naši blbci nic. Přitom návštěvnost by tu byla jak u fotbalu, tak u hokeje nadstandartní, to se rovná atraktivnost reklamních ploch, víc penízů za reklamu, peníze za vstupné taky nejsou zanedbatelná položka.
Na otázku, proč se různý něcoarény staví všude jinde než v Brně, ti odpovědět nedokážu.

Jinak Rondo má po tý rychlorekonstrukci kapacitu myslím 7200 (původní byla tuším 6600 nebo tam víc nepouštěli), se starým zimákem se to prostorově nedá srovnat.
Pokud se chceš mrknout na bejvalel zimák, tak je něco tady http://www.luzankyzs.wz.cz/
Možná se třeba aspoň ten fotbal dočká http://www.4stav.cz/…idaci_4c2733 , ale tak růžově to zase nevidím, už se zase rok mlčí …=-|

Sobota 16. ledna 2010 ve 23:34® osprey
osprey

petrcech> Slammery se dělaly v USA, ne v Japonsku. Tohle spíš bude novější verze. Nedávno se ho pro známého pokoušel sehat kolega přímo z USA. Ani tam nebylo snadné sehnat USA verzi. Myslím, že nakonec nesehnal požadovanou velikost a místo 360 koupil jen 260. Ostatně můžeme se ho zeptat. Před chvilkou byl v Přívlači.

Sobota 16. ledna 2010 ve 23:29® petrcech
petrcech

Chtěl bych se zeptat, našel jsem naviják penn slammer, který vypadá jinak než ostatní, a zajímalo by mě, jestli to není ještě ten vyráběný v japonsku, přikládám odkaz. http://www.topfishing.eu/…mer-360.html

Tento příspěvek byl editován 16.1.2010 22:29:52 uživatelem petrcech.
Sobota 16. ledna 2010 ve 22:54® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

kubas> Kolik je vůbec kapacita na stadiónu? U vás měli postavit Sazka arenu a ne v Práglu, jelikož jim tam chodí sotva 3 litry lidí. No, já se chtěl jenom poptat vás Brňáků, jak to na Kometě chodí, ať vím pokud se tam vydám. Zatím to neplánuju, jelikož je to z Frýdku docela štreka.

PS: Je pravda, že na baráž byl takový zájem o místa. Já slyšel, že lupeny chtělo tisíce lidí. To je ale základna fanoušků. :-D

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:33® kubas
kubas

musel bys ale přijít před třetí hodinou na stadec, lupeny se prodají za chvilu, kord v neděli, navíc jsou všichni natěšení na Hubáčka, takže to bude těžký, ale nějaký šance tam jsou :-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:30® kubas
kubas

zlomiljsemprut> kup si lupen do sektoru hostů „ropáci“ na zítra ani nenaplnili bus, tam bude volno.

Tento příspěvek byl editován 16.1.2010 21:30:51 uživatelem kubas.
Sobota 16. ledna 2010 ve 21:50® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Robur> To zní slibně.

Sobota 16. ledna 2010 ve 21:48® Robur
Robur

tak si kup lupeň do sektoru hostů, to bude jednodušší, stjeně je to vedle kotle domácích, rachot bude z 1. ruky

Sobota 16. ledna 2010 ve 21:46® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Robur> Já hokej můžu. Jsem fanda Vsetína. Jen jsem si chtěl udělat výjezd na extraligový stánek, kde je pořádný rachot, když nás z té extraligy vystrnadili, ale když nejsou lístky, tak nic.

Tento příspěvek byl editován 16.1.2010 20:47:17 uživatelem zlomiljsemprut.
Sobota 16. ledna 2010 ve 21:31® regulus
regulus

osprey> kdyby byl prosinec, tak bych s vláčákem možná šel (pochopitelně ne na P), ale plavačka by mě v takový kose mohla vohrát i když vím, že bych ryby téměř určitě nachytal. Ale jak píšeš, není to vono ani pro nás ani pro ryby … :-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 21:27® osprey
osprey

regulus> A porybného – potkals? :-))

Ne, ono je to teď jedno. Ryba se chytit dá, ale není to nic zdravého pro člověka ani pro tu němou tvář. Nic bych nepřeháněl. Udělal jsi dobře.