Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. ledna 2010 ve 20:21® spike
spike

Sander> co naděláš chybami se člověk učí

Úterý 12. ledna 2010 ve 20:16® Sander
Sander

Robur > nerejpej, já doufal že si toho nikdo nevšimne, když vypršel Edit :-)

Úterý 12. ledna 2010 ve 20:12® osprey
osprey

spike> Za dvacet let u vody ho sem tam poznáš. Ale ani pak není jasné, že zrovna uspěješ. Jsou to jen ryby a lidí je moc.

Pamatuju se, jak jsem jednou s naprostou vírou odpoledne jel a nic nechytil a nakonec jsem se tam s někým bavil a on mi líčil, jaký tam byl dopoledne masakr (vzali všechno). Jenže dopoledne jsem byl v práci.

Úterý 12. ledna 2010 ve 20:07® spike
spike

osprey> to jo teda:)

By mě zajímalo jak ten den poznám:) Letos budu rád když štiku a candáta na přívlač chytím.

Úterý 12. ledna 2010 ve 20:00® osprey
osprey

spike: Tu štiku chytil napoprvé. Ale byla to speciální doba. Já nemohl, tak jsem poslal jeho. Vláčel poprvé a dostal 70cm, 64 cm a candáta 43 cm.

Vím, že jsi četl Jednou přijde ten den. To byl právě ten den.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 19:00:22 uživatelem osprey.
Úterý 12. ledna 2010 v 19:55® adam
adam

no jo protoze tady u mne to vypadalo tak,ze jsem to neodeslal a cele se to stratilo,tak jsem musel psat znova a takhle to dopadlo…ale uz je to v pohode to jsem rad…mame mobilni internet od Orange- NEBRAT!!!!

Úterý 12. ledna 2010 v 19:52® spike
spike

adam> už jsem si začínal myslet že ano.

V každém příspěvku text vypadal jinak:)

Úterý 12. ledna 2010 v 19:46® adam
adam

diky bylo to rychli…snad ste si nemysleli ze jsem to udelal schvalne:-D tohle je ta stara nitra…kdysi tady byla reka ted je mrtva a vtejka do Vahu uplne jinde
sander- hele snih:-D

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30299.jpg
Úterý 12. ledna 2010 v 19:46® spike
spike

osprey> to jo teda:) já jsem měl loňskou sezonu dost vycházek.

Štika to potěší. 4× jít vláčet a chytit takovou krasavici to je o štěstí. To mě se štiky na přívlač vyhybají obloukem a nejsem už jediný co to říká.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:44® Robur
Robur

Sander, Byli býlí jak stěna, Je tzv. oxymóron neboli protimluv. Býlí jakožto plevel spíš inklinuje k tomu býti zelené. Pokud tedy není pod sněhem:-D . Ne že bych někdy nepsal chujoviny. Ale toto mne nadchlo.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 18:45:20 uživatelem Robur.
Úterý 12. ledna 2010 v 19:44® osprey
osprey

spike> 3 roky, ale pěkně to flákal – jestli měl celkově 30 vcházek, tak to by mě fakt překvapilo. Největší ryby měl kapra 6 kg na vlasec 0.12 mm, sumce 71 cm a štiku 70 cm (vláčel asi 4× v životě).

Úterý 12. ledna 2010 v 19:43® spike
spike

Robur> :-D budou jedničky a dvojky:)

Úterý 12. ledna 2010 v 19:41® Sander
Sander

Vidíte jak jste se rozkecali.

Tak já zase jdu.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:40® Robur
Robur

spike, jak to tak vidím, tak začátekm února naskenuješ vysvědčení. Když uvidíme nějaké jedňušky tak na sraz do Brna můžeš:-D .

Úterý 12. ledna 2010 v 19:38® osprey
osprey

adam> Tohle není problém, dělám to automaticky, kdykoli na podobnou věc narazím.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:38® Sander
Sander

spike > dávat při hodině pozor je důležité, vlastně to jediné, co mi něco dávalo, nepsal jsem si ani poznámky, bo nebylo proč, škoda papíru. Když jsem pod lavicí vyhrál v kartách na svačinu, ten den pak byl co se učiva týče celkem plodný.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:38® spike
spike

osprey> aha jak dlouho chytal?

Člověk to musí mít v sobě tzv. instinkt lovce:). U nás v rodině nechytá nikdo. Jen brácha chytal když jsem byl malý a tak jsem začal taky.

Pak ho to přestalo bavit ale mě to nepustilo.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:36® adam
adam

Muj deb.ilni pocitac a ten de.bilni internet co tady mame…sorry jstli to muzete nekdo smazat… nechte tam jen ten prispevek s 3fotkami..dik Osprey? zvladnes to?diky..a sorry jeste jednou sander – snehu O,:-)
bracha zitra prijede tak uvidime co se podari pivo

Úterý 12. ledna 2010 v 19:34® osprey
osprey

spike> Mám dva syny, jeden rybařil chvilku. Chytil i pěkné ryby, ale nebavilo ho to, není lovec.

Oba jsou šílenci do železnice. Jejich PC je plné fotek, simulátorů, 3D modelů atd.

Kdysi byl ten starší někde na exkurzi a ukazovali jim tam soft na řízení železničního uzlu. Synek se zeptal, jestli si to může zkusit a k hrůze přihlížejících s tím začal normálně pracovat, protože si s tím doma hraje.

Ale abych je nepřechválil, dovedou to být i pěkní zmetci a ignoranti. Ale to já vlastně taky…:-)

Úterý 12. ledna 2010 v 19:30® spike
spike

Sander> :-) taky se učím na písemky a snažím se v hodině dávat pozor abych toho co nejvíc pochytil. Ale jen jak dojdu dom tak idu bud na ryby, ven nebo když je jak ted zapnu pc a iduhrát pokr nebo spat:)

Úterý 12. ledna 2010 v 19:28® Sander
Sander

adam > vy tam máte sněhu, no fuj!

Úterý 12. ledna 2010 v 19:26® spike
spike

osprey> taky neumím všechno… ale když to neumím snažím se v tom aspon zdokonalit.

A co taky je rybář po tobě nebo z něj roste další dítě co sedá jen za pc.

Díval jsem se na tv a říkali tam že v dánsku nebo kde moc jsem to neposlouchal zavedli hamburgerovou daň protože je 70%(nebo kolik to říkali) dětí s nadváhou.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 18:27:30 uživatelem spike.
Úterý 12. ledna 2010 v 19:26® Sander
Sander

spike > jak píše osprey – měl jsem dva spolužáky totální dříče, naprosto hltali každé sousto z učitelových úst, procházeli s vyznamenáním, ale za cenu toho, že za celý rok nevyšli z baráku a byli býlí jak stěna. Neměli kamarády, koníčky, žili jen díky knihám. V závěru se ukázalo, že jsou v praxi naprosto nepoužitelní. Jeden střídá zaměstnání jak ponožky, protože ho odevšad vylejou, druhý se jakš takš naučil měnit destičky na CNC stroji…

Úterý 12. ledna 2010 v 19:21® osprey
osprey

spike> Základní chyba je ta, že se učí proto, aby měli známku z písemky. Můj třináctiletý syn si opravuje počítač a dělá modely lokomotiv ve 3D editoru. Jeho známky z prověrek mě moc nezajímají, mě zajímá, co neumí a proč to neumí (a jsou věci, co mu nejdou, třeba jazyky). Ty známky totiž jednou nebudou zajímat vůbec nikoho, ale budou se ho ptát, co dokáže.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:17® spike
spike

Sander>že šrote:-D já se snažím procházet s vyznamenáním.

Právě což oto oni si tahák napíšou ale učitelé jsou na ně tak zaměřeni že ho ani nepoužijů.

Jsem zvedavý kolik jich letos propadne.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:13® Sander
Sander

spike > šrote.

Jak říkám, vše pramení z žákovy lenosti, pokud nejsou schopni si napsat ani tahák, budiž jim bůr ze srdce přán :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 19:13® osprey
osprey

Sander> Já vím, už jsem je vyzkoušel.

spike: Já si na učitele nikdy moc nestěžoval a celkem se snažil – a bylo to málo. Potřeboval bych toho víc – z mnoha oborů od jazyků až po technické věci.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:12® spike
spike

Sander> já už to ovládám učil jsem se aj včera ale jak to tak vidím minimálně půlka třídy dopadne špatňě protože jak je znám i když to ví že se bude psat tak se to nenaučí:)

Úterý 12. ledna 2010 v 19:08® Sander
Sander

spike > učitelé myslím nemají nejmenší zájem někoho zničit, vše pramení z žákovy lenosti :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:59® Sander
Sander

osprey > sis vybral výbornej čas pro začátek, silnice III. třídy úzké jak dálnice Ražice – Sudoměř, to je jak hodit neplavce do bazénu bez nafukovacích křídel :-D

Ba ne, je třeba si zkusit všechno, ať víš do čeho jdeš :-)