Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 23:35® hecht
hecht

osprey> Zahrnu tam raději jenom nás candátodřeváky od Blanice.Takhle už se dělit nemuší, naopak má nahráno na roky dopředu :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 22:27® Jak.novi
Jak.novi

osprey> Taky znám takovýho co si na učitele všechno dovolí, a tak dostal jednou facku a hned si rodiče stěžovali řediteli školy.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 22:02® BigMike

Co je na tom divného? Je to stejné jako s vydrama, kormoránama, norkama, volavkama, strakama, sojkama, káňatama atd. – vše se hájí, nic nemůžeš, přirozeného nepřítele nemají tak co s tím? Navzájem se nesežerou, zbývá jen to trpět a skřípat zubama. Něco takového by si dřív nedovolil ani ten největší magor – pokud by nedostal přes držku už ve škole, byli i rodiče tak realističtí a zkažení „komunistickou“ poslušností a morálkou, že by ho zadupali doma do země! Teď se nosí „demokracie“, ale plete se to s anarchií!!! Kde nejsou odpovídající tresty, smrdí to do budoucna vždy průserem!!! Viz naši „Brazilci“, kteří jsou se všemi těmi sociálními dávkami, byty za hubičku nebo neplacení nájmů a pod.v ČR nejdiskrimino­vanější z celé EU., viz tresty za recidivu, vraždy, znásilnění atd.atd. Pořád čekám pořádnou vlnu TSUNAMI, která to tu spláchne všechno a půjdeme v jiných dimenzích do jiných rozměrů:) Jen se bojím toho, aby to tam nebylo ještě horší – pořád si tady, na rozdíl od třeba Čečny atd. můžeme pískat.))))

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 22:00® osprey
osprey

Sander> A ty mu oficiálně nemůžeš ani vynadat… Kdybys viděl ty různé metodiky, pokyny a podobné věci, nevěděl bys, zda se smát, čí brečet.

Musím ale říct, že jsem se několikrát zachoval i dost neoficiálně.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:39® Sander
Sander

BigMike > docela mě fascinuje, že tohle může dojít tak daleko.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:32® BigMike

Jo, když tohle dělá v 6. třídě a nedostane po držce, je jen zaděláno na pěkný průser v pozdějším věku! Když to bude jen materiální průser a ne fyzický na cizí účet, bude to překvapení! Takovýho parchanta bych pro výstrahu ukřižoval na vratech školy – jinak se školství nepohne kupředu a bude jen couvat a couvat a hrbit se před takovými „žáky“ a metráky vyplňovaných kolonek, formulářů, hodnocení atd.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:21® Sander
Sander

osprey > zrovna čtu autentické zápisky sboru pedagogů, kteří zaznamenávali chování a vyjadřování žáka šesté třídy základní školy. Nevěřím vlastním očím.

Zum Beispiel:

Učitelka: „píšeme cvičení“, reakce žáka: „Hovno!“

Chodil po třídě a naznačoval, že spolužáky ušpiní barvou. Reakce po napomenutí: „Nepíčuj!“

Při hodině přes zákaz poškodil nalezenou láhev pití a obsahem pak polil učitelský stůl s napsanými vysvědčeními…

Poslech zvířecích zvuků. „Jé, to je můj bratr.“

Síla!

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:03® osprey
osprey

Robur> Pokud se ti podařilo odstranit fórum, jehož zmizení bylo zaregistrováno během několika hodin, asi to nebyl ideální tah.

Mám pocit, že si ten luxus určité duplicitnosti můžeme dovolit. Ostatně člověk, kterému vyhledavač najde dvě diskuze o „čtyřiadvacítce“, u nás stráví víc času, což nám v podstatě vyhovuje.

Zatím tu nepozoruju nějakou enormní míru chaosu.A pokud se nám podaří trochu to tu rozjet, bude těch paralelních vláken přibývat, což nemusí být na škodu.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:49® Robur
Robur

to je zásadní

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:11® Sander
Sander

Robur > otázkou je, co se dá považovat za zásadní. V případě odpovědi na zadanou otázku je zásadní jakákoliv odpověď, bo to je cílem toho fóra :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:54® Robur
Robur

sander, už to Cepíno napravil, myslel jsem na to, ale zapomněl, páč jsem musel dělat něco důležitějšího, každopádně zakladatelům jsem psal osobku. Každopádně tam nic zásdního nebylo, ale taky by se mně to nelíbilo.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 17:17® spike
spike

Piranha> :-) a nebo spouštění člunu:-D

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 17:12® Piranha
Piranha

spike> :-)) ) jj jak tam žehlil s nim vid :-))

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 17:07® spike
spike

Ten ty pruty nějak rád láme. Nejlepší byla akce s elektromotorem.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:30® Jak.novi
Jak.novi

Piranha> Tak a je to venku :-))

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:04® Piranha
Piranha

UKÁZKA NOVÉHO DVD Z EDICE CHYTREJ.CZ FEEDER 3 S MÍROU HORÁČKEM, ANEB CO TOMU PŘEDCHÁZELO.

Osprey>Míro ja proste musel :-)) )

http://www.rozzlobenimuzi.com/?…

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:21® Sander
Sander

Robur > když už zkoušíš takhle rafinované vyfikundace s fóry, neměl by jsi přicházet o jejich obsah. A jestli tam někde je, tak je tam tak blbě, že ho nikdo nevidí či nemůže najít. Udělej to trochu více demokraticky smýšlejícímu uživateli a už ho tady víckrát neuvidíš, což není zrovna cílem tohoto serveru.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 12:17® Robur
Robur

CeP> se dívám, že máš dobrého advokáta, že už jsi venku

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 12:16® Robur
Robur

Rafe, rafinovaně jsem ho ukryl a obnovil jiné fórum o nonstopu, kde už je asi 70 konetářů a přidal tam odkaz na další podobná témata. Podívej např. na Chytání ryb…24 hodin

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 0:17® CeP
CeP

Robur> holomku! :-P

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 0:07® Raf
Raf

Kam zmizelo toto fórum? http://www.chytej.cz/…ani-nonstop/

Středa 9. prosince 2009 ve 23:25® cormoran
cormoran

BlueShark> Ti dám starožitností. Není to tak dlouho, co na něj v TV tahali na moři žraloky:-)

Středa 9. prosince 2009 ve 21:09® osprey
osprey

hecht: Pokud do kolonky „tamty“, zahrneš třeba bratry Rozsypalovy, bude se muset Péťa do konce roku přinejmenším rozdvojit:-)

Středa 9. prosince 2009 ve 21:07® Sander
Sander

hecht > pochopil jsem význam věty: „Hlad je zlej!“

Středa 9. prosince 2009 ve 20:54® hecht
hecht

Sander> Hamty, hamty, ať mám candátů víc než taty.

Středa 9. prosince 2009 v 18:57® 1Mara
1Mara

Sander> ty smajlíky tam nemám zbytečně :-)) ),já mám letost taky dva + jeden z jara na nesvazovce :-)

Středa 9. prosince 2009 v 15:53® Fugas

Sander> bouračky nebrat, to je fakt hnus… Tady u nás od rána krouží vrtulník, všude benga, předpokládám že zdrhnul z Bytízu nějakej šikovnej mukl. Snad mě cestou z práce nepřepadne:-) .A nebo něco nacvičujou.

Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 14:57:06 uživatelem Fugas.
Středa 9. prosince 2009 v 15:38® spike
spike

BlueShark> ten prut má 25cm složený:)

Středa 9. prosince 2009 v 15:19® Sander
Sander

Fugas > bílý nebylo a darovanýmu koni jsem na zuby nekoukal. Od té bouračky co jsme včera večer viděli na půl cesty do ČB jsem ani neměl chuť. Do prvního kousnutí…

1Mara > zmasil, a vůbec mi to nedělalo problémy. Už je to celá třetí ryba zapsaná do úlovkáče za tento rok, vážně bych se nad takovou masařinou měl zamyslet. Asi pozvu na véču ještě jednoho, abysme to spolu probrali.

Středa 9. prosince 2009 ve 14:43® BlueShark
BlueShark

Osprey: Jak krásně napsané :-)

Cormorán: Jinak ten prut z doby ledový je fakt parádní :-) Tos vzal kde? Ses mi nikdy nepochlubil :-) Sic to vypadá jako zmenšená pumpa na vodu, ale dřímá v tom starožitnost a hodně dobrý :-)

Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 13:43:53 uživatelem BlueShark.