Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:31® Sander
Sander

BlueShark > všem našincům je všechno jedno, krom pátečních debat v hospodě. To by mohl být každý hned prezidentem s patentem na rozum.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:28® BlueShark
BlueShark

Vždyď mně je to vlastně ůplně jedno… :-D

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:24® osprey
osprey

BlueShark> No nevím. Mám právo sem tam něco smazat. Ale že bych z toho byl zrovna na větvi…

Ať se každý projevuje, jak umí. Aspoň druzí vědí, co je zač. Občas na to poukázat, ale neuškodí. Ale písemek jsem se naopravoval dost.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:13® BlueShark
BlueShark

Sander: Já jsem na Ústí už úplnej debil a nesnesitelnej profesor, tak z toho těžím :-)

Já mít Ospreyovo práva, tak to tu třískám :-))

Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 18:16:45 uživatelem BlueShark.
Pondělí 7. prosince 2009 v 18:59® Sander
Sander

BlueShark > naopak, na tenhle problém je potřeba neustále poukazovat.

Pondělí 7. prosince 2009 v 17:57® Ondras
Ondras

Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.

Pondělí 7. prosince 2009 v 17:23® BlueShark
BlueShark

Sander: Neuč!!! Já už za to dostal čočku :-)) Já bych nemohl číst každý 2. příspěvek :-))

Pondělí 7. prosince 2009 v 15:32® Sander
Sander

golden carp > nikam ho nelákej, místo žehlení by si měl raději zopakoval, jak se píší slova typu „nebila“, „ůspěšná“ a jim podobná. Přece nepůjde příští rok z devítky takhle nevzdělán.

Pondělí 7. prosince 2009 ve 13:09® golden carp

výča>máš dnes čas?

Neděle 6. prosince 2009 ve 21:58® spike
spike

BlueShark> tak to je dobré. Já mám na přívlač lapené zatím jen 3druhy ryb. Ostatní se mi vyhybají ale já se příští sezonu dočkám(snad)

Neděle 6. prosince 2009 ve 20:59® BlueShark
BlueShark

Povedli se dvě rovný a jedna 36ka, ale ta byla na řezana to se nepočítá ;-) Ale asi tak koncem listopadu jsem teprve pochopil z 10% procent celé své rybářské okouní dráhy, jak na ně :-))

Neděle 6. prosince 2009 ve 20:49® osprey
osprey

BlueShark> Povede nebo už povedla?

Neděle 6. prosince 2009 ve 20:32® BlueShark
BlueShark

Mohu-li já do této debaty promluvit ač z mého (zatím) nezkušeného vláčení, okouni se mi letos poměrně dařili, jen škoda, že dráček Guide Select Tiny byl pořízen až později, bylo to úplně o něčem jiném. Již jsem také našel kde přebývají a příštík rok se pokusím své zkušenosti prohloubit, však nejsem nějaký masový cvok, ale vláčím jen necelý půl rok, na twistry, smáčky nebo kopýtka, povede se určo i nějaká + třicítka… ;-)

Neděle 6. prosince 2009 ve 20:19® osprey
osprey

Prutos> O tom to právě je. Já se to naučil dílem sám, dílem u Flipa. Viděl jsi, jak by se mohl Petr s okouny kapsovat – a místo toho na nejlepší fleky bere kamarády a kolikrát ani nechytá.

Neděle 6. prosince 2009 ve 20:13® Prutos
Prutos

osprey> Je to tak. Roky jsem toužil uvláčet sumce 100+ Menších dost,ale ten metrový ne a ne přijít. O to větší byla touha a snaha. Dnes už ho mám a né jednoho. A co se stalo? Nic. Je tu jakási spokojenost a zároveń pomyslná laťka nastavená o kus výš. Lepšího rybáře to ze mě neudělalo. Možná jo, o kousíček, malinkatý, o stejný jako každá další ulovená ryba. Edit: Jako každá další ulovená,ale i ztracená ryba. I to jsou zkušenosti.

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 19:14:50 uživatelem Prutos.
Neděle 6. prosince 2009 ve 20:13® Beer.Beda
Beer.Beda

BlueShark> Pivo dělá hezká těla co?? :-))

Neděle 6. prosince 2009 ve 20:10® BlueShark
BlueShark

Nedalo mi to musím pana Piraňhu a spol zveřejnit i tady :-) Jinak pupky v pořadí z leva → Monaster → Piranha → Pípa → Mára. Těhle pupkáren a obrázků, na kterých oko moc dlouho nevydrží, mám více, je možné objednat i kalendář :-))

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img29411.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img29412.jpg
Neděle 6. prosince 2009 ve 20:05® Prutos
Prutos

Sander> Sněhová pokrývka? Brrrrrr…nechci znát. Páry nejspíš ne, vypadalo to na regulérní nízkou oblačnost.

Neděle 6. prosince 2009 ve 20:02® Sander
Sander

Prutos > že by pára z NM?

Jo, bylo to hezký, ale ta představa že 20km vzdušnou čarou už leží souvislá sněhová pokrývka mi trošku irituje.

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 19:02:43 uživatelem Sander.
Neděle 6. prosince 2009 v 19:58® Prutos
Prutos

Sander> To musel být pěkný pohled. Já dnes po cestě z ryb koukal na podobný, u nás neobvyklý výjev. Pálava zahalená v mracích, jen vysílač nahoře čouhal ven.

Neděle 6. prosince 2009 v 19:51® Fugas

Sander> ok, tak dej kdyžtak vědět třeba osobkou. Už mám střechu, snad bude víc času. Já to říkal že jdou, něco se ke mě doneslo;-)

Neděle 6. prosince 2009 v 19:44® Sander
Sander

Fugas > není všem dnům konec, pokud vyjde počasí, bude repete, a možná tuplované. K takovým candátům se u nás nedostanu ani omylem, tak proč nevyužít závěr roku. Mám to jen půl hodiny jízdy.

Dík.

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 18:48:45 uživatelem Sander.
Neděle 6. prosince 2009 v 19:42® Fugas

Sander> kdepak, rybářské přibližovadlo… Jinak gratuluju k caňourům, mrzí mě že mi to nevyšlo. Třeba bych si taky letos sáhnul na céčko.

Neděle 6. prosince 2009 v 19:38® Sander
Sander

Fugas > to mě mrzí.

Tu bílou s tou stěžní?

Neděle 6. prosince 2009 v 19:30® spike
spike

osprey> měl jsem to namysli tak že bych se posunul o třídu výš v osobáčku u okouna.

Neděle 6. prosince 2009 v 19:20® osprey
osprey

spike> To je právě ta věc, co si dneska myslí každý druhý – že chycením velké ryby se někam posuneš. Neposuneš.

Ten posun probíhá v tobě a jde o to jaký jsi ty sám, jak to dovedeš prožít a co šíříš kolem sebe. Ryby nakonec přijdou samy, uvidíš.

Co kdo chytil, je druhořadé. Jenom pro představu – myslíš, že třeba má cenu srovnávat, jestli jsem lepší rybář já nebo Prutos? Nemá. Prutos je u mě jeden z nejlepších rybářů, co jsem u vody potkal, i kdyby měl osobák okouna 15 cm.

Neděle 6. prosince 2009 v 19:19® spike
spike

Prutos> asi tak i s těma tlouštěma jsi měl pravdu a zanedlouho se to splnilo

Neděle 6. prosince 2009 v 19:03® Prutos
Prutos

spike> chytáš chvílu, možností vylepšit si osobáček budeš mít ještě moc

Neděle 6. prosince 2009 v 19:00® spike
spike

osprey> jj chodí ale mě to mrzí páč největšího okouna na přívlač mám 20cm a dnes jsem se mohl posunout o třífu výš.

Neděle 6. prosince 2009 v 18:41® osprey
osprey

spike: To není zážitek, který by tě měl mrzet. Viděl jsi záběr krásné ryby v přímém přenosu, nic se nikomu nestalo, můžeš to zopakovat. Já si včera nechal spadnout podobnou rybu, jen aby měl kamarád šanci na záběr (dostal ho) a beru to jako zážitek. Jo, kdybych ty ryby pytloval a večer mi zbylo volné místo na pánvi, to by bylo k vzteku…:-))

Jinak – spadla mi má největší štika, candát, tloušť, pstruh, cejn,… Nějací okouni kolem 35 – 40 cm taky. To není tragédie, tak to chodí.