Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 19:31® Sander
-
BlueShark > všem našincům je všechno jedno, krom pátečních debat v hospodě. To by mohl být každý hned prezidentem s patentem na rozum.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 19:28® BlueShark
-
Vždyď mně je to vlastně ůplně jedno…
- Pondělí 7. prosince 2009 v 19:24® osprey
-
BlueShark> No nevím. Mám právo sem tam něco smazat. Ale že bych z toho byl zrovna na větvi…
Ať se každý projevuje, jak umí. Aspoň druzí vědí, co je zač. Občas na to poukázat, ale neuškodí. Ale písemek jsem se naopravoval dost.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 19:13® BlueShark
-
Sander: Já jsem na Ústí už úplnej debil a nesnesitelnej profesor, tak z toho těžím
Já mít Ospreyovo práva, tak to tu třískám
Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 18:16:45 uživatelem BlueShark. - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:59® Sander
-
BlueShark > naopak, na tenhle problém je potřeba neustále poukazovat.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 17:57® Ondras
-
Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.
- Pondělí 7. prosince 2009 v 17:23® BlueShark
-
Sander: Neuč!!! Já už za to dostal čočku
Já bych nemohl číst každý 2. příspěvek
- Pondělí 7. prosince 2009 v 15:32® Sander
-
golden carp > nikam ho nelákej, místo žehlení by si měl raději zopakoval, jak se píší slova typu „nebila“, „ůspěšná“ a jim podobná. Přece nepůjde příští rok z devítky takhle nevzdělán.
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 13:09® golden carp
-
výča>máš dnes čas?
- Neděle 6. prosince 2009 ve 21:58® spike
-
BlueShark> tak to je dobré. Já mám na přívlač lapené zatím jen 3druhy ryb. Ostatní se mi vyhybají ale já se příští sezonu dočkám(snad)
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:59® BlueShark
-
Povedli se dvě rovný a jedna 36ka, ale ta byla na řezana to se nepočítá
Ale asi tak koncem listopadu jsem teprve pochopil z 10% procent celé své rybářské okouní dráhy, jak na ně
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:49® osprey
-
BlueShark> Povede nebo už povedla?
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:32® BlueShark
-
Mohu-li já do této debaty promluvit ač z mého (zatím) nezkušeného vláčení, okouni se mi letos poměrně dařili, jen škoda, že dráček Guide Select Tiny byl pořízen až později, bylo to úplně o něčem jiném. Již jsem také našel kde přebývají a příštík rok se pokusím své zkušenosti prohloubit, však nejsem nějaký masový cvok, ale vláčím jen necelý půl rok, na twistry, smáčky nebo kopýtka, povede se určo i nějaká + třicítka…
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:19® osprey
-
Prutos> O tom to právě je. Já se to naučil dílem sám, dílem u Flipa. Viděl jsi, jak by se mohl Petr s okouny kapsovat – a místo toho na nejlepší fleky bere kamarády a kolikrát ani nechytá.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:13® Prutos
-
osprey> Je to tak. Roky jsem toužil uvláčet sumce 100+ Menších dost,ale ten metrový ne a ne přijít. O to větší byla touha a snaha. Dnes už ho mám a né jednoho. A co se stalo? Nic. Je tu jakási spokojenost a zároveń pomyslná laťka nastavená o kus výš. Lepšího rybáře to ze mě neudělalo. Možná jo, o kousíček, malinkatý, o stejný jako každá další ulovená ryba. Edit: Jako každá další ulovená,ale i ztracená ryba. I to jsou zkušenosti.
Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 19:14:50 uživatelem Prutos. - Neděle 6. prosince 2009 ve 20:13® Beer.Beda
-
BlueShark> Pivo dělá hezká těla co??
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:10® BlueShark
-
Nedalo mi to musím pana Piraňhu a spol zveřejnit i tady
Jinak pupky v pořadí z leva → Monaster → Piranha → Pípa → Mára. Těhle pupkáren a obrázků, na kterých oko moc dlouho nevydrží, mám více, je možné objednat i kalendář
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:05® Prutos
-
Sander> Sněhová pokrývka? Brrrrrr…nechci znát. Páry nejspíš ne, vypadalo to na regulérní nízkou oblačnost.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 20:02® Sander
-
Prutos > že by pára z NM?
Jo, bylo to hezký, ale ta představa že 20km vzdušnou čarou už leží souvislá sněhová pokrývka mi trošku irituje.
Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 19:02:43 uživatelem Sander. - Neděle 6. prosince 2009 v 19:58® Prutos
-
Sander> To musel být pěkný pohled. Já dnes po cestě z ryb koukal na podobný, u nás neobvyklý výjev. Pálava zahalená v mracích, jen vysílač nahoře čouhal ven.
- Neděle 6. prosince 2009 v 19:51® Fugas
-
Sander> ok, tak dej kdyžtak vědět třeba osobkou. Už mám střechu, snad bude víc času. Já to říkal že jdou, něco se ke mě doneslo
- Neděle 6. prosince 2009 v 19:44® Sander
-
Fugas > není všem dnům konec, pokud vyjde počasí, bude repete, a možná tuplované. K takovým candátům se u nás nedostanu ani omylem, tak proč nevyužít závěr roku. Mám to jen půl hodiny jízdy.
Dík.
Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 18:48:45 uživatelem Sander. - Neděle 6. prosince 2009 v 19:42® Fugas
-
Sander> kdepak, rybářské přibližovadlo… Jinak gratuluju k caňourům, mrzí mě že mi to nevyšlo. Třeba bych si taky letos sáhnul na céčko.
- Neděle 6. prosince 2009 v 19:38® Sander
-
Fugas > to mě mrzí.
Tu bílou s tou stěžní?
- Neděle 6. prosince 2009 v 19:30® spike
-
osprey> měl jsem to namysli tak že bych se posunul o třídu výš v osobáčku u okouna.
- Neděle 6. prosince 2009 v 19:20® osprey
-
spike> To je právě ta věc, co si dneska myslí každý druhý – že chycením velké ryby se někam posuneš. Neposuneš.
Ten posun probíhá v tobě a jde o to jaký jsi ty sám, jak to dovedeš prožít a co šíříš kolem sebe. Ryby nakonec přijdou samy, uvidíš.
Co kdo chytil, je druhořadé. Jenom pro představu – myslíš, že třeba má cenu srovnávat, jestli jsem lepší rybář já nebo Prutos? Nemá. Prutos je u mě jeden z nejlepších rybářů, co jsem u vody potkal, i kdyby měl osobák okouna 15 cm.
- Neděle 6. prosince 2009 v 19:19® spike
-
Prutos> asi tak i s těma tlouštěma jsi měl pravdu a zanedlouho se to splnilo
- Neděle 6. prosince 2009 v 19:03® Prutos
-
spike> chytáš chvílu, možností vylepšit si osobáček budeš mít ještě moc
- Neděle 6. prosince 2009 v 19:00® spike
-
osprey> jj chodí ale mě to mrzí páč největšího okouna na přívlač mám 20cm a dnes jsem se mohl posunout o třífu výš.
- Neděle 6. prosince 2009 v 18:41® osprey
-
spike: To není zážitek, který by tě měl mrzet. Viděl jsi záběr krásné ryby v přímém přenosu, nic se nikomu nestalo, můžeš to zopakovat. Já si včera nechal spadnout podobnou rybu, jen aby měl kamarád šanci na záběr (dostal ho) a beru to jako zážitek. Jo, kdybych ty ryby pytloval a večer mi zbylo volné místo na pánvi, to by bylo k vzteku…
Jinak – spadla mi má největší štika, candát, tloušť, pstruh, cejn,… Nějací okouni kolem 35 – 40 cm taky. To není tragédie, tak to chodí.