Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. prosince 2009 v 17:20® petrcech
petrcech

Libor> v prosinci jsem loni podsekl cejny s třecí vyrýžkou. Na Dyji jich plavali stovky.

Neděle 6. prosince 2009 v 16:58® Jak.novi
Jak.novi

BlueShark> :-))

Neděle 6. prosince 2009 v 16:54® BlueShark
BlueShark

hraji: :-D Jojo, jsme lidi, jak to na Tebe přijde, proč by nemohlo na cejna :-))

Neděle 6. prosince 2009 v 16:23® hraji
hraji

Libor> obvyklé to není, ale není to ani nic zázračného nebo nemožného. Stává se nám to také.

Neděle 6. prosince 2009 v 16:05® Jak.novi
Jak.novi

Libor> Mě se to obvykle nezdá. Cejn se většinou tře od května do července. Nevím, nejsem ichtyolog, obvykle to podle me není.

Neděle 6. prosince 2009 v 15:55® Libor
Libor

Sander> pěkná scenérie, naživo to muselo být paráda. Škoda těch budov dole.

Neděle 6. prosince 2009 v 15:54® Libor
Libor

Kamarád mi dnes volal že na Vltavě chytil cejna s třecí vyrážkou? Je to obvyklé?

Neděle 6. prosince 2009 v 15:38® spike
spike

Jak.novi> :-D

Neděle 6. prosince 2009 v 15:36® Jak.novi
Jak.novi

spike> A třeba chytíš padesátku :-)

Neděle 6. prosince 2009 v 15:32® spike
spike

Jak.novi> si piš mrzí to pořádně. Ale za týden bude další pokus

Neděle 6. prosince 2009 v 15:30® Jak.novi
Jak.novi

spike> To zamrzí. Někdy ryba musí vyhrát :-)

Neděle 6. prosince 2009 v 15:15® spike
spike

Jak.novi> po příchodu na místo jsem nasadil sitěčerveného twistera a snažil se ulovit aspon jednoho okouna z hejna kteří měli do 15cm. Nic a okouni odjeli. Tak jsem ještě asi 10minut pohrával s twisterem 2m odemě bouchal jsem s ním do dna jezdil sem a tam když najednou přijeli 2 krasavci. Při pohledu na ty ryby blížící se k hranici 30cm jak se soustředěně dívají na mého twistera 10cm od nich se mi rozklepaly kolena a srdce začalo tlouct rychleji a rychleji. Po chvilce se jeden neudržel a vyjel pomalu po mé nástraze. Chytl ocásek a já ukvapeně zasekl a okounovy ocásek vytrhl z tlamy. Mrzelo mě to protože okouni odjeli a tak jsem je ještě půl hodiny zkoušel přilákat a nic. A tak jsem se slovy že se sem na ně letos ještě mrknu jel domů

Neděle 6. prosince 2009 v 15:02® Jak.novi
Jak.novi

spike: Jakýpak zážitek ?

Neděle 6. prosince 2009 ve 14:00® Sander
Sander

Fantazie. To co obtéká mrak je Boubín před deseti minutami, foceno z okna…vlastně, ani z křesla jsem se nezved :-)

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img29394.jpg
Sobota 5. prosince 2009 ve 22:35® Kazan

Sander> je fakt že akčnější rybolov mi taky nevadí

Sobota 5. prosince 2009 ve 22:31® Sander
Sander

Kazan > což o to, stovky hodů a naběhané kilometry zvládnu i s mačkou a také mi nevadí, ale s tím rozdílem, že za tu štreku i něco vyžehlím.

Njn, ještě holt potřebuji mít rybolov hodně akční.

Sobota 5. prosince 2009 ve 22:28® Kazan

Sander> Naběhané kiláky a stovky hodů mi nevadí, docela mě to baví, a malé štiky, pokud vidím že mi sebrala woba tak nesekám, pořád si říkám že jednou přijde pořádná :-D Na druhou stranu se mám pořád co učit.

Sobota 5. prosince 2009 ve 22:20® Sander
Sander

Kazan > vláčka jako taková by mě i bavila, ale když si takhle po obídku představím, jak to bude asi probíhat, ty stovky hodů, něco urváno, něco nalítáno, venku dvě kudly když to zrovna bude brát…radši sáhnu po mačce.

Sobota 5. prosince 2009 ve 22:14® Kazan

Sander> jo já taky tvrdě vystřízlivěl, dolní tok Labe tam je vláčka o dost jednodušší (nebo spíš je tam víc ryb a větších)

Sobota 5. prosince 2009 ve 22:04® Sander
Sander

Kazan > mě tady ta vláčka nijak neláká. Jediné, co jsem tu chtěl ještě zkusit, byli lipani na horním toku. Dnes jsem ale odevzdal mušák rodbuilderovi, tak se mi nakonec ty naježděné kilometry a hodiny v brodkách a bez ryby naštěstí vyhnou :-)

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:59® Kazan

Sander> já asi půjdu potrápit štiky, tloušťáky si pošetřím po novém roce.

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:56® Kazan

osprey> No já tam mám letos návrat po téměř 20letech a někde se změnilo dost dno, takže to mám taky na objevování, ale jsou místa kde ty ryby jsou pořád.

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:55® Sander
Sander

Kazan > bodeť.

Dám maximálně hodinku dvě tloušťařiny, odpoledne, pěkně po kafíčku, jinak už bylo žehlení dost. Žádný násilí.

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:53® Kazan

Sander> No se vstáváním se taky nepřetrhnu, ale celý den tam asi nevydržím :-))

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:52® osprey
osprey

Kazan> Pro mě je nejhorší, že to tam moc neznám. Od povodní tam vláčím asi počtvrté. Ale co jsem tak koukal po okolí, neztratil jsem se.

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:38® Sander
Sander

Kazan > já to vidím na vyhřátou postel.

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:35® Kazan

skwor> já to vidím zítra na Nežárku nebo Lužnici.

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:32® skwor
skwor

Kazan> Zítra na ráno máme domluvený duhákodrom. Letos potřetí vytáhnu UL. Docela se těším.

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:31® Kazan

skwor> i když honit okouny na smáčky catanou 5–20 není asi to pravé ořechové

Sobota 5. prosince 2009 ve 21:27® Kazan

skwor> dík za útěchu ;-) dnes to byla nejhořší letošní výprava co se týká vláčky na Orlasu.