Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. prosince 2009 v 17:20® petrcech
-
Libor> v prosinci jsem loni podsekl cejny s třecí vyrýžkou. Na Dyji jich plavali stovky.
- Neděle 6. prosince 2009 v 16:58® Jak.novi
-
BlueShark>
- Neděle 6. prosince 2009 v 16:54® BlueShark
-
hraji:
Jojo, jsme lidi, jak to na Tebe přijde, proč by nemohlo na cejna
- Neděle 6. prosince 2009 v 16:23® hraji
-
Libor> obvyklé to není, ale není to ani nic zázračného nebo nemožného. Stává se nám to také.
- Neděle 6. prosince 2009 v 16:05® Jak.novi
-
Libor> Mě se to obvykle nezdá. Cejn se většinou tře od května do července. Nevím, nejsem ichtyolog, obvykle to podle me není.
- Neděle 6. prosince 2009 v 15:55® Libor
-
Sander> pěkná scenérie, naživo to muselo být paráda. Škoda těch budov dole.
- Neděle 6. prosince 2009 v 15:54® Libor
-
Kamarád mi dnes volal že na Vltavě chytil cejna s třecí vyrážkou? Je to obvyklé?
- Neděle 6. prosince 2009 v 15:38® spike
-
Jak.novi>
- Neděle 6. prosince 2009 v 15:36® Jak.novi
-
spike> A třeba chytíš padesátku
- Neděle 6. prosince 2009 v 15:32® spike
-
Jak.novi> si piš mrzí to pořádně. Ale za týden bude další pokus
- Neděle 6. prosince 2009 v 15:30® Jak.novi
-
spike> To zamrzí. Někdy ryba musí vyhrát
- Neděle 6. prosince 2009 v 15:15® spike
-
Jak.novi> po příchodu na místo jsem nasadil sitěčerveného twistera a snažil se ulovit aspon jednoho okouna z hejna kteří měli do 15cm. Nic a okouni odjeli. Tak jsem ještě asi 10minut pohrával s twisterem 2m odemě bouchal jsem s ním do dna jezdil sem a tam když najednou přijeli 2 krasavci. Při pohledu na ty ryby blížící se k hranici 30cm jak se soustředěně dívají na mého twistera 10cm od nich se mi rozklepaly kolena a srdce začalo tlouct rychleji a rychleji. Po chvilce se jeden neudržel a vyjel pomalu po mé nástraze. Chytl ocásek a já ukvapeně zasekl a okounovy ocásek vytrhl z tlamy. Mrzelo mě to protože okouni odjeli a tak jsem je ještě půl hodiny zkoušel přilákat a nic. A tak jsem se slovy že se sem na ně letos ještě mrknu jel domů
- Neděle 6. prosince 2009 v 15:02® Jak.novi
-
spike: Jakýpak zážitek ?
- Neděle 6. prosince 2009 ve 14:00® Sander
-
Fantazie. To co obtéká mrak je Boubín před deseti minutami, foceno z okna…vlastně, ani z křesla jsem se nezved
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:35® Kazan
-
Sander> je fakt že akčnější rybolov mi taky nevadí
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:31® Sander
-
Kazan > což o to, stovky hodů a naběhané kilometry zvládnu i s mačkou a také mi nevadí, ale s tím rozdílem, že za tu štreku i něco vyžehlím.
Njn, ještě holt potřebuji mít rybolov hodně akční.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:28® Kazan
-
Sander> Naběhané kiláky a stovky hodů mi nevadí, docela mě to baví, a malé štiky, pokud vidím že mi sebrala woba tak nesekám, pořád si říkám že jednou přijde pořádná
Na druhou stranu se mám pořád co učit.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:20® Sander
-
Kazan > vláčka jako taková by mě i bavila, ale když si takhle po obídku představím, jak to bude asi probíhat, ty stovky hodů, něco urváno, něco nalítáno, venku dvě kudly když to zrovna bude brát…radši sáhnu po mačce.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:14® Kazan
-
Sander> jo já taky tvrdě vystřízlivěl, dolní tok Labe tam je vláčka o dost jednodušší (nebo spíš je tam víc ryb a větších)
- Sobota 5. prosince 2009 ve 22:04® Sander
-
Kazan > mě tady ta vláčka nijak neláká. Jediné, co jsem tu chtěl ještě zkusit, byli lipani na horním toku. Dnes jsem ale odevzdal mušák rodbuilderovi, tak se mi nakonec ty naježděné kilometry a hodiny v brodkách a bez ryby naštěstí vyhnou
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:59® Kazan
-
Sander> já asi půjdu potrápit štiky, tloušťáky si pošetřím po novém roce.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:56® Kazan
-
osprey> No já tam mám letos návrat po téměř 20letech a někde se změnilo dost dno, takže to mám taky na objevování, ale jsou místa kde ty ryby jsou pořád.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:55® Sander
-
Kazan > bodeť.
Dám maximálně hodinku dvě tloušťařiny, odpoledne, pěkně po kafíčku, jinak už bylo žehlení dost. Žádný násilí.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:53® Kazan
-
Sander> No se vstáváním se taky nepřetrhnu, ale celý den tam asi nevydržím
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:52® osprey
-
Kazan> Pro mě je nejhorší, že to tam moc neznám. Od povodní tam vláčím asi počtvrté. Ale co jsem tak koukal po okolí, neztratil jsem se.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:38® Sander
-
Kazan > já to vidím na vyhřátou postel.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:35® Kazan
-
skwor> já to vidím zítra na Nežárku nebo Lužnici.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:32® skwor
-
Kazan> Zítra na ráno máme domluvený duhákodrom. Letos potřetí vytáhnu UL. Docela se těším.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:31® Kazan
-
skwor> i když honit okouny na smáčky catanou 5–20 není asi to pravé ořechové
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:27® Kazan
-
skwor> dík za útěchu
dnes to byla nejhořší letošní výprava co se týká vláčky na Orlasu.