Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:46® Libor
Libor

Beer.Beda> kde to je Brno?

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:36® Beer.Beda
Beer.Beda

Tak jsem byl dnes s kamionem v Brně.Ulice Cejl (v bývalé pekárně nebo kerýho čerta)no prostě otřes.Brňáci, měli byste se stydět.Projel jsem 3 zákazy než sem se tam dostal.No hnus.Za tohle ať vám ryby neberou.:-)

Tento příspěvek byl editován 30.11.2009 19:37:39 uživatelem Beer.Beda.
Neděle 29. listopadu 2009 ve 21:09® golden carp

rozumim tak se omlouvam se to spletl

Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:59® golden carp

těm rybam je asi zima

Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 21:09:54 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Neděle 29. listopadu 2009 v 19:58® Jak.novi
Jak.novi

golden carp – Když na někoho reaguješ v diskuzi Z lovu, tak to piš sem, do Všeobecné dizkuse. Díky

Neděle 29. listopadu 2009 v 19:55® golden carp

výča> mas zejtra čas

Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 19:53:14 administrátorem CeP.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Neděle 29. listopadu 2009 v 17:25® osprey
osprey

Robur> Ne on mě. Já je poslal jemu:-)

Prutos: Napsal jsem „českému jazyku“ – moravský jazyk není. Ale jestli je to čeština, to nevím:-) Koukal jsem, jak jsi zabodoval. Je to stejné jako se mnou. Hodně snahy a výsledky neodpovídající vynaložené námaze.

Mizím, musím cosi dodělat. Robur možná ví:-)

Neděle 29. listopadu 2009 v 17:07® Prutos
Prutos

osprey> Pěkný obrázky, jistě i fajnově strávený čas. Nový rozměr…vona je to ještě čeština? :-D

Neděle 29. listopadu 2009 v 16:56® Robur
Robur

Opsrey,esivá von ti neposlal moravská :-D vokna

Neděle 29. listopadu 2009 v 16:47® osprey
osprey

Prutos> Tohle musí potěshit:-))

Nevím, jak je to možné, ale Moraváci dokázali dát českému jazyku místy zcela nový rozměr.

Jinak pokud zajdeš k Flipovi, najdeš tam pár mých obrázků z posledních dnů.

Neděle 29. listopadu 2009 v 16:41® Prutos
Prutos

osprey> Dík za mejla. Sice znam,ale klávesnicu jsem si poprskal znova. Něktré pojmy se usadily i v mojí nabídce start :-)

Neděle 29. listopadu 2009 ve 12:07® BigMike

Osprey: no, ještě, že se nezajímají o rybařinu:)) A dráha má budoucnost:))))) Já mám zase doma 2 šílence do zbraní – zatím jen airsoft( k ostrým je pustím jen na střelnici). Po kom ti klucí jen jsou?:))) Dnes to vidím k vodě až po 14:00 a do setmění. Jen to jasné počasí se mi nelíbí. Do toho jsem si záhadně uskříp něco u lopatky, vystřeluje mi to až do hrudníku-sotva dýchám.)))

Sobota 28. listopadu 2009 ve 22:47® Sander
Sander

osprey > proč ta obava, mrkni o co se zajímají jeho vrstevníci, třeba u nás v ulici v Nonstopu :-)

Sobota 28. listopadu 2009 ve 22:06® osprey
osprey

BigMike> Oba a to tak, že velmi. Bojím se, že ten starší se v podstatě nezajímá o nic jiného.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 22:02® BigMike

Osprey: Však já vím:) Kluk se o to zajímá?

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:50® osprey
osprey

BigMike> Však jsem psal, že Regína je remake Ódéesky. Ale sedačky celkem ujdou.

Celkově je to typické české řešení. Koza se nanažrala a vlk zůstal celej:-)

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:49® BigMike

Osprey: a mě jsi tuhle u tebe při protékajícím wc vyfotit nechtěl:((( Jinak díky za typ, doufám, že zítra s ní zaboduji:)))

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:47® BigMike

Nedá mi to:))) Jo hoši, zlaté motůrky 810!!! Regíny 814 jsou stavěné na spodku motůrků které vyřadí z provozu nehoda (jinak na ně doba nemůže:) Když si u R. dáte práci, najdete štítek s datem výroby a ty jsou okolo r.1980:)) Snad kromě wc je R. sakra drahej propadák!!! Byť by vám asi někdo z manegemetu ČD říkal něco jiného, já na tom, narozdíl od něho jezdím skoro denně:))))

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:47® osprey
osprey

golden carp> Jak jsem psal. Nesmíš jim dát šanci, aby si mohly vybírat. Můj foťák je u vody permanentně a skoro vždycky se najde někdo, kdo musí nedobrovolně pózovat.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:39® golden carp

kdyz pride ryba nemam fotak a kdyz mam fotak tak zase zadna ryby no neni to na nic

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:27® osprey
osprey

Prutos> Velká ryba je lepší i bez fotky a pěkná fotka je dobrá i bez ryby. Přestaň být pověrčivý a tahej foťák prostě furt. Ony se ryby rychle vykašlou na to, aby sledovaly, jestli ho nosíš a podle toho páchaly své zlomyslnosti.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:26® Sander
Sander

Prutos > pro dokumentaci stačí mobilem a o tom fiška neví, předstírej že esemeskuješ :-)

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:19® Libor
Libor

Prutos> vyfoť rybou ten foťák, někdy věci fungujou opačně.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:17® Prutos
Prutos

osprey> A jej, zacímco ty se poctivě dovzděláváváš, já tu zcela neplodně hniju za klávesnicí. Aspoň že k vodě jsem se dnes urval. Dokonce i rybu chytil. Zítra mě čeká serióní pokus o nějakou pěknou fišli. Jen řeším dilema zda si nabít foťák. Když to udělám, nechytím…a když to neudělám, jak na potvoru chytím. Co je lepší? Ryba bez fotky, nebo fotka bez ryby?

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:06® osprey
osprey

Prutos: Já si nemohu dovolit být fuč. Byl jsem tu i včera. Mezitím jsem dostal lekci rodbuildingu, dropshotu, vodního hospodářství, smákanapichování, muškaření, šumavského místopisu a několika dalších jemných umění, kteréžto mi jako osobnosti dovolí v dohledné době postoupit na vyšší level. :-)

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:04® Sander
Sander

osprey > ano, vím. Škoda že tam zamrzaj cederomy, jinak by to byl pohodlnější povoz.

Teda až na ty hajzliky, u té „šumavské střely“ má čék víc soukromí :-)

Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:02® osprey
osprey

Sander> Víš, že Regionova je modernizované to, co jsi vyfotil (tj. řada 810)? Podrobnosti by dodal synek všetně provozních statistik obou srovnávaných strojů. Ale opravdu tam do té krajiny sedí.

Beer.Beda: Ono kdo by mu ty veksle přehazoval? Tam je po trase tak málo provozního personálu, že je to v podstatě nejjednodušší řešení. A tahle dráha jako taková má v sobě prostě něco úžasného. Něco podobného bývala tramvaj z Jablonce do Liberce, ale tou už jsem 20 let nejel (ale býval to nářez).

Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:57® Prutos
Prutos

osprey> Co ty se tu vyskytuješ? Já myslel že budeš fuč..

Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:54® Beer.Beda
Beer.Beda

Sander> Kyž sem s ní jel úplně poprvé tak sem měl fakt strach.Ty skály okolo, mě dost děsily.

Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:52® Beer.Beda
Beer.Beda

osprey> To máš pravdu.Je to kouzelný stroj.jednou sem s ní jel z Lipky do Malenic na disko a když strojvedoucí zastavil vylezl a přehodil sám koleje to mě moc dostalo.Je to faj.