Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.440 příspěvků, z toho 128440 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 21. listopadu 2009 v 10:06® olda
-
pánové rybáři jsem dostal nápad,nezkoušel někdo chytat na plavku na slezinu místo jater je to dost krvavé možná tlouštům by mohlo chutnat,pokud je to blbost tak se mi nesmnějte.A pište reakce + nebo -.
- Sobota 21. listopadu 2009 v 10:04® Robur
-
sus, normální barák např. na hodnotu 4 mega stojí cca 3000Kč, novostavba se stavebním povolením starším méně jak rok 1500, po roce placení se to překulí na 3000Kč/rok
- Sobota 21. listopadu 2009 v 9:45® sus1
-
Robur> Pak to ale musí bejt řádná suma aby se to pojištovně vyplatilo,třeba jen na měsíc.
- Sobota 21. listopadu 2009 ve 2:49® 1Mara
-
acam3> A hele pííííp co kdkyž mu to nemnělo oco jentak chytnout ? Samo od sebe asi né ? nemyslíš ? Jako skrat elektriky a atd, jsou v dnešní době na 90% kravina , jedině nedbalost , ale to je jejich věc , ale to tu ty nermusíš psát pííííp .
- Sobota 21. listopadu 2009 v 1:47® acam3
-
Hele vy, pííííp, a co když mu to prostě jenom chytlo?
- Sobota 21. listopadu 2009 v 1:02® cercer
-
jen jestli to nebylo ouplně jinač..je krize,mohl přijít o práci a následně nemohl splácet hypotéku..taky bych to raději podpálil,než aby mi ho zabavili..no a nebo ho měl obzvlášť dobře pojištěný,jak říká Robur,se slevou, a jedná se o klasický pojistný podvod
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 23:02® Robur
-
sus, úplně všechny, některá ti dá ještě 50% slevu
Tento příspěvek byl editován 20.11.2009 22:10:00 uživatelem Robur. - Pátek 20. listopadu 2009 ve 21:14® Libor
-
Sander> to je hrůza, by mě kleplo, ale jsou i horší věci na tom světě..
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 20:55® HaDová
-
osprey> no vlastně my to přivezli od dodávací firmy, lis je tuším v Polsku nebo Německu – a nevím, zda je to zajímá – v češtině
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 20:53® osprey
-
HaDová> Takže to máme celý personál té lisovny… A třeba ho viděl i někdo, kdo tam byl na návštěvě. Vlastně ho mohla vidět spousta lidí
Ale já ho neviděl. Zato jsem viděl kus toho filmu, co je na něm.
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 20:51® kubas
-
HaDová> aha, tak to pak jo
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 20:46® HaDová
-
kubas> nikdo ho vidět nemohl, před chvílí jsme je s havlem přivezli z lisovny
Tento příspěvek byl editován 20.11.2009 19:46:47 uživatelem HaDová.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů) - Pátek 20. listopadu 2009 ve 20:20® kubas
-
Neviděli jste už někdo to dvdčko Chytáme na dírkách?… přemýšlím co si mám objednat pod stromek
- Pátek 20. listopadu 2009 v 19:21® sus1
-
A která pojištovna pojistí rozestavěnej barák???kde defakto hrozí cokoloiv??Jedině bláznivej šéf pojištovny by to pojistil.
- Pátek 20. listopadu 2009 v 18:39® Robur
-
klasika, rozestavěnej barák, nejčastější argument lidí – pojistíme to, až to bude hotový, tak doufám, že tihle byli jiní
- Pátek 20. listopadu 2009 v 18:38® skwor
-
Sander> Pěkný, novostavba..... Dneska se daří všeobecně. Cestou ze školy jsem viděl jednoho chlápka co pronásledoval jiného. Soudě podle jejich výrazů toho prvního čekala pořádná přesdržka, kdyby zastavil. A jenom o dvě hodiny potom jsem ve vedlejší vsi viděl hodně ošklivou bouračku.
- Pátek 20. listopadu 2009 v 18:36® 1Mara
-
Sander> Pěkný to bude mít majitel radost .
- Pátek 20. listopadu 2009 v 18:06® Sander
-
osprey > asi před půl hodinou vedle tebe ve vsi. Docela tragédie, snad se tam nikomu nic nestalo.
- Pátek 20. listopadu 2009 v 17:09® olda
-
osprey:Viz Z lovu,strašně se mně líbí jak si tu přírodu vychutnáváš jsi fakt borec.
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:56® acam3
-
osprey> Taky jsem si vzal i pár jiných ryb, např. úhoř 60ka, měl to až prde …, to samý okoun, něco málo pod 40 atp. ale jak píšeš, musím k tomu mít nějaký takový důvod …
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:48® osprey
-
acam3> I duhák se na některých vodách přirozeně vytírá. Klasikou bývala říčka Loučná. Ovšem na většině toků se nevytírá nebo je efekt tak zanedbatelný, že to nemá cenu řešit.
Já viděl duháka z přirozeného výtěru jednou (dvakrát – toho samého). Byl to dorostenec kolem 20 cm a barevně velmi hezký.
Mám podobný přístup jako ty – s kaprem a duhákem si hlavu nelámu. Na sivena trpí manželka, takže toho pouštím. A sem tam zabiju cokoli, když si to nějak zdůvodním. Letos 4 x Pd, 1 x K, 1 x štika zmasená a 1 x štika dotrhaná.
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:41® acam3
-
regulus> To já nevím … a je nebo ne?
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:41® acam3
-
osprey> Já mám takovou zásadu … Rybu, která je v ČR schopná zachovat svůj druh vlastními silami, tj. sama se rozmnožuje v „přírodních“ podmínkách, jsem si pro sebe označil za celoročně hájenou. O sivenovi jsem si to nemyslel.
Pro mě má nesouměřitelně větší cenu např. plotice 40ka než kapr 60ka. Možná je to ujetý ale já jsem si označil i plotici za celoročně hájenou …, kapra nikoliv. Kapr je pro mě konzumní, domestikované zvíře. Tím nechci říct, že bych měl něco proti KAPRAŘŮM, naopak, považuji je z globálního hlediska za nejméně škodlivé rybáře (viz. chytnou kapra, pustí kapra, nemusí se kvůli nim sypat do vody mraky malých násaďáků).
A jak je to v tomto směru s duháke?
Tento příspěvek byl editován 20.11.2009 12:43:08 uživatelem acam3. - Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:37® regulus
-
acam3> otázka zní, jestli je to pozitivní informace … ????????
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:25® osprey
-
acam3> Jestliže ve volných vodách dochází i ke vzniku křížence sivena s potočákem (tygrovaná ryba), musí se siven třít. Na severu republiky se některé populace sivena v malých horských potocích snad i udržují vlastním výtěrem.
Tahle skupinka si ale vybrala velmi nesmyslné místo mimo hlavní tok, myslím, že z toho asi nic nevzejde.
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:15® acam3
-
osprey> To je pro mě velmi pozitivní informace. Já jsem myslel, že siven se u nás netře. Takže siveni se v našem prostředí (ČR) normálně rozmnožují?
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:03® osprey
-
denyg: Díky za pochopení. Zkus se uzdravit co nejrychleji
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:02® osprey
-
jiris: Bylo to komplikované. Byl tam kus očištěného dna – zřejmě oblast hnízda. Držela se jí víceméně jedna ryba, ale kolem se motaly další tři. Viděl jsem je i v klubku pohromadě. Celkem se to tam dost mlelo a z té čtveřice jsem rozlišoval jen největší kus se zanícenými ranami (asi po vydřím chrupu) na zádech. Na fotce je to vidět.
Hnízdo prý vzhrabává samice. Takže asi samice a tři samci, kteří se různě motali kolem. Ten nejmenší byl asi dvakrát vyhnán.
- Pátek 20. listopadu 2009 ve 12:12® jiris
-
osprey> Ahoj, kolik se spolu třelo těch sivenů. Jen dva nebo více? Díky
Tento příspěvek byl editován 20.11.2009 11:12:32 uživatelem jiris. - Pátek 20. listopadu 2009 v 8:13® denyg
-
HaDová> Díky moc a omlouvám se za způsobené potíže
osprey> Zdravíčko kolego, podle mě to můžeš nechat tak, jak to je, pokud někdo bude shánět vláčák, tak si projede celý bazar
Jinak, zrovna taky marodím a jsem z toho špatnej, chtěl jsem jít o weekendu zavláčet a takhle víkend proležím