Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 22:59® Robur
-
1Mara> no jako výlet to bylo dobrý, dnes jsem v 16:30 vyrazil na mníky. Nachystal jsem si plavačkový prut s chem.světlem doma na posl. chvíli, takže u vody jsem zjistil, že jsem neprovlékl jedno očko, tak jsem pak chytal dál na zlomený teleskop a další prut. Svíčka samozřejmě zůstala na botníku, takže taky celkem kabaret. Dneska nic, nevím, zda to bylo počasím nebo tím, že jsem byl na břehu lehce hlučný a dost blikal čelovkou.
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:58® Zoles
-
adam> Hi bracha. Ten cejn mel 54.Nepamatujes?No jo bylo to silny. Co jinak?Ja dnes na mali ricce po praci od 5ti do 6ti na feeder a sel jeden proudnik za druhim. Docela zabava. Co mnici?
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:38® cormoran
-
adam> Oni by je chtěli pacholci asi všude, holt je to jejich přirozená potrava
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:01® adam
-
musim vam prozradit ze tyhle potvory jsou nejlepsi navnada na mnika na dunaji!!!
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:55® spike
-
holátko> musíš ty fotky zmenšit například na 800×…
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:54® 1Mara
-
Robur> Tak to jsem se zasmál
Tento příspěvek byl editován 17.11.2009 19:56:05 uživatelem 1Mara.viz z lovu
. Nemyslím to,jak jste z malím dopadly na těch štikách , ale jak jsto napsal , fak supr
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:36@ ???
-
chlapi kurňa můžu se zeptat jak se sem pridavaji fotky nejak mi to nejde
Tento příspěvek byl editován 17.11.2009 19:51:15 administrátorem osprey.:( dam tam to prochazet a pak dam odeslat a nic
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Úterý 17. listopadu 2009 v 0:13® cercer
-
vydrain???
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:53® Zoles
-
Sander> No jo, delam si prd.l.Ale je to stejne previt.Kdyby to aspon sezrala.To ale nic neni oproti tomu co jsem videl vloni v Pisku u brachy. Ty .. vytahany na tom lede. Vzdyt vis. To je fakt prasarna.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:48® Sander
-
Zoles > vydra může hospodařit na říčním úseku délky i 20km (četl jsem i o třiceti kilometrech), pohyb jí zjevně nevadí.
Způsobů redukce existuje spousta, ale do žádného se nepouštěj.
Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 21:50:25 uživatelem Sander. - Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:43® Zoles
-
To me teda nenapadlo. U ty ricky o chovnim nevim,teda ne moc blizko. Ze by putovali km daleko? Je to mozne, nevim nejsem vydrolog.No ale dik za alternativu. No a nevi nekdo jak se to da zabyt? Ja je proste nesnasim!!!!!!!!!!
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:25® Sander
-
Zoles > přes léto je pro vydry řeka slabá spižírna, proč se ohánět za pár čudlama mezi davem rybářů, když mají možnost se vklidu nažrat na každém druhém chovném rybníku. A tam tyhle stopy jen tak nenajdeš, pokud se kolem nich denně nemotáš.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:22® Zoles
-
Jeste posilam foto kaprika cca 3kg kterej byl vytazen 4m od reky. Tak nam ty sv…ne zacali radit. Nevite nekdo proc se to deje jen v zime a nebo proc to pozoruju jen v zime?
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:16® osprey
-
Sander: Ještě nám zbývají jeskynní ryby (až budem u toho pramene).
Jinak na pstruhové nesvazové B5 to prý letos bylo s fiškou velmi slabé.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:14® Sander
-
osprey > asi se budem muset posunout zase o pár kiláků výš. Až budem kousek od pramene, tak teprve můžeme říct, že jsme v prdeli
Já doufám že jaro bude klidnější.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:10® osprey
-
Sander> Tak to asi vychytali kapry v Písku a někdo se prokecl, že tam to jde taky. Byl jsem tam letos dvakrát a těch kapříků tam fakt bylo dost.
A ta bobkařská mafie je čím dál organizovanější.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:04® Sander
-
osprey > pod jez, resp. k mostu jsem zdaleka nedošel, stačilo mi nahlídnout tam z místa asi 100m pod soutokem. To samé nad jezem nad tím soutokem. Všude se chytalo.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:58® spike
-
osprey> na co? voda kalná jak …, po rybách ani vidu ale možná se zítra stavím proházet hlavní tok řeky
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:57® osprey
-
spike: Tak to máš ideální podmínky.
Sander: Tam v H. byly ty davy taky? Dokonce i pod jezem?
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:55® spike
-
Sander> u nás byla morava zvednutá o 2 metry. Ted je ještě o metr ale klesá.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:49® Sander
-
osprey > nevím, hází se tam kýble krmení. Snad tam vydrám něco zbyde.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:46® Sander
-
spike > normální stav.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:35® osprey
-
Sander> Jo, podívám se na to. Ještě ale budu nějaký čas vláčet. Koupat špunt můžu od ledna až do jara.
Na tom soutoku jsem byl. Ta strana, co bývala tišina, je zanesená. Celkem mě to nemrzí. Byl to totálně provařený flek. Ryby z daného úseku nezmizí a letos by je nemusely vydry ani moc vyžrat – vysadilo se tam dost kaprů. Snad to těm potvorám do jara vydrží.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:35® spike
-
Sander> jsou u vás vody taky zvedlé? Dnes jsem byl u vody a byla kalná ale zvedlá už moc ne.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:30® Sander
-
spike > nekrmím, byl jsem na šoulačce.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:30® Sander
-
osprey > letos by ta řeka mohla být rozdávačná. Nikdy jsem tam takhle na podzim nejezdil, ale právě teď se tam ukazuje docela solidní potenciál. I navzdory té kalné vodě. Uvidíme jaká bude zima.
Už tam ale zase dlouho nepojedu. Počkám až se masařky nažerou, takhle se tam nedá žehlit.
Jinak stavěl jsem se na chvíli u toho soutoku nad H., byl jsi tam od povodní? Mazec, co?
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:27® spike
-
osprey> to je taky možné že si sedla jinam, a nebo jak Sander odjel tak si sedla na jeho zakrmené místo. Jinak dnes se mě povedl třetí tloušť na stejného twistera 2 předešlí byli z Břeclavy.
Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 20:28:11 uživatelem spike. - Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:17® osprey
-
Sander> Jo, je to tu divný.
Dnes jsem koukal na počasí. Má být teplo, za dva dny bych snad už mohl z domu. O víkendu jsem zkoušel navzdory chorobě pár hodin denně pracovat a ta věc mi dala jasně najevo, že buď se budu na to kurýrování soustředit anebo mě zadupe do země. Tak jsem se dneska soustředil…
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:17® Tommy
-
Sander> Jak si mohla dělat kozy,když je měla?
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:07® Sander
-
osprey > já myslím že spíš počkala až odjedu a sedla si na stejný flek
Prolítlo tam pak hejno kormoránů, jen jsem si řek no ty wolle, tady to je divnej kraj…