Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:40® Robur
-
osprey, posílal jsem ti další foto a pak 15 minut poklízel, tak se koukej podívat
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:38® spike
-
osprey> je to umění za chvilku sem přiložím foto ryby co jsem se snažil vyfotit ve vodě a jak to dopadlo:-d
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:34® sus1
-
osprey> úplně.
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 21:35:01 uživatelem sus1.Kde je vlastně Had??nějaká výprava??
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:31® osprey
-
sus1: Co ty se pořád jen tlemíš. Ztratil jsi cit v prstech?
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:28® sus1
-
osprey>
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:27® osprey
-
Dejwík2504> Ještě jsem se nenaučil, pořád jsem ve výcviku.
To si vezmeš fotku, která je fakt dobrá a snažíš se zjistit, jak to ten fotograf udělal. A pak se to snažíš udělat podobně.
Ne vždycky to jde, občas mi chybí talent, občas vybavení.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:25® sus1
-
Dejwík2504>
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:22® Dejwík2504
-
osprey> krásne fotky, kde jsi se naučil takovémuto umění?
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:18® osprey
-
spike> Myslím, že jsem měl to jakési jiné lanko.
Beer.Beda> Když se člověk šikovně postaví, nevnímá hluk z dálky a vybaví si ty ryby, co tam byly před 15 lety, tak je to fajn. Jinak už zbyl jen ten podzim a sem tak kudla, kterou bych radši nechytil. Ale musím ven, jinak bych za tím compem shnil.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:06® Beer.Beda
-
osprey> Koukám že místa tvého výletu bych měl znát že??Je tam krásně.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:05® spike
-
osprey> aha a měl jsi lanko vypadá že ne ale jen se ptám znám jen wolfram a ocel aĺe Prutos mě o víkendu ukáže i jakési jiné lanko
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 21:06:10 uživatelem spike. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:02® osprey
-
Sander: Nevím, snad pod tu výpust.
sus1: Jedna to vzala z dopadu a měla banjo zespoda pod tlamou. Ostatní byly v tlamě.
spike: Neměl jsem wolfram.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:58® spike
-
osprey: kolikatikilový wolfram jsi dnes použil
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:56® sus1
-
osprey: Ta štika ne tej první fotce je podseklá??
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 20:56:43 uživatelem sus1.Jinak počas dneska teda??!perfekt.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:46® Sander
-
osprey > má smysl jet pod ten rybník zítra? Teď jsem dva dny nemohl.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:30® cormoran
-
Koudy> Ok, ať to jde aspoň tak jako do teďka
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 18:42® Koudy
-
cormoran> Zatím jen gumy a to z prostých důvodů…berou je a hodím s ní dál..tak nemám důvod to měnit.navíc jednoháček se lépe vyndává z tlamy než trojháky
taky je guma levnější vzhledem k případné ztrátě… Nad wobama jsme uvažovali taky že je zkusíme ale pak jsme si řekli,vzhledem k předchozím důvodům, proč…až začnou být náladoví budem zkoušet něco jiného,ale zatím nemáme důvod
ale myslím že vzhledem k roční době jsou teď stejně gumy nej takže spíš pak zkusím jiný typ nebo barvu gumy než wob
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 18:34® Koudy
-
Georgino> Jj,určitě budou…a neměli by být daleko od těch okounů…teda aspoň já mám takovou zkušenost…
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 16:31® Sander
-
kubas > ano, občas bych do toho kop, obzvláště mě pak irituje když na něco kliknu a tím se na dobrou chvílí stane server Chytej.cz nedostupný, přestože sousedi v pohodě jedou.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 14:48® acam3
-
osprey> Já jsem si řek, že pokud vůbec nějakou rybu někdy sejmu, tak to bude nějaká taková, která se stejně pěstuje pro maso a v našich vodách (ČR), se přirozeně nevytírá. Z toho mi vyšel kapr, duhák, siven … ale letos mám jen MP, takže v úvahu připadá jen ten kapr.
A ty sumci? Mě je jedno, že někdo někdy kecák, reagoval bych na to jako HaD, prostě bych se tomu smál, ale já byl obviněn z toho, že když nevěřím tak závidím a to mě nas … pííí …No ale teď se budu muset na nějaký čas odmlčet, mám plno práce, ble …
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 13:43® cormoran
-
Koudy> Je to tak, bohužel se každej jednou spálí a pak to dapadne tak, jak to dapadne…Snad vám na to nikdo nepřijde, aby se bylo čím kochat
Všimnul jsem si, že je mydlíte většinou (nebo možná jenom) na gumy. Zkoušeli jste třeba i voblery? Znám pár revírů, kde jsou celkem vybíraví a náladoví. Buď dostaneš šanci jedině s voblerem, nebo jenom s gumou. Nikdy v jeden den nechytneš na obě nástrahy…
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 12:45:02 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:51® Georgino
-
Koudy> Okouny už jsem tady nějaký objevil a někdy i docela pěkný, i štiky se občas podaří, ale candáty jsem ještě nenašel, někde tu ale budou
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:44® Koudy
-
Georgino> ahoj,nejlepší doba je tak od půl 5 do půl 6 takže vlastně když se stmívá…ale včera brali průběžně celé odpoledne
jinak dík,voda je to fajn ale najít místo je těžké…ale jak jsem viděl u sousedů tak tobě se taky daří krásní okouni
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:40® Georgino
-
Koudy> Ahoj, koukám že je chytáte i za tmy. Berou v tuhle dobu vác za tmy nebo přes den? Jinak krásný ryby, tu vaši vodu vám závidím
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:13® Koudy
-
cormoran> Jj,chápu přesně co myslíš,mám podobnou zkušenost…
já jen trnu aby se i tento náš flek neprovalil…protože pak by byl konec…bohužel je dnes doba kdy po netu šmejdí různá individua a pokud si člověk nedá bacha tak je s rybama konec
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 11:09® cormoran
-
Koudy> Paráda, užívej
Na loňskej rok zbyla pouze pěkná vzpomínka, dneska už to není pravda. Někteří to tam stihli probrat ještě na zimu a ti, co „zaspali“, se zas činili po zahájení. Ale jinejch revírů je spousta a snad se ještě najde jeden takovej, jako byl v loni
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 10:39® Koudy
-
cormoran> Díky,užívám si to…včera jsem vylupnul 5 kousků(nej asi 60) ale nefotili jsme
ale pokud se nepletu ty jsi loni touto dobou candátům dával taky řádně zabrat…
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:52® kubas
-
spíš to psaní je dost pomalý
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:49® cormoran
-
adam> Ty musíš mít pořád něco extra, tohle je fakt mazec
Koudy> Opět nádhera, veřejně se přiznám, že trochu závidím
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:15® kubas
-
Taky vám chytej poslední dobou přijde nějaký zpomalený nebo jen mě?
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 08:16:06 uživatelem kubas.