Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:40® Robur
Robur

osprey, posílal jsem ti další foto a pak 15 minut poklízel, tak se koukej podívat

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:38® spike
spike

osprey> je to umění za chvilku sem přiložím foto ryby co jsem se snažil vyfotit ve vodě a jak to dopadlo:-d

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:34® sus1

osprey> úplně.:-) Kde je vlastně Had??nějaká výprava??

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 21:35:01 uživatelem sus1.
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:31® osprey
osprey

sus1: Co ty se pořád jen tlemíš. Ztratil jsi cit v prstech?

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:28® sus1

:-D osprey>

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:27® osprey
osprey

Dejwík2504> Ještě jsem se nenaučil, pořád jsem ve výcviku.

To si vezmeš fotku, která je fakt dobrá a snažíš se zjistit, jak to ten fotograf udělal. A pak se to snažíš udělat podobně.

Ne vždycky to jde, občas mi chybí talent, občas vybavení.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:25® sus1

Dejwík2504> :-D

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:22® Dejwík2504
Dejwík2504

osprey> krásne fotky, kde jsi se naučil takovémuto umění? :-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:18® osprey
osprey

spike> Myslím, že jsem měl to jakési jiné lanko.

Beer.Beda> Když se člověk šikovně postaví, nevnímá hluk z dálky a vybaví si ty ryby, co tam byly před 15 lety, tak je to fajn. Jinak už zbyl jen ten podzim a sem tak kudla, kterou bych radši nechytil. Ale musím ven, jinak bych za tím compem shnil.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:06® Beer.Beda
Beer.Beda

osprey> Koukám že místa tvého výletu bych měl znát že??Je tam krásně.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:05® spike
spike

osprey> aha a měl jsi lanko vypadá že ne ale jen se ptám znám jen wolfram a ocel aĺe Prutos mě o víkendu ukáže i jakési jiné lanko

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 21:06:10 uživatelem spike.
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:02® osprey
osprey

Sander: Nevím, snad pod tu výpust.

sus1: Jedna to vzala z dopadu a měla banjo zespoda pod tlamou. Ostatní byly v tlamě.

spike: Neměl jsem wolfram.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:58® spike
spike

osprey: kolikatikilový wolfram jsi dnes použil

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:56® sus1

osprey: Ta štika ne tej první fotce je podseklá??:-) Jinak počas dneska teda??!perfekt.

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 20:56:43 uživatelem sus1.
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:46® Sander
Sander

osprey > má smysl jet pod ten rybník zítra? Teď jsem dva dny nemohl.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:30® cormoran
cormoran

Koudy> Ok, ať to jde aspoň tak jako do teďkapivo

Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 18:42® Koudy
Koudy

cormoran> Zatím jen gumy a to z prostých důvodů…berou je a hodím s ní dál..tak nemám důvod to měnit.navíc jednoháček se lépe vyndává z tlamy než trojháky:-) taky je guma levnější vzhledem k případné ztrátě… Nad wobama jsme uvažovali taky že je zkusíme ale pak jsme si řekli,vzhledem k předchozím důvodům, proč…až začnou být náladoví budem zkoušet něco jiného,ale zatím nemáme důvod:-) ale myslím že vzhledem k roční době jsou teď stejně gumy nej takže spíš pak zkusím jiný typ nebo barvu gumy než wob:-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 18:34® Koudy
Koudy

Georgino> Jj,určitě budou…a neměli by být daleko od těch okounů…teda aspoň já mám takovou zkušenost…

Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 16:31® Sander
Sander

kubas > ano, občas bych do toho kop, obzvláště mě pak irituje když na něco kliknu a tím se na dobrou chvílí stane server Chytej.cz nedostupný, přestože sousedi v pohodě jedou.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 14:48® acam3

osprey> Já jsem si řek, že pokud vůbec nějakou rybu někdy sejmu, tak to bude nějaká taková, která se stejně pěstuje pro maso a v našich vodách (ČR), se přirozeně nevytírá. Z toho mi vyšel kapr, duhák, siven … ale letos mám jen MP, takže v úvahu připadá jen ten kapr.
A ty sumci? Mě je jedno, že někdo někdy kecák, reagoval bych na to jako HaD, prostě bych se tomu smál, ale já byl obviněn z toho, že když nevěřím tak závidím a to mě nas … pííí … :-D No ale teď se budu muset na nějaký čas odmlčet, mám plno práce, ble … :-((

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 13:43® cormoran
cormoran

Koudy> Je to tak, bohužel se každej jednou spálí a pak to dapadne tak, jak to dapadne…Snad vám na to nikdo nepřijde, aby se bylo čím kochat:-)

Všimnul jsem si, že je mydlíte většinou (nebo možná jenom) na gumy. Zkoušeli jste třeba i voblery? Znám pár revírů, kde jsou celkem vybíraví a náladoví. Buď dostaneš šanci jedině s voblerem, nebo jenom s gumou. Nikdy v jeden den nechytneš na obě nástrahy…

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 12:45:02 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:51® Georgino
Georgino

Koudy> Okouny už jsem tady nějaký objevil a někdy i docela pěkný, i štiky se občas podaří, ale candáty jsem ještě nenašel, někde tu ale budou :-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:44® Koudy
Koudy

Georgino> ahoj,nejlepší doba je tak od půl 5 do půl 6 takže vlastně když se stmívá…ale včera brali průběžně celé odpoledne:-) jinak dík,voda je to fajn ale najít místo je těžké…ale jak jsem viděl u sousedů tak tobě se taky daří krásní okouni:-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:40® Georgino
Georgino

Koudy> Ahoj, koukám že je chytáte i za tmy. Berou v tuhle dobu vác za tmy nebo přes den? Jinak krásný ryby, tu vaši vodu vám závidím :-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:13® Koudy
Koudy

cormoran> Jj,chápu přesně co myslíš,mám podobnou zkušenost…:-(( já jen trnu aby se i tento náš flek neprovalil…protože pak by byl konec…bohužel je dnes doba kdy po netu šmejdí různá individua a pokud si člověk nedá bacha tak je s rybama konec:-((

Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 11:09® cormoran
cormoran

Koudy> Paráda, užívej:-)

Na loňskej rok zbyla pouze pěkná vzpomínka, dneska už to není pravda. Někteří to tam stihli probrat ještě na zimu a ti, co „zaspali“, se zas činili po zahájení. Ale jinejch revírů je spousta a snad se ještě najde jeden takovej, jako byl v loni:-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 10:39® Koudy
Koudy

cormoran> Díky,užívám si to…včera jsem vylupnul 5 kousků(nej asi 60) ale nefotili jsme:-) ale pokud se nepletu ty jsi loni touto dobou candátům dával taky řádně zabrat…;-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:52® kubas
kubas

spíš to psaní je dost pomalý :-((

Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:49® cormoran
cormoran

adam> Ty musíš mít pořád něco extra, tohle je fakt mazec:-)

Koudy> Opět nádhera, veřejně se přiznám, že trochu závidím:-D

Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:15® kubas
kubas

Taky vám chytej poslední dobou přijde nějaký zpomalený nebo jen mě? :-((

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 08:16:06 uživatelem kubas.