Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.441 příspěvků, z toho 128441 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. února 2005 v 11:16® kelt
kelt

Manžel není doma a manželka si mezitím užívá s milencem. Zachrastí klíce,je slyšet zámek, manželka schová milence do skríne, sepne ruce k nebi a prosí:

• Ó bože, udelej si se mnou co chceš, jenom at nás neobjeví muj muž. Je strašne žárlivý a urcite by zabil nejen me, ale i mého milence.

Na to se nebesa otevrou a ozve se:

• Dobre, bude to jak chceš, ale za tri roky te povolám k sobe, utopíš se.
  • Dobre, dobre, jen at ho ted nenajde.

Všechno probehne uplne hladce. Tri roky se žena nekoupe, jenom sprchuje. Nechodí na koupalište, vode se zdaleka vyhýbá. Tri roky ubehnou. Ubehnou ctyri, pet let. Na svuj slib už zapomnela. Po peti letech si koupí zájezd na okružní plavbu okolo sveta. Na lodi je velká zábava, samé ženy, když v tom se zacne lod potápet. Žena si vzpomene na svuj slib. Poklekne, sepne ruce k nebesum a volá:

• Ó bože, ted, ted me chces povolat k sobe? Podívej se, kolik nevinných žen ted zemre spolu se mnou. Nebesa se opet otevrou a ozve se:
  • Dva roky, dva roky mi trvalo, nez jsem vás všechny kurvy dostal na jednu lod !!!
Čtvrtek 10. února 2005 v 11:15® kelt
kelt

Jihlava odpoledne. Trolejbus plný lidí. Najednou se v hloucku ozve hlas dámy: „Pane ridici, prosím, chtela bych vylízat.“ Ridic odpoví: „Já bych chtel taky vykourit a nervu to na celej trolejbus.“

Čtvrtek 10. února 2005 v 11:13® pif
pif

sedí velice noblesní pár v restauraci na večeři a  okolo prochází krásná blondýnka. najednou se zarazí ,otočí se na muže a povídá:„ahoj miláčku,ta schůzka večer platí?“ on odpoví:„samoz­dřejmě,těším se na tebe,pá.“blondýna odejde a žena na muže začne řvát:„kdo to je,ta coura?“on odpoví:„moje milenka“!!ona stropí strašnou scému a chce rozvod. chlap se naní chvíli dívá a pak říká:„jak chceš,vrať klíče od jachty,rols-rolse a sídla na miami zmiz“.žena se uklidní,sedne a jí dál. okolo prochází muž s krásnou blondýnou,manžel je vřele pozdraví a oni pokračují dál. žena se ptá.„kdo to byl?“ muž na to:„můj šéf s milenkou“. ona přemýšlí pak vyhrkne:„ta neše je stejně hezčí“!!!

Čtvrtek 10. února 2005 v 11:13® pupak

Mileneckej par v nejlepsim a muz rika parnerce „milacku nebudes-li kourit, tak ti vypadaj vsechny zoubky“ a partnerka se pta „proc?“ a muz odpovi „protoze ti rozkopu drzku ty kravo!“

Čtvrtek 10. února 2005 v 11:06® kelt
kelt

Ztroskotají dva muži na pustém ostrove. Chytí jednou zlatou rybku. Ta ríká, že každému splní tri prání. První si tedy preje být odsud pryc, mít velký barák a hlavne hodne nádherných ženských. Stane se. Rybka se ptá druhého, co si bude prát. „Aby byl teplej…“.

Čtvrtek 10. února 2005 v 11:02® kelt
kelt

Príjde sexy štíhlá blondýnka k barmanovi svudne se na nej podívá, zajede mu rukou do vlasu a sexy hlasem mu povídá:„Vy jste majitel?“, „Neee, ne nejsem“ zakoktá barman, blondýnka mu rukou zajede do vousu a zacne se mu v nich smyslne vrtat:„A je tu majitel?“, „Nee, není“ zakoktá opet. Blondýnka mu strcí prst do úst a nechá si ho od barmana cucat a sexy hlasem pokracuje:„Tak až se vrátí, reknete mu, že na záchode došel papír“.

Čtvrtek 10. února 2005 v 11:01® kelt
kelt

> pif: nějak si se od toho HaDova mailu odmlčel. Zaujalo tě tem snad něco na delší dobu??? :-)) )

Čtvrtek 10. února 2005 v 10:56® kelt
kelt

> HaD: jo funguje to je buďto hláška o doručení nebo že mi to nemůže poslet kompletní výpis toho mailu na mobil. Tak to bude sqelá párty už se moc těším – akorát já bez té šlehačky jsem alergický na mlíko :-)) )

Čtvrtek 10. února 2005 v 10:49® pif
pif

HaDe,seš slepej?dyť on má jiný starosti,nevidíš dole,v jaké je prekérní situaci?ještě,že má to sombréro,jinak nevím,nevím.......

Čtvrtek 10. února 2005 v 10:46® HaD
HaD

> kelt: nefunguje ti mejl??? něco sem ti posílal a vrátilo se mi to

Čtvrtek 10. února 2005 v 10:40® kelt
kelt

zákeřná smrt…

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7798.jpg
Čtvrtek 10. února 2005 v 10:38® HaD
HaD

> CeP: už se těšim

Čtvrtek 10. února 2005 v 10:01® pif
pif

kluci,co to znamená,dyž chcu poslat mejl a ono mě to píše-nebyla nalezena žádná shoda-

Čtvrtek 10. února 2005 v 9:41® twert

bry rano, neco na probuzeni…

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7795.jpg
Čtvrtek 10. února 2005 v 9:39® CeP
CeP

> HaD: a to jeste neni vsechno; po nedeli pribude jeste Slanik, Přešťovice, Štěkeň, Čejetice…
a pak jeste Jaro, Léto, Podzim…

Čtvrtek 10. února 2005 v 9:23® pif
pif

CeP. vždy na nejtěžší otázky bývají nejlehčí odpovědi-:))))))

Čtvrtek 10. února 2005 v 9:19® HaD
HaD

> CeP: Otava je nádherná řeka

Čtvrtek 10. února 2005 v 9:12® CeP
CeP

> pif: bylo to tim pivem. zajimava souvislost. to by mne nenapadlo… :-)) ))

Čtvrtek 10. února 2005 v 5:56® mirmen

na rybách v Austrálii není o zábavu nouze :-)

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7790.jpg
Čtvrtek 10. února 2005 ve 3:51® mirmen

dobré ráno :-)

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img7789.jpg
Čtvrtek 10. února 2005 v 0:49® pif
pif

CeP:tak přišels na to,co to blblo?topivo nebo vir?-:))))))

Středa 9. února 2005 ve 23:00® Tomash
Tomash

Big Mike : :-)) )

Středa 9. února 2005 ve 22:49® Mike
Mike

Tomash: hele, koukej nechat ty její vnady a mazej do posilovny, co tak koukám, jseš nějak z formy:-)) ) Hodně odpočinku, celé tělo v 6–8 cvicích, 2× tejdně, 4 série o 8–15 opakováních a víc nechci slyšet. a holku pust z hlavy dokavad nebudeš mít 45 přes pazouru a 70 přes stehno. Na pas se zatím nekopuká, to až v létě!!!:-)) )

Středa 9. února 2005 ve 22:27® TH

CeP-u nás je to stejné..

Středa 9. února 2005 ve 22:05® CeP
CeP

> jarv a ostatni : Otava – Horažďovice → Strakonice dnes odpoledne : viz. url

Středa 9. února 2005 ve 20:57® Koudy
Koudy

chose:nemáš to náhodou z té série od Mr. Green?Já mám doma Okouna,Pstruha a Muškaření,a taky Mongolsko,a pak ještě O sumcích od Vágnera(ale to byl dárek,jinak bych si to nikdy nekoupil)

Středa 9. února 2005 ve 20:31® Chose
Chose

Zdar fšichni. Dneska sem zkouknul VHS-O lovu lína abyl to celkem nářez,pod 2 kila tam nešel žádnej kousek. jinak celkem zajímavá kazeta. ješzě mám teď doma Štiku,Mongolsko,Ka­nada-lososi,a propadl jsem lovu sumců. tak sem dost natěšenej…

Středa 9. února 2005 v 19:38® Tomash
Tomash

pupak, red, kostnak : Jo,jo! A to doslova! :-)) ))

Středa 9. února 2005 v 19:35® red
red

no ok ok presvedcil si ma … ale ze tie fotky tu boli tak supom ;o)))

Středa 9. února 2005 v 19:27® kostnak
kostnak

:-)) )))