Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 31. října 2009 v 18:57® sus1
-
Poznáte něco na tom kapříkovi?
- Sobota 31. října 2009 v 18:56® Prutos
-
Dejwík2504> Kéž by jednou nastala doba, kde by vydání povolenky bylo podmíněné znalostí BP.
- Sobota 31. října 2009 v 18:53® Dejwík2504
-
čuzte všichni, může se pls chytat na rybích přechodech?
- Sobota 31. října 2009 v 18:49® Prutos
-
Barynka: Pěkná ryba, chytáš jak starej chap
Jen, příště si tu podložku namoč, jinak ztrácí význam.
- Sobota 31. října 2009 v 18:17® sus1
-
Prutos>
- Sobota 31. října 2009 v 18:17® sus1
-
Sander> Abych s tim nezabíral místo v Přívlači,tam to nepatří, je to všeob. přízpěvek.
Tento příspěvek byl editován 31.10.2009 17:22:24 uživatelem sus1.Smysl to nepostrádá,to píšeš ty.Jak píšu,tahle to vidim já,nemusí nikdo souhlasit. Je to hodně podobný.
- Sobota 31. října 2009 v 17:49® Prutos
-
sus1> To by mi tak ještě scházelo
- Sobota 31. října 2009 v 16:57® Sander
-
sus1 > nevím proč to píšeš sem, postrádá to smysl.
Chci být originální, nikoho nehodlám kopírovat.
- Sobota 31. října 2009 v 16:17® sus1
-
Prutos> No ještě abys nepsal slušně?!!!Bych tě moh dělat skoro tátu.
Holomku.
- Sobota 31. října 2009 v 16:06® sus1
-
Sander> Já si sem právě chodim odpočnout a tu inteligenci nechávam jinejm, mam ji v zaměstnání plný?! – dost.A pak ještě tady????.
Tento příspěvek byl editován 31.10.2009 15:07:47 uživatelem sus1.Vzhledem k tomu,že sem o nějakej rok starší než ty,tak už mě to asi mine(nějaká změna)a sem rád,že sem vychovanej v tej ,, jinej" době,kde se ještě nějaká slušnost učila .Dneska?????
Já jen,že sem se u tebe toho všimnul,co je tady osprey.Vono to někdy láká bejt stejnej,nebo se mu aspon podobat(tomu druhému),ale neni to ono. To mě tak napadlo při pročítání přízpěvků.Ne aby ses kvůli tomu urazil??!!jen tak píšu. Málo mejch přízpěvků?To by potom znamenalo,že seš tady pořád jen ty a něco málo okolo,což by nebylo dobře.
Já to teda taky zkusim psát slušně.
- Sobota 31. října 2009 ve 13:37® Sander
-
Teď jsem vyvezl mamču na Šumavu, je tam božsky, ale –1°C. Tady dole +5°C, už se ale inverze také začala trhat. Kouknu se po šupině.
- Sobota 31. října 2009 ve 13:10® okoun27
-
čau chtěl bych se zeptat jestli někdo neví nějaký soukromák na dravce někde u ostravska
- Sobota 31. října 2009 ve 12:39® spike
-
1Mara> Je to krásně urostlá ryba, která si tu svobodu zasloužila…Tím myslím oba 2
Tento příspěvek byl editován 31.10.2009 11:39:46 uživatelem spike. - Sobota 31. října 2009 ve 12:34® Sander
-
1Mara > před třemi lety jsme lovili jeden návesní rybníček o rozměrech asi 15×10m. Bylo tam pět tolstojů okolo 7kg. Nikdo o nich neměl tušení – tedy maximálně jen ten, který je tam hodil. Rybníček nijak nezasvinili, kapři vesele přibývali na váze, prostě jakoby tam tyhle ryby nebyly.
Nó a jaká z nich pak byla po prohnání komínem bašta!
- Sobota 31. října 2009 ve 12:06® 1Mara
-
Sander> Nó konečně pozitivní řeč Díky
.
- Sobota 31. října 2009 v 11:58® Sander
-
1Mara > neviděl bych v tom žádný problém, už proto, že se dají vyžehlit jen náhodně při vláčení, to svědčí o minimální potravní konkurenci ostatním rybám. Nikdo o nich nebude mít dost možná ani tušení. Určitě bych raději jezdil na vodu, kde mám jistotu že taková ryba ještě žije, než na louži jen s násadovými kapry.
Tak tam budou o pár let déle. No a co? Nedělej si z toho hlavu.
Tento příspěvek byl editován 31.10.2009 10:59:36 uživatelem Sander. - Sobota 31. října 2009 v 11:55® 1Mara
-
Tak jsem docela zklamanej z dnešního posledního výlovu
né že by se rybyndy nevyvedli
, ale sklidil jsem docela což mně mrzí krytiku za ty dva tolstoje , že jsou už moc starý a nemněl jsem je pouštět zpět a darovat jim ještě kus života
, prý za rok umřou a zbytečně zasviněj vodu . Co si o tom myslíte ? Nebudu zakládat na to to téma nějaký fórum sic by mně Robur zato sežral
)
- Sobota 31. října 2009 v 7:13® Zoles
-
adam> Co mi tady takovejma belicema delas ostudu? To tam poradny ryby nejsou? Delam si srandu.
Vcera jsem prijel z Labe a candat se nekonal. Tak v patek nebo kdy ze dorazis do Pisku? A nocleh? Bejt venku je uz zima.
- Pátek 30. října 2009 ve 23:18® HaD
-
osprey> to doufám! A pojď do mě v přívlači. Mám boxerky a jsem připravenej na souboj
- Pátek 30. října 2009 ve 23:04® osprey
-
HaD: Myslím, že příští rok už to bude v pohodě.
- Pátek 30. října 2009 ve 22:56® HaD
-
BigMike + osprey> achjo… Na druhou stranu to jen potvrzuje, že problé je a vždy byl v lidech. A je úplně jedno, že jsou někde organizovaní. Všude se nějakej „vůl“ najde.
- Pátek 30. října 2009 ve 22:54® spike
-
Libor> MEGA KOSA U NÁS –2°C
- Pátek 30. října 2009 ve 22:11® Libor
-
Sakra, venku je kosa pěkná, asi mrzne.
- Pátek 30. října 2009 ve 22:05® osprey
-
BigMike: Nezůstalo to bez odezvy. Existuje tu ale instituce soukromých zpráv a tak holt některé věci nejsou veřejně vidět.
Ujišťuju tě, že už se o mém odporu k červenobílým fangličkám ví na mnoha místech
- Pátek 30. října 2009 v 18:45® Sander
-
BigMike > zítra se ti na ně zeptám, zapomněl jsem, promiň.
- Pátek 30. října 2009 v 17:12® BigMike
-
Bral jsem to TADY hrrr, protože jestliže po 4 měsících od závodů Míra uřezává pentličky, vypadá to, že někdo něco zanedbal! Už jen to, že někdo může vůbec po závodech nechat takto vyzdobené břehy svědčí o něčem! Rozhodně ne o zapomětlivosti:)) Tak držím palce ať vám tam příště zase něco nenechají. Ptal ses kamaráda na ty mníky? I jeho zkušenosti by se rády vyslechly:) Tady u nás je potok dělaný přímo na ně. Ostatně, třeba tu jsou, nikdo je ale asi neprubuje! Nechceš někdy zajet, já s rybkou nechytám a na vláčku je asi nedostanu?:))
- Pátek 30. října 2009 v 15:22® Sander
-
BigMike > stejně „hrr“ jsem do toho byl před třemi týdny i já. Nakonec jsem přes všechny patálie zjistil, že to lze vyřešit i slušně, bez přehnané medializace a hnaní do extrémů. Poučil jsem se pro příště a bohužel myslím, že to „příště“ bude brzy.
V neděli se jedu přesvědčit, jak vedoucí pořadatel splnil slib, který mi dal předevčírem do telefonu. Pokud to bude stejné, už to budu brát jako nenásilné zdvihnutí prostředníčku proti mé osobě a podle toho bude vypadat má reakce.
- Pátek 30. října 2009 ve 14:01® BigMike
-
Osprey: koukám, že tady nikdo nereagoval na tvé fotky toho bordelu, co zanechali „pořadatelé“ II. ligy u vody!!! 4 měsíce!!! PRASATA!!! A to si hrají na pořadatele sportovního klání, dozajista mají plnou hubu chytání bez protihrotů a pod.!!! Asi to tam všechny po závodech nechalo v klidu, ale být po mém, tak si už na tom úseku nikdy nezachytají, zveřejnil bych jejich jména, s přiloženými fotografiemi pentliček zdobících pobřežní porosty a navrch zaslal nějaký komentář na vedení závodnické federace nebo jak se to nazývá.
- Pátek 30. října 2009 ve 13:03® 1Mara
-
sus1> No jó nó
tak příště vid ?
- Pátek 30. října 2009 ve 13:00® sus1
-
1Mara> Možná, že už sem tam byl,jen sem se tady nepochlubil.