Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 27. října 2009 ve 20:13® spike
-
1Mara> jak to myslíš po žížalkách?? a proč se vlastně ty řeky regulují, ted u nás regulují taky jednu řeku ale bojím se že ryby z toho úeku zmizí, aspon na čas.
- Úterý 27. října 2009 v 19:56® Libor
-
Sander> to je ten foťák opravdu tak pomalej že nestihne vyfotit bagr?
- Úterý 27. října 2009 v 19:15® 1Mara
-
Sander> Krasavcí
To výš kam dnes ta regulace vlítne tam je po žížalkách
u nás na Běle je to samý
- Úterý 27. října 2009 v 19:03® jirka28
-
1Mara> nadhera
Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 19:41:39 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Úterý 27. října 2009 v 17:35® Jak.novi
-
Uz mám taky profil na faebooku
http://www.facebook.com/…gstarted.php#…
- Úterý 27. října 2009 v 8:13® Robur
-
Tomáš123> najeď si na úvodní stranu Chytej a máš tam vyhledávač, zadej Plumlov a najdeš fórum, kde se to řešilo, ale nevím, zda vyřešilo, tam se zeptej
- Úterý 27. října 2009 v 6:34® Zoles
-
adam> Nediskutuj, radsi chyt rybu!!! Az prijedes tak si to uzijem.
- Pondělí 26. října 2009 ve 23:41® HaD
-
dam> a zřejmě hodně štik, ne? Zitra cinknu, potrebuju nejaky fotky z Norska.
- Pondělí 26. října 2009 ve 23:17® dam
-
HaD> Čeče, voda 11st. a několik jich zvednul, ale nic neochutnalo, nej ježatec měl Radek myslím 36, ale já je neměřil, nemám totiž už pár let metr a vše jen tak odhaduji na rukojeti…jinak cest je spousta, ale jak píšeš, je na každým, jakou cestou se dá, někdo těží, nekdo chytá a někdo se jen kochá…
- Pondělí 26. října 2009 ve 23:13® Tomáš123
-
Zdravim vsechny!Nevedel jsem kam mam zaradit dotaz:chtel jsem se prosim vas zeptat zda nekdo nevi informace o vylovu Plumlova…zatim se ke me dosali 2 nepotvrzene terminy a nevim kterej si mam vybrat…Chtel bych se podivat na ty fousky…predem diky a lovu zdar Tom
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:58® HaD
-
Jak.novi> taky
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:51® regulus
-
Jo kurnik, málem jsem zapomněl, ruský vlaštovky sou tady.
)
Ráno mě cosi krákalo za voknem, tak jsem přemejšlel, jestli je to CeP nebo není …
Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 21:53:08 uživatelem regulus. - Pondělí 26. října 2009 ve 22:51® Jak.novi
-
HaD> Těma projektama myslíš dvd filmy z vaší dílny ?
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:50® kubas
-
HaD> jo však v poho, už se na to těším a myslím že nejen já
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:48® HaD
-
Osprey, dam: nejhorší, nebo možná i nejlepší je, že to myslíme všichni dobře. Jen máme každý trochu jinou cestu a tou jdeme. Kéž by bylo těch cest ještě více a mohlo a hlavně kráčelo po nich více lidí…
dam: chytili se nějací velcí ježatci? A co tiki, vyklepnul nějkýho fouska? Myslel jsem na vás, když už jsem nemohl být s vámi.
- Pondělí 26. října 2009 ve 22:45® HaD
-
kubas> no! dobrá otázka… Prostě je to teď na vedlejší koleji a musím dokončit pár projektů, které nás živí. Pak se na to vrhnu…
- Pondělí 26. října 2009 ve 21:59® adam
-
KOukam ze se tady zacina doopravdy diskutovat!!
- Pondělí 26. října 2009 ve 21:57® kubas
-
HaD: kdy bude nějaký videjko z MS????
- Pondělí 26. října 2009 ve 21:56® adam
-
1Mara> jak to myslis s výměnou ..nechapu neva,urcite je to sranda..fotky budou priste..i dalsich zdejsich potvor vse do 13cm..
na rekach mrtvo!! … - Pondělí 26. října 2009 ve 21:43® dam
-
osprey> já měl o víkendu problém s boleny, mlátili kolem mě jak divý. Strávil jsem s nimi mrak času, ale pak jsem byl radši hluchej a slepej a snažil se zase okounovat
- Pondělí 26. října 2009 ve 21:40® dam
-
osprey> Ano, i to mě baví. Ovšem každý den a na každé vodě to je o něčem jiném a já hledám recept každý den nový…jednou to jsou pstruzi, jednou tloušti, jindy okouni nebo štiky…taková rybařina je pro mě zábavná…momentálně se bavím při slušné horečce, zřejmě následek z boatu
- Pondělí 26. října 2009 ve 21:27® cercer
-
Teda…dneska si nic nedarujete..
Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 20:27:46 uživatelem cercer.ale zajímavé čtení..
- Pondělí 26. října 2009 ve 21:24® osprey
-
Prutos: To přichází s věkem. Já jsem kdysi nachytal 100 plotic za den. A celou dobu tam plaval tloušť a toho jsem chytit nedokázal. Nakonec jsem zjistil, že jediná ryba, o kterou opravdu stojím, je právě ten tloušť a že jsem těch sto rybek popíchal jen kvůli tomu číslu.
- Pondělí 26. října 2009 ve 21:14® Prutos
-
osprey> Dovolím si ještě navázat na to , co se tu řešilo. Smýšlení mám dost podobné tobě, i když méně vyhraněné. Mám rád velké ryby, ledacos pro ně obětuju…ale občas, třeba po období neúspěchů, nebo když mám pramálo času, mě chytně blbá a chci si prostě zachytat. Pokud to chci pojmout akčně (tedy ne sedavý feeder) tak mi zbývají buď naši mrňaví okouni (ty si rád odpustím) nebo soukromák s bohatou obsádkou bojovných salmonidů. Když se to zvrtne v obtížný lov, korunovaný úspěchem tak je to jen dobře. Když ryby prostě berou, dává mi to prostor zkoušet nové techniky,nástrahy a baví mě to taky. A nemusí těch fišů být 200…stačí 100
- Pondělí 26. října 2009 ve 20:56® osprey
-
dam: A to je to krásné. Zkoušet, přemýšlet, hledat. Občas vítězit. Nepotřebuješ na to bůhví kolik ryb.
- Pondělí 26. října 2009 ve 20:55® Prutos
-
osprey> doufám že to nejsem já jen podle těch překlepů
Když jsem Davidovi konstatoval, že to byla bída, tak to bylo myšleno na tamní poměry. Když to tam trochu bere,můžou ty čísla být několikanásobný. Vláčkařů tam bylo dost, většina měla s přesvědčováním sivenů vážnej problém. Opodál stojícím muškařem jsem byli dokonce nařčeni, že ty ryby podsekáváme. Zkoušel jsem i duháky z dálky, ale ti nespolupracovali vůbec.
- Pondělí 26. října 2009 ve 20:52® dam
-
osprey> já to chápu. Co se týče toho jemnobraní, tak ti pstruzi na komerčních vodách v tom dost vynikají. Ale s ostatními rybami je to velmi podobné. Třeba u štiky je to až zvláštní, takový dravec a dokáže ti nástrahu líbat velmi dlouhou dobu a i několik hodů po sobě, o candátovi taky radši ani nemluvím…, to jen koukáš, jak se ti chvěje špička a nesekneš ho ani náhodou
- Pondělí 26. října 2009 ve 20:46® osprey
-
dam: Vy to pořád berete absolutně. Já chytím dost malých ryb nechtěně a někdy si na UL i zajdu. Ale naučil jsem se to nepřehánět.
Prutos: Vím, jak dovedou jemně brát. Totéž umí i štika – speciálně když nemusí s útokem pospíchat. O braní candátů kolují legendy.
A jinak – tenhle příspěvek, to už jsi ty. Tamto předtím bylo jako když smutníš, že nebrali na dopad a nebylo ti dáno jich popíchat aspoň padesát.
- Pondělí 26. října 2009 v 19:45® Prutos
-
osprey> No, napsal jsem to trochu nešťastně. Tušíš správně, spokojen jsem byl. Určitě víc než kdybych je chytal na hod. Ryb bylo všude plno, nechtěly to..bylo třeba vymýšlet a hódně si s tím hrát. Bylo to napívané a balivo mě to. Nevěšil bys, jak jemně dokáží salmonidi brát. Víc než 50% záběrů jsem pouze viděl, kdybych čekal na potah či pocuk, byl bych bez ryb.
- Pondělí 26. října 2009 v 19:25® dam
-
osprey> poslal jsem nějaké fotky po TR, ale on není v Táboře, bude až příští týden, článek má také, ale tem mohu přeposlat jinak jsem pozorně přečetl rozpavu mezi tebou a Davidem, ale to zde nevyřešíte. Každý z vás má SVOU pravdu a přes ní tak trochu nejede, nebo nechce jet vlak…je to vždy o lidech a ty jen tak k něčemu nepřinutíš. Zmiňuješ tady hlavně vláčku, máš pravdu, spousta lidí chytá malé ryby, ale to jim zakázat nemůžeš a pouze můžeš mít jiný názor a jiný přístup. Ovšem to nevím, kam potom chodíš na ryby a kde víš, že tam zrovna ta malá ryba není… Já vláčel velou sobotu a chytal krásné okouny a všechny jsem pustil a nemůžu říci, že bych na ně šel cíleně, prostě jsem se do nich trefil. Při lovu jsem sledoval jak sadí kapry a co se během hodiny semlelo,to jsem ještě nezažil…ale bohužel to nemohu nikomu vyčítat, má stejné rybářské právo jako já a nakláda s ním po svém… Už jsem několikrát ve světě lovil a s klidným svědomím mohu říci, že tam je jen několik revírů, kde nějaké ryby jsou, všechny jsou komerční a za slušné vstupné, ale v jiných revírech toho moc není, protože to všechno sež… a nenasazují vůbec nic. Nevím, jsetli by tě toto nějak naplňovalo. Pokud to tak jednou dopadne u nás, tak na rybařinu kašlu. Nechci se po zbytek života potkávat se stejnými rybáři na stejných pár revírech a chytat pořád ty samé ryby.....