Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.449 příspěvků, z toho 128449 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 17. října 2009 ve 13:25® hecht
hecht

Právě jsem se zařekl, že končím letos s nákupem nezbytných drobností. Vím že někde mám zásobu drop shot háčků, ale už hodinu je hledám. V té haldě krámů bez úspěchu vrrrr :-(

Sobota 17. října 2009 v 11:15® Zoles
Zoles

Hany> Nesmi bejt vic jak –3. Pak uz nejen zamrzaji ocka ale dela se i retez. To uz nefunguje. Jinak kolem 0 se slunickem je to fakt parada.

Sobota 17. října 2009 v 11:10® sus1

CeP> Přesně tak.FB nebrat!!!

Sobota 17. října 2009 v 8:44® Kubah

Zoles> Souhlas, taky si občas rád zachytám ve sněhu :-)

Sobota 17. října 2009 v 6:15® spike
spike

HaD> díval jses už na ten článek o ti posílal Míra??

Sobota 17. října 2009 v 0:52® HaD
HaD

CeP> věčný problém prohlížečů a různých systémů. Např. Chytej.cz jede optimálně na firefoxu…

Pátek 16. října 2009 ve 22:18® CeP
CeP

Koukam ze tu byla debata o Facebooku a dokonce chytej tam ma diskusni skupinu a pokud nejste upne konzervativni, pak vam doporucim prohlizec Flock: http://www.flock.com

je to vlastne trochu prevleceny mozilla firefox, ale hlavne odladeny hlavne pro facebook. jsou do nej pridane nejake doplnky a skripty, ktere vam zprijemni pobyt na facebooku. je to proste tak nejak na fb usite.

kdo mate firefoxe a nechce se vam na flock prechazet, muzete si nejake doplnky doinstalovat: https://addons.mozilla.org/…refox/search?… a neco i tady : http://userscripts.org/scripts/search?…

kdo mate Operu jako ja a nedate na ni dopustit, mate bohuzel smulu, protoze Opera ma s fb bohuzel znacne potize. spatne, nebo velmi spatne. mne to ani tak nevadi, pac tam nejsem, ale holomkove doma lamentovali, tak jsem hledal a nasel prave flock. s tim si chrochtaj. jak je na tom Infernet Exprdel netusim, pac nepouzivam a beda tomu, kdo mne to doma na compu pusti. :-D

Pátek 16. října 2009 ve 22:17® HaD
HaD

Kazan> jak bylo řečeno-žrout času, ale našel jsem pár známých, které bych asi jinak neobjevil.

Pátek 16. října 2009 ve 21:47® hecht
hecht

Sander> Přejmenovávám Tě tímto na ,, Toho, co tančí s heverem''

Pátek 16. října 2009 ve 21:17® Zoles
Zoles

Sander> Zimni rybolov ma sve kouzlo.Ja si ho nastesti umim vychutnat. A hlavne, ryby maj hlad.

Pátek 16. října 2009 ve 20:53® Sander
Sander

Zoles > jsi v přechodu jo? Hergot a já myslel že nás to potká až po padesátce…

:-D

Já zimu od té doby co jsem začal chytat nesnáším, ale jako kluk, vášnivý sjezdař, jsem ji miloval. Dnes nechápu.

Pátek 16. října 2009 ve 20:51® Zoles
Zoles

Vetsinou mi zima neva-dik obleceni ale dnes jsem tam skoro primrznul. Prechod je prechod.

Pátek 16. října 2009 ve 20:49® Sander
Sander

Libor > zato já našel na výpravy podobné té dnešní zaručený recept – vykašlat se na ně a jít na jedno. Dnes jsem jel jen kvůli kamarádovi, který prostě musel. Bylo hnusnějc než se zdálo a navíc jsem cestou píchnul levé zadní, takže jsem si nakonec zatančil s heverem.

Tento příspěvek byl editován 16.10.2009 21:50:19 uživatelem Sander.
Pátek 16. října 2009 ve 20:43® Libor
Libor

Sander> souhlasím že by se lámat nemělo, to víš déšť je špatnej. Já na těhlech výpravách dostal za vyučenou několikrát, takže se už dostatečně nabaluju oblečením abych se cítil v pohodě.

Pátek 16. října 2009 ve 20:34® Sander
Sander

Libor > jinak počasí, které bylo dnes, považuji za jedno z nejhorších – +2°C, sníh s deštěm a vítr. Dneska mě kamarád vyrval na fišku, pořídil nový feeder tak byl hrr do zkoušení. Trpěl jsem, a to jsem seděl v závětří pod velkým deštníkem.

Nemělo by se to lámat přes koleno. Docela se mi tahle „zimní vložka“ hodí, čék dodělá na co kašlal a na fišku jistě bude letos ještě pár týdnů použitelných.

Pátek 16. října 2009 ve 20:27® Libor
Libor

Sander> ještě chvilku mi o tom něco povídej jako myslivci, fotografovi a rybářovi :-) , mohl bych vyprávět věci:-)

Pátek 16. října 2009 ve 20:19® Sander
Sander

Libor > mrznou prsty, piješ teplej čaj, pořád se ti chce na hajzl a nemáš si díky stuhlým prstům jak rozepnout kalhoty…fakt je to o zdraví, jak píše skwor.

;-)
Pátek 16. října 2009 ve 20:04® Libor
Libor

skwor> pořádně se oblíknout ne?

Pátek 16. října 2009 v 19:59® skwor
skwor

Libor> Já bych radši na zubatky, poslední měsíc mi koušou hezky. Ale v tomhle počasí to je o zdraví…

Pátek 16. října 2009 v 19:44® Libor
Libor

Tramta lala, a všichni už jsou na Facebooku…

Pátek 16. října 2009 v 19:17® skwor
skwor

Libor> Já vydržel do dneška :-) (hlavní důvod proč jsem tam šel není těžké si domyslet, ale ryby ani muzika nejsou:-) ). Nic extra od toho nečekám, hlavní závislostí zůstávají dřeva od rapaly.

Pátek 16. října 2009 v 19:15® spike
spike

dnes jsem dělal v dešti výlov jezírka:-)

Pátek 16. října 2009 v 19:13® Libor
Libor

Jak.novi> :-)

Pátek 16. října 2009 v 19:03® Jak.novi
Jak.novi

Byl jsem nakažen a ted cekam na potvrzující mail od Facebooku.

Pátek 16. října 2009 v 18:36® Sander
Sander

Kazan > ke žraní času, já se nedávno odhlásil.

Pátek 16. října 2009 v 18:17® Kazan

HaD> k čemu je vůbec fejsbůk dobrej?

Pátek 16. října 2009 v 18:15® Kazan

Barynka> gratulace k další štičce a hlavně k odvaze v tomto nečase vůbec vylézt k vodě a ještě něco chytit, jsi fakt dobrá.

Tento příspěvek byl editován 16.10.2009 19:15:34 uživatelem Kazan.
Pátek 16. října 2009 v 18:14® HaD
HaD

Založili jsme pro nás na FACEBOOKU rybářskou skupinu CHYTEJ: http://www.facebook.com/group.php?…

Pátek 16. října 2009 v 18:13® spike
spike

Dnes jsemv dešti dělal výlov mého kubíkového jezírka fotky přiložím později do mého fotoalba

Pátek 16. října 2009 v 17:15® Libor
Libor

skwor> já se mu bráním, i když mě už spoustu známých posílalo pozvánku.