Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. října 2009 v 9:46@ pumpair
-
Ahoj, nepoužívá někdo tuto závážecí loď ? našel jsem je na www.techtoys.cz
- Úterý 6. října 2009 v 8:45® cormoran
-
1Mara> Ty jsi fakt komik, myslím si, že si z nás už fakt slušně řečeno střílíš
Tento příspěvek byl editován 6.10.2009 08:48:37 uživatelem cormoran. - Úterý 6. října 2009 v 6:14® sus1
-
osprey> Já sem proti tobě něco řek??!!!Nebo že sem s tebou nespokojenej??!!sem si nevšimnul teda.Vůbec sem se neptal,jestli je tvoje práce kvalitní a jestli je jí dost.Zase si to napsal úplně jinak,než sem se já ptal. Ten dotaz vůbec nebyl na tebe,ale to už je tet asi pozdě,už si to tady napsal.Jen sem se slušně zeptal(nekritizoval)a hned zase taková odpověd od tebe.
Tento příspěvek byl editován 6.10.2009 06:21:07 uživatelem sus1. - Pondělí 5. října 2009 ve 23:08® osprey
-
sus1: Nevím, co bys tady ode mě chtěl vidět. V zásobníku mám zpracované články na dva měsíce dopředu a nový vychází každý 5 – 6 den, naučil jsem se používat redakční systém, připravuju si vlastní články, což zahrnuje vycházky spojené s focením (jistého náznaku si nedávno všiml kolega Koudy).
Pohybuju se v diskuzích, vyčistil jsem nesmysly v trofejích nakolik mi to systém dovolil (zbylo toho dost, ale tam mi musí pomoct programátor), jednám s autory, odpovídám na maily a osobky (v tomto ohledu mě tvoje maličkost stála nemálo času).
Krom toho dělám věci, které se tu teprve objeví, ale to už bys chtěl vědět moc.
Odpovídám ti veřejně, protože ses tak jednak zeptal a jednak já se pokouším, aby zdejší atmosféra byla otevřená a férová.
Jestli je moje práce kvalitní a je jí dost, to může posoudit jediný člověk – ten, co mě za ni platí.
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:18® Libor
-
1Mara> a co když chytneš dvě ostroretky nebo podoustve?
Vem si sebou radši na ryby Cormorana.
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:14® 1Mara
-
Libor> to celou dobu dělám , ale asi si je budu muset chitit a dát si je ksobě a porovnat . prostě čumím jako debil ale žadnej rozdíl v držkách nevidím
a to jsem nasranej jdu spát
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:10® Libor
-
1Mara> prohlížej a ono to přijde samo.
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:06® 1Mara
-
Libor> já ti děkuji , ale stejně mi přijde i na těch tvých fotkách že ty pusi mají stejný
prostě já tam ten rozdíl nevidím ,
( sakra jak to že to nemůžu rozpoznat a všichni jó ?
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:06® 1Mara
-
A co je todle ?
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:05® Sander
-
Hmm, na mně už to taky jde. Musím bejt ráno čilej, aby ty mouchy nějak vypadaly. Přecejen tu máme chytré lipany
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:03® Libor
-
1Mara> 1 podoustev, 2a 3 ostrá
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:01® dam
-
Sander> já už vůbec, tak ať se zítra zadaří, jdu do hajan
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:00® Libor
-
1Mara> http://www.jablib.cz/oryby.php
nejsou stejný, vůbec.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2009 22:00:50 uživatelem Libor. - Pondělí 5. října 2009 ve 22:00® 1Mara
-
A co je todle ?
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:00® cormoran
-
1Mara> V tom případě končím, dobrou
PS: Na těch fotkách, co jsem poslal, jsou ostrý, tak jen abychom si rozumněli…
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:57® 1Mara
-
cormoran> u mně jsou stejný
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:55® cormoran
-
1Mara> Podívej se na tlamku OSTROretky, podoustev má stejnou tlamku jako…třeba cejn…
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:55® Sander
-
dam > fiknout ocas a ten nastražit příští noc? To se moc ptáš, s tím zkušenosti nemám.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:53® dam
-
Sander> dobrej nápad…ale co s mrtvou rybou
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:52® Sander
-
dam > dávej tam šňůry a ráno je vytahuj
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:51® dam
-
Sander> představ si, že já mám teď jednu velkou stavbu dvacet metrů od řeky a nemám možnost si ani nahodit, to je děs
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:49® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:49® dam
-
Sander> ty bys pořád něco osahával
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:47® 1Mara
-
Můžete mi prosím vás sem hodit foto Padoustve a ostroretky ? a ukázát mi přesně jaký je mezi nima rozdíl ? ted jsem z toho uplně magor
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:41® Sander
-
Libor > přišel jsem o tři velké tlouště.
Jsem to chtěl naposledy zkusit než ty tůně zapadnou listím. Ne že by to potom nešlo, ale už mě to nebaví.
První záběr do deseti minut, ryba jak poleno, skončila ve stromě a s piercingem v tlamě. Tam se nedalo nic moc dělat, prostě byla moc těžká a nedalo se s ní hnout mimo vázku.
Druhá ryba byla dle tahu o něco menší. Kdo mě zná, ví, že se s rybou při zdolávání moc neseru, takže jsem ji díky 0,20 vlasci vyheveroval nad vázku. Otočil se tam tloušť určitě 55cm. Pak už jsem viděl jen ocasní ploutev a konec byl naprosto stejný jako u toho prvního. Lízl sice jen konec vázky, ale věděl co dělá. Moje chyba.
Popošel jsem asi půl km po proudu a jal se žehlit dál. Tůň je to velká, i když jsem lehce zakrmil, docela to fišce trvalo. Byl to buldozéří tloušť, ale zdolávaný u čistých břehů a nad čistým dnem. Mohla nastat jen jedna situace, díky které bych o něj přišel – no samozžejmě že se vypnul.
Pak jsem vyndal jednoho mrzáka ±51, kterého když jsem chtěl cvaknout, tak mu také vypadl háček z tlamy. Takže jsem si vlastně ani nesáhl na rybu.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:39® 1Mara
-
Sander> no vidíš já je nejím vůbec , jen občas řízek , ale moje ( kolegyně ) je nemůže ani cejtit , ale strašně rád je zbírám
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:37® sus1
-
Prutos> Kdybys viděl,jak dřu, jo???
Tak by to s tebou seklo.
Tak zejtra.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:32® Libor
-
Sander> no a co se ti teda vlastně dneska přihodilo?
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:29® Sander
-
1Mara > houby už jen občas fotím. Až na lišky a sušený praváky v polívce je moc nemusím.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:28® 1Mara
-
Sander> aspoň budou houby né ?